Glikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Θα δείξει η νεκροψία στις 14/7. Τι εννοείς, Σεπτέμβρη δεν βγαίνει? 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε βλέπεις πολλές για να το λες hue hue hue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 2 minutes ago, Glikos said: Τι εννοείς, Σεπτέμβρη δεν βγαίνει? Εννοώ για "full" trailer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Thresh είπε Εννοώ για "full" trailer. Α κατάλαβα. Μακάρι να είναι καλύτερο. Έχω πολύ hype η αλήθεια είναι για την σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helionar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, Glikos είπε Α κατάλαβα. Μακάρι να είναι καλύτερο. Έχω πολύ hype η αλήθεια είναι για την σειρά. Αν έχεις μεγάλο hype προετοίμασου για ελεύθερη πτώση από Orthanc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 11 minutes ago, Helionar said: για ελεύθερη πτώση από Orthanc Fun fact ο Orthanc ήταν μισός του πύργου του Άιφελ. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Τόσο επίσημο που δεν έχει link; ναι ημουν εξω και απο κινητο νομιζα πως το εφτιαξα αλλα δεν...nontheless εχει να πεσει πολυ γελιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Helionar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Thresh είπε Fun fact ο Orthanc ήταν μισός του πύργου του Άιφελ. 😛 Σκέψου πόσο χαμηλές προσδοκίες έχω εγώ για τη σειρά @Thresh 😂😂😂😂 Το Orthanc που είναι στο γράφημα όμως; Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Helionar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Απορώ πως η ουρα του κομήτη δεν άφηνε ουράνιο τόξο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, Helionar είπε Σκέψου πόσο χαμηλές προσδοκίες έχω εγώ για τη σειρά @Thresh 😂😂😂😂 Το Orthanc που είναι στο γράφημα όμως; Έχει τον Πύργο του Eiffel με τον οποίο το συγκρίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 ΕΜΠ...εεεε ΑΝΕΒ1 !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 9 hours ago, Helionar said: Το Orthanc που είναι στο γράφημα όμως; Δεν το έχει, απλά θυμάμαι ότι είναι κάπου στα 500ft, η συγκεκριμένη φωτο είναι κυρίως για να συγκρίνει το ύψος του Barad-Dur. 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Ο ορισμός του diversity θα είναι αυτή η σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ο ορισμός του diversity θα είναι αυτή η σειρά. Ευελπιστώ να είναι ο θάνατος του κακού representation. 🤡 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Telumetar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ο ορισμός του diversity θα είναι αυτή η σειρά. ο ορισμός του βιασμού του κόσμου του Τόλκιν για να ικανοποιήσουμε τις ορδές τις πολιτικής ορθότητας, αυτό θα είναι Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από Telumetar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, Helionar είπε Αν έχεις μεγάλο hype προετοίμασου για ελεύθερη πτώση από Orthanc Με όσα έχω δει μέχρι τώρα και από Everest μην σου πω. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα