FCastor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μια και τελείωσα και το τελευταίο επεισόδιο... Spoiler - Οι λευκοφορεμένες γυναίκες και η μάχη τους με τον Ξένο δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Ο τρόπος που μιλούσαν (όχι ακριβώς η προφορά τους), ο τρόπος που κινούνταν... Υποθέτω ότι ήταν για να φαίνονται ότι είναι κάτι το διαφορετικό, όχι απλες θνητές, αλλά δε με ενθουσίασε. - Ο τρόπος που ο Halbrand αποκαλύφθηκε στη Galadriel λέγοντάς της ότι δεν της είπε ποτέ ψέματα μου άρεσε. Όπως και, δεδομένων των συνθηκών και της... σύμπτυξης τους χρονολογίου, δε με χάλασε ο τρόπος που παρουσίασαν την επιρροή του στον Celebrimbor. Βέβαια η Galadriel παραπιάστηκε κορόιδο... - Τα Δαχτυλίδια δε μου άρεσαν. Μου φάνηκαν κάπως... άκομψα για elven creations, ειδικά τα πετράδια τους. - Το τραγούδι στους τίτλους τέλους για τα διάφορα δαχτυλίδια μου φάνηκε πολύ... χαζό. Corny. Δε χρειαζόταν να τραγουδηθεί, θα μπορούσε απλά να απαγγελθεί. - Δε μου άρεσε το πολύ και συχνό και αταίριαστο slow motion. - Δε μου άρεσαν οι αντιγραφές από τις ταινίες (π.χ. το πως κινούσε τον Ξένο με το staff της η επικεφαλής των γυναικών που θύμισε Saruman ή η ατάκα που χρησιμοποιήσε ο Sauron περί "stronger than the foundations of the earth" κλπ όταν προσπαθούσε να πάρει την Galadriel με το μέρος του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Μια απορία έχω μόνο: How??? Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Καλά τι ψάχνεις να βρεις τώρα ... εδώ έχουν σεναριακές ευκολίες κάνουν τα ξωτικά σε αυτό το show να είναι σαν τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο. Στο επόμενο επεισόδιο ... - high wise elf: Πατάω το τηλεκοντρόλ αλλά δεν λειτουργεί η τηλεόραση. - super wise guy: Λειτουργεί καλύτερα αν την βάλεις στη πρίζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, FCastor said: Μια και τελείωσα και το τελευταίο επεισόδιο... Hide contents - Οι λευκοφορεμένες γυναίκες και η μάχη τους με τον Ξένο δε μου άρεσε ιδιαίτερα. Ο τρόπος που μιλούσαν (όχι ακριβώς η προφορά τους), ο τρόπος που κινούνταν... Υποθέτω ότι ήταν για να φαίνονται ότι είναι κάτι το διαφορετικό, όχι απλες θνητές, αλλά δε με ενθουσίασε. - Ο τρόπος που ο Halbrand αποκαλύφθηκε στη Galadriel λέγοντάς της ότι δεν της είπε ποτέ ψέματα μου άρεσε. Όπως και, δεδομένων των συνθηκών και της... σύμπτυξης τους χρονολογίου, δε με χάλασε ο τρόπος που παρουσίασαν την επιρροή του στον Celebrimbor. Βέβαια η Galadriel παραπιάστηκε κορόιδο... - Τα Δαχτυλίδια δε μου άρεσαν. Μου φάνηκαν κάπως... άκομψα για elven creations, ειδικά τα πετράδια τους. - Το τραγούδι στους τίτλους τέλους για τα διάφορα δαχτυλίδια μου φάνηκε πολύ... χαζό. Corny. Δε χρειαζόταν να τραγουδηθεί, θα μπορούσε απλά να απαγγελθεί. - Δε μου άρεσε το πολύ και συχνό και αταίριαστο slow motion. - Δε μου άρεσαν οι αντιγραφές από τις ταινίες (π.χ. το πως κινούσε τον Ξένο με το staff της η επικεφαλής των γυναικών που θύμισε Saruman ή η ατάκα που χρησιμοποιήσε ο Sauron περί "stronger than the foundations of the earth" κλπ όταν προσπαθούσε να πάρει την Galadriel με το μέρος του). Spoiler Nazgul wannabe μετά το AoE του "Gandalf"...wraith form. Fugly 3 Rings, τα οποία κανονικά έγιναν μετά την δημιουργία των 9 και των 7, χωρίς την ανάμιξη του Annatar/Sauron, εδώ χεστήκαμε, ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ! 300 χρόνια trial n error o Celebrimbor για τα 9+7, εδώ 3 μήνες...καλή φάση. Είχαμε βέβαια τη μπούρδα δικαιολογία ότι "the elves are fading". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Spoiler Δεν υπάρχουν λόγια ικανά να περιγράψουν αυτό που βλέπουμε. Δυστυχώς, επειδή δεν παρακολουθώ αυτήν την αηδία, έκανα το λάθος να δω στο youtube τη σκηνή της αποκάλυψης του Sauron. Τι λέγαμε; Ο Sauron θα έκανε τη Galadriel βασίλισσά του (love story). Τι είδα στην περίφημη αυτή σκηνή; Μιαν ηλίθια με μαλλί κομμωτηρίου ν' ανταλλάσσει λόγια δίχως νόημα μ' έναν βλάκα. Κατάντια. A, η προφορά των ονομάτων (Elrrrrrrrrond) αρκεί για να σε κάνει serial killer. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Thresh πονάς; 😝 Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Chrisxxx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Spoiler "You are not Sauron " "I'm good " Ουτε σε parody τέτοιοι διάλογοι 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Θέλει προσόντα παντως να εισαι τοσο άχρηστος.. Kudos σε Payne,McKay παντως , τους δόθηκε η ευκαιρία να δείξουν το τι μπορούν να κάνουν , ε , και το έδειξαν … 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, τον σκοπό τους τον πέτυχαν πάντως. Όλοι ασχολούνται μαζί τους. Μέχρι και εγώ μπαίνω στον πειρασμό να δω τουλάχιστον το τελευταίο επεισόδιο just for the laughs... (και για να κερδίσω την εκτίμηση του @Herald, για να μην ξεχνιόμαστε) ...On second thought, no... Just no... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Thresh είπε Έλα τέλος το αστείο, φτάνει η μία σεζόν, παραπάνω δεν αντέχεται. Τι να πρωτοσχολιάσω, lexotanil μόνο. Όλα αυτά είναι canon τώρα. Δε σε χάλασε Άλλο ένα τοξικό αρσενικό πρόδωσε την πρωταγωνίστρια, τη στιγμή που άφησε την άμυνά της. Πάνω που ερωτεύτηκε. Ρε άιντε μου στο διάολο. Τόλμησα να δω την τελευταία σκηνή. Για πέταμα. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Dakonblackblade Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε Όλα αυτά είναι canon τώρα. Δε σε χάλασε Σιγά μην είναι και epson. Ουστ!😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Βλέπω τωρα το τελευταίο.. Spoiler Δεν πηραν χαμπάρι οτι αυτός δεν ειναι ο sauron αυτές με τα άσπρα 🤣 Μας μπέρδεψαν και εμας ετσι.. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Victori Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Ήρθε το τέλος ήρθε το τέλος!!! Η σειρά θα πάρει Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου!!!! Σίγουρα ....ανοειται ο αναταρ......το ίδιο ελπίζω και εύχομαι για το δίδυμο τής παραγωγής!!! Εύχομαι σε 3 χρόνια από τώρα συνέχεια με κάποιον άλλο στο τιμόνι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny f Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κουβά Spoiler η Τριαδα με την ταυτοτητα του,πρωην πια,αγνωστου. Επικο κουβά Spoiler η Γκαλαντριελ που ενω την επιασε κοτσο ο Σαουρον και τον ειχε διπλα της και υπο την προστασια της,εκανε και την εξυπνη αποπανω... Και επισης επικο κουβά η Αμαζον μ'αυτο το πραγμα που εφτιαξε. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από johny f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα