jumaru99 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, FCastor είπε Τι Σεφερλής και The Office είδα πιο πάνω; Spoiler Άλλη μια σειρά θα καεί συθέμελα. Ευτυχώς γλυτώσαμε όσοι προλάβαμε να την γνωρίσουμε πρωτού βγει το φως αυτό το... πράγμα... Λυπάμαι όσους θα τη γνωρίσουν από αυτόν... δεν έχουν ελπίδα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Κι εδώ το ίδιο, reboot την 1η season στην 2η, σημαίνει "we fucked up". Καλύτερα να ρίξουν τα μούτρα τους από το να αυτοκτονήσουν. Εάν δεν ακυρωθεί, τότε reboot makes sense. Το να συνεχίσουν αυτή την παρωδία, ακόμα και εκπληκτική να είναι η επομενη season θα υπάρχει πάντα η πρώτη. Πάρε το GOT για παράδειγμα και την τελευταία season. Κάποια πράγματα απλά δεν ξεπλένονται. 3
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Lotof είπε Και δεύτερος YouTuber που ισχυρίζεται ότι έχει πληροφορίες ότι πάμε για δραστικές αλλαγές στην δεύτερη season https://boundingintocomics.com/2022/11/08/new-rumor-claims-prime-video-to-completely-reboot-the-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-after-creatively-bankrupt-first-season/ Τι να πούνε μετά από αυτό το πράγμα? Κάπως πρέπει να ασχολούμαστε τα επόμενα χρόνια, να δώσουν λίγο ελπίδα στο λαό κλπ. Εν τω μεταξύ το μίσος για τη σειρά ήταν τόσο μεγάλο, που άπειρα κανάλια , θάβοντάς την , ανέβασαν σημαντικά τα νούμερά τους. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από Dakonblackblade
stevenfins Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Εν τω μεταξύ το μίσος για τη σειρά ήταν τόσο μεγάλο, που άπειρα κανάλια , θάβοντάς την , ανέβασαν σημαντικά τα νούμερά τους. Πουλάει πολύ το μίσος και η αρνητική κριτική γενικά. Ταινίες, σειρές, παιχνίδια.. έχουν χτιστεί ολόκληρες καριέρες.. 2
tsoukalasKaminia Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, kirileman είπε Αυτό θα γίνει. Reboot η 1η season. (θα μείνουν τα meme να μας τη θυμίζουν) Αυτό αν γίνει θα είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει νομίζω.
kirileman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Thresh είπε Μου φαίνεται σχεδόν απίθανο. Προφανώς και δεν πρόκειται να γίνει. Αλλά αν γινόταν θα ήταν επικό! 😁 1
FCastor Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, jumaru99 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Άλλη μια σειρά θα καεί συθέμελα. Ευτυχώς γλυτώσαμε όσοι προλάβαμε να την γνωρίσουμε πρωτού βγει το φως αυτό το... πράγμα... Λυπάμαι όσους θα τη γνωρίσουν από αυτόν... δεν έχουν ελπίδα... Spoiler Νόμιζα ότι ήταν αστείο μέχρι που το google-αρα. What the actual fuck?!?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, FCastor είπε Spoiler Νόμιζα ότι ήταν αστείο μέχρι που το google-αρα. What the actual fuck?!? Spoiler Δεν μου άρεσε ποτε, πέρα από μερικά όταν έκανε τον ταρίφα, αλλα επειδή φίλος που έχει θέατρο και έχει έρθει πολλές φορες σε επαφή με διαφορους ηθοποιούς, μου έχει πει συγκεκριμένα για αυτόν ότι πέρα ότι είναι παρα πολύ έξυπνος είναι και ο πιο επαγγελματίας. Όταν όλοι την έχουν κάνει αυτός μένει πίσω με χαμόγελο να υπογράψει μέχρι και το τελευταίο αυτόγραφο της κάθε θείτσας. 3
DEADLAZARUS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Kasrith είπε Am I doing it right? Αυτά τα υποστηρίζουν όσοι δεν έχουν διαβάσει τα βιβλία, δεν ξέρουν ποιος ήταν ο Τόλκιν και δεν έχουν δει το ''έπος''. Ευχαριστούμε που επιβεβαιώνεις όλα τα παραπάνω. Μείνε στις φατσούλες καλύτερα. 2 1
mAs_81 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, Kasrith είπε Am I doing it right? No,you’re doing it wrong.. Pay attention : 2 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 As the viewer numbers release about the full Lord of the Rings: Rings of Power series are released and show that the numbers decreased every single week, why are the media so obsessed with trying to convince themselves that it's a huge hit? Why can't they just be happy that they enjoyed it, instead we have to try and convince everyone else it is too. But with Jennifer Salke saying Rings of Power reflects the heartbeat of Amazon, and they can't even compete with House of the Dragon when you take relative budgets into account, this doesn't seem to be a good sign. Is that why the cast decided to attack the fans again? While talking about how it's so important that they HAVE to be in works of Tolkien? Seems like cope to me. Πάμε, λοιπόν, πάλι. Αν θέλει η Amazon να κάνει το σωστό, οφείλει να ζητήσει συγγνώμη για την άθλια "σειρά" που είδαμε, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα την ακύρωση της συνέχειας του RoP και την απόλυση όλων των ατάλαντων παραγωγών/σεναριογράφων/ηθοποιών/παρατρεχάμενων. 1 1 2
MadPax Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Το τελείωσα χτες, εντάξει δεν φτάνει ούτε κατά διάνοια το LOTR και το HOBBIT, περνάει όμως η ώρα ευχάριστα. Ωραίο CGI από τα καλύτερα που έχω δει σε σειρά. Η μουσική σε πολλά σημεία δεν μου ταίριαζε και μου θύμιζε απλά σαπουνόπερα, ειδικά στους τίτλους δεν θυμίζει σε τίποτα επική σειρά. Μου άρεσε πολύ η άρθρωση που έχουν στα αγγλικά οι ηθοποιοί και έχουν συμπαθητικές ερμηνείες δεν με χάλασε κανένας τους. Για να περάσει η ώρα ευχάριστα όπως προείπα είναι μια χαρά, τώρα αν δεν συμβαδίζει και πολύ με το έργο του Τόλκιν, που ομολογουμένως δεν έχω διαβάσει τίποτα και ούτε πρόκειται, δεν με πολυνοιάζει. Αν έχει μαύρα ξωτικά και νάνους πάλι δεν με πολυνοιάζει. Ολα καλά και με το καλό η δεύτερη σεζόν. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα