SabotazNic Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Το επικό έργο της Amazon, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: The Rings of Power, δεν έλαβε ούτε μία υποψηφιότητα Παω να βρω ενα συννεφο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Το επικό έργο της Amazon, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: The Rings of Power, δεν έλαβε ούτε μία υποψηφιότητα Παω να βρω ενα συννεφο Πάνε για Grammy 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 για Razzies πανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Απόλυτα λογικό είναι από τις χειρότερες σειρές της 10ετιας. Αυτό έλειπε να είναι και υποψήφια. Για χρυσά βατόμουρα ίσως. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Τι έγινε, ρε παιδιά; Γιατί τέτοιο χάλι; Σκοτεινοί κύκλοι και τετράγωνα δεν εκτίμησαν το βάθος της "σειράς", αφήνοντάς την έξω από τα βραβεία; Oh my God... 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Η σειρά πήρε ότι της άξιζε. Αυτό παθαίνεις όταν βάζεις την μισότρελη ιδεολογία σου ως προτεραιότητα. Μάθανε το μάθημα τους; https://deadline.com/2022/12/the-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-season-2-directors-episode-count-charlotte-brandstrom-sanaa-hamri-louise-hooper-1235198428/ Με περηφάνεια μόλις ανακοινώσανε ότι όλοι οι σκηνοθέτες στην δεύτερη season θα είναι γυναίκες. Αυτό για όσους υποστηρίζουν ότι δεν ήταν woke η σειρά. "Αν το μόνο εφόδιο που έχει κανείς είναι ένα σφυρί, τότε βλέπει όλα τα προβλήματα σαν καρφιά". Abraham Maslow. Έτσι οι άνθρωποι κάθησαν και σκέφτηκαν, τι πήγε στραβά στην πρώτη season; Δεν είχαμε αρκετές γυναίκες σε θέσεις εξουσίας ήταν η απάντηση που δώσανε στον εαυτό τους και προχωράνε στις κατάλληλες αλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Αν και μετά τα πρώτα 4 επεισόδια είχα βάλει υψηλή βαθμολογία πιστεύοντας πως τα πράγματα θα κυλήσουν καλύτερα και παραβλέποντας κάποια εξόφθαλμα σφάλματα, επανέρχομαι με νέες βαθμολογίες. Αν είσαι φίλος του Tolkien 1/10 Αν θες να δεις γενικά fantasy και σε ενδιαφέρουν η ηθοποιία και η ιστορία 3/10 Αν θες να δεις γενικά fantasy αγνοώντας ηθοποιία και ιστορία 6/10 Αν θες να δεις γραφικά ή να παίζει ως screensaver 9/10 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, newlynx είπε Αν θες να δεις γραφικά ή να παίζει ως screensaver 9/10 Ειδικά αν έχεις σε loop την Galadriel slow motion στο άλογο ως screensaver, 10/10 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, merphi είπε Ειδικά αν έχεις σε loop την Galadriel slow motion στο άλογο ως screensaver, 10/10 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θα ειναι το νεο screensaver αντι για τζακι στις smart tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2022 Από το κακό στο χειρότερο, εστιάζουν σε πολύ λάθος πράγματα αντί να προσπαθούν να βελτιώσουν την κατάσταση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το all woman cast, ισα ισα μου αρέσει Αυτό που δεν μου άρεσε, από την 1η σεζόν, ήταν το απλό γεγονός πως ήταν μάπα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, merphi είπε Ειδικά αν έχεις σε loop την Galadriel slow motion στο άλογο ως screensaver, 10/10 Απόκρυψη περιεχομένων Ρε σεις πως δεν σπάσετε την οθόνη όταν βλέπατε τη σειρά? Μόνο που βλέπω την ξανθιά μου έρχεται να τη χωσω μπουκέτο. Πόσο σπαστικια φάτσα έχει? Στο casting μάλλον σκέφτηκαν να διαλέξουν την χειρότερη μιας και ήξεραν ότι η σειρά δεν μπορούσε να γίνει χειρότερη οπότε σου λένε ας προσπαθήσουμε να τους νευριασουμε φουλ βάζοντας ως βασικό χαρακτήρα την πιο σπαστικια ηθοποιό του πλανήτη μπας και πάρουμε τουλάχιστον Χρυσα βατόμουρο. Νομίζω τα κατάφεραν. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2022 από Arkin 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Έχουμε και τον @xavierνα πατάει confused λες και γράφουμε κινέζικα και δεν καταλαβαίνει τι εννοούμε... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Arkin είπε Ρε σεις πως δεν σπάσετε την οθόνη όταν βλέπατε τη σειρά? Μόνο που βλέπω την ξανθιά μου έρχεται να τη χωσω μπουκέτο. Πόσο σπαστικια φάτσα έχει? Στο casting μάλλον σκέφτηκαν να διαλέξουν την χειρότερη μιας και ήξεραν ότι η σειρά δεν μπορούσε να γίνει χειρότερη οπότε σου λένε ας προσπαθήσουμε να τους νευριασουμε φουλ βάζοντας ως βασικό χαρακτήρα την πιο σπαστικια ηθοποιό του πλανήτη μπας και πάρουμε τουλάχιστον Χρυσα βατόμουρο. Νομίζω τα κατάφεραν. Δεν είναι κακή ηθοποιός η Clark, απλά δεν μπορεί να κάνει δικό της τον ρόλο της Galadriel. Δεν μπορούν όλοι οι ηθοποιοί να παίξουν όλους τους ρόλους. Την κατάσταση δεν βοηθάει το άθλιο σενάριο κι οι σκηνοθετικές οδηγίες, γι' αυτό και το τελικό αποτέλεσμα είναι τραγικό. Γενικά, όταν μια σειρά πάσχει σεναριακά και σκηνοθετικά, οι ηθοποιοί που παίζουν σ' αυτήν φαίνονται χειρότεροι απ' ότι είναι στην πραγματικότητα. 38 λεπτά πριν, DeareN είπε Έχουμε και τον @xavierνα πατάει confused λες και γράφουμε κινέζικα και δεν καταλαβαίνει τι εννοούμε... Μα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να συζητήσει ούτε έχει και κάτι χρήσιμο να πει, εδώ που τα λέμε. 100 φορές τον ρώτησα τι του άρεσε στη "σειρά" κι απάντηση δεν πήρα. Ο @Kasrith έγραψε ότι θα δει το "έπος" με την ησυχία του, ότι είμαστε haters και χαλάμε το νήμα, ότι αυτά που γράφουμε δεν στέκουν κι ότι θα παρακολουθήσει τη "σειρά" μη λαμβάνοντας υπόψη όσα υποστηρίζουμε, και τελικά έγραψε πως δεν θα δει τη βλακεία του Bezos, γιατί τον χάλασαν οι αρνητικές κριτικές, αυτές, ντε, που δεν τον ενδιέφεραν, γιατί τις έγραψαν οι haters. Παράνοια... 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Braveheart1980 είπε Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με το all woman cast, ισα ισα μου αρέσει Αυτό που δεν μου άρεσε, από την 1η σεζόν, ήταν το απλό γεγονός πως ήταν μάπα.... Ούτε και εγω εχω θεμα αλλα νμζ ειναι λάθος damage control να αλλάζεις τους εν λόγω «σοουρανερς» μετα απο τόση ζημιά που κανανε , και το μονο που εχεις να ανακοινώσεις ειναι οτι ειναι όλες γυναίκες..δλδ λες και δεν τους έκανε ήδη ζημια το τοσο virtue signaling.. Η ζημια και στην υπόθεση ειναι πολυ μεγάλη , νμζ δε μαζεύεται πλέον , βέβαια θα χαρώ να κάνω λάθος αλλα δεν το νομίζω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα