{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Spoiler Δηλαδή όλοι γυμνοί σκάσαν από Valanor?! Ούτε ένα σπαθί, πανοπλία, σκουλαρίκι, ένα τασάκι τέλος πάντων?! Να είναι καλά η Galadriel που το σκέφτηκε ότι θα χρειαστεί. Ευτυχώς δεν το έχασε ποτε στα εκατοντάδες τις ταξίδια. Δεν νομίζω ότι έχω ξανά δει σειρά που σε κάθε σκηνη έχει βλακείες. Πάντως το αγαπημένο part ήταν στο τελευταίο επεισόδιο, που ο Sauron προσπιοταν για έξι μέρες ότι πονάει η κοιλίτσα του και αφού την έκαναν μάκια να περάσει άρχισε να σουλατσάρει στα τέτοια του χωρίς εξηγήσεις. Τι show θεε μου.
DeareN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Τώρα που βρισκόμαστε στο Aftermath που άφησε πίσω του τελικά συνειδητοποιώ ότι η κριτική που δέχθηκε συγκριτικά με το βιασμό του κόσμου του Τόλκιν ήταν απελπιστικά επιεικής ... 11
iazriel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/10/2022 στις 3:01 ΜΜ, Deus ex machina είπε Νομίζω λογικό είναι, αφου ως ένα βαθμό ανταμείφθηκαν για την επιλογή τους να κάνουν τη σειρά controversial. Το brand Rings of Power ακούστηκε ξανά και ξανά, η σειρά συζητήθηκε (μόνο αυτό το thread πχ, έχει τις τριπλάσιες σελίδες απ' το House of Dragons που είναι το αντίπαλο δέος), και την είδαν και άνθρωποι που υπό άλλες συνθήκες δε θα ασχολιόντουσαν καν, απλά και μόνο για να συμμετάσχουν στο debate. Σ'αυτό έχεις δίκιο. Την πρότεινα σίγουρα σε 2-3 φίλους να την βλέπουν το βράδυ για να τους παίρνει ο ύπνος στο πολύ χαλαρό. Το βρίσιμο που έφαγα μετά βέβαια δεν το λες και συμμετοχή σε debate αλλά ντάξει... Υ.Γ: Πως τους γλέντησε έτσι το HotD, τι πετσόκομμα ήταν αυτό μετά το χθεσινό... πολλές κλάσεις πάνω. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από iazriel 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, iazriel είπε Υ.Γ: Πως τους γλέντησε έτσι το HotD, τι πετσόκομμα ήταν αυτό μετά το χθεσινό... πολλές κλάσεις πάνω. Λογικό δεν ήταν?! Το ένα το γραφει ο ίδιος ο συγγραφέας και αυτό το γραφουν μαϊμούδες. Πάντως τελικά καλά έκανα από ότι φαίνεται και είδα αυτό και κράτησα το HotD για μετά. Λογικά παρόλα τα θέματα του θα είναι μέρα με την νύχτα απέναντι σε αυτό. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 3
iazriel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 57 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Λογικό δεν ήταν?! Το ένα το γραφει ο ίδιος ο συγγραφέας και αυτό το γραφουν μαϊμούδες. Πάντως τελικά καλά έκανα από ότι φαίνεται και είδα αυτό και κράτησα το HotD για μετά. Λογικά παρόλα τα θέματα του θα είναι μέρα με την νύχτα απέναντι σε αυτό. Η διαφορά στο επίπεδο είναι χαοτική και πολυεπίπεδη 3
DeareN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Λογικό δεν ήταν?! Το ένα το γραφει ο ίδιος ο συγγραφέας και αυτό το γραφουν μαϊμούδες. Πάντως τελικά καλά έκανα από ότι φαίνεται και είδα αυτό και κράτησα το HotD για μετά. Λογικά παρόλα τα θέματα του θα είναι μέρα με την νύχτα απέναντι σε αυτό. Σαν να πας από Μίκι Μάο να διαβάσεις Τόλκιν... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 37 λεπτά πριν, DeareN είπε Τόλκιν... Real Tolkien or ROP "Tolkeen"?
iazriel Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Real Tolkien or ROP "Tolkeen"? Εκεί καταντήσαμε ε;
SabotazNic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Αντε παλι αυτοι οι 2 μιλανε στην ψυχη μου Spoiler Μου αρεσε που αφησαν την τισαινερ μονη με τον βασιλια και ειχε χρονο να ψαχουλεψει 🤦♂️
NTC Labs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αντε παλι αυτοι οι 2 μιλανε στην ψυχη μου Απόκρυψη περιεχομένων Μου αρεσε που αφησαν την τισαινερ μονη με τον βασιλια και ειχε χρονο να ψαχουλεψει 🤦♂️ "spoil me, i have a tempest in me...." αυτη ναι θα ηταν μια σωστη ατακα για αυτη τη σειρα Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2022 από NTC Labs
FCastor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 "Matt Smith and Orlando Bloom in a blender"... 🤣🤣🤣
hurin Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Είδα χθες το 1ο επεισόδειο του HotD. Τι ωραίες πανοπλίες! Δεν μπαίνω καν στον κόπο να αναφέρω και όλα τα άλλα που είναι κλάσεις ανώτερα. 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2022 Το HotD είναι η σωστή θεραπεία για όσους υποφέρανε μετά απο την έκθεση στο RoP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα