Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά τον τελευταίο καιρό μου έχει προσφέρει άπυρο γέλιο και διασκέδαση με την παρέα που σχολιάζουμε, τουλάχιστον γιαυτό θα την θυμάμαι. Υπάρχει τόσο πολύ υλικό σε βίντεο και funny memes, ακόμα και σε σχόλια που γίνονται εδώ, από ανθρώπους που δείχνουν να έχουν περισσότερη φαντασία και ικανότητα από όλους αυτούς που έφτιαξαν αυτό το πράγμα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 ώρες πριν, KaRouLi είπε

Πολλοί δεν συμπαθούν τους Russo brothers, αλλά πραγματικά έχουν κάνει φοβερή δουλειά στο MCU. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία να είχαμε δύο καλούς και επαγγελματίες στο τιμόνι. Επίσης και το Netflix, ίσως να έκανε καλύτερη δουλειά συγκριτικά με την Αμαζον. Πολύ κρίμα που έτυχε να είχανε βύσμα τον ακατανόμαστο (Lost, SW, κλπ)

Oι Russo πάντως ετοιμάζουν σειρά για την Αμαζον, το Citadel, το οποίο θα είναι ή του ύψους ή του βάθους.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Oι Russo πάντως ετοιμάζουν σειρά για την Αμαζον, το Citadel, το οποίο θα είναι ή του ύψους ή του βάθους.

AMAZON?

Τρέμω :P 

Spoiler

Όπως τρέμω κάθε φορά που η Καραμπαγκ πατούσε στην άμυνα του Ολυμπιακού σήμερα :P 

• Like 1

16 ώρες πριν, D.Luffy είπε

το σόου δεν είναι σαν αυτά που παίρνουν ένα κάρο βραβεία και ξεχνιούνται μέσα σε 2 χρόνια αλλά από εκείνα που τα βλέπεις ύστερα από δεκαετίες και τα θεωρείς κλασικά.

Ήδη θεωρείται κλασικό. Έχουμε καιρό να σπάσουμε τέτοια πλάκα. Το μόνο που λείπει από το... show είναι το sitcom laughter μετά από κάθε διάλογο. Ελπίζω να προσθεθεί στις επόμενες σεζόν.

Το κακό σε αυτό που γράφεις είναι πώς...δεν θα ήταν εκτός τόπου. Δηλαδή μετά από κάτι διάλογους η πέτρα κολυμπάει το πουλί φτερνίζεται και τέτοια - αν έδειχνες σε κάποιον το trailer με sitcom laugther θα νόμιζε ότι είναι όντως παρωδία του lotr. That's how bad it is

13 λεπτά πριν, Herald είπε

Το κακό σε αυτό που γράφεις είναι πώς...δεν θα ήταν εκτός τόπου. Δηλαδή μετά από κάτι διάλογους η πέτρα κολυμπάει το πουλί φτερνίζεται και τέτοια - αν έδειχνες σε κάποιον το trailer με sitcom laugther θα νόμιζε ότι είναι όντως παρωδία του lotr. That's how bad it is

The Rings of Power Theory.

Περιμένω να ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν με την Galadriel να αναφωνεί "Bazinga!" στα μούτρα του Halbrand.

1 λεπτό πριν, D.Luffy είπε

The Rings of Power Theory.

Περιμένω να ξεκινήσει η δεύτερη σεζόν με την Galadriel να αναφωνεί "Bazinga!" στα μούτρα του Halbrand.

Τελειωσε η 1η σαιζον? 

1 ώρα πριν, Thresh είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Έπεσε ο Celeborn στον πόλεμο λέει...

RIP Paul Walker

Έδειξε και το Balrog...

Spoiler

Αν δεν κάνω λάθος δεν το λέει ξεκάθαρα. Λέει ότι έχει να τον δει από τότε νομίζω, όχι συγκεκριμένα ότι πέθανε ή τον είδε να πεθαίνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να έχω ανοίξει τα spoiler, προφανώς, για πάμε λίγη σπέκουλα:

Πώς θα γλιτώσουν οι βασικοί (και ιδιαίτερα η δυσκοίλια) από το κακό που τους αφήσαμε?

Spoiler

Θυμήθηκα ότι είμαι "μάγισσα", οπότε καλύπτω/προστατεύω τα πάντα, τους σώζω σχεδόν όλους, γιατί τόσο μαμάτη και μαμάουα είμαι!

Θα ανοιχτούν κάπου προς Κυριακή, πιστεύω.

Επεξ/σία από Πέτρος

• Super Moderators
11 minutes ago, FCastor said:
  Hide contents

Αν δεν κάνω λάθος δεν το λέει ξεκάθαρα. Λέει ότι έχει να τον δει από τότε νομίζω, όχι συγκεκριμένα ότι πέθανε ή τον είδε να πεθαίνει.

Spoiler

Έφυγε για τσιγάρα και δεν γύρισε? 😛

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...