Arkin Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Έχεις δίκιο. Πραγματική αποκάλυψη... Μονο που τη βλεπω μου ερχεται να τη βαλω σακουλα να μην τη βλεπει ο κοσμος και νευριαζει. Οτι χειροτερο λογικα τρολαρει ο φιλος πιο πανω δεν μπορει. 2
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 20 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Έχεις δίκιο. Πραγματική αποκάλυψη... Ε θελω credits για το αλογο. Πρωτος εγω το ανεβασα εδω. Αντε. Ακομα θυμαμαι και εκεινη την πορτα στο μπουντρουμι που ανοιξε αναποδα σε επομενη σκηνη 1
Bourdoulas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) On 13/06/2023 at 08:14, geogr13 said: Eχοντας δει και τις 6 ταινιες (οι οποιες ειναι και οι αγαπημενες μου) τολμω να πω οτι ο πρωτος κυκλος της σειρας μου αρεσε και μαλιστα πολυ.. Μετα το 5ο επεισοδιο και αφου μας εχουν κανει την απαραιτητη εισαγωγη που χρειαζεται (δεν ειναι ολοι γνωστες του συμπαντος του Τολκιν) η σειρα τρεχει πολυ σμουθ.. Η πλειοψηφια των ηθοποιων αποδιδει πολυ ωραια τον ρολο του και το σεναριο ειναι καλογραμμενο παρα το οτι συμπυκνωνει τα γεγονοτα 1,5 εποχης σε λιγα επεισοδια.. Στο κοινο υπαρχει προσμονη για τον δευτερο κυκλο και αυτο ειναι πολυ θετικο.. Υ.Γ 1 Δεν εχω διαβασει τα βιβλια αλλα ομως τα γεγονοτα της πρωτης και της δευτερης εποχης τα εχω διαβασει αναλυτικα εδω στο ιντερνετ.. ΥΓ. 2 Η ηθοποιος που ενσαρκωνει την Κυρα του Φωτος (Γκαλαντριελ) για μενα ειναι η αποκαλυψη της σειρας.. Χρειαζομουν μια Γκαλαντριελ στην τσιτα σε σχεση με την Γκαλαντριελ που ειδαμε στις ταινιες.. Η φάση είναι: Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2023 από Bourdoulas 1
manolis940 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Έκανα τεράστια προσπάθεια να δω την συγκεκριμένη σειρά καθώς έδωσα αρκετό χρόνο στον εαυτό μου να αποβάλει το τι έχει δει τόσα χρόνια στο σύμπαν του Lord Of The Rings και να την κρίνω ανεξάρτητα. Οπότε δεν θα ψάξω στην Galadriel τον αντικαταστατή της Cate Blanchett, δεν θα την συγκρίνω με την ίδια την Galadriel και θα ξεχάσω ότι γνωρίζω απ' τα παλιά. Η σειρά ξεκινάει με μια μικρή αφήγηση έτσι ώστε να κάνει ένα ωραίο exposition και να εξηγήσει στον θεατή τι στα κομμάτια συμβαίνει. Γιατί οι μεν πολεμάνε με τους δε κτλ κτλ κτλ. Αποτυγχάνει παταγωδώς. Μόνο στα πρώτα λεπτά αναφέρει ότι κυριαρχούσε το καλό και μόνο και αμέσως η πρωταγωνίστρια δέχεται bulling. Έπειτα σε αφήνει με χιλιάδες απορίες. Γιατί είναι κακό που κάποιος δεν θέλει το φως; Τι είναι τα σίλμαριλ; Γιατί οι άνθρωποι μισούν τα Elf και πολλά άλλα. Στην μέση φαίνεται βλέποντας τις κριτικές του κόσμου προσπαθεί να τα συμαζέψει όλα αυτά αλλά εγώ προσωπικά είμαι και πάλι στο so ....what ; Μαζί με τα παραπάνω το σετάρισμα στους χαρακτήρες είναι ένα μηδενικό. Και να να πεθάνουν οι πρωταγωνιστές είσαι στο oh no .... anyway. Γιατί τόσο cringe διάλογοι; Δεν έχεις κάτι καλό να πεις; Μην το προσπαθήσεις καθόλου, άσε το να πάει στα κομμάτια. Μην προσπαθείς να μου βάλεις emphatic inversions πάνω σε μια μπούρδα, δεν θα αλλάξει κάτι. Μην μου λες ότι οι πέτρες δεν κοιτάνε τον ήλιο! Έχω δει πέτρα! Ξέρω πως είναι! Πλοκή και σενάριο. Πως μια τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία καταφέρνει κάποιος να την κάνει βαρετή; Πολλές φορές νιώθεις ότι δεν υπάρχει συνοχή από την μία σκηνή στην άλλη. Φάσκει και αντιφάσκει. Να δώσω ένα παράδειγμα για τους τριχοπόδαρους: Spoiler Φωνάζουν όλη την ώρα "Δεν αφήνουμε κανένα, κανένα δεν ξεστρατίζει κτλ κτλ" και στο τέλος μαζεύονται όλοι μαζί για να μνημονεύσουν τους νεκρούς του και να γελάσουν πάνω απ' το πτώμα τους και όταν ένα μέλος έχει σπάσει το πόδι του αδιαφορούν για τον αν θα μείνει πίσω. Να πούμε και 2-3 θετικά; Σκηνικά και τοπία έχει πάρα πολύ όμορφα. Βέβαια και εδώ σε κάποια σημεία που μπαίνει το CGI κάπου σφάλει όπως το νερό και τα καράβια αλλά μπορούμε να μείνουμε εκεί. Μέσα σε όλο αυτό το χαμό της μετριότητας ο Elendil σαν χαρακτήρας είναι πολύ ενδιαφέρον και τον υποδείξετε και πολύ όμορφα ο Lloyd Owen. O Elrond είναι αρκετά καλός επίσης. Μέχρι εκεί βέβαια. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι άλλο. Κουστούμια αλλά και πολύ όμορφα Orc. .... Αυτό. Να την δει λοιπόν κανείς; Κατ εμέ μόνο αν δεν έχει κάτι άλλο να δει, ναι. Δεν αξίζει όχι μόνο σαν κληρονομιά του LOTR αλλά και σαν σειρά γενικά. 1
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, manolis940 είπε Μην μου λες ότι οι πέτρες δεν κοιτάνε τον ήλιο! Έχω δει πέτρα! Ξέρω πως είναι! Η πετρα σερνει καραβι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Πήρε 6 υποψηφιότητες για Emmy btw. 1
DeareN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Thresh said: Πήρε 6 υποψηφιότητες για Emmy btw. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 15 minutes ago, DeareN said: Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Εντάξει, τεχνικοί τομείς κυρίως. 😛
DeareN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Thresh said: Εντάξει, τεχνικοί τομείς κυρίως. 😛 Won 5 Emmys στο trailer και τέτοια... Ένα θα χάσει έτσι για το ξεκάρφωμα 😂
Arkin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, Thresh είπε Εντάξει, τεχνικοί τομείς κυρίως. 😛 Ποιος τεχνικος τομεας λιγο ειδα και μου φανηκαν τα γραφικα εποχης 1990 αν και τοτε ειχαμε πιο αληθοφανη στα μεγαλα blockbuster. Ρε τα νουμερα πανε να δωσουν στο εκτρωμα και emmy. Δωστε και ενα οσκαρ στην "θελω να βγαλω τα ματια μου οταν τη βλεπω" γκαλαντριελ μην ξεχασετε ε.
Dantε Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι. Μπορει να ηταν σκουπιδι αλλα στο τεχνικο τομεα ηταν πολυ καλο. Αν δεν ειχε δηλαδη και το οπτικο κομματι, δε θα βλεποταν καθολου. 1
manolis940 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 15 λεπτά πριν, Dantε είπε Ενταξει μην ειμαστε υπερβολικοι. Μπορει να ηταν σκουπιδι αλλα στο τεχνικο τομεα ηταν πολυ καλο. Αν δεν ειχε δηλαδη και το οπτικο κομματι, δε θα βλεποταν καθολου. Και εγώ θα συμφωνήσω. Αν εξαιρέσεις τα πλοία και την Θάλασσα, δεν θυμάμαι κάπου αλλού να βρήκα ψεγάδι.
liakinen Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Φωτογραφία είχε σχεδόν Οσκαρική. Δεν κάνω πλάκα. Και από Cgi υψηλότατο το επίπεδο για σειρά και όχι μόνο. Χθες είδα το Dungeons and dragons (2023) Και ήταν άθλιο στο Cgi για πρόσφατη ταινία. Γενικά μια χαζομάρα ήταν που με μπέρδεψε το σκορ στο imdb και έχασα δύο ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα