Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Jeff Bezos said his son told him 'please don't fuck this up' after Amazon took on 'The Lord of the Rings' prequel
+
Bezos joked that showrunners Patrick McKay and John D. Payne lived up to to the task in part by ignoring the notes and feedback he gave during the production of the show’s first season.

“Every showrunner’s dream – and I mean every showrunner – their dream is to get notes on scripts and early cuts from the founder and executive chairman,” Bezos said. “They loved that. I need to thank you both for listening whenever it helped but mostly I need to thank you for ignoring me at exactly the right times.”

🤣

Επεξ/σία από panagiotis54
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στο Austin, Texas, είχαν view σε σινεμά τα πρώτα 2 επεισόδια.

Ό,τι ξέραμε για την μούφα από τα previews μήνες τώρα είναι αληθή. 

13 ώρες πριν, Agmourk είπε

Λόγω grand tour θα βάλω συνδρομή για ένα μήνα. Θα του δώσω μια ευκαιρία και βλέπουμε..! 

Μην ξεχνάς η συνδρομή πήγε 30% επάνω από σήμερα. 

• Like 4
  • Sad 1

17 ώρες πριν, xavier είπε

Συγγνώμη, παραθέτεις video από τον Nerd of the Shills,  ο οποίος μιλάει για 11 λεπτά χωρίς να λέει τίποτα;

Ρε παιδιά, αν δεν αγαπάτε τον κόσμο που δημιούργησε ο Τόλκιν, αφήστε το να πάει στο καλό. 

Να δούμε, δηλαδή, με το ζόρι το κάθε πληρωμένο τρολάκι (το οποίο μέχρι χθες παρίστανε τον βαθύ γνώστη του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών), επειδή είδε ξαφνικά το φως το αληθινό από τον Bezos κι ένιωσε την ανάγκη να μας πει ότι "εντάξει, ποιος ασχολείται τώρα με την ιστορία και τους χαρακτήρες, το show looks and sounds incredible".

Αυτή η άθλια σειρά δεν βλέπεται.

• Like 6
  • Sad 1

2 ώρες πριν, kti23 είπε

οταν βλεπω το intro της σειρας 

Το intro είναι όντως αυτό; Τους δείχνει έναν έναν; Με τον Celebrimbor στο τέλος να γνέφει στο θεατή; Όντως;

Γιατί η τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο ήταν νομίζω στα Ατίθασα Νιάτα/The Young and the Restless κατά τη δεκαετία του '90.

4 λεπτά πριν, FCastor είπε

Το intro είναι όντως αυτό; Τους δείχνει έναν έναν; Με τον Celebrimbor στο τέλος να γνέφει στο θεατή; Όντως;

Γιατί η τελευταία φορά που είδα κάτι τέτοιο ήταν νομίζω στα Ατίθασα Νιάτα/The Young and the Restless κατά τη δεκαετία του '90.

Δεν ξέρω κι εμένα φτιαχτό μου φαίνεται. 

Ο Celebrimbor γνέφει παιχνιδιάρικα, η dwarf queen απαγγέλει Hamlet, ο άλλος νάνος κλείνει το μάτι σαν να ετοιμάζεται να μας τον σφυρίξει.

Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν ήταν όντως πραγματικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Charismo είπε

Δεν ξέρω κι εμένα φτιαχτό μου φαίνεται. 

Ο Celebrimbor γνέφει παιχνιδιάρικα, η dwarf queen απαγγέλει Hamlet, ο άλλος νάνος κλείνει το μάτι σαν να ετοιμάζεται να μας τον σφυρίξει.

Θα μου έκανε τρομερή εντύπωση αν ήταν όντως πραγματικό.

Ήταν προωθητικό βίντεο από κάποιο site ή περιοδικό νομίζω. Παρουσίαση των βασικών χαρακτήρων της σειράς και καλά.

Κάποιο μέλος είχε ποσταρει και ένα βίντεο παρωδία από τα ατίθασα νιάτα κάποιες σελίδες πίσω

Επεξ/σία από mike299
  • Like 6

11 λεπτά πριν, abcd1234 είπε

Πείτε κάποιος που να το δούμε τζάμπα, δεν νομίζω να του λείψουν του jeff τα λεφτά της συνδρομής μου

Λογικά θα βγει αυτές τις μέρες στα γνωστά μέρη.

5 ώρες πριν, mike299 είπε

Που είναι αυτοί και δεν τους βρίσκω?

Μην κοιτάμε το GOT. Με εξαίρεση αυτό (και λιγότερο το Witcher) δεν θυμάμαι fantasy show με μεγάλη επιτυχία.

Δίκιο έχεις αλλά δε μιλάω μόνο για όσους βλέπουν αποκλειστικά ταινίες και tv series, αλλά και όσους διαβάζουν fantasy βιβλία και παίζουν video games. Κάποιος μπορεί να μην έχει δει GoT και Witcher αλλά να είναι εξοικιωμένος με το Fantasy genre από άλλα μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...