Apoll Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Thresh είπε Ένα από τα σχόλια στο βίντεο Αναφορά σε κείμενο Eminem as Sauron, this has to be the best casting ever. 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Αυτό το trailer είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Τα εφέ/σκηνικά φαίνονται ωραία, αυτό έλειπε βέβαια με τέτοιο budget, οπότε δεν νομίζω να απογοητευτούμε εκεί. Η μουσική σε γενικές γραμμές καλή. Εξακολουθεί να μην με βάζει στο κλίμα του LOTR όμως. Ο μαύρος ελφάς τραγικός, ούτε μια τρίχα από τα @@ του Legolas δεν είναι. Η Galadriel δεν μου γεμίζει το μάτι προς το παρόν, η παρουσία της είναι σαν αγγούρι και η προφορά της είναι off. Το cast είναι λες και τους πήραν από την United Colors of Benetton. Μακάρι να βγει καλύτερο απ'όσο νομίζω. Ενημερωτικά, αυτήν την στιγμή τα Likes/Dislikes του trailer στο Youtube είναι ισάριθμα, 13k. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 😮 Balrog! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 αυτο το τραιλερ ειναι καλυτερο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Είχαν γινει πάλι πολλες συζητήσεις στο παρελθόν για το Lore στο Shadow of Mordor , αλλα (αν εξαιρέσεις τη μιλφ Σελομπ , λολ) όσον αφορά την αίσθηση που άφηνε το παιχνίδι , ταίριαζε ΑΨΟΓΑ κατα τη άποψη μου με LOTR(τουλάχιστον τη τριλογία του Τζάκσον) και αισθητικά.. Χιλιες φορές αυτός ο Σαουρον : 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα το δω μόνο για τον Σάμιουελ Τζάκσον! Spoiler στο kodi Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 33 minutes ago, mAs_81 said: Χιλιες φορές αυτός ο Σαουρον : Τουλάχιστον τον είχαν με μορφή elf όπως πρέπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Τα χειρότερα έρχονται: Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Θέλω να δω trans/non binary orc να φωνάζει ''Yas queen''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Καλύτερο το trailer, αλλα δυστυχώς δεν με πείθει. Μέχρι στιγμής το House of the Dragon κερδίζει χαλαρά. 10 λεπτά πριν, Lotof είπε Τα χειρότερα έρχονται: Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, greekfragma είπε σε οπτικά εφέ μουσική δείχνει πολύ δυνατό. Στην αρχη τα οπτικα/εφε δεν φαινοντουσαν αληθοφανη. Καποιος ειχε σχολιασει οτι το παρα ειχαν κανει με το render. Φαινεται να το ριχνουν λιγο και κατι γινεται σε αυτο το τρειλερ. Επισης η φωνη της Γκαλαντριελ και στα 2 τραιλερ και πως ξεκιναει το μπλα μπλα, μου κανει πιο πολυ για blizzard cinematic trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Glikos είπε Μακάρι να βγει καλύτερο απ'όσο νομίζω. Ενημερωτικά, αυτήν την στιγμή τα Likes/Dislikes του trailer στο Youtube είναι ισάριθμα, 13k. Άρχισε να διορθώνεται τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Παίζει να δείξει καθόλου Gandalf; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Glikos είπε Mακάρι να βγει καλύτερο απ'όσο νομίζω. Ενημερωτικά, αυτήν την στιγμή τα Likes/Dislikes του trailer στο Youtube είναι ισάριθμα, 13k. Θετικά 26K, Αρνητικά 39Κ και έχει και throttling στα αρνητικά όπως πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Παίζει να δείξει καθόλου Gandalf; Το show είναι Second Age. Gandalf και λοιποί Wizard είναι Third Age. Από την άλλη χώσανε Hobbits, οποτε άνετα χώνουν και Wizards γιατί...equality?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα