{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 44 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Η απαντηση μου αφορουσε το φιλο συμφορουμιτη που ρωτουσε εδω αν αξιζει να δει τη σειρα και του ειπα οτι καλο θα ειναι να δει ο ιδιοϛ και να κρινει οπωϛ κανω και εγω. Να μην περιμενουμε απο αλλουϛ να καθορισουν το γουστο μαϛ, σε οτι αφορα την Τεχνη. Γουστάρεις η όχι δεν αλλάζει το γεγονός ότι η σειρά πάσχει σημαντικά σε όλους τους τομείς (πέρα από cgi). Οποτε δεν προτείνεις σε κάποιον μια σειρά, όταν οι πιθανότητες να του αρέσει είναι ελάχιστες. Με την λογική σου να μην διαβάζουμε reviews, βαθμολογίες, etc και να βλέπουμε ότι σκουπίδι υπάρχει, για την μικρή περίπτωση που τελικά μας αρέσει. Δικαίωμα σου, αλλα προσωπικά θα παω με τον δρόμο της κοινής λογικής και των παγκοσμιων μέτρων ποιότητας. Φιλικά. 5
vangelis_k Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Γουστάρεις η όχι δεν αλλάζει το γεγονός ότι η σειρά πάσχει σημαντικά σε όλους τους τομείς (πέρα από cgi). Οποτε δεν προτείνεις σε κάποιον μια σειρά, όταν οι πιθανότητες να του αρέσει είναι ελάχιστες. Με την λογική σου να μην διαβάζουμε reviews, βαθμολογίες, etc και να βλέπουμε ότι σκουπίδι υπάρχει, για την μικρή περίπτωση που τελικά μας αρέσει. Δικαίωμα σου, αλλα προσωπικά θα παω με τον δρόμο της κοινής λογικής και των παγκοσμιων μέτρων ποιότητας. Φιλικά. Καλημερα! Δε με αφορα καθολου αν ειναι καλη η σειρα ή οχι αφου δεν διαθετω χρονο να τη δω. Και εγω διαβαζω κριτικεϛ, βαθμολογιεϛ κλπ αλλα ωϛ μια πρωτη εικονα και τελικα εμπιστευομαι το δικο μου αισθητικο κριτηριο. Και να σου πω οτι τιϛ περισσοτερεϛ φορεϛ δε μου αρεσαν θεαματα ή μουσικη που εκθειαζαν στα φορουμ, οχι γιατι δεν ηταν καλα, αλλα γιατι δεν ταιριαζαν με αυτα που μου αρεσουν. Ακομα και γνωμεϛ πραγματικα ειδικων με σπουδεϛ στο αντικειμενο εχουν σαφωϛ το στοιχειο τηϛ υποκειμενικοτηταϛ, και δε νομιζω να διαφωνειϛ σε αυτο. Και τελοϛ ο καθεναϛ μπορει να ακολουθει οποιον οδηγο θελει στη ζωη και τη σκεψη του ομωϛ εγω δεν προτιμω τουϛ καθοδηγουμενουϛ αλλα τουϛ ενεργα σκεπτομενουϛ ανθρωπουϛ. Και για να προλαβω παρεξηγησειϛ στην καθοδηγηση που λεω δεν εννοω θεωριεϛ συνωμοσιαϛ και αλλα τετοια.. 1 1
Vlad27 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, kirileman είπε Θα προτείνω μερικούς εναλλακτικούς τύπους, απολύτως ταιριαστούς στην ακριβότερη παρωδία έβερ. -Meet the Numenoreans -The Naked Ring -Hot Rings -Not Another Ring Movie - Gandalf Powers: The Mage Who Shagged Me - Ring Ballz
mAs_81 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από mAs_81
Apoll Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Απόκρυψη περιεχομένων To γνωρίζαμε αυτό 6 μήνες πριν!!!! Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το She Hulk είχε καλύτερο season finale από το ROP. 🤣 Βασικά η 1η σεζόν του ROP είναι αναπροσαρμoγή του Lord of the Rigs, όπως το SW TFA ήταν αναπροσαρμoγή του New Hope και ST Into the Darkness αναπροσαρμoγή του Wrath of Khan. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από Apoll
DeareN Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Apoll είπε To γνωρίζαμε αυτό 6 μήνες πριν!!!! Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι το She Hulk είχε καλύτερο season finale από το ROP. 🤣 Βασικά η 1η σεζόν του ROP είναι αναπροσαρμoγή του Lord of the Rigs, όπως το SW TFA ήταν αναπροσαρμoγή του New Hope και ST Into the Darkness αναπροσαρμoγή του Wrath of Khan. Ούτε το 1/10 των αναπροσαρμογών που έγραψες δεν αγγίζει, πολύ πιο κάτω υλοποίηση... (και ναι μάθαμε ότι αυτό είναι εφικτό, το βαρέλι δεν έχει πάτο) Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2022 από DeareN 2
Speculoos Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, Πέτρος είπε Αν είσαι παντρεμένος, το νου σου μην πάρει μυρωδιά η γυναίκα σου τον Λάλο. Αν όχι, δεν σε αφορά με τον οποιονδήποτε τρόπο το δράμα μας. Να φύγεις, να πας αλλού! Ορίστε, ένα από τα πλεονεκτήματα να ζεις χρόνια εξωτερικό χωρίς τηλεόραση, πολύ αμφιβάλλω κι αν η γυναίκα μου ξέρει τι είναι το Σασμός, κι εγώ μόλις το γκουγκλαρα. 😅
kirileman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, Speculoos είπε Ορίστε, ένα από τα πλεονεκτήματα να ζεις χρόνια εξωτερικό χωρίς τηλεόραση, πολύ αμφιβάλλω κι αν η γυναίκα μου ξέρει τι είναι το Σασμός, κι εγώ μόλις το γκουγκλαρα. 😅 Spoiler Φρόντισε να μην το μάθει, γιατί θα σε βάλει να το δείτε σε μαραθώνιο και μετά εσύ για πολλά βράδια θα βλέπεις στον ύπνο σου έναν τύπο να λέει "σε λίγο η συγκλονιστική συνέχεια". 1
Πέτρος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Ορίστε, ένα από τα πλεονεκτήματα να ζεις χρόνια εξωτερικό χωρίς τηλεόραση, πολύ αμφιβάλλω κι αν η γυναίκα μου ξέρει τι είναι το Σασμός, κι εγώ μόλις το γκουγκλαρα. 😅 To έχει στη webtv του "Α". Φρόντισε να το κόψεις σε επίπεδο ρούτερ, πριν σε βρει το κακό.
FCastor Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Πάντως ένα που έχω να πω, ειδικά βλέποντας το τελευταίο, είναι ότι χρησιμοποιούν περισσότερο από ότι θα έπρεπε ή σε σημεία που δεν ταιριάζει ή χρειάζεται την αργή κίνηση νομίζω. Τουλάχιστον μου έκανε κακή ή/και ενοχλητική εντύπωση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Έλα τέλος το αστείο, φτάνει η μία σεζόν, παραπάνω δεν αντέχεται. Τι να πρωτοσχολιάσω, lexotanil μόνο. 11
Apoll Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 32 λεπτά πριν, Thresh είπε Έλα τέλος το αστείο, φτάνει η μία σεζόν, παραπάνω δεν αντέχεται. Τι να πρωτοσχολιάσω, lexotanil μόνο. Τσκ τσκ. Βγάζεις συμπέρασμα με μία σεζόν μόνο; Άλλες 4 έμειναν. 2024-5 η επόμενη, 2026-7 η 3η, μέχρι το 2030 θα βλέπετε ROP για να πλουτίσουν οι φαρμακοβιομηχανίες από τα ψυχοφάρμακα που χρειάζονται να την παρακολουθήσει κανείς. 🤣
NTC Labs Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, FCastor είπε Πάντως ένα που έχω να πω, ειδικά βλέποντας το τελευταίο, είναι ότι χρησιμοποιούν περισσότερο από ότι θα έπρεπε ή σε σημεία που δεν ταιριάζει ή χρειάζεται την αργή κίνηση νομίζω. Τουλάχιστον μου έκανε κακή ή/και ενοχλητική εντύπωση. To εχουν αναφερει ηδη στις διαφορες κριτικες στο youtube , υπερβολικη χρηση slow mo μονο και μονο επειδη δεν εχουν κατι αλλο να δειξουν.
drpaneas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Ειδα και το τελευταίο. Αντε σε 3 χρόνια το επόμενο. Δεν εχω να σχολιασω κατι, τα εχουμε πει όλα νομίζω. Ισως αν ήταν mini series να είχε περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς έχουν να πουν μία ιστορία (όποια κι αν ειναι αυτή) αλλά δεν ξέρουν να την λένε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα