iazriel Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Εκτός του ότι το RoP είναι αυτό το βδέλυγμα που είναι, έχει απέναντι του και ένα απίστευτα καλό House of the Dragon που δείχνει πως γίνεται η δουλειά μεστά, σωστά, επαγγελματικά με το 1/100 του lore και το 1/3 του κόστους ανά επεισόδιο. Textbook ορισμός του @@ σειρά vs σειρά με @@. 9 1
mAs_81 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Εναποθέτω τις τελευταίες μου ελπίδες σε αυτό Και εγώ παραδόξως , έχω μια ελπίδα ότι θα είναι ωραίο αυτό…… ..πως να το πω,δε μυρίζει ψοφίμι όπως το RoP…. 10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Dude έχεις δει ποιος το γραφει?! Δυο παντελώς άγνωστες τύπισσες από τις οποιες μια είναι ελληνίδα. Θα σου πρότεινα να αφήσεις τις ελπίδες να πάνε σπίτι τους ώστε να μην χαλαστείς, κρατα μια έτσι για το γαμώτο. Τώρα βέβαια , το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλάθι που θα κρατάω θα είναι μικρό…. 4
zvarthangalos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Dude έχεις δει ποιος το γραφει?! Δυο παντελώς άγνωστες τύπισσες από τις οποίες μια είναι ελληνίδα. Θα σου πρότεινα να αφήσεις τις ελπίδες να πάνε σπίτι τους ώστε να μην χαλαστείς, κρατα μια έτσι για το γαμώτο. 1ο Το ότι το γράφουνε δυο άγνωστες τύπισσες δεν μου λέει κάτι να σου πω περισσότερο θετικά το βλέπω 2ο Από ότι ξέρω την παραγωγή την κάνει η New Line Cinema και Warner Bros τις έχω περισσότερη εμπιστοσύνη από το Amazon τα υπόλοιπα θα μας τα πει η ιστορία όταν θα βγει να το δούμε, όσο για το μικρο καλάθι πάντα πρέπει κρατάμε μικρο καλάθι τις εποχές που ζούμε. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από zvarthangalos 3
auron12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Πάντως πέρα απο τα τραγικά που συμβαίνουν στην σειρά με σενάριο ανυπαρκτο και ηθοποιούς για κλαματα εκτός απο τους νανους και τον Ανταρ (που προσωπικα πιστευω πως η ερμηνεια του αδικείται απο το φιάσκο της σειράς γενικότερα) η μουσική που ντύνει την σειρά ειναι καταπληκτική,βγαλμένη πραγματικά απο το σύμπαν του LOTR.Πολύ κρίμα που έντυσε αυτό το τραγικό show.
hurin Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Έμεινα στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου με την ελπίδα να ξεφορτωθούμε χαζούς χαρακτήρες. Δεν φαντάζεστε την απογοήτευσή μου σε κάθε σκηνή που αποκαλυπτόταν και κάποιος από αυτούς ζωντανός.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε 1ο Το ότι το γράφουνε δυο άγνωστες τύπισσες δεν μου λέει κάτι να σου πω περισσότερο θετικά το βλέπω Το βλέπεις ως θετικό γιατί? Έχεις κάποιο παράδειγμα ώστε να το στηρίξεις? Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτε να έχει δοθεί μεγάλο franchise σε αγνωστους και να έχει βγει κάτι καλο. Το αντίθετο μάλιστα. Just saying. 1
zvarthangalos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το βλέπεις ως θετικό γιατί? Έχεις κάποιο παράδειγμα ώστε να το στηρίξεις? Προσωπικά δεν θυμάμαι πότε να έχει δοθεί μεγάλο franchise σε άγνωστους και να έχει βγει κάτι καλο. Το αντίθετο μάλιστα. Just saying. Ετσι στα πρόχειρα σου έχω ενα παράδειγμα χωρίς να το ψάξω εις βάθος την σειρά X files την γνωρίζουμε όλοι την επιτυχία της (προσωπικά δεν τρελαινόμουν) Ο Vince Gilligan ήταν θαυμαστής της σειράς και υπέβαλε ένα σενάριο στην Fox τότε που έγινε το επεισόδιο της δεύτερης σεζόν "Soft Light" τον γνώριζε κανένας; Συνέχισε γράφοντας άλλα 29 επεισόδια, εκτός από το ότι ήταν συν εκτελεστικός παραγωγός 44 επεισοδίων, εκτελεστικός παραγωγός 40, και συμπαραγωγός 24 και εποπτικός παραγωγός 20, έκτοτε ήταν ο δημιουργός του Breaking Bad και τελευταία με το Better Call Saul. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παραδείγματα με άσημους που στην συνέχεια έγιναν διάσημοι. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε Ετσι στα πρόχειρα σου έχω ενα παράδειγμα χωρίς να το ψάξω εις βάθος την σειρά X files την γνωρίζουμε όλοι την επιτυχία της (προσωπικά δεν τρελαινόμουν) Ο Vince Gilligan ήταν θαυμαστής της σειράς και υπέβαλε ένα σενάριο στην Fox τότε που έγινε το επεισόδιο της δεύτερης σεζόν "Soft Light" τον γνώριζε κανένας; Συνέχισε γράφοντας άλλα 29 επεισόδια, εκτός από το ότι ήταν συν εκτελεστικός παραγωγός 44 επεισοδίων, εκτελεστικός παραγωγός 40, και συμπαραγωγός 24 και εποπτικός παραγωγός 20, έκτοτε ήταν ο δημιουργός του Breaking Bad και τελευταία με το Better Call Saul. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παραδείγματα με άσημους που στην συνέχεια έγιναν διάσημοι. Nice, δεν το ήξερα. Παρόλα αυτά μιλούσαμε συγκεκριμένα για μεγάλα γνωστά franchise. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο, αλλα παραμένει σχεδόν απίθανο, ειδικά όταν μιλάμε για ονόματα όπως Tolkien. Μακάρι φυσικά, αλλα δυστυχώς βλέπεις ότι οι άγνωστοι, ακόμα και με όλα τα λεφτά του κόσμου, δεν έχουν την ικανότητα που απαιτείται για να χειριστούν τόσα μεγάλα projects.
john_dr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, zvarthangalos είπε Σίγουρα υπάρχουν και άλλα παραδείγματα με άσημους που στην συνέχεια έγιναν διάσημοι. Όταν είναι να ρίξεις 1 δις, δεν παίρνεις τέτοιο ρίσκο. Και ο Άγιαξ στα μέσα της δεκαετίας του 90 έφτιαξε υπερομάδα με τα τότε πιτσιρίκια από τις ακαδημίες του. Από πριν εκείνη την περίοδο και μετά εκείνη την περίοδο, πότε ξανά έφτιαξε υπερομάδα με πιτσιρίκια; Θέλω να πω ότι δεν ρίχνεις 1 δις και ελπίζεις να σου κάτσει η εξαίρεση στον κανόνα, ο οποίος κανόνας λέει ότι θα την πατήσεις διότι δεν έχουν τις εμπειρίες και τις απαραίτητες γνώσεις. Εκτός και αν κατέληξαν σε άγνωστους επειδή κανένας καλός γνωστός δεν συμφώνησε όταν του είπαν ότι "θέλουμε η σειρά να ικανοποιεί αυστηρά τα συγκεκριμένα κριτήριά", ενώ όσοι ενδιαφέρθηκαν ήταν δεδομένα μετριότητες. 2 1 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 47 λεπτά πριν, john_dr είπε Εκτός και αν κατέληξαν σε άγνωστους επειδή κανένας καλός γνωστός δεν συμφώνησε όταν του είπαν ότι "θέλουμε η σειρά να ικανοποιεί αυστηρά τα συγκεκριμένα κριτήριά", ενώ όσοι ενδιαφέρθηκαν ήταν δεδομένα μετριότητες. Που να μην υπήρχαν και καλά παραδείγματα το πως κανεις ποιοτική σειρά με "μηνύματα", βλέπε Arcane. Πάλι καλά να λέμε μου φαίνεται. Θέλω επιτέλους να δω επίσημα νούμερα και άμα όντως είναι flop από μεριά κέρδους. Ελπίζω να είναι και να σταματήσει όλο αυτό το ρεζιλίκι των τελευταίων ετών.
Manoleros95 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μιας και πλησιάζουμε στο τέλος της πρώτης σεζόν, προσωπικά το μόνο που μου λείπει είναι ένα "somehow Sauron returned" ώστε να δέσει το γλυκό. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από Manoleros95
xavier Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 https://gettotext.com/why-amazon-doesnt-regret-spending-450-million-on-the-rings-of-power/ 1 2
SabotazNic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) (τωρα ειδα οτι ειναι παλιο βιντεο, τωρα το πεταξε στην αρχικη μου) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από SabotazNic 1
mAs_81 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, xavier είπε https://gettotext.com/why-amazon-doesnt-regret-spending-450-million-on-the-rings-of-power/ Πετάει ο γάιδαρος?Πεταει-πετάει !!
DEADLAZARUS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xavier είπε https://gettotext.com/why-amazon-doesnt-regret-spending-450-million-on-the-rings-of-power/ Σιγά την είδηση. Πρώτον, όποιος μπει στον κόπο να διαβάσει το άρθρο, θα διαπιστώσει με ''έκπληξη'' ότι η Amazon had already revealed the launch figures: 25 million subscribers had seen the series on the first day. A month later, the firm claims an audience of nearly 100 million subscribers, according to studio head Jennifer Salke. However, these figures cannot be verified. They are communicated by the American company only. Άρα, η Amazon βγάζει νούμερα απ' την κοιλιά της, σε μιαν απέλπιδα προσπάθεια να πείσει το κοινό ότι η ''σειρά'' σπάει ταμεία. Δεύτερον, ναι, η επικεφαλής του studio τι θα έλεγε; ''Ξέρετε, πετάξαμε 450 εκατομμύρια δολάρια στον κάλαθο των αχρήστων. It's ok. Ο καημένος ο Jeff κλαίει τα λεφτά του (και δεν ξέρω πού να κρυφτώ), αλλά θα το ξεπεράσει''. Εννοείται ότι τα λεφτά έπιασαν τόπο. Τη δουλειά της παίζει κορώνα γράμματα, δεν παίζουν μ' αυτά τα πράγματα. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2022 από DEADLAZARUS 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα