Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Aμα δεν κάνω λάθος έδωσε τα δικαιώματα στο Amazon με προϋποθέσεις και τον Tom Shippey attached στο project. Τώρα το πως κατέληξε είναι άλλη ιστορία.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Aμα δεν κάνω λάθος έδωσε τα δικαιώματα στο Amazon με προϋποθέσεις και τον Tom Shippey attached στο project. Τώρα το πως κατέληξε είναι άλλη ιστορία.

Ok, αυτά δεν τα ήξερα. Δεν θέλω να πιστεύω πως ο Peter Jackson είχε διαφωνίες στα χρήματα με τον Christopher Tolkien. Θεωρώ ότι τσακώθηκαν άσχημα και του το κρατούσε (Βρετανός ξεροκέφαλος και άνω των 80 - δεν μπλέκεις). Απλά είναι κρίμα γιατί καταλήξαμε σε αυτή την "κωμωδία" για σειρά. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε

οκ παιδια ακυρα ολα...ειναι καλο τελικα

LOTR: Rings Of Power Social Media Reactions Are Very Positive

Καλά κατά πόσο είναι original και αμερόληπτες οι κριτικές δεν ξέρεις. Εξάλλου ουκ ολίγες φορές έχουμε δει φόλες να αποθεώνονται πριν κυκλοφορήσουν και μετά να πηγαίνουν άπατες.

Σε μια βδομάδα θα ξέρουμε 

• Like 1

5 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

οκ παιδια ακυρα ολα...ειναι καλο τελικα

LOTR: Rings Of Power Social Media Reactions Are Very Positive

CINEMATIC MASTERPIECE! CINEMATIC EXCELLENCE!

Έχουν βαλθεί να μας πεθάνουν. 

11 ώρες πριν, Agmourk είπε

Δηλαδή για να καταλάβω. Ο Peter Jackson προέτρεψε την New line να πάρει τα δικαιώματα για να γυρίσει το lord of the rings και μετά το hobbit, και η απεικόνιση των βιβλίων στο σινεμά δεν άρεσε στον Christopher Tolkien γιατί δεν είχαν το πνεύμα του πατέρα του. Αλλά το Tolkien Estate (εκτελεστικός ο Christopher Tolkien μέχρι το 2017 νομίζω) έδωσε τα δικαιώματα (με συμμετοχή στην παραγωγή απο ότι διάβασα) στο Amazon για να γυρίσει σειρά (βασίζεται στα appendices νομίζω) στην οποία οι συντελεστές λένε πως δεν τους ενδιαφέρει να απεικονίσουν το έργο του Tolkien, και απλά να το προσαρμόσουν στην σημερινή εποχή. 

Fuck Logic. 

Μα δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το περίεργο 😂

1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε

man ειναι troll το ποστ μου προφανως ποιος κουτος θα πιστευε ποτε τους συγκεκριμενους "φανς"?!
πληρωμενοι του μπεζος ειναι...

Δεν ξέρω, εμένα μου φαίνονται σοβαροί άνθρωποι. I would fix them.

Μα τον Θεό ρε παιδια, οταν το ειδα, νομισα οτι ειναι parody video, φτιαγμενο με machine-learning/AI (deep fake φάση). Μετα καταλαβα οτι ... είναι πραγματικό. Δεν εχω λόγια πραγματικά. Το ψεύτικο γέλιο λείπει για να ολοκληρωθεί το concept, όπως στα Φιλαράκια.

33 λεπτά πριν, drpaneas είπε

Μα τον Θεό ρε παιδια, οταν το ειδα, νομισα οτι ειναι parody video, φτιαγμενο με machine-learning/AI (deep fake φάση). Μετα καταλαβα οτι ... είναι πραγματικό. Δεν εχω λόγια πραγματικά. Το ψεύτικο γέλιο λείπει για να ολοκληρωθεί το concept, όπως στα Φιλαράκια.

Το αισχος το ιδιο. Εχουν χαζεψει εκει στην amazon δεν εξηγειται αλλιως.

• Like 1

Τι το ιδιαίτερο ή μεμπτό έχει αυτή η σκηνή και πρέπει να είμαι νευριασμένος;

Βλέπω και τα comments στο video και εδώ και όντως δεν καταλαβαίνω τι σας τρελαίνει τόσο. 

Μια ημιαδιαφορη σκηνή που κάνει setup την σχέση 2 χαρακτήρων. Big deal.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, abcd1234 είπε

Τι το ιδιαίτερο ή μεμπτό έχει αυτή η σκηνή και πρέπει να είμαι νευριασμένος;

Βλέπω και τα comments στο video και εδώ και όντως δεν καταλαβαίνω τι σας τρελαίνει τόσο. 

Μια ημιαδιαφορη σκηνή που κάνει setup την σχέση 2 χαρακτήρων. Big deal.

Η σκηνή φαίνεται σαν να παίζουν θέατρο, δηλαδή επειδή οι θεατές βρίσκονται μακρυά, οι ηθοποιοί στην σκηνή παίζουν πολύ έντονα/υπερβολικά επιτηδευμένα. Στην τηλεόραση (και στον σινεμά γενικότερα) δεν χρειάζεται να κάνεις τέτοιες έντονες κινήσεις και να μιλάς με τέτοιο τρόπο (για να μην σχολιάσω την χροιά της τύπισσας που είναι σαν Simpsons), γιατί το κάνει να φαίνεται κωμικό. Το "it's a very happy match" με τον τρόπο  που το λέει και το γελάκι που σκάει ο Ερλοντ (ο χαρακτήρας) είναι σαν να βλέπω ελληνική σειρά από τα 90s. Ισως η σκηνή αυτή να είναι όντως comedy relief μέσα σε ένα πιο σοβαρό επεισόδιο. Αν όμως δεν είναι comedy relief και είναι έτσι ολόκληρο το επεισόδιο, φαντάσου πόσο γελοιο θα είναι. Σαν να διακωμωδούν το στιλ που είναι γραμμένο το βιβλίο, το οποίο δεν έχει τέτοια κωμικά στοιχεία σαπουνόπερας. Εχει διαφορετικό στιλ χιούμορ. Επίσης να το δούμε και από την άλλη, αν αυτό όντως αυτό είναι το comedy relief, φαντάσου πόσο χαμηλής ποιότητας είναι το κωμικό στοιχείο στην σειρά. Οπως και να χει είναι lose-lose situation :(

Επεξ/σία από drpaneas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...