xavier Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 βρες σειρα με 70+ στο metacritic που ποσοστιαια να εχει τοσες μοναδες στο imdb. Βρες μια. Πιθανον μονο σε καποιο αντιστοιχο review bombing στο παρελθον. τα περισσοτερα σαιτ στο metacritic εχουν βαθμολογιες, ακομα και την αντιστοιχιση σε αριθμους αυτων των σειρων που δεν εχουν αριθμο, εγω τις θεωρω πανω κατω δικαιες, τουλαχιστον αυτες που διαβασα ειτε ειναι θετικες κριτικες είτε αρνητικες. οπως και να χει , δε θεωρω οτι επηρρεαζουν ιδιαιτερα το συνολικο αποτελεσμα. αυθαιρετο σιγουρα δεν ειναι. υπαρχει κειμενο απο πισω το οποιο μπορει να κριθει και να αξιολογηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Και γιατί να είναι και το review bombing? Κάποιες σειρές θα πάρουν και 4 και 3 σαν μέσος όρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 "Βρες μία. Κι αν βρεις, θα είναι από bombing". Εντάξει, δεν μπορεί να γίνει συζήτηση έτσι. Παρενθετικά, αν εγώ κοτσάρω σε μια αξιολόγηση έναν αριθμό που δεν υπάρχει, και από αυτό τον αριθμό που δεν υπάρχει, μαζί με κάποιους άλλους αριθμούς που δεν υπάρχουν, βγάλω έναν αριθμό τον οποίο προβάλλω σε περίoπτη θέση στη σελίδα αποτύπωσης της βαθμολογίας μιας σειράς, αυτό είναι ο ορισμός του αυθαίρετου. Το αν ο αριθμός αυτός μοιάζει σε κάποιους πιο κοντά σε αυτό που θεωρούν πως θα έπρεπε να πάρει η σειρά, δεν καθιστά λιγότερο αυθαίρετη τη βαθμολογία. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Εννιά χαρακτήρες περνάνε μπροστά από έναν βράχο. Δέκα δευτερόλεπτα και ειναι επικό λόγω casting και soundtrack. Καμιά αντίστοιχη σκηνή έχει η σειρά; 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια όμορφη οπτικά (κι αυτό όχι πάντα), εντελώς ασύνδετη (άντε, πες ότι όσο θα προχωράει θα δένει) και χλιαρή σειρά. Αν τη δεις σαν Tolkien scholar (δεν είμαι, στα βασικά βιβλία έχω μείνει), θα ματώσεις από τα μάτια, υποθέτω. Αν τη δεις σαν λάτρης του φανταστικού (είμαι), θα περάσεις περισσότερη ώρα στο κινητό από τη βαρεμάρα (όχι επειδή δεν είχε αρκετές σφαγές). Έχω κάτι δευτερευουσες απορίες/αντιρρήσεις, για την κουβέντα. Nazgul (brainfart, δεν έχει πιάσει ο καφές ακόμα) "Fellbeasts" είχαμε και παλιότερα, προ της δημιουργίας των δαχτυλιδιών και της χρήσης τους? Θυμάμαι αχνά την περιγραφή της δημιουργίας του αντίστοιχου του witch-king, αλλά πάνε χρόνια. Τα "ξωτικά", που ακούνε και βλέπουν αδιανόητα καλύτερα από ανθρώπους, δεν πήραν χαμπάρι το troll πίσω τους αρχικά και μετά μπροστά τους? Για την όλη συγκεκριμένη μάχη, δεν συζητάμε καν...γελοία. Η commander, κριμας. (Btw, ελληνική περιγραφή του επεισοδίου στο αμζν: "Ο Γκαλάντριελ...". Ναι, "Ο". Δεν έχει προκύψει ladyboy μέχρι τώρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις). Καλή κολυμβήτρια, υποθέτω. Ωχου, μωρέ. Ωχου. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από Πέτρος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Όχι , δεν είναι πολιτική . Η τέχνη ως ευρύτερη από την πολιτική , μπορεί και να μην είναι πολιτική. Ο θάνατος και ο πόνος δεν είναι πολιτική, το αίσθημα δικαιοσύνης , δεν είναι πολιτική, η επιβίωση δεν είναι πολιτική. Όσο αυτά δείχνονται όπως είναι, δεν είναι πολιτική. Όταν μπαίνει ''το μήνυμα'' , γίνονται προπαγάνδα και πολιτική. ΓΙαυτό και η καλή τέχνη δεν μεταφέρει ''το μήνυμα''. Σε αφήνει να βγάλεις το δικό σου συμπέρασμα αναφερόμενη σε πραγματικά αισθήματα και γεγονότα. Αν δείξω να πεθαίνει κόσμος στον πόλεμο λοιπόν δεν είναι πολιτική. Αν οι καλοί είμαστε εμείς και μόνο οι κακοί-άλλοι σκοτώνουν, τότε είναι προπαγάνδα. Αν λοιπόν βάλω όλα τα κλισέ του current year στην πρωταγωνίστρια, τότε κάνω πολιτική και προπαγάνδα. Δεν βλέπω σειρά, δεν βλέπω fiction , δεν βλέπω δημιουργία, βλέπω προπαγάνδα. Η καλλιτεχνική της αξία είναι αυτή. Μιας προπαγάνδας. 9 ώρες πριν, zox είπε Η τεχνη δεν ειναι πολιτικη,την χρησιμοποιουν οι πολιτικοι για να κανουν πολιτικη. Δηλαδή μας λετε ότι το έργο του Τόλκιν, δεν έχει ίχνος κοινωνικοπολιτικού σχολιασμού?? Κατά τα αλλά μόνο εσείς αγαπάτε, σέβεστε και τιμάτε το έργο του… ΥΓ η τέχνη ασχολείστε με τα κοινά και τα κοινά είναι πολιτική… αν δεν το ξέρετε μπορείτε να διαβάσεται Αριστοφάνη για αρχή… 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) @Snoob απλα υπεκφευγεις. οταν υπαρχει κατι που αξιολογειται εξορισμου δεν μπορει να ειναι αυθαιρετο. Οι αδυναμιες του συστηματος του metacritic ειναι δεδομενες, αφου καθε σαιτ χρησιμοποιει διαφορετικη κλιμακα. Αυτο δεν επηρεαζει το συνολικο αποτελεσμα. Ειναι 71 και δεν ειναι 73, δεν κανει καμια διαφορα. τωρα αν εσυ βρηκες καταδικαστικες κριτικες να παρουσιαζονται στο μετακριτικ ως 100αρια ή το αντιθετο, πες το. Εκει θα υπαρχει αλλοιωση, είδες κατι τετοιο? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν ξερω πως να απαντησω σε σχολιο ας με βοηθησει καποιος,απαντω στον Atix... Προφανως δεν καταλαβες το σχολιο μου,αλλο η τεχνη αλλο το πως την χρησιμοποιουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 33 minutes ago, Πέτρος said: Nazgul είχαμε και παλιότερα, προ της δημιουργίας των δαχτυλιδιών και της χρήσης τους? Λιγο δύσκολο, αλλά δεν το βλέπω και τελείως απίθανο να συμβεί στη σειρά. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Ειδα τα δυο πρώτα επεισόδια. Τι να πω. Περάσανε 2 ώρες και ακόμα δεν ξέρεις τι γίνεται. Ποιο είναι ο σκοπός της σειράς; Τι θελει να δείξει; Που την παραμικρή ιδέα να μην έχεις για το LoR, δεν θα ήξερες ποιος είναι ο κακός. Αλλά και που ξέρεις, δεν καταλαβαίνεις τίποτα για το ποιοι και τι θέλουν οι κακοί. Ένας αχταρμάς. Σεναριο μηδέν, ηθοποιία υπό το μηδέν. Γραφικά άριστα όμως. Τα πλάνα και η μουσική είναι ωραία. Αλλά δεν το σώζει. Δεν ξέρω αν θέλω να το συνεχισω. Ψιλό βαρέθηκα. Και σιχάθηκα το diversity, όχι μόνο εδώ αλλά σε πολλές σειρές / ταινίες 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, The_Other_One είπε Εννιά χαρακτήρες περνάνε μπροστά από έναν βράχο. Δέκα δευτερόλεπτα και ειναι επικό λόγω casting και soundtrack. Καμιά αντίστοιχη σκηνή έχει η σειρά; Τι ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ! (ασχέτως αλλαγών από τα βιβλία). Μιλάει ο Sir McKellen και η χροιά της φωνής του είναι τόσο επιβλητική που νιώθεις την βαρύτητα του Gandalf ως χαρακτήρα ενώ ακόμα και σήμερα όταν ακούω το soundtrack με πιάνουν goosebumps 10 λεπτά πριν, zox είπε Δεν ξερω πως να απαντησω σε σχολιο ας με βοηθησει καποιος,απαντω στον Atix... Προφανως δεν καταλαβες το σχολιο μου,αλλο η τεχνη αλλο το πως την χρησιμοποιουν. Απλα πατάς την "Παράθεση". Με @ μπροστά από το username μπορείς να κάνεις και προσωπική αναφορά πχ @zox Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από mike299 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Thresh είπε Λιγο δύσκολο, αλλά δεν το βλέπω και τελείως απίθανο να συμβεί στη σειρά. 😛 Nαι, γράψε λάθος (ελπίζω λάθος, μη μας βγει κι αυτό). Στα "fellbeasts" αναφερόμουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 2 minutes ago, Πέτρος said: Nαι, γράψε λάθος (ελπίζω λάθος, μη μας βγει κι αυτό). Στα "fellbeasts" αναφερόμουν. Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτά, αλλά δεν νομίζω ότι είχαν σχέση με τα rings of power. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτά, αλλά δεν νομίζω ότι είχαν σχέση με τα rings of power. Μικρολεπτομέρεια είναι, απλά τα είδα στο 1ο και κάπου-κάπως θυμάμαι οτι ο Sauron γενικά τα "έφτιαξε", σαν "δώρα" προς τους "9". Ε, νταξ, απλά για την κουβέντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα