TutaKachun Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Το ένα λέγεται raceswap & το άλλο κάστινγκ.. ..ελπίζω να βοήθησα Δεν με απασχολει αυτο αλλά η υποκρισία. Ξανά λοιπόν. Ο κατασπρος Αυστραλός Joel Edgerton παίζει τον ρόλο του Ραμσή Β δεν ειναι woke. H κατασπρη Βρετανίδα Carey Mulligan, παίζει τον ρόλο της Λατίνας στο Drive δεν ειναι woke. H κάτασπρη Αμερικάνα Emma Stone παίζει την Chinese/Half-Hawaiian στο Aloha δεν ειναι woke Ο κατασπρος Βρετανός Max Minghella παίζει τον ρόλο του Ινδου Divya Narendra (που ειναι ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) δεν ειναι woke. (1500 παραδείγματα μετα) ΜΑΥΡΟ ΕΛΦ ΟΥΥΥΥΥΥ WOKE SJW. Aυτό εννοώ φίλε μου. Το να βάλουν μαυρο αντι λευκου (και το αντιθετο) μου ειναι αδιαφορο αναλογα το context. Το προβλημα μου ειναι με αυτους που τους ειναι αδιάφορο μονο το πρωτο 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Δεν με απασχολει αυτο αλλά η υποκρισία. Ξανά λοιπόν. Ο κατασπρος Αυστραλός Joel Edgerton παίζει τον ρόλο του Ραμσή Β δεν ειναι woke. H κατασπρη Βρετανίδα Carey Mulligan, παίζει τον ρόλο της Λατίνας στο Drive δεν ειναι woke. H κάτασπρη Αμερικάνα Emma Stone παίζει την Chinese/Half-Hawaiian στο Aloha δεν ειναι woke Ο κατασπρος Βρετανός Max Minghella παίζει τον ρόλο του Ινδου Divya Narendra (που ειναι ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) δεν ειναι woke. (1500 παραδείγματα μετα) ΜΑΥΡΟ ΕΛΦ ΟΥΥΥΥΥΥ WOKE SJW. Aυτό εννοώ φίλε μου. Το να βάλουν μαυρο αντι λευκου (και το αντιθετο) μου ειναι αδιαφορο αναλογα το context. Το προβλημα μου ειναι με αυτους που τους ειναι αδιάφορο μονο το πρωτο Δεν ειναι παντα κατακριτέο αυτο που λες , ξεχνάς και το ρόλο της υποκριτικής.Το να μπαίνει ενα μεγαλύτερο όνομα σε τέτοιους ρόλους εχει σχέση και με την αναγνωρισιμότητα του και εν τελεί,οπως προείπα,με το κάστινγκ.Απο τότε που μπήκε το inclusivity στη μέση εχει χαλάσει το πράγμα… Με την ίδια λογική έπρεπε να βρεθεί ενας αυτιστικός για το ρόλο του Hoffman στον Άνθρωπο της βροχής , ενας Ιταλός για να κανει τον Νονό αντί του Μάρλον Μπραντο κ.ο.κ Αλλα σε ενα ήδη υπάρχον σύμπαν,αν θες,με γνωστούς χαρακτήρες και arcs,να γίνεται raceswap & genderswap για χάρη του inclusivity , και-ας μη γελιόμαστε-για να δημιουργηθεί bad publicity ωστε τα οποια αρνητικά της σειράς/ταινίας να μπουν σε δεύτερο ρόλο αυτο ειναι η έννοια της υποκρισίας.. ..δες τις δηλώσεις της Nomvete που το μονο που λεει ειναι για inclusivity , first female dwarf of color και αλλα κουραφέξαλα σε μια παραγωγή δεκάδων εκατομυρίων οπως το RoP.. Αυτοί όλοι πρώτα φώναξαν Λύκος φιλε μου , και ειναι άξιον απορίας η επίθεση που γίνεται σε όσους λενε οτι απλα δεν υπαρχει.. 3 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, TutaKachun είπε Δεν με απασχολει αυτο αλλά η υποκρισία. Ξανά λοιπόν. Ο κατασπρος Αυστραλός Joel Edgerton παίζει τον ρόλο του Ραμσή Β δεν ειναι woke. H κατασπρη Βρετανίδα Carey Mulligan, παίζει τον ρόλο της Λατίνας στο Drive δεν ειναι woke. H κάτασπρη Αμερικάνα Emma Stone παίζει την Chinese/Half-Hawaiian στο Aloha δεν ειναι woke Ο κατασπρος Βρετανός Max Minghella παίζει τον ρόλο του Ινδου Divya Narendra (που ειναι ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ) δεν ειναι woke. (1500 παραδείγματα μετα) ΜΑΥΡΟ ΕΛΦ ΟΥΥΥΥΥΥ WOKE SJW. Aυτό εννοώ φίλε μου. Το να βάλουν μαυρο αντι λευκου (και το αντιθετο) μου ειναι αδιαφορο αναλογα το context. Το προβλημα μου ειναι με αυτους που τους ειναι αδιάφορο μονο το πρωτο Άδικα προσπαθείς φίλε μου να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας… εδώ ξεχάσανε ότι τόσες δεκαετίες κάνανε ηλίθιους τους δευτεροπρωταγωνιστές, που ήταν έγχρωμοι ή γυναίκες, και τους πείραξε σήμερα γιατί σήμερα “παθαίνουν” ότι “πάθαιναν” οι άλλοι τόσα χρόνια… Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Διορθώνεται σιγά σιγά Spoiler Στα 3 - 3.5 καλά θα είναι πιστεύω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, jmirko15 είπε Διορθώνεται σιγά σιγά Απόκρυψη περιεχομένων Στα 3 - 3.5 καλά θα είναι πιστεύω. Με τι κάθεστε και ασχολείστε πω πωωω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Kasrith είπε Με τι κάθεστε και ασχολείστε πω πωωω Δεν έχω τι άλλο να κάνω σήμερα + I'm having fun here 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως και στο rotten tomatoes που είναι πιο mainstream δύσκολα τα πράγματα Αυτα δεν είναι σοβαρά πράγματα. Δηλαδή δεν είναι μόνο οι δημιουργοί προβληματικοί αλλά και το cast. Πάλι καλά που ο γιος του Μπέζου του είπε να μην τα σκ@τωσει. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, AtiX είπε εδώ ξεχάσανε ότι τόσες δεκαετίες κάνανε ηλίθιους τους δευτεροπρωταγωνιστές, που ήταν έγχρωμοι ή γυναίκες, και τους πείραξε σήμερα γιατί σήμερα “παθαίνουν” ότι “πάθαιναν” οι άλλοι τόσα χρόνια… Τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος φίλε AtiX,αν σας αρέσει το αποτέλεσμα,καταναλώστε το..οι αριθμοί σπανίως λένε ψέμματα πάντως δλδ στο ταμείο εκεί που μετράνε τα πάντα,βγαίνουν μείον όλες αυτές οι παραγωγές για τις οποίες γίνεται ολος αυτός ο δήθεν ντόρος. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από mAs_81 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Το καναμε twitter και reddit εδω μεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, AtiX είπε Άδικα προσπαθείς φίλε μου να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας… εδώ ξεχάσανε ότι τόσες δεκαετίες κάνανε ηλίθιους τους δευτεροπρωταγωνιστές, που ήταν έγχρωμοι ή γυναίκες, και τους πείραξε σήμερα γιατί σήμερα “παθαίνουν” ότι “πάθαιναν” οι άλλοι τόσα χρόνια… Πολύ σχετικό αυτό με το θέμα μας. Πάμε πάλι, λοιπόν: 1) εάν παρουσίαζαν το δικό τους σενάριο, τον δικό τους κόσμο, τη δική τους σειρά, τη δική τους έμπνευση, βρε αδερφέ, ας έβαζαν όποιαν/όποιον ήθελαν να υποδυθεί τα ξωτικά/τους νάνους/τους ανθρώπους κτλ κτλ. Ας πρόσθεταν όσες woke πινελιές τραβούσε η ψυχή τους, ας έδειχναν πόσο εξωπραγματικά γαμάτες είναι οι γυναίκες, πόσο ηλίθιοι κι αδύναμοι είναι οι άνδρες, πόσο η πατριαρχία έχει βλάψει την κοινωνία. Δεν θα είχα πρόβλημα να δω μια τέτοια σειρά, αν δεν μ' άρεσε, θα έκλεινα απλά την τηλεόραση και θα προχωρούσα παρακάτω. 2) Το πρόβλημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των θαυμαστών-μελετητών του κόσμου που δημιούργησε ο Τόλκιν (και -θέλω να πιστεύω- όλων όσοι ξέρουν δυο πράγματα για τον Άρχοντα, κι ας μην έχουν εντρυφήσει σ' αυτόν) είναι ότι: α) οι πλέον γνωστοί κι αγαπημένοι χαρακτήρες των βιβλίων, τους οποίους έχει περιγράψει λεπτομερώς ο Τόλκιν, πώς είναι, ποιοι είναι, πού πάνε, ουδεμία σχέση έχουν με αυτούς της "σειράς". Σαν να βλέπεις κακομαθημένα παιδάκια να παριστάνουν τους μεγάλους, αποφασίζοντας για τις τύχες της Μέσης-Γης. β) Εξαρχής, όλοι, μα όλοι, οι συντελεστές της "σειράς" μάς έπρηξαν τα μέζεα με τα διάφορα diversity/inclusivity, μας πήραν τ' αφτιά με την αμετροέπειά τους, μας έσπασαν τα νεύρα προσπαθώντας να μας πείσουν ότι ο σκοπός μιας τόσο φιλόδοξης σειράς είναι η μεταφορά του κόσμου του Τόλκιν στο σήμερα κι όχι η πιστή απεικόνιση της Μέσης-Γης και των ηρώων της και μας έβγαλαν τα μάτια με την έλλειψη ταλέντου που τους χαρακτηρίζει, από τους παραγωγούς και τους σεναριογράφους έως τους ηθοποιούς. γ) Είναι εμφανές, όταν ξεφύγουμε απ' το αφόρητο κλισέ του "θέλω να φαίνομαι προοδευτικός, μην με πούνε και ρατσιστή/μισογύνη, ας τα έχω καλά με όλους", ότι οι ηθοποιοί που επέλεξαν είναι ατάλαντοι, αλλά έχουν το (μοναδικό) προσόν, ακριβώς επειδή είναι ατάλαντοι, να παπαγαλίζουν/μηρυκάζουν το "μήνυμα". Έτσι, θα είναι στη λίστα για το επόμενο woke πανηγύρι-"σειρά". δ)Δεν μας ενδιαφέρουν οι βλακείες που υποστηρίζετε, διότι δεν είμαστε ρατσιστές, δεν είμαστε μισογύνηδες, δεν είμαστε ομοφοβικοί, δεν κρίνουμε τον άλλον από το χρώμα του δέρματός του. Θέλαμε (και θέλουμε ακόμη) κάτι απλό: να σεβαστούν οι δημιουργοί της σειράς τον κόσμο του Τόλκιν, να αναδείξουν τα πρότυπα, τις ηθικές αξίες και τα κίνητρα που ώθησαν τον τεράστιο αυτόν πνευματικό άνθρωπο στη συγγραφή των βιβλίων του και ν' αποτίσουν φόρο τιμής στη διαχρονικότητα των πιστεύω του. Από τη στιγμή που όχι μόνο δεν έκαναν τα παραπάνω, αλλά είχαν και το θράσος να συγκρίνουν την ασημαντότητά τους με τον Τόλκιν, διατρανώνοντας την υπεροχή τους, και λίγα έχουμε γράψει. 10 7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, TutaKachun είπε Ο ίδιος ο τολκιν να ερχοταν και να έλεγε είναι τόσο καλό πουνκαταργω τα βιβλία, θα κράζανε και τον ίδιο. Εδώ κράξανε τον Christopher Tolkien επειδή είχε κράξει τις LOTR ταινίες του Jackson. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2022 από nzeppos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μάγεψε η σειρά. No comments needed 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, TutaKachun είπε Δεν γινεται. Γιατι αυτοι που το κανουν τετοιο vs ειναι κατι τυποι που δεν εχουν προβλημα οταν Σκωτσεζοι παιζουν Αιγυπτιες θεοτητες, Λευκες γυναικες παιζουν χαβανεζες κτλ αλλά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οταν μαυρος παιζει χαρακτηρα λευκου. Και για να ερθουμε στα του θεματος. Δεν ξέρω αν η σειρά ειναι κακη η οχι. Ξέρω οτι δεν προκειται να την κρίνω αν δεν δω ολα τα επεισοδια Καταρχάς οι Ευρωπαίοι και οι Αιγύπτιοι είναι Καυκάσιοι. Δεν υπάρχει «λευκή φυλή». Το να παίζει ένας Σκοτσέζος έναν Αιγύπτιο δεν είναι race-swap αλλά ethnicity-swap. Μπορεί να μην είναι ιδανικό, αλλά το «ατόπημα» δεν είναι το ίδιο. Αναρωτιέμαι πάντως αν σύμφωνα με το SJW δόγμα οι Έλληνες είμαστε PoC το καλοκαίρι και whipipo τον χειμώνα... 1 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά να κάτσω να δω τα πρώτα επεισόδια, έστω και χωρίς καμία ελπίδα ή θα χαλάσει η διάθεση μου για μια βδομάδα όπως έπαθα πέρυσι με τα δυο πρώτα επεισόδια του foundation? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα