Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, Lotof είπε

Δεν ξέρω τι πίνουν και με τι ασχολούνται οι δημιουργοί. 

Μιλάμε για τελειωμένα σούργελα. Δεν ξέρουν βασικά πράγματα για τον κόσμο του Τόλκιν κι έχουν το θράσος να λένε τη μια βλακεία πίσω απ' την άλλη.

Αποδεικνύεται πλέον, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι πιστεύουν πως είναι καλύτεροι από τον Τόλκιν. Όποιος διαβάσει τις σαχλαμάρες που αραδιάζουν χωρίς ντροπή δεξιά κι αριστερά αυτό καταλαβαίνει.

• Like 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 8/1/2023 στις 1:46 ΜΜ, chek2fire είπε

Aντιθέτως στο whell of time την άλλη fantasy σειρά της amazon εκεί ακολούθησαν πιστά τα βιβλιά γιατί τα έχω διαβάσει και δεν βλέπω να κάνουν μεγάλες παρεκκλίσεις.

Sorry, αλλα άλλη σειρά είδες η @@ βιβλία διάβασες.

• Like 1

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Sorry, αλλα άλλη σειρά είδες η @@ βιβλία διάβασες.

Έχω δοκιμάσει τρεις φορές να την ξεκινήσω αλλά πάντα με το ζόρι στο μέσο του πρώτου βιβλίου φτάνω. Να δοκιμάσω άλλη μία λες;

2 ώρες πριν, The_Other_One είπε

Έχω δοκιμάσει τρεις φορές να την ξεκινήσω αλλά πάντα με το ζόρι στο μέσο του πρώτου βιβλίου φτάνω. Να δοκιμάσω άλλη μία λες;

Spoiler

Βασικά λάθος thread, καλύτερα να απευθυνθείς εκεί. Δεν έχω διαβάσει Jordan, ότι ξέρω είναι από φίλο που είναι τα αγαπημένα του βιβλία.

• Thanks 1

Τίποτα συγγενείς, ρομαντικοί κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων του Tolkien δεν υπάρχουν, να αντιστέκονται σε ότι στρέβλωση τους παρουσιάζεται και να βάζουν φρένο σε διακωμώδηση του έργου του; :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panman76 είπε

Τίποτα συγγενείς, ρομαντικοί κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων του Tolkien δεν υπάρχουν, να αντιστέκονται σε ότι στρέβλωση τους παρουσιάζεται και να βάζουν φρένο σε διακωμώδηση του έργου του; :-)

μα ο τωρινος διαχειριστης του ιδρυματος -  ενας γελοιος ανηψιος του κριστοφερ αν θυμαμαι-  εδωσε το οκ για αυτο το εκτρωμα στην ουσια. Οσο ηταν ο κριστοφερ ουτε που θα σκεφτοντουσαν να το επιχειρησουν.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 3

6 ώρες πριν, NTC Labs είπε

μα ο τωρινος διαχειριστης του ιδρυματος -  ενας γελοιος ανηψιος του κριστοφερ αν θυμαμαι-  εδωσε το οκ για αυτο το εκτρωμα στην ουσια. Οσο ηταν ο κριστοφερ ουτε που θα σκεφτοντουσαν να το επιχειρησουν.

Μικρή διόρθωση: ο Simon είναι ο μεγαλύτερος γιος του Christopher, το μόνο τέκνο του τελευταίου από τον πρώτο του γάμο.

Ο Christopher απέκτησε δύο ακόμα παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, από τον δεύτερο του γάμο.

Ο Simon είναι ''συγγραφέας'' κι εγγονός του Tolkien. Έχοντας τα προαναφερόμενα ''προσόντα'', νομίζει ότι ξέρει πώς πρέπει να διαχειρίζεται την κληρονομιά του παππού του. Παράνοια.

• Like 1

3 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Μικρή διόρθωση: ο Simon είναι ο μεγαλύτερος γιος του Christopher, το μόνο τέκνο του τελευταίου από τον πρώτο του γάμο.

Ο Christopher απέκτησε δύο ακόμα παιδιά, έναν γιο και μια κόρη, από τον δεύτερο του γάμο.

Ο Simon είναι ''συγγραφέας'' κι εγγονός του Tolkien. Έχοντας τα προαναφερόμενα ''προσόντα'', νομίζει ότι ξέρει πώς πρέπει να διαχειρίζεται την κληρονομιά του παππού του. Παράνοια.

οκ εκανα λαθος στην συγγενεια :) παραμενει κλοουν.

• Like 1

4 ώρες πριν, Arkin είπε

Ακομα ασχολειστε με αυτη την επικη μπουρδα? Χαρα στο κουραγιο σας. 

23 λεπτά πριν, Millennium είπε

Και εγώ αυτό ακριβώς λέω...

Με αυτά και με εκείνα πρώτο thread στο series είναι κάθε φορά αυτή η σαπιλα 

Στις 11/1/2023 στις 6:03 ΜΜ, Feregorn είπε

Δε ξέρω εάν το έκανες καταλάθος, αλλά αυτό το typo που έγραψες δείχνει ξεκάθαρα πόσο σχέση έχει η τηλεοπτική σειρά με τα βιβλία....🤣,γιατί το "εκεί ακολούθησαν πιστά τα βιβλία και δεν έκαναν μεγάλες παρεκκλίσεις" δεν στέκει, αντικειμενικά τώρα. Έχεις όντως διαβάσει τα βιβλία; 

Αυτό το link παραθέτει 59 διαφορές, χωρίς ιδιαίτερη κριτική αν ήταν για καλό/κακό αν θέλεις μια ουδέτερη αναφορά: https://www.buzzfeed.com/taylablaire/the-wheel-of-time-book-to-show-differences. Και οι μισές απο αυτές, τουλάχιστον, δεν είναι και "μικρές".

εγώ τα έχω διαβάσει το βιβλία. Για πες μου που έχουν κάνει μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτά γιατί εγώ ειλικρινά δεν βρίσκω τίποτα 

• Super Moderators
3 minutes ago, chek2fire said:

εγώ τα έχω διαβάσει το βιβλία. Για πες μου που έχουν κάνει μεγάλες διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτά γιατί εγώ ειλικρινά δεν βρίσκω τίποτα 

Δες τo link που έβαλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...