Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε 🥴🥴 Διυλίζουμε τον κώνωπα νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 48 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Διυλίζουμε τον κώνωπα νομίζω Έτσι είναι έχεις δίκαιο, αλλα ρε φιλε είναι τόσο προκλητικοί βάζοντας μούφες σε posters. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορα, λίγες σελίδες πριν πάλι μούφα posters κράζαμε (εγώ περισσότερο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Βιεϊρίνια.gif Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 10 ώρες πριν, mAs_81 είπε 😝 Εν τω μεταξύ γελάμε, αλλά οι Monty Python παίζει να έχουν το λιγότερο τραγικό poster μέχρι στιγμής. 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelioz78 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, mAs_81 είπε 😝 σοβαρα ρωταω , αυτο ειναι πραγματικο ? αυτοι παιζουν στη σειρα ?ετσι οπως τους βλεπω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, stelioz78 είπε σοβαρα ρωταω , αυτο ειναι πραγματικο ? αυτοι παιζουν στη σειρα ?ετσι οπως τους βλεπω ? Ω ναι. Το casting ήταν λίγο προβληματικό τουλάχιστον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ας μη ξεχνάμε και τις βάσεις μας …: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Ρε γελατε τωρα με τα Hobbit, αλλα θα γυρισετε σε αυτα μετα (σορι, το εκανα στην ζωγραφικη 😬) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ρε γελατε τωρα με τα Hobbit, αλλα θα γυρισετε σε αυτα μετα (σορι, το εκανα στην ζωγραφικη 😬) Σε σύγκριση με το RoP η τριλογία Hobbit είναι έπος. 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Εγω παντως ξερω τι θα κάνω στην επέτειο του θανάτου του καθηγητή : ..εννοείται δε θα δω αυτο το έκτρωμα , θα ξαναδιαβασω τον Άρχοντα ..!! ..μου δόθηκε και μια ωραια και παλιά έκδοση ως δώρο οποτε θα ναι τέλεια ! Weird flex but okay pictures : 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, mAs_81 είπε Εγω παντως ξερω τι θα κάνω στην επέτειο του θανάτου του καθηγητή : ..εννοείται δε θα δω αυτο το έκτρωμα , θα ξαναδιαβασω τον Άρχοντα ..!! ..μου δόθηκε και μια ωραια και παλιά έκδοση ως δώρο οποτε θα ναι τέλεια ! Weird flex but okay pictures : Σε ζηλεύω. Έχω την έκδοση της 50ης επετείου, Χάρπερ Κόλινς 2004 σε ένα βιβλίο. Πολύ θα ήθελα την έκδοση του 1968 που είχε η πρώην, Αγγλίδα, γυναίκα μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Apoll είπε πρώην, Αγγλίδα, γυναίκα μου. Ευκαιρία να τα ξανά βρείτε 😈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Apoll είπε Πολύ θα ήθελα την έκδοση του 1968 που είχε η πρώην, Αγγλίδα, γυναίκα μου. Και μενα Άγγλος μου τη δώρισε , τι φαση 🧐 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ευκαιρία να τα ξανά βρείτε 😈 Στον άλλο κόσμο, την έφαγε η "ξαφνικίτιδα". 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα