Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό το trailer είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Τα εφέ/σκηνικά φαίνονται ωραία, αυτό έλειπε βέβαια με τέτοιο budget, οπότε δεν νομίζω να απογοητευτούμε εκεί. Η μουσική σε γενικές γραμμές καλή.

Εξακολουθεί να μην με βάζει στο κλίμα του LOTR όμως. Ο μαύρος ελφάς τραγικός, ούτε μια τρίχα από τα @@ του Legolas δεν είναι. Η Galadriel δεν μου γεμίζει το μάτι προς το παρόν, η παρουσία της είναι σαν αγγούρι και η προφορά της είναι off. Το cast είναι λες και τους πήραν από την United Colors of Benetton.

Μακάρι να βγει καλύτερο απ'όσο νομίζω. Ενημερωτικά, αυτήν την στιγμή τα Likes/Dislikes του trailer στο Youtube είναι ισάριθμα, 13k.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είχαν γινει πάλι πολλες συζητήσεις στο παρελθόν για το Lore στο Shadow of Mordor , αλλα (αν εξαιρέσεις τη μιλφ Σελομπ , λολ) όσον αφορά την αίσθηση που άφηνε το παιχνίδι , ταίριαζε ΑΨΟΓΑ κατα τη άποψη μου με LOTR(τουλάχιστον τη τριλογία του Τζάκσον) και αισθητικά.. 

Χιλιες φορές αυτός ο Σαουρον :

6D332685-89CE-4E75-98AA-1BEDBA438187.jpeg.f951578ad33a593b65515eba10e9c8f6.jpeg

• Like 2

Καλύτερο το trailer, αλλα δυστυχώς δεν με πείθει. Μέχρι στιγμής το House of the Dragon κερδίζει χαλαρά.

10 λεπτά πριν, Lotof είπε

Τα χειρότερα έρχονται:

Spoiler

gun-shoot-me.gif

3 ώρες πριν, greekfragma είπε

σε οπτικά εφέ μουσική δείχνει πολύ δυνατό.

Στην αρχη τα οπτικα/εφε δεν φαινοντουσαν αληθοφανη. Καποιος ειχε σχολιασει οτι το παρα ειχαν κανει με το render. Φαινεται να το ριχνουν λιγο και κατι γινεται σε αυτο το τρειλερ.

Επισης η φωνη της Γκαλαντριελ και στα 2 τραιλερ και πως ξεκιναει το μπλα μπλα, μου κανει πιο πολυ για blizzard cinematic trailer :P

3 ώρες πριν, Glikos είπε

Μακάρι να βγει καλύτερο απ'όσο νομίζω. Ενημερωτικά, αυτήν την στιγμή τα Likes/Dislikes του trailer στο Youtube είναι ισάριθμα, 13k.

Άρχισε να διορθώνεται τώρα.

4 ώρες πριν, Glikos είπε

Mακάρι να βγει καλύτερο απ'όσο νομίζω. Ενημερωτικά, αυτήν την στιγμή τα Likes/Dislikes του trailer στο Youtube είναι ισάριθμα, 13k.

Θετικά 26K, Αρνητικά 39Κ και έχει και throttling στα αρνητικά όπως πάντα. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Swimmer21 είπε

Παίζει να δείξει καθόλου Gandalf;

Το show είναι Second Age. Gandalf και λοιποί Wizard είναι Third Age. Από την άλλη χώσανε Hobbits, οποτε άνετα χώνουν και Wizards γιατί...equality?! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...