Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Ούτε και εγω εχω θεμα αλλα νμζ ειναι λάθος damage control να αλλάζεις τους εν λόγω «σοουρανερς» μετα απο τόση ζημιά που κανανε , και το μονο που εχεις να ανακοινώσεις ειναι οτι ειναι όλες γυναίκες..δλδ λες και δεν τους έκανε ήδη ζημια το τοσο virtue signaling..

Η ζημια και  στην υπόθεση ειναι πολυ μεγάλη , νμζ δε μαζεύεται πλέον , βέβαια θα χαρώ να κάνω λάθος αλλα δεν το νομίζω..

οι showrunners νομιζω ειναι οι ιδιοι. απλα γινονται καποιες αλλαγες στο σκηνοθετικο team.
Προσωπικα δε με νοιαζει αν ειναι γυναικες, αντρες ή κατι αλλο (αν και βρισκω ανουσιο το να διαφημίζει το τι φύλο ειναι η Χ ομαδα, λες και εχει σημασια για την ποιότητα του προιόντος). Αλλά βρίσκω θετικο το οτι αλλαζουν σκηνοθετες γιατι στη πρωτη σεζον, περα απο τα εξοφθαλμα προβληματα γραφης εδω και εκει, το ακομα πιο σημαντικο θεμα για εμενα ηταν η πολυ προβληματικη σκηνοθεσία. Μπορεί να γίνει και χειροτερα τωρα θα μου πεις; Ναι μπορει! Αλλα σιγουρα επρεπε να αλλάξουν αρκετες θεσεις εκει μεσα. 
Αν βγουν αυριο και πουν οτι αλλαξε κ το μισο συγγραφικο team και ειναι όλο queer immigrants από την Σομαλια, καλό νεο θα το βρω, οχι λογο identity αλλα γιατι βλεπουν οτι χρειαζοντουσαν αλλαγες στο συγκεκριμενο τμημα.

Απο εκει κ περα, το να εστιαζεις οποιαδήποτε είδηση στο φύλο ή στις σεξουαλικες προτιμήσεις ή στην φυλή κάποιου ανθρώπου, είναι απλά μοντέρνο απαίσιο marketing που κανονικα δε χωράει στη συζήτηση και δεν αξίζει ούτε το ψηφιακό μελάνι που ριχνουμε.

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

33 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Δεν είναι κακή ηθοποιός η Clark, απλά δεν μπορεί να κάνει δικό της τον ρόλο της Galadriel. Δεν μπορούν όλοι οι ηθοποιοί να παίξουν όλους τους ρόλους. Την κατάσταση δεν βοηθάει το άθλιο σενάριο κι οι σκηνοθετικές οδηγίες, γι' αυτό και το τελικό αποτέλεσμα είναι τραγικό. Γενικά, όταν μια σειρά πάσχει σεναριακά και σκηνοθετικά, οι ηθοποιοί που παίζουν σ' αυτήν φαίνονται χειρότεροι απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Μα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να συζητήσει ούτε έχει και κάτι χρήσιμο να πει, εδώ που τα λέμε. 100 φορές τον ρώτησα τι του άρεσε στη "σειρά" κι απάντηση δεν πήρα.

Ο @Kasrith έγραψε ότι θα δει το "έπος" με την ησυχία του, ότι είμαστε haters και χαλάμε το νήμα, ότι αυτά που γράφουμε δεν στέκουν κι ότι θα παρακολουθήσει τη "σειρά" μη λαμβάνοντας υπόψη όσα υποστηρίζουμε, και τελικά έγραψε πως δεν θα δει τη βλακεία του Bezos, γιατί τον χάλασαν οι αρνητικές κριτικές, αυτές, ντε, που δεν τον ενδιέφεραν, γιατί τις έγραψαν οι haters. Παράνοια...

Ίσως δεν είναι αλλά στο rop έχει μονίμως ένα βλέμμα σαν να έχει μια μόνιμη περίοδο μου βγάζει κάτι τέρμα σπαστικό σε κάθε σκηνή. Η σειρά είναι για το ανάθεμα από όποια μεριά και αν την πιασεις. Αν έχεις να μου προτείνεις κάποια καλή ταινία σειρα που έχει παίξει η συγκεκριμένη ηθοποιός να την δω και εκει μήπως αλλάξω γνώμη για αυτό το πράγμα. 

• Like 2

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Ίσως δεν είναι αλλά στο rop έχει μονίμως ένα βλέμμα σαν να έχει μια μόνιμη περίοδο μου βγάζει κάτι τέρμα σπαστικό σε κάθε σκηνή. Η σειρά είναι για το ανάθεμα από όποια μεριά και αν την πιασεις. Αν έχεις να μου προτείνεις κάποια καλή ταινία σειρα που έχει παίξει η συγκεκριμένη ηθοποιός να την δω και εκει μήπως αλλάξω γνώμη για αυτό το πράγμα. 

Ακριβώς την ίδια γνώμη έχω και εγώ και νομίζω δεν είναι ανάγκη να την αλλάξουμε. 

Είναι ό,τι χειρότερο έχω δει σε ερμηνεία ρόλου τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο σε σειρά, γενικότερα... 

• Like 1

Μόλις τώρα, DeareN είπε

Ακριβώς την ίδια γνώμη έχω και εγώ και νομίζω δεν είναι ανάγκη να την αλλάξουμε. 

Είναι ό,τι χειρότερο έχω δει σε ερμηνεία ρόλου τα τελευταία χρόνια και όχι μόνο σε σειρά, γενικότερα... 

Βλέπω την D'Arcy στο HOD και λέω μπράβο για την ερμηνεία της γενικά ολοι οι ηθοποιοί στο HOD είναι ότι πρεπει για τους ρόλους τους. Στο καπάκι βάζεις ROP βλέπεις Galandriel και σε δευτερόλεπτα θες να σπάσεις την οθόνη να μην την βλέπεις. Από λίγο που έχω δει πάντως όλοι οι ηθοποιοί στο ROP πρέπει να είναι τέρμα out of character. Σα να κάνουν αγγαρεία ένα πράγμα σε αυτό το σκουπίδι που παίζουν. 

• Like 2

58 λεπτά πριν, Arkin είπε

Κοίτα το Saint Maud

• Thanks 1

Στις 2/12/2022 στις 12:09 ΜΜ, Kasrith είπε

Το cognitive dissonance εδώ μέσα είναι απίστευτο έτσι... Από την μια είναι σκουπίδι που δεν σέβεται το lore και τους θεατές, και από την άλλη θα κάτσετε να δείτε όσα επεισόδια βγάλουν και θέλετε να κάτσουν να τα δούνε και άλλοι. Wtf?! 

Αντί να την παρατήσετε και να αποτρέψετε άλλους από το να χάσουν τον χρόνο τους τζάμπα (τον οποίο στόχο πετύχατε εν μέρη btw), εσείς αντιθέτως κάνετε και marketing προσπαθώντας να πείσετε ακόμα περισσότερους να την δουνε! Γελάω.

Κάτσε κατσε κατσε, δεν την εχεις δει την σειρα???? Διαβαζω τοσο καιρο τα posts σου και νομιζα οτι την εχεις δει!!!! Τοτε για ποιο λογο αντιδρας σε αυτά που γραφουμε? 

Και για να μην αρχισεις τα περιεργα - οχι δεν την ειδα ολη την σειρα ουτε θα τρέξω να δω την 2η σεζον. Στο 3ο η 4ο επεισοδιο το παράτησα, δεν άντεξα αλλο, ουτε σκοπευω να δω περαιτέρω 

7 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το all woman cast, ισα ισα μου αρέσει

Αυτό που δεν μου άρεσε, από την 1η σεζόν, ήταν το απλό γεγονός πως ήταν μάπα....

Αν αυτό σε αρέσει, ιστορίες με γυναικοπαρέες, κανένα πρόβλημα, όλα τα γούστα είναι δεκτά. Ο Tolkien δεν έγγραψε ιστορίες για γυναικοπαρέες για να είναι all woman cast πάντως.

Επιπλέον δεν μιλάμε για το cast, αλλά για τους σκηνοθέτες. Η περίπτωση να διάλεξαν με αξιοκρατικό τρόπο σκηνοθέτες για Tolkien και να βγήκαν όλες γυναίκες, είναι ελάχιστες. Και αν όντως ήταν συγκυρία, θα το πρόσεχαν τρίτοι, δεν θα βγαίνανε οι ίδιοι με κατακόκκινα μάγουλα απο την χαρά να μας το ανακοινώσουν.

Σε κάθε περίπτωση είναι φανερό ότι έχουν διαλέξει ανθρώπους για να πουν το δικό τους αφήγημα και όχι Tolkien.

Οπότε ξέρουμε τουλάχιστον 2 πράγματα. 1) Δεν διαλέξανε τους καλύτερους, αλλά αυτούς που εξωτερικά ταιριάζουν στην περιγραφή που έδωσε ο οργανισμός. 2) Αν πίσω απο τις κάμερες οι αποφάσεις πάρθηκαν με συγκεκριμένα ιδεολογικά κριτήρια, το ίδιο θα είναι και μπροστά απο τις κάμερες.

1 ώρα πριν, Herald είπε

Κάτσε κατσε κατσε, δεν την εχεις δει την σειρα???? Διαβαζω τοσο καιρο τα posts σου και νομιζα οτι την εχεις δει!!!! Τοτε για ποιο λογο αντιδρας σε αυτά που γραφουμε? 

Spoiler

troll GIF

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1

2 ώρες πριν, merphi είπε

1) Δεν διαλέξανε τους καλύτερους, αλλά αυτούς που εξωτερικά ταιριάζουν στην περιγραφή που έδωσε ο οργανισμός. 2) Αν πίσω απο τις κάμερες οι αποφάσεις πάρθηκαν με συγκεκριμένα ιδεολογικά κριτήρια, το ίδιο θα είναι και μπροστά απο τις κάμερες.

E ναι, άμα είχαν επιλέξει τους καλύτερους και τύχαινε να είναι όλες γυναίκες κανένα πρόβλημα. Αλλα έτσι και με διαφήμιση κιόλας όπως είπε ο φίλος παραπάνω απλά τραγικό.

Γιατί ασχολούμαστε ακόμα με αυτό thread και με την σειρά γενικότερα?! Ah yes, ze memez! :P

6 ώρες πριν, Herald είπε

Α τωρα καταλαβες οτι δεν εχει δει την σειρα? Ειχε πει οτι θα την δει οταν εβγαινε η σεζον, αλλα μπα....

10 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

οι showrunners νομιζω ειναι οι ιδιοι. απλα γινονται καποιες αλλαγες στο σκηνοθετικο team.
Προσωπικα δε με νοιαζει αν ειναι γυναικες, αντρες ή κατι αλλο (αν και βρισκω ανουσιο το να διαφημίζει το τι φύλο ειναι η Χ ομαδα, λες και εχει σημασια για την ποιότητα του προιόντος).

Προφανως και δεν ειναι κακο να εχει γυναικες το σκηνοθετικο team, αλλα αν ειναι μονο γυναικες, θελοντας και μη θα περασουν την δικια τους ατζεντα. Ελπιζω καποια απο αυτες να εχει διαβασει τπτ του Τολκιεν, ωστε να εχουν και καμια ιδεα τι και πως για να το δειξουν και στην σειρα. Αν ειναι ομως σαν τα super fans που εβλεπαν και αυτοι HotD αντι για RoP, τοτε...

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Προφανως και δεν ειναι κακο να εχει γυναικες το σκηνοθετικο team, αλλα αν ειναι μονο γυναικες, θελοντας και μη θα περασουν την δικια τους ατζεντα. Ελπιζω καποια απο αυτες να εχει διαβασει τπτ του Τολκιεν, ωστε να εχουν και καμια ιδεα τι και πως για να το δειξουν και στην σειρα. Αν ειναι ομως σαν τα super fans που εβλεπαν και αυτοι HotD αντι για RoP, τοτε...

Δεν λέω, σίγουρα θα υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν διαβάσει τα βιβλία, ειδικά σε χώρες όπως οι Αγγλία, αλλα προσωπικά δεν έχω γνωρίσει ποτε καμια και μετρημένες στα δάχτυλα αυτές που έχουν δει τις ταινίες.

Αν δεν σας αρεσει η δεύτερη σεζόν είστε σεξιστές και μισογύνηδες.

Η τριτη σε σεζον θα είναι αποκλειστικα απο μαυρους, η τέταρτη από ελτζιμπιτι και η πεμπτη απο αμέα.

Θα βγάλουν και σπιν οφ μετα που θα το σκηνοθετούν αποκλειστικά ορφανά παιδάκια, για να σας δω αν θα πειτε κακή κουβέντα τότε.

• Like 1

13 ώρες πριν, Arkin είπε

Βλέπω την D'Arcy στο HOD και λέω μπράβο για την ερμηνεία της γενικά ολοι οι ηθοποιοί στο HOD είναι ότι πρεπει για τους ρόλους τους. Στο καπάκι βάζεις ROP βλέπεις Galandriel και σε δευτερόλεπτα θες να σπάσεις την οθόνη να μην την βλέπεις. Από λίγο που έχω δει πάντως όλοι οι ηθοποιοί στο ROP πρέπει να είναι τέρμα out of character. Σα να κάνουν αγγαρεία ένα πράγμα σε αυτό το σκουπίδι που παίζουν. 

Δεν ειναι πολλοι οι ηθοποιοι που μπορουν να παρουν εναν ρολο και να τον κανουν δικο τους no matter what. Σε πολλους καλους ηθοποιους παιζει ΠΟΛΥ σημαντικο ρολο στο πως θα τον κανουν direct ο ρημαδιασμενος ο director αλλα και το γραψιμο του χαρακτηρα απο τους writters.

Π.Χ απο ενα σημειο και μετα που ξεκινησε το hate wave για την Brie Larson αρχισαν ολοι να την λενε και αταλαντη κτλ... Πραγμα που ξεκαθαρα δεν ειναι για οποιον εχει δει πχ τα The room, Short term 12 & The glass castle καθως και στα 3 ειχε πολυ πολυ καλες ερμηνείες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...