Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

42 λεπτά πριν, Virus200 είπε

Ωχ με εχει πιάσει η καρδιά  μου το τι θα αντικρισουν τα ματάκια μου το βράδυ.

Περιμένω να το δω με την γυναίκα το βράδυ αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αλλά και αλλού με εχει πιάσει ήδη μελαγχολία για το τι θα αντικρίσω.

Φρόντισε να έχεις πρόσβαση σε αρκετό αλκοόλ και θα περάσει! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

22 λεπτά πριν, Thresh είπε

H Galadriel είναι γεννημένη στο Valinor/Tirion ενώ οι άλλοι δύο στο Beleriand αν θυμάμαι καλά, δεν προλαβαν τα δέντρα.

Πιο κοντά είναι ο Elrond σε αυτούς παρά αυτοί στην Galadriel.

Ο Celebrimbor γεννηθηκε στο Βαλινορ δεν ειχε χρονο για ερωτες ο Φεανορ όταν εφτασε στη Μεση Γη, επαιζε με τη φλόγα :P ο GG ειναι Beleriandoπαιδι.

• Super Moderators
5 minutes ago, Chrisxxx said:

Ο Celebrimbor γεννηθηκε στο Βαλινορ δεν ειχε χρονο για ερωτες ο Φεανορ όταν εφτασε στη Μεση Γη, επαιζε με τη φλόγα :P ο GG ειναι Beleriandoπαιδι.

O Feanor ηταν ο παππούς του, o πατέρας του ο Curufin είχε αρκετό χρόνο. 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως, χωρίς να το έχω δει ακόμη, αλλά έχοντας πρόσφατα δει περισσότερα visuals από την σειρά τώρα που βγήκε, έχω να πω ότι φαίνεται πολύ όμορφη οπτικά σε κάποιες τουλάχιστον σκηνές. Θα την έβλεπα και μόνο για τα αυτό πιστεύω.

Όλα αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με το κατά πόσο μπορεί κανείς να απολαύσει κάτι, χωρίς να του χαλάει την εικόνα που ήδη έχει. Θυμάμαι ακόμη και στου PJ την τριλογία είχαν χαλαστεί πολλοί αναγνώστες του Tolkien, ιδιαίτερα με την 2η και 3η ταινία.

Επεξ/σία από Gilmaru
  • Like 3

5 λεπτά πριν, Thresh είπε

O Feanor ηταν ο παππούς του, o πατέρας του ο Curufin είχε αρκετό χρόνο. 😛

Ιντιντ. Μπερδεψα τους πατεραδες. Ενιγουει παλι Βαλινορ https://tolkiengateway.net/wiki/Celebrimbor 

Λογικα για αυτο και το μαλλι, στο Βαλινορ θα ειχαν λακ.

Μην βλέπετε έτσι φλώρο τον Ελρόντ, είναι νονός της νύχτας :P 

Elrond: "You fought far too long enough Galadriel. Put up your sword"

Galadriel: "Without it, what am I to be?"

Elrond: "What you have always been"

Galadriel: ????

Elrond: My friend.

Τώρα εγώ φταίω; :P 

1 ώρα πριν, Apoll είπε

Μα το λένε οι ίδιοι οι παραγωγοί, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και ηθοποιοί εδώ και μήνες όλο αυτό που περιέγραψες. 

Δεν χρειάζεται να ξοδέψω 2 ώρες από την ζωή μου σε αυτό. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω πάντα. 

Και δεν πρέπει να ξεχνάμε οι ταινίες/σειρές/παιχνίδια/χόμπι τα πάντα, είναι ψυχαγωγία όχι υποχρέωση. 

Mea Culpa. Τα είχα διαβάσει αυτά που έλεγαν και είχα γελάσει και προβληματιστεί με την αλαζονεία των μετρίων και μετά είδα τα τρέιλερ και όποια ελπίδα είχα για τη σειρά εξανεμίστηκε γιατί ήταν προφανές ότι δεν θα είχε καμια σχέση με Τολκιν . Μετά όμως σκέφτηκα ότι παρολα αυτά η σειρά θα μπορούσε να έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Σειρές φαντασίας  με τέρατα ,ξωτικά ,νάνους ,ανθρώπους και μαύρη μαγεία είναι ο ορισμός της ψυχαγωγίας. Σήμερα που είδα τα  πρώτα επεισόδια κατάλαβα το λάθος μου.

• Like 1

• Super Moderators
8 minutes ago, Chrisxxx said:

Ιντιντ. Μπερδεψα τους πατεραδες. Ενιγουει παλι Βαλινορ https://tolkiengateway.net/wiki/Celebrimbor 

Λογικα για αυτο και το μαλλι, στο Βαλινορ θα ειχαν λακ.

Αχα, δεν το θυμόμουν από το People of Middle-Earth, my bad.

Εγώ δεν έχω κολλήματα ούτε με woke culture ούτε με βιβλία ούτε με τίποτα. 

Αυτό που κρατάω είναι ότι έχει αδιάφορους χαρακτήρες, καμία σχέση με το δέος που ένιωθες πχ για Ελροντ και Γκαλαντριελ στην τριλογία, αδιάφορη προς το παρόν πλοκή και το κυριότερο από όλα και εδώ θα κάνω τη σύγκριση αναπόφευκτα με το House of the Dragon είναι η σκηνοθεσία που είναι σα μαστουρωμένη, αλλού αργά αλλού γρήγορα ότι να ναι... 

Στο House of the Dragon περιμένω πως και πως να έρθει Δευτέρα να δω το επόμενο επεισόδιο. 

Εδώ δεν μου έδωσε τον παραμικρό λόγο πέρα των εφέ για να δω το επόμενο επεισόδιο, ας μαζευτούν τουλάχιστον να μπορώ να κάνω skip κάποια αδιάφορα κομμάτια και να κρατήσω κάποια πιθανόν καλά για soft entertainment 

11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Συνεχίστε τα σχόλια. Περνάει η ώρα μου αντί για βιβλίο 

Σε προστατεύουμε απο το να διαβάσεις το Σιλμαριλλιον. Γιατί μετά δε θα μπορείς να απολαύσεις τη σειρά.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι καλό παιδιά...

Τουλάχιστον αγνοείς ότι σε ενοχλεί γιατί βλέπεις μπροστά σου μετά από τόσα χρόνια κάτι από τον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Μου λείπει η μουσική με βαθύτερο νόημα + θα ήθελα να δω κάποιον από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς.

Επεξ/σία από Swimmer21
  • Like 1

2 ώρες πριν, TutaKachun είπε

εν γινεται. Γιατι αυτοι που το κανουν τετοιο vs ειναι κατι τυποι που δεν εχουν προβλημα οταν Σκωτσεζοι παιζουν Αιγυπτιες θεοτητες, Λευκες γυναικες παιζουν χαβανεζες κτλ αλλά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ οταν μαυρος παιζει χαρακτηρα λευκου.

Το ένα λέγεται raceswap & το άλλο κάστινγκ..

..ελπίζω να βοήθησα 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...