Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, drpaneas είπε

Μα τον Θεό ρε παιδια, οταν το ειδα, νομισα οτι ειναι parody video, φτιαγμενο με machine-learning/AI (deep fake φάση). Μετα καταλαβα οτι ... είναι πραγματικό. Δεν εχω λόγια πραγματικά. Το ψεύτικο γέλιο λείπει για να ολοκληρωθεί το concept, όπως στα Φιλαράκια.

Καλά το επίσημο τρέιλερ έχει αντίστοιχους άθλιους διαλόγους, όπως και η Ελληνική μεταγλώττιση που τους κάνει ακόμα πιο άθλιους!!! 

Η Φρουτοπία καλύτερους διαλόγους είχε ή σειρά Sledge Hammer (1986), που είναι μια τρομερή σάτιρα για τα κλισε στις αστυνομικές σειρές και ταινίες της εποχής και φέρνει αυθόρμητο γέλιο συνέχεια. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

18 λεπτά πριν, drpaneas είπε

Η σκηνή φαίνεται σαν να παίζουν θέατρο, δηλαδή επειδή οι θεατές βρίσκονται μακρυά, οι ηθοποιοί στην σκηνή παίζουν πολύ έντονα/υπερβολικά επιτηδευμένα. Στην τηλεόραση (και στον σινεμά γενικότερα) δεν χρειάζεται να κάνεις τέτοιες έντονες κινήσεις και να μιλάς με τέτοιο τρόπο (για να μην σχολιάσω την χροιά της τύπισσας που είναι σαν Simpsons), γιατί το κάνει να φαίνεται κωμικό. Το "it's a very happy match" με τον τρόπο  που το λέει και το γελάκι που σκάει ο Ερλοντ (ο χαρακτήρας) είναι σαν να βλέπω ελληνική σειρά από τα 90s. Ισως η σκηνή αυτή να είναι όντως comedy relief μέσα σε ένα πιο σοβαρό επεισόδιο. Αν όμως δεν είναι comedy relief και είναι έτσι ολόκληρο το επεισόδιο, φαντάσου πόσο γελοιο θα είναι. Σαν να διακωμωδούν το στιλ που είναι γραμμένο το βιβλίο, το οποίο δεν έχει τέτοια κωμικά στοιχεία σαπουνόπερας. Εχει διαφορετικό στιλ χιούμορ. Επίσης να το δούμε και από την άλλη, αν αυτό όντως αυτό είναι το comedy relief, φαντάσου πόσο χαμηλής ποιότητας είναι το κωμικό στοιχείο στην σειρά. Οπως και να χει είναι lose-lose situation :(

Γενικά δεν μου φαίνεται out of character οι νάνοι να έχουν υπερβολικά expressions σε παρουσία ενός καλεσμένου. Αν ήταν ξωτικά πχ όντως θα μου κακοφαίνοταν και εμένα.

Ούτε εγω περιμένω καλές κωμικές στιγμές αλλά δεν θα με πειράξει κιόλας αν τα άλλα τα κάνουν καλά.

Γενικά το μεγάλο πρόβλημα της σειράς είναι ότι δεν βασίζεται σε βιβλίο, οπότε και οι διάλογοι δεν θα είναι διάλογοι tolkien. Αν δηλαδή βάλουν τίποτα διαλόγους στυλ Μάρβελ πχ επειδή είναι hot τώρα θα τους πάρει και θα τους σηκώσει

• Like 1

Ρε παιδιά, θυμάστε που σας είπα για watch party? Θα είμαι διακοπές. Ξεχάστηκα :(

Θα προσπαθήσω να συνδεθώ από την ξαπλώστρα. Promise 🤞

Εν τω μεταξύ ανυπομονώ για τα σχόλια εδώ μέσα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/8/2022 στις 9:27 ΜΜ, Gogotsa είπε

Δλδ ολοι εσεις που τοσο καιρο το βριζετε και το γιουχαρετε θα το δειτε κιολας? Χαχαχαχαχαχαχαχαχα.......... Ελληναρες φιλε!!!!!!!!!!

Εννοείται, αν είναι σαχλαμάρα με τόσα λεφτά επιβάλλεται αυστηρή κριτική. Η κληρονομιά είναι τιτάνια. Μετριότητες δε χωράνε. Οι γιατροί για να βρουν ένα φάρμακο, μια γιατρειά σε μια αρρώστια ε χρειάζεται να τη μελετήσουν πρώτα. Θα το δούμε για να απαντάμε έπειτα σε άβουλα NPCs της αθλιότητας ή μετριότητας ως προεπιλογής σε οτιδήποτε - με facts, που τόσο γουστάρουν να μισούν.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 4
  • Sad 1

Για αυτό δε θέλω να βλέπω trailer...

Ένα teaser είδα και ξενέρωσα τη ζωή μου.

Δε θέλω να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος όταν βγει αν και βλέπω πολύ κράξιμο ήδη...

4 ώρες πριν, DeareN είπε

Για αυτό δε θέλω να βλέπω trailer...

Ένα teaser είδα και ξενέρωσα τη ζωή μου.

Δε θέλω να είμαι αρνητικά προκατειλημμένος όταν βγει αν και βλέπω πολύ κράξιμο ήδη...

Ούτε εγώ, αλλα μερικές φορες είναι καλύτερα να ξοδέψεις 2 λεπτά αντί 2 ώρες. ;)

Anyways το συγκεκριμένο με τόσο κάκιστο PR/promotion δεν χρειάζεται καν να έχεις δει trailer, απλά μέτριο να είναι θα εκπλαγώ, μιας και περιμένω τον ορισμό του "shitshow". :P

• Like 1

πωωωω όσο πλησιάζει η πρεμιέρα γίνετε όλο και χειρότερο η αλήθεια ρε γαμώτο όσο και το κράζω μέσα μου θέλω να πιστευω ότι θα είναι καλό  και κοροδευω τον εαυτό μου αλλά όλα δίχνουν πως πάμε σε epic fail

• Like 2

19 ώρες πριν, Apoll είπε

...σειρά Sledge Hammer (1986), που είναι μια τρομερή σάτιρα για τα κλισε στις αστυνομικές σειρές και ταινίες της εποχής και φέρνει αυθόρμητο γέλιο συνέχεια. 

Πω ρε, τι μου θύμισες τώρα!

MV5BNDAwYjM2YzQtMjhlOC00ZGYxLWJkZTktNTc1

• Like 3

That’s Gandalf, right?

The raggedy dude in the Rings of Power trailers isn’t confirmed to be Gandalf, but c’mon.

A screencap from the Rings of Power trailer showing a raggedy dude holding an apple, looking at the harfoot who just gave it to him.

Εεεε....εεε...σοβαρα τωρα?

"He’s not officially confirmed to be Gandalf, but I’m calling it: that’s Gandalf. That’s Gandalf, ahead of schedule for once, coming to Middle-earth one Age early to hang out with hobbits while the rest of the cast is busy yelling, climbing ice cliffs, swinging swords, forging rings, and getting absolutely bamboozled by hot Sauron. And that’s why the show could be great."

• Sad 2

15 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Classics. :D

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

🤣

Όποιος δεν γελάει σαν μικρό παιδί βλέπωντας Sledge Hammer θα πρέπει να τον κοιτάξει ψυχίατρος. 🤣

• Like 3

13 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

That’s Gandalf, right?

The raggedy dude in the Rings of Power trailers isn’t confirmed to be Gandalf, but c’mon.

A screencap from the Rings of Power trailer showing a raggedy dude holding an apple, looking at the harfoot who just gave it to him.

Εεεε....εεε...σοβαρα τωρα?

"He’s not officially confirmed to be Gandalf, but I’m calling it: that’s Gandalf. That’s Gandalf, ahead of schedule for once, coming to Middle-earth one Age early to hang out with hobbits while the rest of the cast is busy yelling, climbing ice cliffs, swinging swords, forging rings, and getting absolutely bamboozled by hot Sauron. And that’s why the show could be great."

Δηλαδή για να καταλάβω. Ένας άγνωστος τύπος πήρε ένα άκυρο screenshot από το trailer, έβγαλε από το στομάχι του ότι αυτός ο τύπος είναι ο Gandalf και άρχισε να κράζει για το πως έκαναν τον Gandalf στην σειρά..

Οκ.. έχουμε χάσει την μπάλα με το hate.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...