Glikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω μια ερώτηση σχετικά με μια σκηνή στο 1ο επεισόδιο. (Υπόψιν δεν έχω δει ακόμα το 2ο, ούτε το έψαξα στο google λόγω τυχόν spoilers). Spoiler Στον αχυρώνα όταν το πιτσιρίκι έβγαλε από την κρυψώνα το σπασμένο σπαθί, ξέρει κανείς πληροφορίες περί αυτού? Υποθέτω ότι ανήκε στον Sauron λόγω του συμβόλου πάνω του. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Καμμία πληροφορία γι' αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Οκ οπότε ίδωμεν στα επόμενα επεισόδια. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Glikos είπε Οκ οπότε ίδωμεν στα επόμενα επεισόδια. Χαρά στο κουράγιο σου, εγώ λέω να opt out, οι παρέα έτσι και αλλιώς δεν ψήνεται να δει τα υπόλοιπα, χίλιες φορες House of the Dragon. Φαινόταν από χιλιόμετρα. Τώρα άμα τα επόμενα είναι καταπληκτικά και για κάποιο λόγο ξεκίνησαν με τα χειρότερα, ok, τότε θα τα δω, αλλα χλομό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Χαρά στο κουράγιο σου, εγώ λέω να opt out, οι παρέα έτσι και αλλιώς δεν ψήνεται να δει τα υπόλοιπα, χίλιες φορες House of the Dragon. Φαινόταν από χιλιόμετρα. Τώρα άμα τα επόμενα είναι καταπληκτικά και για κάποιο λόγο ξεκίνησαν με τα χειρότερα, ok, τότε θα τα δω, αλλα χλομό. Θα τα δω από περιέργεια κυρίως. Πάντως η βαθμολογία στο imdb έχει ανέβει παραδόξως. Ύποπτο φαίνεται με τόσα fake ratings που υπάρχουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Θα τα δω από περιέργεια κυρίως. Πάντως η βαθμολογία στο imdb έχει ανέβει παραδόξως. Ύποπτο φαίνεται με τόσα fake ratings που υπάρχουν. Damage control dude, έσβησαν όλα τα αρνητικά reviews, παίζονται δις, ίχνος ντροπής το Amazon. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Damage control dude, έσβησαν όλα τα αρνητικά reviews, παίζονται δις, ίχνος ντροπής το Amazon. Tragic απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Χαρά στο κουράγιο σου, εγώ λέω να opt out, οι παρέα έτσι και αλλιώς δεν ψήνεται να δει τα υπόλοιπα, χίλιες φορες House of the Dragon. Φαινόταν από χιλιόμετρα. Τώρα άμα τα επόμενα είναι καταπληκτικά και για κάποιο λόγο ξεκίνησαν με τα χειρότερα, ok, τότε θα τα δω, αλλα χλομό. ισως τα δυο πρωτα ναναι και τα καλυτερα, αν η εικασια του Nerdrotic ειναι σωστη. Οταν η σειρα ηταν στο pre-production, ξεσπασε η πανδημια και σταματησε η παραγωγη. τα πρωτα επεισοδια πρεπει να γραφτηκαν σε εκεινη την περιοδο. οταν ξαναξεκινησε η παραγωγη, τρεχανε για να προλαβουν την πρεμιερα, νομιζω πηρε και καθυστερηση ενω γιναννε και καποια rewrites. Οποτε ισως αντι για ανηφορα στην ποιοτητα, να δουμε κατηφορα στα επομενα επεισοδια. ισως. εγω παντως δεν ειχα ιδεα οτι πρωην μελη του Bad Robot του JarJar Abrams ειναι οι showrunners, ατομα που ειχανε δουλεψει στα κινηματογραφικα του σκουπιδια. Οποτε δεν εχω και μεγαλη αισιοδοξια οτι η κατασταση θα βελτιωθει. Λαθος τους που αγνοησαν τον Peter Jackson, ενω ηταν προθυμος να τους βοηθησει στο στησιμο της σειρας. Αλλα ειναι πολλα τα λεφτα, Αρη. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Glikos είπε Έχω μια ερώτηση σχετικά με μια σκηνή στο 1ο επεισόδιο. (Υπόψιν δεν έχω δει ακόμα το 2ο, ούτε το έψαξα στο google λόγω τυχόν spoilers). Απόκρυψη περιεχομένων Στον αχυρώνα όταν το πιτσιρίκι έβγαλε από την κρυψώνα το σπασμένο σπαθί, ξέρει κανείς πληροφορίες περί αυτού? Υποθέτω ότι ανήκε στον Sauron λόγω του συμβόλου πάνω του. Δες το 2ο και θα σου λυθεί (στο περίπου...) Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από DeareN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, DeareN είπε Δες το 2ο και θα σου λυθεί (στο περίπου...) Το είδα (εννοείται την kodiκοποιημένη έκδοση, την καλή, για ατέλειωτη ευχαρίστηση): ΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, kirileman είπε Το είδα (εννοείται την kodiκοποιημένη έκδοση, την καλή, για ατέλειωτη ευχαρίστηση): ΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; Εγώ θα τα δω, έτσι κι αλλιώς το πληρώνω το τουρκικό αμαζον για άλλους λόγους. Πιο πολύ για να δω πού το πάει όλο αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Είδα και το δεύτερο και μου άρεσε περισσότερο από το πρώτο. Γενικά τα 2 πρώτα ηταν καλύτερα απ'ότι περίμενα και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλύτερα απ'ότι νομίζουν πολλοί. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι είχαν ήδη σχηματίσει γνώμη πριν καν δουν το πρώτο επεισόδιο. Άρχισαν να κράζουν και να λένε ότι είναι μουφα κτλ ενώ στην πραγματικότητα μετά την προβολή του 2ου επεισοδίου φαίνεται ότι κάτι πάνε να στήσουν. Επίσης το θέμα με τα reviews πραγματικά άθλιο. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό που γίνεται. Δεν έχει ολοκληρωθεί η σεζόν ακόμα, δεν έχουμε δει τίποτα. Προς το παρόν προσπαθεί να δώσει context. Με την ίδια λογική το Breaking Bad, που είχε την πιο αργή πρώτη σεζόν ever, θα έπρεπε να κατακρεουργηθει. Ακόμα και ο Jackson να έκανε την σειρά πάλι θα κραζανε. 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny f Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Αλλος επρεπε να κανει χτες το μπαμ με τετοιο franchise και τοσα φραγκα και αλλος τελικα το εκανε τα μεσανυχτα με το Μαρσελο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είδα και εγώ το πρώτο. Αρκετά αργό, αλλά προς το τέλος γίνεται ενδιαφέρον. Πανέμορφο οπτικά. Πολύ καλή μου φάνηκε η γκαλαντριελ, ειδικά στο τέλος. Οι υπόλοιποι ψιλοαδιαφοροι, αλλά είναι αρχή ακόμα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από stevenfins 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Για τους Hardcore fans που θέλουν να ξαναδούν αυτό το έπος να θυμήσουμε ότι για μεγαλύτερη απόλαυση μπορείτε να το δείτε και σε ελληνική μεταγλώττιση στο Amazon Prime 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα