Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, vangelis_k είπε

Δε θα μπορουσεϛ απλα να μην το βλεπειϛ? Δε σε υποχρεωνει κανειϛ...

Θα έλεγα πως η ελπίδα πεθαίνει τελευταία αλλά εδώ που φτάσαμε βλέπουμε για να κράζουμε δικαιολογημένα :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ σταμάτησα να το βλέπω είδα 3 επεισόδια με πολλή κόπο.. έκτοτε βλέπω στιγμιότυπα..και συνεχίζω να απογοητεύομαι! όπως ένιωσα όταν ξεκίνησε .η πρώτη αίσθηση που μου εδωσε δεν είχε κάμοια σχέση όπως η έναρξη τής πρώτης ταινίας του Τζάκσον αν και τα δύο αναφέρονται στο ίδιο πράγμα 3 λεπτά ήταν αρκετά για να καταλάβω τι θα επακολουθήσει!!! Στην σειρά τής Amazon  το μόνο πράγμα που με μου άρεσε και με προκάλεσε ήταν τα 40 δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει.το απόλυτο σκότος.ο παραπάνω σχολιασμός αφορά την γεύση που σου αφήνουν οι σειρές.που αναφέρονται στην ίδια μυθολογία!! η οποία έχει εναν και μόνο δημιουργό.

• Like 4

Τελικά αξίζει η σειρά, τα έχω δει όλα ως τώρα και μετά κοιτάω εναν τυπάκο στο γιουτουμπε που κάνει ριβιού κάθε επεισόδιο και κοιτάω να δω αν βρήκε τις ίδιες βλακείες που βρήκα και γω. Δε θα το έλεγα κωμωδία φυσικά, γελοιότητα είναι και ο μόνος λόγος που αξίζει είναι μετά που γράφουμε εδώ καμιά σαχλαμάρα και γελάει το χειλάκι μας. Τώρα σου λέει το 2024 και δε θα θυμάται κανένας ότι υπήρχε αυτή η σειρά. Προτειμώ να βλέπω τον Μπάμπα Βος που είναι και τυφλός αλλά πολύ πιο ρεαλιστικός παρά την άλλη την ανοξείδωτη δεσποινιδούλα που έγινε κόναν.

38 λεπτά πριν, hellojim είπε

O Eminem έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράει;

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Mages που απλά ψάχνουν τον Sauron?

εμενα μου θυμιζει τον Themicorn 😝

• Like 1

Καιρό είχα να πατήσω στο νήμα

Από ότι καταλαβαίνω βγήκε πατάτα το show; Αξίζει τουλάχιστον να δω την πρώτη σεζόν με το τζάμπα μήνα prime η ούτε καν αυτό;

34 λεπτά πριν, abcd1234 είπε

Από ότι καταλαβαίνω βγήκε πατάτα το show; Αξίζει τουλάχιστον να δω την πρώτη σεζόν με το τζάμπα μήνα prime η ούτε καν αυτό;

Μην δεις την πατάτα, προσβάλει την νοημοσύνη σου. Είναι το πιο ακριβό flop στην ιστορία της τηλεόρασης! 

• Sad 1

1 ώρα πριν, abcd1234 είπε

Γιατι δεν εμπιστευεσαι τα ματακια σου και ζηταϛ καθοδηγηση? Μπορει σε εσενα να αρεσει κατι που δεν αρεσει στουϛ "ειδικουϛ". Προσωπικα δε βλεπω τη σειρα, επειδη δεν εχω χρονο, οποτε δε μπορω να σε βοηθησω ωϛ ασχετοϛ που ειμαι...

• Like 1

Τι είναι η XENA για τη μυθολογία είναι το ROP για τον Τόλκιν. Επίσης το κείμενο είναι ίδιου επιπέδου.  Πέσανε και παραπάνω λεφτά για cgi. Αυτά 

27 λεπτά πριν, vangelis_k είπε

Γιατι δεν εμπιστευεσαι τα ματακια σου και ζηταϛ καθοδηγηση? Μπορει σε εσενα να αρεσει κατι που δεν αρεσει στουϛ "ειδικουϛ". Προσωπικα δε βλεπω τη σειρα, επειδη δεν εχω χρονο, οποτε δε μπορω να σε βοηθησω ωϛ ασχετοϛ που ειμαι...

Εφόσον είσαι ''άσχετος'' όπως ο ίδιος λές άσε εμάς τους ''ειδικούς που είμαστε σχετικοί να καθοδηγούμε όσους πρόκειται να αρχίσουν να βλέπουν αυτην την υπέροχη μπούρδα. 

• Thanks 1
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, abcd1234 είπε

Προσωπικά πιστεύω ότι η σειρά είναι μέτρια στην καλύτερη περίπτωση, ή τραγωδία αν την δεις απο την πλευρά των φίλων του Tolkien. Δες μόνος και κρίνε, αρέσει σε κάποιους.

Απλά γράφω για να σου επιστήσω την προσοχή ότι το Prime δοκιμαστικό είναι μια εβδομάδα, όχι ένας μήνας. Οπότε αν δεν θέλεις τα δώσεις τα 6 ευρώ πρέπει στρατηγικά να βρεις εβδομάδα με 8 ώρες κενό. Υπόψιν, το να παρακολουθήσεις 8 ώρες RoP δεν είναι για όλους εύκολο. Η γνώμη μου είναι αν δεν έχεις prime τα 6 ευρώ είναι πολλά για την σειρά.

Επεξ/σία από merphi

Ειλικρινά ούτε να καλυφθεί η Guyladriel

Spoiler

από το ηφαίστειο, "Mount Doom got nothing on me". :P Aραγε πόσοι απόρησαν το πως σκατά επέζησαν όλοι αυτοί χωρίς καμια εξήγηση, από το πόσοι θα απορούσαν άμα απλά η Guyladriel έκανε ένα protection spell?

Επίσης γιατί κόβουν τον Gandalf όταν κάνει cast, ποιος πλησιάζει άτομα την ώρα που κάνουν cast?!

Τα Hobbits είναι ότι χειρότερο στο show.

• Like 3
  • Sad 1

1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε

Τι είναι η XENA για τη μυθολογία είναι το ROP για τον Τόλκιν. Επίσης το κείμενο είναι ίδιου επιπέδου.  Πέσανε και παραπάνω λεφτά για cgi. Αυτά 

H XENA δεν έπερνε σοβαρά τον εαυτό της (η σειρά) και επίσης είχε ένα σωρό γυναικάρες και ήταν διασκεδαστική σειρά που βλέπαμε Σάββατο βράδυ μετά πίτσας και μπύρας. Όπως και άλλες σειρές της εποχής όπως το Jack of all Trades, Ηρακλής, κλπ. 

Το ROP και τον εαυτό του θεωρεί σοβαρό και δεν έχει τίποτα να δεις παρά ένα σπαστικό που δεν μπορεί να μιλήσει κανονικά με ανοιχτό στόμα, έχει 500 τικ, και κάτι βλαμένους που μιλάνε ως ηλίθιοι και προσβάλει την νοημοσύνη όλων όσων το βλέπουν. 

3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ειλικρινά ούτε να καλυφθεί η Guyladriel

Απόκρυψη περιεχομένων

από το ηφαίστειο, "Mount Doom got nothing on me". :P Aραγε πόσοι απόρησαν το πως σκατά επέζησαν όλοι αυτοί χωρίς καμια εξήγηση, από το πόσοι θα απορούσαν άμα απλά η Guyladriel έκανε ένα protection spell?

Επίσης γιατί κόβουν τον Gandalf όταν κάνει cast, ποιος πλησιάζει άτομα την ώρα που κάνουν cast?!

Τα Hobbits είναι ότι χειρότερο στο show.

Δεν κάηκε ούτε μία τρίχα της με τόση λάβα και φωτιά!!!! Ενω τα πάντα κάηκαν τριγύρω! 

• Like 5
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...