ManLag Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Γιατί δε μας αρέσει που κατακρεουργείται το αγαπημένο μας έργο ίσως? Πρέπει να καταλάβετε αγαπητοί, ότι για εμάς που αντιδρούμε έτσι δεν ήταν απλά μία σειρά, ήταν η απόλυτη φαντασίωση. Αλλά έπεσε σε ανίκανους ή καθοδηγούμενους συντελεστές και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς είμαστε οι πρώτοι που θέλαμε να απολαύσουμε μια φανταστική σειρά για τη δεύτερη εποχή. Φυσικά απόψεις τύπου να πεθάνουν οι συντελεστές και οι ηθοποιοί, είναι ακραίες και αυτοί που τις έχουν είναι προβληματικοί. Δεν έχω δει τη δεύτερη σεζόν, περίμενα να τελειώσει για να τη δω και να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Η 1η σεζόν ήταν προκλητικά κακή, ελπίζω η 2η να είναι απλά κακή. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από ManLag 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ManLag είπε ελπίζω η 2η να είναι απλά κακή. H 2η ήταν απλά κακή/αδιάφορη για 5.5 επεισόδια. Στα υπόλοιπα 2.5 έπιασε τα υψηλά standards αθλιότητας της 1ης. Watch at your own peril! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, ManLag είπε Γιατί δε μας αρέσει που κατακρεουργείται το αγαπημένο μας έργο ίσως? Πρέπει να καταλάβετε αγαπητοί, ότι για εμάς που αντιδρούμε έτσι δεν ήταν απλά μία σειρά, ήταν η απόλυτη φαντασίωση. Αλλά έπεσε σε ανίκανους ή καθοδηγούμενους συντελεστές και είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Επίσης πρέπει να καταλάβετε ότι εμείς είμαστε οι πρώτοι που θέλαμε να απολαύσουμε μια φανταστική σειρά για τη δεύτερη εποχή. Φυσικά απόψεις τύπου να πεθάνουν οι συντελεστές και οι ηθοποιοί, είναι ακραίες και αυτοί που τις έχουν είναι προβληματικοί. Δεν έχω δει τη δεύτερη σεζόν, περίμενα να τελειώσει για να τη δω και να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Η 1η σεζόν ήταν προκλητικά κακή, ελπίζω η 2η να είναι απλά κακή. Δεν είναι ότι για εμένα δεν ισχύει το ίδιο αλλά απλώς δεν έχω δει 2η season και μάλλον δεν θα την δω. Ωστόσο αποδέχομαι ότι μπορεί να είναι αρεστή σε κάποιο κοινό εκεί έξω και δεν θα ήθελα να την δω να γίνεται cancel όπως άλλες δικές μου αγαπημένες σειρές (πχ firefly, the cape, Camelot, Cursed). Επειδή το βλέπω αυτό όμως το rage στο internet γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να σεβαστούμε ότι σε κάποιους αρέσει. Αντί να εύχεστε να γίνει cancel, κάντε την cancel εσείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
negator2vc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, manolis940 είπε Δεν είναι ότι για εμένα δεν ισχύει το ίδιο αλλά απλώς δεν έχω δει 2η season και μάλλον δεν θα την δω. Ωστόσο αποδέχομαι ότι μπορεί να είναι αρεστή σε κάποιο κοινό εκεί έξω και δεν θα ήθελα να την δω να γίνεται cancel όπως άλλες δικές μου αγαπημένες σειρές (πχ firefly, the cape, Camelot, Cursed). Επειδή το βλέπω αυτό όμως το rage στο internet γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να σεβαστούμε ότι σε κάποιους αρέσει. Αντί να εύχεστε να γίνει cancel, κάντε την cancel εσείς. Γιατι καταστρεφει το lore. Πες το TV/Movie lore. Το προβλημα με την καταστροφη του lore ειναι οτι οταν μελοντικα ολες αυτες οι "μοντερνες" βλακειες σταματησουν ή τουλαχιστον μειωθουν δραματικα οι τοτε δημιουργοι που θα πανε να φτιαξουν κατι σοβαρο θα υποχρεωθουν (εστω και μερικως) να "συμφωνουν" lore wise με τις βλακειες που εχουν βγαλει οι τωρινοι "μοντερνοι δημιουργοι". Οσο ποιο πολυ διαρκει η σειρα τοσο περισσοτερη ζημια θα κανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManLag Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 31 minutes ago, manolis940 said: Δεν είναι ότι για εμένα δεν ισχύει το ίδιο αλλά απλώς δεν έχω δει 2η season και μάλλον δεν θα την δω. Ωστόσο αποδέχομαι ότι μπορεί να είναι αρεστή σε κάποιο κοινό εκεί έξω και δεν θα ήθελα να την δω να γίνεται cancel όπως άλλες δικές μου αγαπημένες σειρές (πχ firefly, the cape, Camelot, Cursed). Επειδή το βλέπω αυτό όμως το rage στο internet γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να σεβαστούμε ότι σε κάποιους αρέσει. Αντί να εύχεστε να γίνει cancel, κάντε την cancel εσείς. Καταλαβαίνω φίλε το σκεπτικό σου, δηλαδή να μην στερήσω εγώ που δε μου αρέσει τη σειρά από κάποιον που του αρέσει. Και συμφωνώ. Βέβαια το αν θα γίνει cancel η όχι θα εξαρτηθεί από άλλους πιο αντικειμενικούς παράγοντες εκτός της γκρίνιας μου (βλέπε acolyte). Κουβέντα να γίνεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, ManLag είπε Βέβαια το αν θα γίνει cancel η όχι θα εξαρτηθεί από άλλους πιο αντικειμενικούς παράγοντες εκτός της γκρίνιας μου (βλέπε acolyte). Αυτό ακριβώς. Αν τα βγάζουν αυτά που θέλουν, ας σιχτιρίζουμε όσο θέλουμε. Αν, πάντως, δεν τον ενοχλεί κάποιον το πενταπόσταγμα ηλιθιότητας σε αυτά που δείχνουν (τα δύο τελευταία επεισόδια το πήγαν πραγματικά σε άλλο επίπεδο), οκ, πάσο. Μια χαρά σκουπίδια έχω δει, ξανά και ξανά, και δηλώνω και περήφανος, δεν πουλάω κριτική αφ'υψηλού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 43 λεπτά πριν, negator2vc είπε Γιατι καταστρεφει το lore. Πες το TV/Movie lore. Το προβλημα με την καταστροφη του lore ειναι οτι οταν μελοντικα ολες αυτες οι "μοντερνες" βλακειες σταματησουν ή τουλαχιστον μειωθουν δραματικα οι τοτε δημιουργοι που θα πανε να φτιαξουν κατι σοβαρο θα υποχρεωθουν (εστω και μερικως) να "συμφωνουν" lore wise με τις βλακειες που εχουν βγαλει οι τωρινοι "μοντερνοι δημιουργοι". Οσο ποιο πολυ διαρκει η σειρα τοσο περισσοτερη ζημια θα κανει. Αν το κοινό αυτό θέλει, αυτό θα γίνεται όσο και να γκρινιάζεις. Όσο μια συνταγή φέρνει συνδρομές δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η συνταγή. Το χρήμα είναι το μόνο πράγμα που κάνει τις παραγωγές να σκάσουν χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
negator2vc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 40 λεπτά πριν, manolis940 είπε Αν το κοινό αυτό θέλει, αυτό θα γίνεται όσο και να γκρινιάζεις. Όσο μια συνταγή φέρνει συνδρομές δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η συνταγή. Το χρήμα είναι το μόνο πράγμα που κάνει τις παραγωγές να σκάσουν χρήματα. Ποιο κοινο; Ποιες συνδρομες; Ποιο χρημα; Ενα κοινο στοιχειο που εχουν ολες αυτες οι τρολοπαραγωγες ειναι οτι τα κοστη τους ειναι κατα πολυ περισσοτερα απο τα οποια κερδη. Γιατι νομιζεις οτι εχουν τρελαθει στις αυξησεις τιμων των συνδρομων ή στην προσθηκη/αυξηση διαφημισεων στα πακετα; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, negator2vc είπε Ποιο κοινο; Ποιες συνδρομες; Ποιο χρημα; Ενα κοινο στοιχειο που εχουν ολες αυτες οι τρολοπαραγωγες ειναι οτι τα κοστη τους ειναι κατα πολυ περισσοτερα απο τα οποια κερδη. Γιατι νομιζεις οτι εχουν τρελαθει στις αυξησεις τιμων των συνδρομων ή στην προσθηκη/αυξηση διαφημισεων στα πακετα; Τώρα αξίζει να μπούμε σε μια κουβέντα ότι χρηματοδοτούνται από woke οργανώσεις με σκοπό να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και δεν τους νοιάζουν τα κέρδη, διότι εκεί το βλέπω να πηγαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fast8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, manolis940 said: Αντί να εύχεστε να γίνει cancel, κάντε την cancel εσείς. Οι ευχές μας δεν παίζουν κάποιο ρόλο στην εξέλιξη της σειράς. Μόνο η τηλεθέαση. 3 hours ago, manolis940 said: Τώρα αξίζει να μπούμε σε μια κουβέντα ότι χρηματοδοτούνται από woke οργανώσεις με σκοπό να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και δεν τους νοιάζουν τα κέρδη, διότι εκεί το βλέπω να πηγαίνει. Είναι καταρχήν ιδεολογία και για την ιδεολογία κανείς δεν κοιτάει χρήματα, ειδικά όταν είναι άλλων πχ. συνταξιοδοτικά προγράμματα που τα επενδύουν πάνω σε ταινίες. Σωστά το είπες. Ομως ΔΕΝ θέλουν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, απλά θέλουν να κάνουν ταινίες που αρέσουν σε αυτούς τους ίδιους. Πίστεψαν πως οι περισσότεροι θα ευθυγραμμιστούν με το γούστο τους και οι λίγοι που δεν θα ήθελαν να το δουν, να πάνε στο καλό (if you don't like it, don't watch/buy it). Πιστευαν πως ο λόγος που δεν κάνανε woke ταινίες παλιότερα ηταν λόγο της εξουσίας του λευκού straight άντρα και της καταπίεση του στα υπόλοιπα μέλη της κοινωνίας και έτσι αυτοί ήρθανε να το αλλάξουνε και να δώσουνε επιτέλους αυτό που θέλει η πλειοψηφία. Επίσης πίστεψαν ότι το "diversity" θα βοηθήσει να φέρουν νέο κόσμο, χωρίς να φύγουν οι παλιοί θεατές. Δηλαδή όλα τα αρωστάκια με Star Wars, LoTR, Marvel κτλ θα κάτσουν ότι και αν τους δώσουνε αρκεί να έχει το σωστό όνομα. Αυτό φυσικά δούλεψε μόνο για λίγο, μετά σταμάτησε να δουλεύει. Τώρα γιατί ακολούθησαν οι επενδυτές, είναι άλλη κουβέντα που μπορούμε να την κάνουμε αλλά θα πάρει κανα 2 σελίδες. Με δύο λόγια έπεισαν τους επενδυτές πως το woke περιεχόμενο και η DEI συμβατή διάρθρωση της εταιρείας θα τους φέρει οικονομικό πλεονέκτημα 20% σε σχέση με όσους δεν κάνουν αυτές τις αλλαγές. Οπότε τρέχανε ποιος θα πρωτοπρολάβει να εφαρμόσει αυτές τις ιδέες που θα τους έφερναν πολύ χρήμα. Αυτό το τελευταίο, το κέρδος είναι που ξεκίνησε όλη την ιστορία. Δεν είναι ότι δεν τους νοιάζει η χασούρα, κάνανε λάθος παραδοχές. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από fast8 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Τι είδανε πάλι τα ματάκια μου; Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Spoiler Αρχικά, τον Πορτορικανό δεν τον είχε σφάξει ο Άνταρ στο προηγούμενο; Τι φάση τώρα; Πήρε ένα Μεσουλίντ και έγινε καλά; Η άλλη πήδηξε από τον γκρεμό όπως ο Τζον ο Ράμπο στο Πρώτο αίμα και είναι σε γενικές γραμμές καλά, θα ζήσει, όπως όλοι ξέρουμε. Εκτός αυτών των ασήμαντων, είδαμε μονομαχία (σύντομη) Νάνου-Μπάλρογκ (but why meme ) που δεν πήγε πολύ καλά όπως φαντάζεστε, είδαμε (δυστυχώς) μονομαχία του ερωτευμένου ζεύγους και γυριστή κλωτσά στη μάπα, (δεν) είδαμε μονομαχία Σάρουμαν (?) με Γκάνταλφ που το έπαιξε πάλι Ρέι Πάλπατιν με τα βράχια, ενώ στο τέλος σκόνταψε στο πεταμένο κάτω ραβδί που έψαχνε τόσο καιρό (έτοιμο το ραβδί για χρήση, ο κρύσταλλος του έλειπε) -γιατί το ραβδί και το όνομα σε βρίσκουν, δε τα βρίσκεις- , τραγουδήσαμε με τον Τομ τον Μπόμπαντιλ δίπλα στο τζάκι και τώρα περιμένουμε με λαχτάρα τον 3ο κύκλο... Δεν υπάρχει σενάριο, παρωδία, όλο λάθος! Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από kirileman 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilya Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 55 minutes ago, kirileman said: Τι είδανε πάλι τα ματάκια μου; Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Reveal hidden contents Αρχικά, τον Πορτορικανό δεν τον είχε σφάξει ο Άνταρ στο προηγούμενο; Τι φάση τώρα; Πήρε ένα Μεσουλίντ και έγινε καλά; Η άλλη πήδηξε από τον γκρεμό όπως ο Τζον ο Ράμπο στο Πρώτο αίμα και είναι σε γενικές γραμμές καλά, θα ζήσει, όπως όλοι ξέρουμε. Εκτός αυτών των ασήμαντων, είδαμε μονομαχία (σύντομη) Νάνου-Μπάλρογκ (but why meme ) που δεν πήγε πολύ καλά όπως φαντάζεστε, είδαμε (δυστυχώς) μονομαχία του ερωτευμένου ζεύγους και γυριστή κλωτσά στη μάπα, (δεν) είδαμε μονομαχία Σάρουμαν (?) με Γκάνταλφ που το έπαιξε πάλι Ρέι Πάλπατιν με τα βράχια, ενώ στο τέλος σκόνταψε στο πεταμένο κάτω ραβδί που έψαχνε τόσο καιρό (έτοιμο το ραβδί για χρήση, ο κρύσταλλος του έλειπε) -γιατί το ραβδί και το όνομα σε βρίσκουν, δε τα βρίσκεις- , τραγουδήσαμε με τον Τομ τον Μπόμπαντιλ δίπλα στο τζάκι και τώρα περιμένουμε με λαχτάρα τον 3ο κύκλο... Δεν υπάρχει σενάριο, παρωδία, όλο λάθος! Τι αχταρμα είδαμε ρε πραγματικά. Από πού να το πιάσεις το τελευταίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Και καπου εδω τελειωσαμε - ελπιζουμε να τελειωσατε και εσεις μαζι μας - και να μη το πανε και για season 3 Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FanisK93 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Πονάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) για το τελευταιο επ Απόκρυψη περιεχομένων ειχε μερικες χαζομαρες το φιναλε, πχ τον αροντιρ που φανηκε στο προηγουμενο επ, να δεχεται θανατηφορο χτυπημα να εμφανιζεται απο το πουθενα, το αρκετα χοντορ ριβιλ του γκανταλφ, το πως επεζησε η γκαλαντριελ στο τελος. η σκηνη με τα ξωτικα να φωναζουν στο φιναλε. ολα λιγο τεμπελικα. απο την αλλη η σκηνη με το τραγουδι του τομ μπομπαντιλ ηταν πολυ καλη, οπως και οτιδηποτε ειχε να κανει με τον σορον και τον ανταρ. τιμια η 2η σεζον σε γενικες γραμμες, βελτιωμενη απο την 1η. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου από xavier Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα