vangelis_k Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2022 στις 12:11 ΠΜ, zvarthangalos είπε Εφόσον είσαι ''άσχετος'' όπως ο ίδιος λές άσε εμάς τους ''ειδικούς που είμαστε σχετικοί να καθοδηγούμε όσους πρόκειται να αρχίσουν να βλέπουν αυτην την υπέροχη μπούρδα. Συγχαρητηρια για την αυτοαναγορευση σου σε ειδικο και σωτηρα των αναξιοπαθουντων υποψηφιων θεατων τηϛ υπεροχηϛ μπουρδαϛ οπωϛ τη χαρακτηριζειϛ. Εγω παντωϛ θα συνεχισω να εμπιστευομαι τα ματια μου και το αισθητικο μου κριτηριο χωριϛ να εχω αναγκη καθοδηγησηϛ, και για αυτο εκανα το σχετικο σχολιο ωϛ προτροπη. Ασχετα με τη συγκεκριμενη σειρα αλλα γενικα. Στις 10/10/2022 στις 12:11 ΠΜ, zvarthangalos είπε Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από vangelis_k 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny f Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το θεμα ειναι οτι στο RoP εχουν κακογραψει ολους τους χαρακτηρες,γυναικες αντρες,ξωτικα,Νουμεριανς,τους παντες. Ενας σοβαρος και με βαθος χαρακτηρας δεν υπαρχει. Χωρια που λειπει εντελως το fun,με μονη εξαιρεση Spoiler τη θεικη ατακα του νανου "Στο τελος μας βλεπω να μη μας μενει ουτε το βρακι μας". Τελοσπαντων τον φαγαμε το γαιδαρο,ενα επισοδειο εμεινε. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από johny f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Πέτρος είπε Αν είσαι παντρεμένος, το νου σου μην πάρει μυρωδιά η γυναίκα σου τον Λάλο. Αν όχι, δεν σε αφορά με τον οποιονδήποτε τρόπο το δράμα μας. Να φύγεις, να πας αλλού! Στο Better Call Saul δεν ήταν αυτός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Τι λέτε ρε σεις? Ο Σασμος είναι ότι καλύτερο παίζει στην τηλεόραση. Καθημερινό και δίωρο! Έχω δηλώσει στην γυναίκα μου από πέρυσι ακόμα ότι τέτοιες μ@@@@ς δεν βλέπω και βρίσκω την ευκαιρία να παίξω κανένα παιχνίδι το PC! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Για την σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power, πότε αναμένεται να έχει γίνει ολοκλήρωση της προβολής όλων των επεισοδίων στο Amazon Prime; Και αν γνωρίζετε μέχρι πότε θα προβάλλονται στο Amazon Prime; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, gousias είπε Για την σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power, πότε αναμένεται να έχει γίνει ολοκλήρωση της προβολής όλων των επεισοδίων στο Amazon Prime; Σε 4 ακόμη κύκλους από σήμερα, η μέχρι το μαγνητικό πεδίο της γης να αποσταθεροποιηθεί από τον Τόλκιν που στριφογυρίζει στον τάφο του, ότι συμβεί πρώτο. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, johny f είπε Χωρια που λειπει εντελως το fun,με μονη εξαιρεση Απόκρυψη περιεχομένων τη θεικη ατακα του νανου "Στο τελος μας βλεπω να μη μας μενει ουτε το βρακι μας". Τελοσπαντων τον φαγαμε το γαιδαρο,ενα επισοδειο εμεινε. Χεχεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argimeg Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα έχω ξενερώσει τρελά. Ήθελα να τα δω όλα μονοκοπανιά σε ένα ΣΚ μόνος μου χωρίς παιδιά κτλπ. Κρίμα γιατί ήλπιζα ότι θα ήταν κορυφαίο με τόσα φράγκα που έριξαν. Ελπίζω να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά τουλάχιστον θα είμαι προετοιμασμένος. Σχετικό άσχετο αλλά, αναπολώ την περίοδο που είχε βγει το no1 της τριλογίας στο cinema. Είχα γουστάρει τόσο που πήγα και το είδα 3 φορές και μόλις τελείωναν αυτές οι 3 ώρες ξενέρωνα και ήθελα και άλλο, μου φαινόταν μικρό. Τα άλλα της σειράς μόνο από 2 φορές στο cinema. Έναν ηθοποιό μόνο θα αναφέρω από την τριλογία, "Christopher Lee". 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDMAN-X Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Εχεις θεμα φιλε μου.....πανε να το κοιταξεις ακου ν ακανουμε ανωμαλα τα ξωτικα......αν ειναι δυνατον τι αλλο θα ακουσουμε τα Ξωτικα τα ρωτησες? Της όρεξης εχετε ρε σεις μερικοι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Αύριο κλείνει η σεζόν με επικ μπατλ Feminem vs Wanabe Gandalf Spoiler Είναι τόσο αστείο που είναι instant cult 😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα προτείνω μερικούς εναλλακτικούς τύπους, απολύτως ταιριαστούς στην ακριβότερη παρωδία έβερ. -Meet the Numenoreans -The Naked Ring -Hot Rings -Not Another Ring Movie Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, argimeg είπε Με τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα έχω ξενερώσει τρελά. Ήθελα να τα δω όλα μονοκοπανιά σε ένα ΣΚ μόνος μου χωρίς παιδιά κτλπ. Κρίμα γιατί ήλπιζα ότι θα ήταν κορυφαίο με τόσα φράγκα που έριξαν. Ελπίζω να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα αλλά τουλάχιστον θα είμαι προετοιμασμένος. Σχετικό άσχετο αλλά, αναπολώ την περίοδο που είχε βγει το no1 της τριλογίας στο cinema. Είχα γουστάρει τόσο που πήγα και το είδα 3 φορές και μόλις τελείωναν αυτές οι 3 ώρες ξενέρωνα και ήθελα και άλλο, μου φαινόταν μικρό. Τα άλλα της σειράς μόνο από 2 φορές στο cinema. Έναν ηθοποιό μόνο θα αναφέρω από την τριλογία, "Christopher Lee". Είναι πολύ χειρότερα από αυτό που περιμένεις. Απλά μην το δεις βρε αδελφέ. Δεν χάνεις τίποτα, αντίθετα κερδίζεις τους νευρώνες του εγκεφάλου που θα ψοφίσουν βλέπωντας αυτή τη σαβούρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, vangelis_k είπε Συγχαρητηρια για την αυτοαναγορευση σου σε ειδικο και σωτηρα των αναξιοπαθουντων υποψηφιων θεατων τηϛ υπεροχηϛ μπουρδαϛ οπωϛ τη χαρακτηριζειϛ. Εγω παντωϛ θα συνεχισω να εμπιστευομαι τα ματια μου και το αισθητικο μου κριτηριο χωριϛ να εχω αναγκη καθοδηγησηϛ, και για αυτο εκανα το σχετικο σχολιο ωϛ προτροπη. Ασχετα με τη συγκεκριμενη σειρα αλλα γενικα. Συγνώμη φίλε μου αν σε πείραξε αυτό που έγραψα όμως μόνος σου έγραψες ότι είσαι άσχετος με το έργο του Τόλκιν κι εγώ απλά σου απάντησα ότι κάποιοι εδώ μέσα είμαστε σχετικοί και ειδικοί με το έργο του Τόλκιν και έχουμε την άποψή μας που το πρόβλημα δηλαδή, τα υπόλοιπα ότι ειμαι σωτήρας των αξιοπαθούντων υποψηφίων θεατών το έγραψες εσύ με ειρωνικό τρόπο και όχι εγώ οπότε μάλλον εσύ προκαλείς την συζήτηση και όχι εγώ. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να μην βλέπει αυτο που δεν θέλω να δω έγώ η θέση μου για την σειρά είναι αρνητική γιατί κατά κύριο λόγο προσβάλει τον ίδιο τον συγγραφέα και το έργο του. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2022 από zvarthangalos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 53 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Συγνώμη φίλε μου αν σε πείραξε αυτό που έγραψα όμως μόνος σου έγραψες ότι είσαι άσχετος με το έργο του Τόλκιν κι εγώ απλά σου απάντησα ότι κάποιοι εδώ μέσα είμαστε σχετικοί και ειδικοί με το έργο του Τόλκιν και έχουμε την άποψή μας που το πρόβλημα δηλαδή, τα υπόλοιπα ότι ειμαι σωτήρας των αξιοπαθούντων υποψηφίων θεατών το έγραψες εσύ με ειρωνικό τρόπο και όχι εγώ οπότε μάλλον εσύ προκαλείς την συζήτηση και όχι εγώ. Σε καμία περίπτωση δεν προσπαθώ να πείσω κάποιον να μην βλέπει αυτο που δεν θέλω να δω έγώ η θέση μου για την σειρά είναι αρνητική γιατί κατά κύριο λόγο προσβάλει τον ίδιο τον συγγραφέα και το έργο του. Με χιουμοριστικο τροπο το εγραψα και οχι ειρωνικο και λυπαμαι αν φανηκε ετσι, δεν αμφισβητω οτι οι περισσοτεροι απο εσαϛ που συνεισφερετε στο φορουμ, εχετε και τη γνωση και την εμπειρια. Η απαντηση μου αφορουσε το φιλο συμφορουμιτη που ρωτουσε εδω αν αξιζει να δει τη σειρα και του ειπα οτι καλο θα ειναι να δει ο ιδιοϛ και να κρινει οπωϛ κανω και εγω. Να μην περιμενουμε απο αλλουϛ να καθορισουν το γουστο μαϛ, σε οτι αφορα την Τεχνη. Σαφωϛ και πολυ καλα κανειϛ και λεϛ δημοσια τη γνωμη σου για οτι αφορα οτι σε ενοχλει, ομωϛ αυτο δεν πρεπει να λειτουργει ωϛ αδρανοποιητηϛ τηϛ ελευθερηϛ σκεψηϛ, οσων τα διαβαζουν, εννοειται, χωριϛ αυτο να ειναι ευθυνη σου. Φιλικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα