Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα το τελείωσα, έκανα ένα διάλειμμα το μεσημεράκι για να μην μου κάτσει βαρύ. Δεν θα αναφερθώ στον βιασμό του Τόλκιν. Βασικά, από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις; Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξανασχοληθεί με το αντικείμενο; Πιστεύω ότι έχουν δει κάποιες ταινίες, συγκέντρωσαν κάποιες σκηνές που τους άρεσαν και είπαν: Ας τις βάλουμε στο RoP. Random, εντελώς random. Σιγά, αφού μπορεί ο Παπακαλιάτης μπορούμε και εμείς. Η δε υλοποίησή τους, σκέτη μαγεία.

Spoiler

Κάθεται ο άλλος ετοιμοθάνατος, γιατί θέλει να δει την ανατολή. Άνετος, χαλαρός, έτοιμος για κατοστάρι. Σόρυ, λάθος, πεθαίνει. Δάκρυσα (not). Φεύγει η άλλη για νέες περιπέτειες, ατελείωτο κλάμα οι τηλεθεατές, αλλά τελευταία στιγμή τρέχει από πίσω η φίλη της να την αγκαλιάσει! Μιλάμε για πρωτοτυπία, όχι αστεία. Ούτε το όνομά της δεν θυμάμαι. Οι δε ατάκες, κόπι πάστε, για να καταλάβουμε τι βλέπουμε και πώς όλα αυτά συνδέονται. Όσο για τον Σάουρον, ο τύπος είναι παρεξηγημένος. Ήθελε να γιατρέψει τις πληγές της Μέσης Γης, αλλά η μλκισμένη δεν τον βοήθησε, τι δεν καταλαβαίνετε; Εντελώς μουρλή, σαν την Αργυρώ. Ε, τι να κάνει; Αναγκάστηκε να φύγει. Ο Αστέρης πήγε στο σπιτάκι στο βουνό, ο Σάουρον στο βουνό, το φλεγόμενο.

Μπράβο, όχι μπράβο. Καθαρό 10ρι από εμένα. Να είστε καλά εκεί στην Άμαζον να μας προσφέρετε γέλια και μιμίδια. Ας είναι καλά και το realdebrid.

Βάζω τώρα να δω το τελευταίο επεισόδιο του Old Man.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Spoiler

Οι άχρηστοι/ατάλαντοι/ηλίθιοι που έγραψαν το "σενάριο" αυτής της αηδίας θα έπρεπε να ντρέπονται. Ουστ, ξεφτίλες. Έπιασαν στα χέρια τους το αριστούργημα του Τόλκιν και το βούτηξαν στα σκατά που κουβαλάνε στο κεφάλι τους. Ποιος κρετίνος διάβασε το "σενάριο" κι είπε "εδώ είμαστε, μάγκα μου, αυτό είναι, εγκρίνω, θα σπάσουν ταμεία";

Η Galadriel ερωτευμένη με τον Sauron; Ο Sauron, ο πιο πιστός υπηρέτης του Morgoth, αυτός που κρύφτηκε μετά τον Πόλεμο της Οργής και γύρισε ξανά στο κακό με το οποίο τον "ανέθρεψε" ο αφέντης του, ήταν, τελικά, ένα παρεξηγημένο παιδί; Η Galadriel είναι μιαν ηλίθια, που δεν μπορεί να δει το προφανές; Ή μήπως είναι μια strong female warrior princess, την οποία εκμεταλλεύονται, ξανά και ξανά, τα χαμερπή αρσενικά της Μέσης-Γης; Ας βάλει ο Bezos τα δαχτυλίδια στον πισινό του κι ας βρεθεί κάποιος να του πει ότι enough is enough. Δεν μπορεί -και δεν πρέπει- να υπάρξει 2η σεζόν γι' αυτό το έκτρωμα.

• Like 12
  • Confused 2

2 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Οι άχρηστοι/ατάλαντοι/ηλίθιοι που έγραψαν το "σενάριο" αυτής της αηδίας θα έπρεπε να ντρέπονται. Ουστ, ξεφτίλες. Έπιασαν στα χέρια τους το αριστούργημα του Τόλκιν και το βούτηξαν στα σκατά που κουβαλάνε στο κεφάλι τους. Ποιος κρετίνος διάβασε το "σενάριο" κι είπε "εδώ είμαστε, μάγκα μου, αυτό είναι, εγκρίνω, θα σπάσουν ταμεία";

Η Galadriel ερωτευμένη με τον Sauron; Ο Sauron, ο πιο πιστός υπηρέτης του Morgoth, αυτός που κρύφτηκε μετά τον Πόλεμο της Οργής και γύρισε ξανά στο κακό με το οποίο τον "ανέθρεψε" ο αφέντης του, ήταν, τελικά, ένα παρεξηγημένο παιδί; Η Galadriel είναι μιαν ηλίθια, που δεν μπορεί να δει το προφανές; Ή μήπως είναι μια strong female warrior princess, την οποία εκμεταλλεύονται, ξανά και ξανά, τα χαμερπή αρσενικά της Μέσης-Γης; Ας βάλει ο Bezos τα δαχτυλίδια στον πισινό του κι ας βρεθεί κάποιος να του πει ότι enough is enough. Δεν μπορεί -και δεν πρέπει- να υπάρξει 2η σεζόν γι' αυτό το έκτρωμα.

Xωρίς να έχω δεί τίποτα μετά το επεισόδιο 4, διαφωνώ πλήρως. Δεν υπάρχει τίποτα το αρνητικό στο να βγεί και 2η σεζόν. Think of the memes, τόσο content στο youtube, γιατί είσαι έτσι αρνητικός;

• Like 1

Προς αυτούς που παραπονιούνται για την χρήση του slow motion, έχω να ρωτήσω  ... Πως το καταλάβατε πότε το χρησιμοποιούν; Εμένα όλο το επεισόδιο μου φάνηκε αργό, σαν σε slow motion. Ηταν απο τα ποιό βαρετά, αργά, πράγματα που έχω δει στην ζωή μου. 

Μετά τα κοντινά στη βασίλισσα πάντως όπου δεν φαίνεται ο παραμικρός τραυματισμός,

Spoiler

να ξέρετε ότι αυτό λέγεται "υστερική τύφλωση"

και είναι αυτό που θα πάθουμε όλοι μας αν συνεχιστεί έτσι αυτό το ανοσιούργημα...

Ντάξει χάλι το ρινγκ οβ αμαζον αλλά όχι και να αναπολούμε το χομπιτ ρε παιδια, ούτε οι συντελεστές του δεν θέλουν να το θυμούνται 

• Confused 1

Θυμάμαι εδώ μέσα τα leaks που έβαλε ένα παιδί τη μέρα που θα παιζόταν το πρώτο επεισόδιο

Ρε παιδιά πραγματικά στα leaks ένιωσα ότι πιο πολλά πράγματα γίνονται από ότι σε 8 ολόκληρα επεισόδια

Και τελικά τί είχε να πει ως σειρά στον 1ο κύκλο?

Θα προσπαθήσω να γράψω όσο πιο ψύχραιμα γίνεται τί μου έμεινε χωρίς να με πιάσει νευρικό γέλιο

Spoiler

Ότι ο Χαλμπραντ είναι ο Σάουρον

Ότι στη Μέση Γη όλα τα αρσενικά είναι ηλίθια και όλη η εξουσία είναι στις γυναίκες warriors - amazons

Ότι θα μεταμορφώσουν τη Γκαλάντριελ από σοφό Ξωτικό σε Wonder Woman

Και όλα αυτά για αυτή την ασχήμια ως κατάληξη

B86B6C1A-0908-4D9E-B2D3-1F1D06B8256E.jpe

• Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα και εγώ το επικό, τιτανοτεράστιο, μαγευτικό, ανατριχιαστικό, μεγαλειώδες,  μοναδικό φινάλε.

Στην σκηνή με τα

Spoiler

δαχτυλίδια από τα cheetos, όπου τα κοίταζαν οι 3 τους σαν αποβλακωμένοι

με έπιασαν δάκρυα συγκίνησης.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1

Τελείωσα και γω το έπος.. ένιωσα λες και με πλήρωσαν για να συμμετάσχω σε ψυχιατρικό πείραμα. 

Δεν έχω μισήσει περισσότερο χαρακτήρες όσο τα χαρτφουτσ. Βάλτε τα στη 2η σεζόν να κάνουν ένα μπάνιο και να πλύνουν τα βρωμερά μαλλιά , έλεος ! Και γιατί έχουν βελανιδια και μαρούλια στο σκατοκεφαλο??? 

Θέλω να τους βάλω φωτιά και να αρπάξουν σαν πεύκο ενώ παράλληλα τους ρίχνω σφαλιάρες στα κόκκινα μάγουλα 

• Like 2

1 λεπτό πριν, Kasrith είπε

Σιγά μην δεν το βλέπατε 😄

Εσύ το είδες τελικά; Η μένεις μόνο να κράζεις τους άλλους για την κριτική τους; Παρακολουθώ το τοπικ αλλά μια δικιά σου κριτική για το τι σου αρέσει κ τι όχι δεν είδα.

• Like 6
  • Thanks 1

28 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Θέλω να τους βάλω φωτιά και να αρπάξουν σαν πεύκο ενώ παράλληλα τους ρίχνω σφαλιάρες στα κόκκινα μάγουλα 

🤣🤣🤣🤣🤣

Παιδιά υπάρχει κόσμος που δεν είναι στα καλά του.... υπάρχει ελληνικό group στο fb the rings of power και λογικά έχουν πάθει παράκρουση, γράφουνε "τι έπος είδαμε" , "έβλεπα το επεισόδιο όρθιος δεν το πιστεύω τι είδα" , "έκλαιγα σε όλο το επεισόδιο" "δεν ανοιγοκλεισα τα μάτια μου". Πραγματικά τι κόσμος υπάρχει αλήθεια ψηφίζουν αυτοί? σε τι κόσμο ζούμε? σκέφτομαι να τους καταγγείλω.... 

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...