Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν φτάνει το ''reboot''. Πρέπει να αλλάξουν οι ηθοποιοί που είναι τριτο-τέταρτης διαλογής και το σενάριο εντελώς.

Το reboot βέβαια πρακτικά αυτό σημαίνει. Αλλαγή στα πάντα και αφετηρία από το μηδέν.

Δεν νομίζω βέβαια πως θα κάνουν κάτι τέτοιο. Θα αλλάξουν πολλά, αλλά δε νομίζω να διαγράψουν μια σεζόν και να πουν αρχίζουμε από την αρχή. Δεν ξέρω βέβαια με τα κόστη κτλ. τι παίζει και τι τους συμφέρει εν τέλει να κάνουν περισσότερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

52 λεπτά πριν, Lotof είπε

Και δεύτερος YouTuber που ισχυρίζεται ότι έχει πληροφορίες ότι πάμε για δραστικές αλλαγές στην δεύτερη season 

https://boundingintocomics.com/2022/11/08/new-rumor-claims-prime-video-to-completely-reboot-the-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-after-creatively-bankrupt-first-season/

21 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν φτάνει το ''reboot''. Πρέπει να αλλάξουν οι ηθοποιοί που είναι τριτο-τέταρτης διαλογής και το σενάριο εντελώς.

Μακάρι αλλά δεν το βλέπω. Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν ξεκίνησαν ή θα ξεκινήσουν οσονούπω. Άρα, το σενάριο έχει κλειδώσει. Αν σκοπεύουν να παραμερίσουν τους "σεναριογράφους"/αλλάξουν το σενάριο και τους ηθοποιούς, θα χρειαστούν χρόνο και (άλλο) χρήμα. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα από τη μια στιγμή στην άλλη. Εκτός κι αν ο Bezos το πήρε απόφαση κι είναι έτοιμος να πετάξει άλλο ένα cool billion στο "έπος" του.

Αυτό που θα έπρεπε, κανονικά, να κάνουν είναι να ακυρώσουν τη "σειρά" και να ζητήσουν συγγνώμη γι' αυτό το άθλιο πράγμα που είδαμε. Θα έπρεπε, επίσης, να ανακοινώσουν ότι θα προσλάβουν ταλαντούχους και δοκιμασμένους σεναριογράφους/ηθοποιούς, ώστε να δώσουν στο κοινό μια σειρά που θα σέβεται και θα τιμά  τον Τόλκιν και την ιστορία που έγραψε.

Spoiler

@Kasrith Σ' ευχαριστώ που επιβεβαίωσες την υποψία μου, δηλαδή ότι ανήκεις στη συμπαθή οικογένεια των Tom, Bert και William. Προφανώς, ούτε ο κόσμος του Τόλκιν σ' ενδιαφέρει ούτε, βέβαια, σκοπεύεις να δεις τη "σειρά" (αυτό είναι, εδώ που τα λέμε,  δύσκολο, σε καταλαβαίνω). Το χόμπι σου είναι να βάζεις φατσούλες.

• Like 3

Αυτό πάντως μπορεί και να πετύχει. Αν έχουν τα κότσια να κάνουν ένα σωστό reboot οι fans φαντάζομαι θα το εκτιμήσουμε και αν δεν αποθεωσουν την κίνηση αυτή τουλάχιστον θα ανάκαμψη η ματιά του θεατή μπροστά στο amazon studios. 

Όλοι θέλαμε να εχουμε μια καλή σειρά με τον κόσμο του Τόλκιν,αλλα η Αμαζον έφτυσε στα μούτρα μας..το να κανει ριμπουτ ειναι,κατ’εμε παντα,2η ροχαλα..

Η το αφήνουν να πεθάνει , η διώχνουν ταπεινωτικά τους «σοουρανερς» και ζητάν επίσημα συγγνώμη στους φαν και μετα προχωράνε σε 2η σεζόν που ο θεός να τη κανει ετσι οπως έχουν βιάσει το lore

14 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Όλοι θέλαμε να εχουμε μια καλή σειρά με τον κόσμο του Τόλκιν,αλλα η Αμαζον έφτυσε στα μούτρα μας..το να κανει ριμπουτ ειναι,κατ’εμε παντα,2η ροχαλα..

Η το αφήνουν να πεθάνει , η διώχνουν ταπεινωτικά τους «σοουρανερς» και ζητάν επίσημα συγγνώμη στους φαν και μετα προχωράνε σε 2η σεζόν που ο θεός να τη κανει ετσι οπως έχουν βιάσει το lore

Τύπου έτσι? 

3deeab55-6c40-493c-b3e1-41fb16c8c13b_text.gif

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Thresh είπε

…θα ξεχάσουμε τι παίχτηκε? 

Λολ μακάρι να ήταν τοσο εύκολο……

Εγω παντως εχω ακούσει οτι παίζουν φήμες οτι ο μόνος λόγος που οι «σοουρανερς» δεν έχουν πάρει ακομα πόδι,ειναι επειδή δεν θέλουν να μηδενιστούν οι πιθανότητες της σειράς να πάρει βραβείο Emmy…

..αυτο πάλι που το πας..

@Charismo κάπως ετσι εμενα θα μου άρεσε , αλλα μια απλή δήλωση οτι οι συγγραφείς φάνηκαν πολυ κατώτεροι των προσδοκιών , στη σόου μπίζνες εχει το ίδιο αποτέλεμα 

Επεξ/σία από mAs_81

1 ώρα πριν, Charismo είπε

Τύπου έτσι? 

3deeab55-6c40-493c-b3e1-41fb16c8c13b_text.gif

Αιτουμαι πρωτος θέση για να κρατάω την κουδουνα! Υπάρχουν ακόμα λιγες θέσεις για ρίψη λαχανικών, βιαστειτε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Thresh είπε

Τι reboot ρε σεις? Θα ξαναφτιάξουν την 1η season ή θα ξεχάσουμε τι παίχτηκε? 

Αυτό θα γίνει. Reboot η 1η season. (θα μείνουν τα meme να μας τη θυμίζουν)

Επεξ/σία από kirileman

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα υπάρξουν αλλαγές και η δευτερη σεζον θα είναι ότι ήταν το rise of skywalker μετά το last jedi. Μετά τους φαν θα αποξενώσουν και όσους τους άρεσε η πρώτη σεζόν του rings of power και εκεί θα μας χαιρετήσει η προσπάθεια.

Επεξ/σία από Evangelos Anagnostou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά στα περί reboot 1ης season. Yeeeah... Not happening.

Πέραν αυτού...

Τι Σεφερλής και The Office είδα πιο πάνω;

Επεξ/σία από FCastor

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...