Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, kirileman είπε

Τι είναι το RoT;

Μακάρι να είχα σκεφτεί το Rings of Trash , φαίνεται πιο ταιριαστό για το show. Προφανώς είναι RoP. , απλά πάτησα καταλάθος ένα πληκτρο 5 θέσεις μακρύτερα. Συμβαίνει.

11 ώρες πριν, Lucifer είπε

Για τον ίδιο λόγο που ο κόσμος πιστεύει πως όλα τα ζώα της γης χωράνε σε ένα καράβι και πως οι νεκροί ανασταίνονται και ξέρουν αυτόματα να παίζουν άρπα. Επειδή είναι ηλίθιοι. Ο "μέσος άνθρωπος" ως όρος δεν αναφέρεται σε "μέσης ποιότητας άνθρωπο" αλλά σε ποσότητα και οι ηλίθιοι είναι η πλειοψηφία της καμπύλης του Gauss.

Δεν θα πω ψέματα ότι κατάλαβα πλήρως το νόημα του μηνύματος, αλλά καλοδεχούμενο όπως και να έχει. Αυτό μοιάζει με απάντηση ή διευκρίνηση σε μια ερώτηση που ποτέ δεν έγινε. Μου θυμίζει τους φοιτητές που δεν μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν σωστά την εκφώνηση, γράφουν σελίδες που αναφέρονται σε άσχετα πράγματα και μετά αναστατώνονται με την βαθμολόγηση. Για την υπεράσπιση του RoP με τον κατακλυσμό του Νώε και την ανάσταση νεκρών δεν έχω να προσθέσω πολλά. Φαντάζομαι πως αυτό που θέλεις να πεις είναι πως όσοι κριτικάρουν για τις ιδελογίες του project, είναι αφοσιωμένοι χριστιανοί που επιπλέον είναι και ηλίθιοι. Φυσικά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

Αυτό που είπα είναι πως υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που πρέπει να υπάρχουν σε ένα project για να θεωρηθεί woke. Για παράδειγμα RoP και HOtD που τρέχουν παράλληλα, έχουν και τα δύο diverse cast και δυναμικές γυναίκες. Επιπλέον το HOtD έχει gay χαρακτήρες και τυχαίες ερωτικές σκηνές στο κλασικό στύλ του HBO που θα μπορούσαν να αναστατώσουν τους υπερσυντηρητικούς. Δεν συνέβη αυτό. Μόνο το ένα από τα δύο κατηγορήθηκε ευρέως ότι είναι woke, λιγότερο στην εκτέλεση αλλά σίγουρα πολύ περισσότερο στην προώθηση. 

Όπως και να έχει δεν είναι αυτός ο λόγος που απέτυχε η σειρά.

Επεξ/σία από merphi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα!!! Ακόμα εδώ είστε; 🤣 Πάντως ο Μπέζος πέτυχε το σκοπό του. Ο κόσμος μιλάει για το RoP.

Εγώ πάντως την έχω διαγράψει από το μυαλό μου. Θα δω σίγουρα όμως τη 2η σεζόν. 

Καλη συνέχεια

• Like 1
  • Confused 1

9 λεπτά πριν, FanisK93 είπε

Καλημέρα!!! Ακόμα εδώ είστε; 🤣 Πάντως ο Μπέζος πέτυχε το σκοπό του. Ο κόσμος μιλάει για το RoP.

Εγώ πάντως την έχω διαγράψει από το μυαλό μου. Θα δω σίγουρα όμως τη 2η σεζόν. 

Καλη συνέχεια

Και για τους βιαστές στην Αθήνα μιλάει ακόμα ο κόσμος, όπως βίασε ο Μπέζος τον κόσμο του Τόλκιν, τι σημαίνει αυτό ότι τους κάνει καλύτερους ότι μιλάει ο κόσμος για αυτούς? 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1

39 λεπτά πριν, DeareN είπε

Και για τους βιαστές στην Αθήνα μιλάει ακόμα ο κόσμος, όπως βίασε ο Μπέζος τον κόσμο του Τόλκιν, τι σημαίνει αυτό ότι τους κάνει καλύτερους ότι μιλάει ο κόσμος για αυτούς? 

με τη διαφορά ότι μιλάμε για μυθοπλασία. 

4 ώρες πριν, merphi είπε

Για την υπεράσπιση του RoP με τον κατακλυσμό του Νώε και την ανάσταση νεκρών δεν έχω να προσθέσω πολλά. Φαντάζομαι πως αυτό που θέλεις να πεις είναι πως όσοι κριτικάρουν για τις ιδελογίες του project, είναι αφοσιωμένοι χριστιανοί που επιπλέον είναι και ηλίθιοι. Φυσικά δεν είναι έτσι τα πράγματα.

..,όχι, εννοώ πως επειδή "πολύς κόσμος λέει το Χ" δε σημαίνει πως το Χ είναι έγκυρο, αλήθεια ή άξιο λόγου. Ο αριθμός των ανθρώπων που στηρίζουν κάτι δε λέει τίποτα για την αλήθεια αυτών που το στηρίζουν. Υπάρχει 1 δις ανθρώπων που δεν τρώνε βοδινό επειδή είναι ιερό, άλλοι τόσοι που δεν τρώνε γουρούνι επειδή είναι ανίερο και ούτω καθεξής.

• Like 7

Παντως οσο αφορα το HotD, προσωπικα πιστευω οτι ειναι borderline μετριο.

Απλα ετυχε σε μια περιοδο που πραγματικα δε κυκλοφορει τιποτα αξιο απο αποψης σειρας (και ταινιας if you ask me ,με την ευχαριστη εκπληξη το πολυ καλο top gun) και ο κυριος ανταγωνιστης του ,το RoP(T) ειναι ενα γενικα αποδεκτο σκουπιδι.

Αν δηλαδη πριν 10 χρονια ειχε βγει το HotD αντι για το GoT ,πιστευω οτι θα ειχε παει ακλαφτο.

Το βλεπω μονο και μονο επειδη δεν υπαρχει κατι αξιολογο αλλο να δω αλλα και δεν υποβαθμιζει τοσο τη λογικη (αν και το κανει,αλλα λιγοτερο απο το RoP) ωστε να θεωρω χαμενο χρονο αυτον που θα χαλασω για να το δω.

ΥΓ.Ας πουμε πηγα να ξεκινησω το Star Trek Strange Νew Worlds.Ποσο κακο να ειναι λεω. Ε δευτερο επεισοδιο, στο show εχουν ξεμεινει απο λευκους αντρες μονο τα 2 μεγαλα ονοματα της σειρας (Spock και ο Pike) και ολοι οι υπολοιποι στη bridge ειναι γυναικες με περιεργα κουρεματα. Κλεισιμο player και delete ολη η σεζον.

• Like 7
  • Thanks 2
  • Confused 1

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Παντως οσο αφορα το HotD, προσωπικα πιστευω οτι ειναι borderline μετριο.

Απλα ετυχε σε μια περιοδο που πραγματικα δε κυκλοφορει τιποτα αξιο απο αποψης σειρας (και ταινιας if you ask me ,με την ευχαριστη εκπληξη το πολυ καλο top gun) και ο κυριος ανταγωνιστης του ,το RoP(T) ειναι ενα γενικα αποδεκτο σκουπιδι.

Αν δηλαδη πριν 10 χρονια ειχε βγει το HotD αντι για το GoT ,πιστευω οτι θα ειχε παει ακλαφτο.

Το βλεπω μονο και μονο επειδη δεν υπαρχει κατι αξιολογο αλλο να δω αλλα και δεν υποβαθμιζει τοσο τη λογικη (αν και το κανει,αλλα λιγοτερο απο το RoP) ωστε να θεωρω χαμενο χρονο αυτον που θα χαλασω για να το δω.

ΥΓ.Ας πουμε πηγα να ξεκινησω το Star Trek Strange Νew Worlds.Ποσο κακο να ειναι λεω. Ε δευτερο επεισοδιο, στο show εχουν ξεμεινει απο λευκους αντρες μονο τα 2 μεγαλα ονοματα της σειρας (Spock και ο Pike) και ολοι οι υπολοιποι στη bridge ειναι γυναικες με περιεργα κουρεματα. Κλεισιμο player και delete ολη η σεζον.

Γι αυτό βλέπω παλιές σειρές από 1980+ όλα αυτά τα χρόνια. Και θα αρχίσω με 1960-1980 σύντομα 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...