Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεκίνησα να το βλέπω χαλαρά, κάτι σαν alternative spin-off του Tolkien Universe.  Αλλά κλαίω κάθε φορά που ένα όνομα, ή μια πόλη αναφέρεται. Κλαίω για αυτό που θα μπορούσε να είχε γίνει με τόσα χρήματα, με τόση τεχνολογία.

Τώρα απλά το βλέπω για να γελάω μαζί του.

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Spoiler

Κάνω μια μικρή πρόβλεψη, έτσι για να έχει ενδιαφέρον, η Galadriel με το άσβεστο μίσος της , τον Sauron να συνεχίσει να είναι ο Sauron ενώ είχε ήδη κάνει προσπάθεια να αλλάξει. Ακόμα καλύτερα , τα ύποπτα σχέδια των ξωτικών (αντρών πάντα) θα είναι ο λόγος που ο Sauron-Halbro θα συνεχίσει να είναι κακός (ενώ ήθελε να αλλάξει) και η μετανοημένη Galadriel ενώ θα προσπαθήσει να ξεφύγει , από το γεννημένο από την πατριαρχία των ξωτικών μίσος της, δε θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στον τόσο κοντινό φίλο της.

1 hour ago, Dakonblackblade said:
Spoiler

Κάνω μια μικρή πρόβλεψη, έτσι για να έχει ενδιαφέρον, η Galadriel με το άσβεστο μίσος της , τον Sauron να συνεχίσει να είναι ο Sauron ενώ είχε ήδη κάνει προσπάθεια να αλλάξει. Ακόμα καλύτερα , τα ύποπτα σχέδια των ξωτικών (αντρών πάντα) θα είναι ο λόγος που ο Sauron-Halbro θα συνεχίσει να είναι κακός (ενώ ήθελε να αλλάξει) και η μετανοημένη Galadriel ενώ θα προσπαθήσει να ξεφύγει , από το γεννημένο από την πατριαρχία των ξωτικών μίσος της, δε θα καταφέρει να αλλάξει γνώμη στον τόσο κοντινό φίλο της.

Spoiler

Εγώ λέω αφού μπει ο σύρτις θα γυρίσει εκεί πλευρό ο discount Aragorn και θα της πεις ότι είναι ο Sauron. :P Και εκεί θα δούμε την true mastered έκφραση της Guyladriel που εκπαιδεύει τα μούτρα της εδώ και ποσα επεισόδια. :P 

maxresdefault.jpg

1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said:
Spoiler

Εγώ λέω αφού μπει ο σύρτις θα γυρίσει εκεί πλευρό ο discount Aragorn και θα της πεις ότι είναι ο Sauron. :P Και εκεί θα δούμε την classic έκφραση της Guyladriel που εκπαιδεύει τα μούτρα της εδώ και ποσα επεισόδια. :P 

μα το Τουατις, αλλη φατσα δεν εχει αυτη η ηθοποιος ?

μονιμα λες και ζοριζεται πανω στη λεκανη ειναι....

1 λεπτό πριν, panoc είπε

μα το Τουατις, αλλη φατσα δεν εχει αυτη η ηθοποιος ?

μονιμα λες και ζοριζεται πανω στη λεκανη ειναι....

Και εσύ άμα είχες fat elven ears έτσι θα ήταν τα μούτρα σου. :P σοβαρά τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα πολλά elves έχουν fat fucking ears. Κάποια έχουν κανονικά. Μάλλον ο υπεύθυνος για τα armors είναι υπεύθυνος και για τα αυτιά...what an asshole.

• Like 1

Armors εννοεις αυτα τα πλαστικα T-shirt που φορανε ; Σοβαρα ; Εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι ετσι ηταν η μοδα των ρουχων τοτε, με μεταλιζε χρωμα και σχεδιακια.

2 ώρες πριν, Herald είπε

Εγώ να ξέρεις, κυριολεκτικά θαυμάζω τον κόσμο που το βλέπει ακόμα - και τα παιδιά εδώ. Πρέπει να είσαι zen master και να τα έχεις υπερβολικά καλά με τον εαυτό σου. Εγώ δεν μπόρεσα, λύγισα σαν κλαδί σε δυνατό άνεμο. Θα ήθελα να είχα το σθένος να συνεχίσω να παρακολουθώ αυτή τη γελοιότητα, αλλά είμαι αδύναμος. Νοιώθω σαν βούτυρο  απλωμένο σε μεγάλη φέτα ψωμί 

Όλα τα παραπάνω χωρίς ειρωνία, ειλικρινά παιδιά - σας βγάζω το καπέλο που μπορείτε και το βλέπετε. You gained my respect :) 

Εδώ υπάρχουν πραγματικοί ήρωες που βλέπουν το She-Hulk... Εγώ εκεί ήμουν σαν κλαδί σε πυρηνική βόμβα. Ούτε 10 λεπτά δεν μπόρεσα να δω.

• Like 1

1 hour ago, Dakonblackblade said:
Spoiler

μη το γελάς καθόλου ,μπορεί για τον κακό Σάουρον να φταιει η τοξική πατριαρχία του φαραζον .Σοβαρά τώρα δε το θεωρώ καθόλου απίθανο να το πάνε εκεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Πιστεύω ότι η Galadriel θα πεθάνει, καθώς η τέφρα του ηφαιστείου της Πομπηίας την αγκάλιασε. Μετά τον θάνατό της, ο Sauron τη χρησιμοποιεί ως πράκτορα του κακού, μέχρι που ο gerobrimbor φτιάχνει τα 3 δαχτυλίδια των ξωτικοαρχόντων, χρησιμοποιώντας αγνό παρθένο mithril και raw meat (για να μην κόψουν στο ζύμωμα) κι επαναφέρει το πνεύμα της από τα βάθη της θάλασσας (το πνεύμα της κολυμπάει συνέχεια, μέχρι να λύσει το αίνιγμα με τη βάρκα και την πέτρα). Τότε, η strong female warrior Princess θα φιλήσει τον Sauron και θα τον αποχαιρετήσει λέγοντάς του ''we will always have the Southlands ''...

Στις 4/10/2022 στις 12:43 ΜΜ, stafftw είπε

Απλά σταματαμέ 2-3 ώρες και μετα πάλι αρχίζουμε spoiler και gif με την ηλιθια εκφραση της galadriel-ο eru να την κάνει.Έχετε δίκιο είναι ωραίο thread, και κάνει και λάικ ο ένας στον αλλο, μου θυμίζετε ένα meme από ΤΣΙΛΙ 

Sing U Mad Bro GIF by Travis

Επεξ/σία από DEADLAZARUS

15 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Επίσης για να καταλάβει κάποιος τι επιρροή έχει το lore, αν ο Superman βίαζε την Λόις και την είχε με το ζόρι γυναίκα του, θα ήταν ο Superman?

ron burgundy GIF

43 minutes ago, mAs_81 said:

Το IGN του έδωσε 10/10 

Ως computer generated graphics demo, δεν είναι και παράλογη βαθμολογία. Λίγο υπερβολική, ακόμα και εκεί βάζεις 9.Χ, αλλά ΟΚ, δικαιολογείται. Ως computer generated graphics demo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...