Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
9 minutes ago, SabotazNic said:

Μου εξηγει καποιος τι παιζει στα comments απο το πανω τρειλερ?

Κλασικό "meme" ειρωνείας. 😛

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 6/8/2022 στις 10:29 ΜΜ, Speculoos είπε

Όποτε βολεύει ο Τζάκσον είναι απλά ο δημιουργός του έπους του Άρχοντα "ξεχνώντας" την τριπλή φόλα Hobbit.

Tα hobbit ηταν επικα δεν εχεις δικιο. Απλα δεν εφταναν το μεγαλειο του αρχοντα, αυτο δεν τα μειωνει.

• Like 2

• Super Moderators
3 minutes ago, SabotazNic said:

Ναι, απλα δεν καταλαβα πως ξεκινησε και πηραν ολοι μερος 😂

Έχει ξεκινήσει σαν απάντηση νομιζω σε cliche+cringe σχόλια για το πόσο breathtaking/amazing κτλπ είναι μια σειρά ταινία.

Τώρα που πρωτοεμφανίστηκε δεν γνωρίζω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών λιποθύμησε μόλις έμαθε ότι θα είναι η Galadriel

Ήξερε ότι έκανε οντισιόν για ένα Ξωτικό, αλλά δεν ήξερε ποιο…

Επεξ/σία από panagiotis54

14 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

Πάω στοίχημα ότι δεν είχε ιδέα πια είναι η Galadriel πριν το show.

• Like 1

24 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πάω στοίχημα ότι δεν είχε ιδέα πια είναι η Galadriel πριν το show.

Ναι ενώ τώρα που διάβασε το σενάριο της σειράς και της εξήγησαν οι showrunners, έχει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Ναι έχεις δίκιο. Φαίνεται so promising, αξίζει να τη δει όλη κανείς πρώτα και μετά να κρίνει.

Δεν είπα να την δει όλη κάποιος. Αυτα τα λογικά άλματα δεν τα καταλαβαίνω. Μπορεί να δει κανα δυο επεισόδια και μετά να κρίνει..  

Επεξ/σία από eslesl
  • Like 1

11 ώρες πριν, Apoll είπε

Να πληρώσουμε 5 season για ένα προϊόν που γνωρίζουμε ήδη ότι είναι παντελώς άθλιο για να αποφανθούμε στο τέλος; 

Αυτό που έγραψες είναι η επιτομή του ανεγκέφαλου consumerism, που όλοι πληρώνουν για ένα προϊόν και μετά έχουν το δικαίωμα για άποψη. 

Όχι. Φαίνεται χειρότερο από ηλιθιότητα, οι ίδιοι οι ηθοποιοί και παραγωγοί το λένε, δεν χρειάζομαι να πληρώσω λεφτά για να επιβεβαιώσω την άποψή μου. 

Εγώ πειρατικό θα το δω πάντως χαχαχ

Τώρα αν εν τέλει αποδειχθεί καλό το show, βλέπουμε.

2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

Σιγά τον τρομερό ρόλο που νομίζει οτι θα τις δώσει και Emmy και λιποθυμά προκαταβολικά.........

2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Σιγά τον τρομερό ρόλο που νομίζει οτι θα τις δώσει και Emmy και λιποθυμά προκαταβολικά.........

Ο προηγούμενος της ρόλος ήταν η Mina στο Dracula του Netflix, το οποιο δεν έχω δει και επίσης δεν έχω δει τίποτα ποτε που παίζει.

Το κόβω λογικό να λερώσει το βρακί της με τόσο πασίγνωστο χαρακτήρα όπως είναι η Galadriel. Επίσης χέστηκε η τύπισσα άμα πατώσει η σειρά, τα λεφτά της τα πήρε και έβαλε και ένα δυνατό όνομα στο imdb profile της.

Win win για αυτήν, με μας τι θα γίνει?! Aσε που θα παίζει παράλληλα με GOT και η σύγκριση θα είναι αδύνατη.

Το αστείο θα είναι να είναι καλύτερο από το GOT. :P Το αστείο βασικά θα είναι άμα έστω βλέπετε. Κάτι μου λέει ότι θα γίνουν μόδα τα user cuts σαν αυτό του Obi-Wan. :P

5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ο προηγούμενος της ρόλος ήταν η Mina στο Dracula του Netflix, το οποιο δεν έχω δει και επίσης δεν έχω δει τίποτα ποτε που παίζει.

Το κόβω λογικό να λερώσει το βρακί της με τόσο πασίγνωστο χαρακτήρα όπως είναι η Galadriel. Επίσης χέστηκε η τύπισσα άμα πατώσει η σειρά, τα λεφτά της τα πήρε και έβαλε και ένα δυνατό όνομα στο imdb profile της.

Win win για αυτήν, με μας τι θα γίνει?! Aσε που θα παίζει παράλληλα με GOT και η σύγκριση θα είναι αδύνατη.

Το αστείο θα είναι να είναι καλύτερο από το GOT. :P Το αστείο βασικά θα είναι άμα έστω βλέπετε. Κάτι μου λέει ότι θα γίνουν μόδα τα user cuts σαν αυτό του Obi-Wan. :P

Καλά και το GoT ψιλοσαβουρα φαίνεται εδώ που τα λέμε, με ακόμα πιο πολύ wokeness. 

Το RoP πιστεύω θα βλέπεται γενικά, τουλάχιστον από άποψη set pieces, practical effects, κλπ. υπάρχει potential. Αν οι ηθοποιοί είναι καλοί και το σενάριο έχει συνοχή τότε μπορεί να καταλήξουμε με μια συμπαθητική "ανεξάρτητη" σειρά 7/10, διότι σειρά Τόλκιν δεν είναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, abcd1234 είπε

Το RoP πιστεύω θα βλέπεται γενικά, τουλάχιστον από άποψη set pieces, practical effects, κλπ. υπάρχει potential. Αν οι ηθοποιοί είναι καλοί και το σενάριο έχει συνοχή τότε μπορεί να καταλήξουμε με μια συμπαθητική "ανεξάρτητη" σειρά 7/10, διότι σειρά Τόλκιν δεν είναι.

Αν μιλούσαμε για ένα fantasy universe made by amazon, ίσως. Θα έπρεπε, βέβαια, να υποστούμε τα woke βασανιστήρια του Bezos, αλλά, οκ, ίσως είχε ενδιαφέρον η σειρά.

Από τη στιγμή που τα παρτάλια αυτά που παριστάνουν τους παραγωγούς/σεναριογράφους/ηθοποιούς τόλμησαν να χρησιμοποιήσουν το αριστούργημα του Tolkien για να προπαγανδίσουν "το μήνυμα" (critical drinker speaking), η σειρά είναι ένα ανοσιούργημα και τίποτα παραπάνω. Δεν χρειάζεται να τη δούμε, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μήπως και δουν το φως το αληθινό.

Σκέψου μόνο ότι έχουν το θράσος να υποστηρίζουν ότι θέλουν να "φτιάξουν/διορθώσουν" τον κόσμο του Tolkien, ώστε αυτός (ο κόσμος) ν' αντανακλά τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Δηλαδή, ffs. Ανάθεμα κι αν έχουν διαβάσει μισή σελίδα απ' το Silmarillion ή τον Άρχοντα ή την Ιστορία της Μέσης-Γης. Έχουμε να κάνουμε με woke παιδάκια, τα οποία ζουν σε μια καταπληκτική woke φούσκα.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
typo
  • Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...