Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχουν ξεκινήσει να γυρίζουν την 2η season και οι showrunners μας ενημέρωσαν πως δεν θα λάβουν υπόψιν τους την κριτική και τους προβληματισμούς των θεατών. Λένε ότι έγιναν καλύτεροι κατα τα γυρίσματα της 1ης season και θα εφαρμόσουν τα μαθήματα στην επόμενη season. 

https://screenrant.com/lotr-rings-power-season-2-wont-address-feedback/

Με άλλα λόγια μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι. Οπότε να φανταστώ μια απο τα ίδια με περισσότερα slow motion.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

32 λεπτά πριν, merphi είπε

Έχουν ξεκινήσει να γυρίζουν την 2η season και οι showrunners μας ενημέρωσαν πως δεν θα λάβουν υπόψιν τους την κριτική και τους προβληματισμούς των θεατών. Λένε ότι έγιναν καλύτεροι κατα τα γυρίσματα της 1ης season και θα εφαρμόσουν τα μαθήματα στην επόμενη season.

2JpJu62.jpg

13 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Θα έχουμε να γελάμε μέχρι τη 2ερη season . https://faroutmagazine.co.uk/the-rings-of-power-sauron-like-walter-white/

Τι λένε οι θεοί

Sauron can now just be Sauron,” McKay said. “Like Tony Soprano or Walter White. He’s evil, but complexly evil. We felt like if we did that in season one, he’d overshadow everything else. So the first season is like Batman Begins, and the The Dark Knight is the next movie, with Sauron maneuvering out in the open. We’re really excited. Season two has a canonical story. There may well be viewers who are like, ‘This is the story we were hoping to get in season one!’ In season two, we’re giving it to them.”

πιανουν στο στομα τους και τον νολαν δηλαδη οι πουθεναδες :)

• Like 2

Στις 20/10/2022 στις 7:37 ΜΜ, DeareN είπε

RoP Aftermath 😂

FB_IMG_1666283827863.jpg.0c11f23397ed93f8a772d76224d62894.jpg

Πλακα πλακα μου ηρθε να δω τις extended ταινιες του Hobbit που δεν ειχα ασχοληθει ποτε γιατι δεν με ενδιαφεραν :P Ρε μηπως αξιζουν τελικα ? 

• Like 1

14 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Θα έχουμε να γελάμε μέχρι τη 2ερη season . https://faroutmagazine.co.uk/the-rings-of-power-sauron-like-walter-white/

Τι λένε οι θεοί

Sauron can now just be Sauron,” McKay said. “Like Tony Soprano or Walter White. He’s evil, but complexly evil. We felt like if we did that in season one, he’d overshadow everything else. So the first season is like Batman Begins, and the The Dark Knight is the next movie, with Sauron maneuvering out in the open. We’re really excited. Season two has a canonical story. There may well be viewers who are like, ‘This is the story we were hoping to get in season one!’ In season two, we’re giving it to them.”

Να δω το Σαουρον να μαγειρευει μεθ για τα Ορκ και τι στον κοσμο!

Υ.Γ.

Στο ρολο του Τζεσι ο Aaron Paul.

25 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Πλακα πλακα μου ηρθε να δω τις extended ταινιες του Hobbit που δεν ειχα ασχοληθει ποτε γιατι δεν με ενδιαφεραν :P Ρε μηπως αξιζουν τελικα ? 

Αν είδες την σειρά τότε έχεις αποκτήσει ανοσία και ανοησία 😋 οπότε προχώρα άφοβα. Θα σου φανεί η τριλογία Hobbit επιπέδου Πολίτη Κέιν και βάλε 😉

2 ώρες πριν, merphi είπε

https://screenrant.com/lotr-rings-power-season-2-wont-address-feedback/

Με άλλα λόγια μαθαίνουν στου κασίδη το κεφάλι. Οπότε να φανταστώ μια απο τα ίδια με περισσότερα slow motion.

Νομίζω λογικό είναι, αφου ως ένα βαθμό ανταμείφθηκαν για την επιλογή τους να κάνουν τη σειρά controversial. Το brand Rings of Power ακούστηκε ξανά και ξανά, η σειρά συζητήθηκε (μόνο αυτό το thread πχ, έχει τις τριπλάσιες σελίδες απ' το House of Dragons που είναι το αντίπαλο δέος), και την είδαν και άνθρωποι που υπό άλλες συνθήκες δε θα ασχολιόντουσαν καν, απλά και μόνο για να συμμετάσχουν στο debate.

• Like 1

37 λεπτά πριν, Deus ex machina είπε

Νομίζω λογικό είναι, αφου ως ένα βαθμό ανταμείφθηκαν για την επιλογή τους να κάνουν τη σειρά controversial. Το brand Rings of Power ακούστηκε ξανά και ξανά, η σειρά συζητήθηκε (μόνο αυτό το thread πχ, έχει τις τριπλάσιες σελίδες απ' το House of Dragons που είναι το αντίπαλο δέος), και την είδαν και άνθρωποι που υπό άλλες συνθήκες δε θα ασχολιόντουσαν καν, απλά και μόνο για να συμμετάσχουν στο debate.

Εκεί νμζ ότι είναι το πρόβλημα , να κυνηγάς δλδ το σούσουρο που θα δημιουργηθει όχι για τη ποιότητα του έργου καθαυτού αλλά για την πληρη έλλειψη της,αποξενώνοντας τους φαν και ρίχνοντας λάδι στη φωτιά με το να τους επιτίθεσαι κ από πάνω..

Αξιοτατοι μαθητές οι «σοουρανερς» του δολοφόνου των franchise Jar Jar Abrams - bad publicity is better than no publicity at all - 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

1 λεπτό πριν, Deus ex machina είπε

Ναι αλλά πόσοι θα πληρώσουν συνδρομή για τη δεύτερη σεζόν; Μην ξεχνάτε ότι το μοντέλο δεν βασίζεται σε πόσους το είδαν αλλά σε πόσους θα το ξαναδούν (δηλ θα ανανεώσουν)... Εγώ ας πούμε δεν πρόκειται να ασχοληθώ, ιδιαίτερα μετά από 2 χρόνια.

2 ώρες πριν, nickk0kkav είπε

Εχω και τις 2 τριλογιες σε 3D extended Bluray.
Τις εχω δει τουλαχιστον απο 5 φορες και θα τις εβλεπα και 6η :P

• Like 4

Στις 18/10/2022 στις 1:31 ΜΜ, panagos είπε

Ελάχιστοι μιλάνε με επιχειρήματα και παραπομπές και δεν αναφέρομαι σε αυτούς. Οι περισσότεροι περιορίζονται σε memes και σε χαχανιτά. 

Εγώ δεν κρίνω τη σειρά με βάση τα βιβλία - με τόση αυστηρότητα δηλαδή. Διαφορετικά δεν θα έπρεπε ούτε το LOTR να μας αρέσει, ούτε το Hobbit (ειδικά το Hobbit) λόγω της ασυμφωνίας τους με τα βιβλία. Βασικά σχεδόν καμία ταινία που έχει βασιστεί σε βιβλίο "δεν βλέπεται" αν κρίνουμε μόνο τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. Κρίνοντας λοιπόν τη δουλειά που έχει γίνει, άποψή μου είναι πως πρόκειται για μια καλή σειρά. Οι ερμηνείες και οι διάλογοι είναι καλοί, τα κουστούμια επίσης, οπτικοακουστικά είναι άριστη και η ιστορία προχωράει ικανοποιητικά. Αυτό ακριβώς είπα, δεν quotαρα κανέναν, ούτε χαχάνισα σε αντίθετη άποψη ούτε το έπαιξα Tolkien Scholar οπως τόσοι εδώ που θίχτηκαν για να αποδείξουν κάτι. 

Όπως είπα, εδώ θα είμαστε να σχολιάζουμε την επόμενη σεζόν όλοι. Γιατί όλοι θα τη δείτε τη σειρά.. 

Σαν κάποιος που δεν θα δεί την επόμενη σεζόν, όπως δεν είδα και την τρέχουσα σεζόν (δεν άντεξα μετά το 4ο επεισοδίο), όπως και έχω σταματήσει να γράφω σε αυτό το θέμα - πέρα από το να απάνταω σε κάτι ποστ σαν τα δικά σου που μιλάς για haters.

Η σύγκριση με το LOTR, ή ακόμα και με το hobbit (που δεν μου άρεσε btw) είναι απλά αστεία. Το τελευταίο από τα προβλήματα του ROP για εμένα είναι η ασυμφωνία με τα βιβλία.

Στις 20/10/2022 στις 12:58 ΜΜ, Dantε είπε

Παντως οσο αφορα το HotD, προσωπικα πιστευω οτι ειναι borderline μετριο.

Απλα ετυχε σε μια περιοδο που πραγματικα δε κυκλοφορει τιποτα αξιο απο αποψης σειρας (και ταινιας if you ask me ,με την ευχαριστη εκπληξη το πολυ καλο top gun) και ο κυριος ανταγωνιστης του ,το RoP(T) ειναι ενα γενικα αποδεκτο σκουπιδι.

Αν δηλαδη πριν 10 χρονια ειχε βγει το HotD αντι για το GoT ,πιστευω οτι θα ειχε παει ακλαφτο.

Το βλεπω μονο και μονο επειδη δεν υπαρχει κατι αξιολογο αλλο να δω αλλα και δεν υποβαθμιζει τοσο τη λογικη (αν και το κανει,αλλα λιγοτερο απο το RoP) ωστε να θεωρω χαμενο χρονο αυτον που θα χαλασω για να το δω.

ΥΓ.Ας πουμε πηγα να ξεκινησω το Star Trek Strange Νew Worlds.Ποσο κακο να ειναι λεω. Ε δευτερο επεισοδιο, στο show εχουν ξεμεινει απο λευκους αντρες μονο τα 2 μεγαλα ονοματα της σειρας (Spock και ο Pike) και ολοι οι υπολοιποι στη bridge ειναι γυναικες με περιεργα κουρεματα. Κλεισιμο player και delete ολη η σεζον.

Συμφωνώ στα πάντα. Το HOTD είναι για 6-7, καλούτσικη σειρά - μπορείς να την δείς χωρίς να κινδυνεύει η τηλέοραση ή η νουμοσύνη σου. Το ROP...άστο το ROP :P 

• Like 1
  • Confused 1

Υπάρχει κόσμος που θεωρεί τις ερμηνείες και τους διαλόγους του RoP "καλούς".

Ερμηνίες όπως πχ αυτή παρακάτω:

image.png.d43a79e4f0f2a038473d54792968ad18.png

Διαλόγους όπως πχ ότι τα σκυλιά προσπαθούν να "ρίξουν" τη σελήνη γαβγίζοντας.

Μάλιστα. Αναρωτιέμαι τι θεωρούν δηλαδή μέτριο ή κακό...

Τώρα όσο αναφορά τους geniuses που "γράφουν" τη σειρά, εμένα δεν μου κάνει εντύπωση που λένε ότι θα αγνοήσουν το feedback. Δεν έχουν τις ικανότητες, το μυαλό και το ταλέντο έτσι κι αλλιώς για κάτι παραπάνω. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...