mAs_81 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panagos είπε Αυτό ακριβώς είπα, δεν quotαρα κανέναν, ούτε χαχάνισα σε αντίθετη άποψη ούτε το έπαιξα Tolkien Scholar οπως τόσοι εδώ που θίχτηκαν για να αποδείξουν κάτι. Οσο δικαίωμα εχεις εσυ να εξυμνείς τη σειρά αλλο τοσο εχω και εγω να σχολιάζω τις αστοχίες της..Και με γραπτό λόγο και με μιμιδια,μιας που ειναι για γέλια. Επίσης εγω προσωπικά δεν εχω σχολιάσει κανέναν που του αρεσει η σειρά γτ οπως είπαμε δικαίωμα του.. Αλλα οταν εσυ ξεκινάς ετσι : Στις 17/10/2022 στις 2:25 ΜΜ, panagos είπε Αν εξαιρέσουμε τους haters, που δεν μισούν τη σειρά αλλά τον Bezos, και όσους νομίζουν πως μπορούν να θίγονται προσωπικά επειδή δεν καλύπτονται τα "στάνταρ" τους, μας μένει μια πολλή καλή και υποσχόμενη σειρά. ..ειναι λιγο υποκριτικό μετα να το παιζεις υπεράνω,και να σχολιάζεις για αντιδράσεις και ξερω γω τι.. Εσυ κ κατι άλλοι κόπτεστε με τις αρνητικες κριτικές που γράφονται στο θρεντ,οχι εμείς με τις δικές σας.. Πολλοί λευκοί ιππότες μαζευτήκατε , το δράκο δεν εχουμε δει ακομα όμως… Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από mAs_81 9 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Πολλοί λευκοί ιππότες μαζευτήκατε , το δράκο δεν εχουμε δει ακομα όμως… Ο Δράκος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, DeareN είπε Ο Δράκος Σειράρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Πρέπει ναναι και το πιο αποτυχημένο κάστινγκ για το ρόλο 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Πρέπει ναναι και το πιο αποτυχημένο κάστινγκ για το ρόλο Χαλαρά, ειδικά όταν πριν την σειρά άμα εγραφες Celebrimbor θα έβλεπες αυτό: 5 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Χμμμμμμμμμ………….. Συνεβη και εδω σε σας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, mAs_81 είπε Οσο δικαίωμα εχεις εσυ να εξυμνείς τη σειρά αλλο τοσο εχω και εγω να σχολιάζω τις αστοχίες της..Και με γραπτό λόγο και με μιμιδια,μιας που ειναι για γέλια. Επίσης εγω προσωπικά δεν εχω σχολιάσει κανέναν που του αρεσει η σειρά γτ οπως είπαμε δικαίωμα του.. Αλλα οταν εσυ ξεκινάς ετσι : ..ειναι λιγο υποκριτικό μετα να το παιζεις υπεράνω,και να σχολιάζεις για αντιδράσεις και ξερω γω τι.. Εσυ κ κατι άλλοι κόπτεστε με τις αρνητικες κριτικές που γράφονται στο θρεντ,οχι εμείς με τις δικές σας.. Πολλοί λευκοί ιππότες μαζευτήκατε , το δράκο δεν εχουμε δει ακομα όμως… Ξερωγω μπορεί να έχεις δίκιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, panagos είπε Ελάχιστοι μιλάνε με επιχειρήματα και παραπομπές και δεν αναφέρομαι σε αυτούς. Οι περισσότεροι περιορίζονται σε memes και σε χαχανιτά. Εγώ δεν κρίνω τη σειρά με βάση τα βιβλία - με τόση αυστηρότητα δηλαδή. Διαφορετικά δεν θα έπρεπε ούτε το LOTR να μας αρέσει, ούτε το Hobbit (ειδικά το Hobbit) λόγω της ασυμφωνίας τους με τα βιβλία. Βασικά σχεδόν καμία ταινία που έχει βασιστεί σε βιβλίο "δεν βλέπεται" αν κρίνουμε μόνο τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη. Κρίνοντας λοιπόν τη δουλειά που έχει γίνει, άποψή μου είναι πως πρόκειται για μια καλή σειρά. Οι ερμηνείες και οι διάλογοι είναι καλοί, τα κουστούμια επίσης, οπτικοακουστικά είναι άριστη και η ιστορία προχωράει ικανοποιητικά. Αυτό ακριβώς είπα, δεν quotαρα κανέναν, ούτε χαχάνισα σε αντίθετη άποψη ούτε το έπαιξα Tolkien Scholar οπως τόσοι εδώ που θίχτηκαν για να αποδείξουν κάτι. Όπως είπα, εδώ θα είμαστε να σχολιάζουμε την επόμενη σεζόν όλοι. Γιατί όλοι θα τη δείτε τη σειρά.. Υπάρχουν κι αυτοί που προτιμούν τις μπερδεμένες φατσούλες. Α, εννοείται πως δεν μπαίνουν στον κόπο να συζητήσουν για τη σειρά, να μάθουμε κι εμείς, βρε αδερφέ, τι τους αρέσει σ' αυτό που βλέπουν. Ο Peter Jackson έμεινε πιστός στο πνεύμα των βιβλίων. Ουδείς υποστήριξε πως είναι δυνατόν (ή εύκολο) να μεταφέρεις με απόλυτη ακρίβεια τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στον κινηματογράφο. Εννοείται πως θα κάνεις κάποιες αλλαγές. Ωστόσο, ήταν εμφανής ο σεβασμός του σκηνοθέτη και του επιτελείου του για το έργο του Τόλκιν και οι οποίες αλλαγές (κι εγώ διαφωνώ με ορισμένες εξ αυτών) δεν έγιναν για να περάσουν τα δικά τους μηνύματα ή για να δείξουν πόσο καλύτεροι ήταν σε σύγκριση με τον Τόλκιν, αλλά για να υπηρετήσουν την ομαλή εξέλιξη της ιστορίας. Τι συγκρίνουμε, λοιπόν, ακριβώς; Το μαύρο χάλι του RoP και τις ακατανόητες επιλογές των σεναριογράφων του με τη δουλειά του Jackson; Κοίτα, καλά κάνεις και σου αρέσει η σειρά. Ωστόσο, αντικειμενικά μιλώντας, οι ερμηνείες είναι κάκιστες, οι διάλογοι αστείοι και τα κοστούμια γελοία. Οκ, οπτικοακουστικά κάτι γίνεται. Ποια ιστορία; Έχει ιστορία το RoP; Πάνε κι έρχονται οι πρωταγωνιστές και λένε λόγια του αέρα. Νομίζω πως ο δεύτερος κύκλος θα βγει σε 2 χρόνια. Μέχρι τότε, καλά είναι και τα μιμίδια... 5 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Σε αυτό το σημείο μου είναι πλέον δύσκολο να ξεχωρίσω σε ποιους πραγματικά άρεσε το show και ποιοι τρολάρουν. Ειλικρινά πιστεύω η ποιότητα του show δεν είναι τέτοια ώστε κάποιου να του άρεσε τόσο που να μπει στον κόπο να το φωνάξει στο Internet. Ίσως είναι το χειρότερο show της ιστορίας στην κατηγορία των megabudget projects. Προσωπικά ο λόγος που εγώ γκρινιάζω είναι γιατί έλπιζα σε κάτι καλό και αντί αυτού είδα έλλειψη σεβασμού και προχειρότητα σε κάτι που πολλοί αγαπούσαμε από την παιδική μας ηλικία. Το She-Hulk για παράδειγμα είναι επίσης πραγματικά κακό, αλλά δεν με νοιάζει στα αλήθεια, μπορώ να το αγνοώ γιατί ούτε το comic ήταν κάτι που με ένοιαζε. Το RoP είναι διαφορετικά, με ενόχλησε. Ηταν κάποιες στιγμές που η σειρά είχε αίσθηση απο Tommy Wiseau. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2022 από merphi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, merphi είπε Ηταν κάποιες στιγμές που η σειρά είχε αίσθηση απο Tommy Wiseau. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, merphi είπε Το She-Hulk για παράδειγμα... Εγώ πραγματικά απορώ με εσάς που είδατε το She-Hulk. Δηλαδή, είστε φανατικοί της Marvel και αφού είδατε όλες τις ταινίες και σειρές, διαβάζετε μια μέρα ότι θα κυκλοφορήσει το She-Hulk και πηδάτε στον αέρα με τεντωμένα χέρια φωνάζοντας "ΝΑΙ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ, ΝΑΙ"; Δηλαδή, τι φάση; Περιμένατε μια ζωή να δείτε στη μικρή ή μεγάλη οθόνη την αγαπημένη σας πράσινη ηρωίδα; Και τη ξεκινάτε αγνοώντας τις φήμες και το τρέιλερ, τη συνεχίζετε αγνοώντας τις κριτικές αυτού που είδατε και τελικά φτάνετε στο τελευταίο επεισόδιο λέγοντας "meh, φόλα ήταν τελικά"; Why? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, kirileman είπε Εγώ πραγματικά απορώ με εσάς που είδατε το She-Hulk. Δηλαδή, είστε φανατικοί της Marvel και αφού είδατε όλες τις ταινίες και σειρές, διαβάζετε μια μέρα ότι θα κυκλοφορήσει το She-Hulk και πηδάτε στον αέρα με τεντωμένα χέρια φωνάζοντας "ΝΑΙ ΡΕ ΠΣΤΗ ΜΟΥ, ΝΑΙ"; Δηλαδή, τι φάση; Περιμένατε μια ζωή να δείτε στη μικρή ή μεγάλη οθόνη την αγαπημένη σας πράσινη ηρωίδα; Και τη ξεκινάτε αγνοώντας τις φήμες και το τρέιλερ, τη συνεχίζετε αγνοώντας τις κριτικές αυτού που είδατε και τελικά φτάνετε στο τελευταίο επεισόδιο λέγοντας "meh, φόλα ήταν τελικά"; Why? Ίσως για να εκτιμήσεις περισσότερο τις ταινίες και σειρές από το Endgame και πριν?! Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι τα χριστούγεννα, όπως κάθε χριστούγεννα που θα βάλω original trilogy, θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο τώρα που είδα το ROP. Οποτε τουλάχιστον κάτι έστω λίγο κερδίζεις βλέποντας φόλες. She-Hulk δεν βλέπω πάντως, Marvel is dead εδώ και καιρό. Θα δω το καινούργιο DP όταν βγει και άμα βγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2022/oct/17/now-its-over-lets-come-out-and-say-it-the-rings-of-power-was-a-stinker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kirileman είπε Και τη ξεκινάτε αγνοώντας τις φήμες και το τρέιλερ, τη συνεχίζετε αγνοώντας τις κριτικές αυτού που είδατε και τελικά φτάνετε στο τελευταίο επεισόδιο λέγοντας "meh, φόλα ήταν τελικά"; Why? Ως παράδειγμα αναφέραμε το she-hulk. Σιγά μην το είδα ως το τέλος. Κομμάτια απο μερικά επεισόδια, απλά για να έχω προσωπική άποψη. Όταν ακούς μεγάλο budget υποθέτεις πως θα είναι κάτι προσεγμένο ως ένα βαθμό. Είναι πολύ ενοχλητικό show. Όπως είπα είναι εύκολο να αγνοηθεί γιατί δεν είμασταν πολλοί δεμένοι με το comic. To RoT απο την άλλη δεν ήταν δυνατόν να αγνοηθεί. Είναι δύσκολο να έχει επίσημα την άδεια των διαχειριστών του Tolkien και να μην το δει κάποιος που θέλει να λέγεται φαν του Tolkien. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2022 από merphi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 9 ώρες πριν, mAs_81 είπε Πολλοί λευκοί ιππότες μαζευτήκατε , το δράκο δεν εχουμε δει ακομα όμως… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα