Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ο προηγούμενος της ρόλος ήταν η Mina στο Dracula του Netflix, το οποιο δεν έχω δει και επίσης δεν έχω δει τίποτα ποτε που παίζει.

Το κόβω λογικό να λερώσει το βρακί της με τόσο πασίγνωστο χαρακτήρα όπως είναι η Galadriel. Επίσης χέστηκε η τύπισσα άμα πατώσει η σειρά, τα λεφτά της τα πήρε και έβαλε και ένα δυνατό όνομα στο imdb profile της.

Win win για αυτήν, με μας τι θα γίνει?! 

Carrie Fisher και Mark Hamill έπαιξαν στο Star Wars και όμως οι καριέρες τους πήγαν άπατες. 

Δεκάδες ηθοποιοί έπαιξαν σε ονομαστές σειρές και ταινίες και οι καριέρες τους πήγαν άπατες. Ακόμα και το ίδιου του Lord of the Rings. Εκτός από αυτούς που είχαν ήδη καριέρες από πριν, οι άλλοι απλά πήγαν άπατοι. 

• Like 1
  • Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, abcd1234 είπε

Το RoP πιστεύω θα βλέπεται γενικά, τουλάχιστον από άποψη set pieces, practical effects, κλπ. υπάρχει potential.

Πλακα κανεις έτσι?! Το GOT δεν έχει ούτε το μισό budget και φαίνεται καλύτερο, μονο τα κουστούμια δες. Επίσης ούτε με σφαίρες πιο woke, blackwashing ναι. Το ROP πάει για oscar στο wokeness. Και όπως είπαμε και στο άλλο thread ο Martin είναι στην παραγωγή, εδώ είναι ο ανέστης με την κουτσή μαρία που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.

Δημοσ.

Υπάρχει μια πιθανότητα η σειρά να χτυπήσει καλά νούμερα τηλεθέασης για το 'nostalgia' και μόνο. Άσχετα αν δεν θυμίζει LOTR. Οπότε πιθανό τα λεφτά της να τα βγάλει και με το παραπάνω. Φυσικά εγώ θέλω να πατώσει, να βγει τεράστια πατάτα και να πάει χάλια μπας και βάλουν μυαλό με τα woke και τις λοιπές forced μ@λ@κίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Glikos είπε

Οπότε πιθανό τα λεφτά της να τα βγάλει και με το παραπάνω. Φυσικά εγώ θέλω να πατώσει, να βγει τεράστια πατάτα και να πάει χάλια μπας και βάλουν μυαλό με τα woke και τις λοιπές forced μ@λ@κίες.

Υποτίθεται έχει το μεγαλύτερο budget ever, οποτε πρέπει να γίνει του sub το κέρατο για να βγάλει καλο κέρδος. Προσωπικά με στεναχωρεί ότι φαίνεται πατάτα και όχι κάτι αξιόλογο ώστε επιτέλους να δούμε κάτι καλο σε epic fantasy γιατί μετά το GOT το genre έχει πάρει τον κατήφορο. Πάντως άμα είναι χειρότερο από το TWOT, ειλικρινά θα είναι άξιοι σεβασμού εκεί στο Amazon. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Υποτίθεται έχει το μεγαλύτερο budget ever, οποτε πρέπει να γίνει του sub το κέρατο για να βγάλει καλο κέρδος. Προσωπικά με στεναχωρεί ότι φαίνεται πατάτα και όχι κάτι αξιόλογο ώστε επιτέλους να δούμε κάτι καλο σε epic fantasy γιατί μετά το GOT το genre έχει πάρει τον κατήφορο. Πάντως άμα είναι χειρότερο από το TWOT, ειλικρινά θα είναι άξιοι σεβασμού εκεί στο Amazon. :P

Και εγώ θα ήθελα κάτι αξιόλογο γενικά αλλά από την στιγμή που φαίνεται woke πατάτα και βγει μούφα, πρέπει να πατώσει για τιμωρία. Το House of Dragons δείχνει πιο υποσχόμενο πάντως.

25 λεπτά πριν, liakinen είπε

Αργεί και η τρίτη σαιζόν του Witcher γαμώτο 😋

Καλά μας βγάζουν την πίστη κάθε φορά που είναι να βγει κάθε σεζόν. Πρέπει πάντως να του κάνουν άγαλμα του Cavill, αυτός κουβαλάει την σειρά, άσχετα αν τον έχουν κομπάρσο σε κάτι επεισόδια. 😁

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 3
Δημοσ.

οχι ακριβως rings of power αλλα....

The rights to The Lord of the Rings and The Hobbit have only just been purchased by colossal holdings company Embracer Group but the company is already talking about spin-off films starring Gandalf, Aragorn, Gollum, and more.

Embracer said in its acquisition announcement that, alongside other upcoming Lord of the Rings projects such as Amazon's The Rings of Power and The War of the Rohirrim anime film, it's also eager to explore movie tie-ins for some well known characters.

"Other opportunities include exploring additional movies based on iconic characters such as Gandalf, Aragorn, Gollum, Galadriel, Eowyn, and other characters from the literary works of J.R.R. Tolkien," Embracer said. It will also "continue to provide new opportunities for fans to explore this fictive world through merchandising and other experiences."

Embracer's aqcuisition of Middle-earth Enterprises gives it the worldwide rights to motion pictures, video games, board games, merchandising, theme parks, and stage productions relating to the literary works of J.R.R. Tolkien.

The majority of Lord of the Rings media to be released in the last few decades ultimately came from these rights, - previously owned by The Saul Zaentz Company - through licensing deals that resulted in the likes of Peter Jackson's film trilogies, various Lord of the Rings video games, and more.

While the company therefore is the sole authority regarding potential movies based on Gandalf, Aragorn, and so on, the new projects would likely be fresh takes that aren't necessarily related to the characters or actors featured in the film trilogies. This is akin to upcoming video game The Lord of the Rings: Gollum, which features the familiar character but as a version apparently based directly on the books' lore, and not the movie interpretation.

The Saul Zaentz Company announced its intentions to sell Middle-earth Enterprises earlier this year, with Amazon thought to be the front-runner at the time given the imminent premiere of its Rings of Power series. Embracer has proven itself to be a publishing powerhouse, however, perhaps most notably acquiring three Square Enix developers back in May.

Δημοσ.
5 hours ago, Glikos said:

Υπάρχει μια πιθανότητα η σειρά να χτυπήσει καλά νούμερα τηλεθέασης για το 'nostalgia' και μόνο. Άσχετα αν δεν θυμίζει LOTR. Οπότε πιθανό τα λεφτά της να τα βγάλει και με το παραπάνω. Φυσικά εγώ θέλω να πατώσει, να βγει τεράστια πατάτα και να πάει χάλια μπας και βάλουν μυαλό με τα woke και τις λοιπές forced μ@λ@κίες.

Κι έχουμε και αυτή την πληρωμένη βαλτή  που υποδύεται κάποια νάνο τελοσπάντων, να μας λέει πόσο ενθουσιασμένη είναι που για πρώτη φορά θα δούμε θηλυκό νάνο σε LOTR σύμπαν, και επιτέλους σπάμε τα στερεότυπα, και πρέπει να στηρίξουμε την διαφορετικότητα.

• Sad 1
Δημοσ.
1 hour ago, Waiss said:

Κι έχουμε και αυτή την πληρωμένη βαλτή  που υποδύεται κάποια νάνο τελοσπάντων, να μας λέει πόσο ενθουσιασμένη είναι που για πρώτη φορά θα δούμε θηλυκό νάνο σε LOTR σύμπαν, και επιτέλους σπάμε τα στερεότυπα, και πρέπει να στηρίξουμε την διαφορετικότητα.

Το είχε πιστέψει κιόλας και το έλεγε με καμάρι. 😅

Δημοσ.
14 minutes ago, Glikos said:

Το είχε πιστέψει κιόλας και το έλεγε με καμάρι. 😅

Kαι το αστείο είναι ότι μπορεί να είναι πιο πολύ κομπάρσος ο ρόλος της, παρά κάποιου βασικού χαρακτήρα. 

Δεν την κατηγορώ όμως. Σίγουρα την έχουν βάλει και τα λέει.

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Waiss είπε

Kαι το αστείο είναι ότι μπορεί να είναι πιο πολύ κομπάρσος ο ρόλος της, παρά κάποιου βασικού χαρακτήρα. 

Δεν την κατηγορώ όμως. Σίγουρα την έχουν βάλει και τα λέει.

Μόνο για τον νάνο King Durin έχω ελπίδα να δω σοβαρό acting λόγω του ηθοποιού. Οι υπόλοιποι προς το παρόν είναι Γ' διαλογής.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...