Kasrith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε αν ο Superman βίαζε την Λόις και την είχε με το ζόρι γυναίκα του, θα ήταν ο Superman? Αυτό γίνεται και στη σειρά. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από Kasrith 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί Spoiler γιατί απλά δεν έσπαγαν το φράγμα, ορθόδοξα, πατροπαράδοτα, 3 επεισόδια πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 16 hours ago, Lucifer said: Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί Spoiler γιατί απλά δεν έσπαγαν το φράγμα, ορθόδοξα, πατροπαράδοτα, 3 επεισόδια πριν; Γιατί δε θα προλάβαινε η xena να φτάσει να τους θερισει όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Dakonblackblade είπε όσο ο Superman να ήταν ο βιαστής της Λόις και να προσπαθούν να μας πείσουν από την DC ότι είναι ο ήρωάς μας. Όπου Superman βάλτε έναν ήρωα σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anonymous999 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 16 hours ago, Lucifer said: Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί Spoiler γιατί απλά δεν έσπαγαν το φράγμα, ορθόδοξα, πατροπαράδοτα, 3 επεισόδια πριν; Spoiler Εεε γιατί δεν ήταν έτοιμα τα τουνελ του πολιτικού μηχανικού Ανταρ. 500 χρόνια τα σκαβανε από τότε που έφυγε ο Σαουρον και τους άφησε το σπαθί-κλειδί. Εντωμεταξυ σκαβανε χιλιόμετρα κάτω από καραβόπανα και τα ξωτικά δεν είχανε πάρει χαμπάρι τα έργα. Βάλε ένα φραπέ στο χέρι του αρχηγού και έχεις την ελληνική πολεοδομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Πόσα επεισόδια έχουμε ακόμα, 4 ή 2? Spoiler Στοίχημα ότι το φινάλε θα έχει μπερδεγουέι Galadriel - Halbrand. Ήδη έγινε ένα πρώτο connection στο 6ο. Το έχω γράψει και σε προηγούμενο σχόλιο ότι θα δούμε σεξουαλική σκηνή. Αν γίνει, παίζει όντως να έχω κάνει την μεγαλύτερη πρόβλεψη στο show, not joking. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny f Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, DeareN είπε το βάλατε να φανταστώ, τέσπα έκλαψα με την εισαγωγή Ρε συ αυτοι ουτε αν επαιρνε η Αγγλια το Μουντιαλ δεν θα καναν ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε το δεχόμασταν επειδή κάποιος στη DC αποφάσισε να γράψει την βλακεία του? Άσε , το τι γίνεται στη DC και το τι ξεπεσμός ηρώων και μύθων εκεί δε περιγράφεται.. Θα το αφηγούνται γενιές αργότερα αν δεν έχει φαληρισει,ως παράδειγμα προς αποφυγή.. On topic τώρα , Spoiler η όλη φάση με το ηφαίστειο είναι το mystery box των συγγραφέων , όπου ο Ανταρ, που έχει αποκυριξει τον Σαουρον και θελει μια νέα γη για τα παιδιά του,έψαχνε το σπαθί-κλειδί για να ενεργοποιηθει το ηφαίστειο για να μπλοκάρει τον ήλιο; Και ενεργοποιήθηκε το ηφαίστειο όπου στη τελική θα φτιάξει ο Σαουρον το ένα δαχτυλίδι με τη μαγεία που έψαχνε στο Βορρά; Η Μορντορ(μαύρη γη)είχε πάντα ενεργοποιημένο το ηφαίστειο εξού και η ονομασία της , από τον Μοργκοθ αλλά και αυτό είναι ψιλά γράμματα.. γουατ.δε.φακ. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από mAs_81 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει διαρεύσει στα ΜΜΕ μεμο αναλυτή του Άμαζον που έπεσε για ύπνο βλέποντας την σειρά. Μάλιστα ο τύπος, φαίνεται να προειδοποιεί τους επενδυτές του Άμαζον ότι η σειρά είναι επικίνδυνη οικονομικά χασούρα μιας και έχει στην καλύτερη κάτω από 4,75% penetration στα 200εκ subscribers του Prime. Το άρθρο στο Business Insider (και όχι κάποια φυλλάδα). Amazon Analyst 'Fell Asleep' Watching LOTR 'Rings of Power' TV Show (businessinsider.com) και το σχόλιο του doomcock Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από Apoll 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 16 hours ago, Lucifer said: Καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί Spoiler γιατί απλά δεν έσπαγαν το φράγμα, ορθόδοξα, πατροπαράδοτα, 3 επεισόδια πριν; Because..reasons... Spoiler Γιατί δεν κατάστρεψαν την είσοδο που ήταν η μια και μοναδική γέφυρα έξω από το οχυρό και ρίξανε το πύργο με μαγικά βέλη μπας και σκοτώσουν κάποια orcs?! 😑 Το μοναδικό επικό στην σειρά μέχρι στιγμής είναι το ποσο επικά κακά γραμμένη είναι, δεν νομίζω ότι έχει γίνει ποτε σε σειρά τέτοιου ύψους. Η τελευταία season του GOT αρχίζει και φαίνεται καλούτσικη μπροστά του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το μοναδικό επικό στην σειρά μέχρι στιγμής είναι το ποσο επικά κακά γραμμένη είναι, δεν νομίζω ότι έχει γίνει ποτε σε σειρά τέτοιου ύψους. Η τελευταία season του GOT αρχίζει και φαίνεται καλούτσικη μπροστά του. H τελευταία σεζόν του GOT είναι ήδη έπος μπροστά στο ROP. Και δεν ξέρω για άλλους, μπορεί ο Jon να ήταν εκνευριστικός με τα ψυχολογικά του, αλλά καθάρισε την τρελένγκο που είχε καβαλίσει το δράκο καλάμι και εξηλεώθηκε. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο χάλια είναι το ROP. Όχι βέβαια ότι θα κάτσω να δω ξανά το GOT, καν εμέ ήταν κουραστικό και σειρά που βλέπεις μία φορά και τέλος. 1 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Spoiler Βλεπω πολλους στα σχολια που εχουν "κλειδωσει" οτι ο Halbrand ειναι ο Sauron. Εγω νομιζω οτι ο Halbrand θα γινει βασιλιας και ειναι αυτος που ειδαμε στο Return of the King ως King of the dead και ο Sauron ειναι ο "Gandalf απο τα Lidl" που επεσε απο τον ουρανο οταν τον "σκοτωσε" ο Adar, και δεν θυμαται τιποτα ακομα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 3 hours ago, BlurayMoviesGreece said: Spoiler Βλεπω πολλους στα σχολια που εχουν "κλειδωσει" οτι ο Halbrand ειναι ο Sauron. Εγω νομιζω οτι ο Halbrand θα γινει βασιλιας και ειναι αυτος που ειδαμε στο Return of the King ως King of the dead και ο Sauron ειναι ο "Gandalf απο τα Lidl" που επεσε απο τον ουρανο οταν τον "σκοτωσε" ο Adar, και δεν θυμαται τιποτα ακομα. Spoiler Αυτό θα έβγαζε πιο πολύ νόημα , ναι......κ γι αυτό πιστεύω ότι δεν θα γίνει και θα είναι όπως λένε τα leaks δυστυχώς ο μορφονιος.... ..μέχρι στιγμής τα leaks είναι on point ,όπως έχω ξαναπεί,θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση να κάνουν εκεί τη ανατροπή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Στις 30/9/2022 στις 9:14 ΜΜ, eaglos είπε one cannot satisfy their thirst by drinking seawater Το είπε η τιτανοτεράστια, δείτε κάτι άλλο, αλλά εσείς εκεί, πίνετε θάλασσα Εγώ να ξέρεις, κυριολεκτικά θαυμάζω τον κόσμο που το βλέπει ακόμα - και τα παιδιά εδώ. Πρέπει να είσαι zen master και να τα έχεις υπερβολικά καλά με τον εαυτό σου. Εγώ δεν μπόρεσα, λύγισα σαν κλαδί σε δυνατό άνεμο. Θα ήθελα να είχα το σθένος να συνεχίσω να παρακολουθώ αυτή τη γελοιότητα, αλλά είμαι αδύναμος. Νοιώθω σαν βούτυρο απλωμένο σε μεγάλη φέτα ψωμί Όλα τα παραπάνω χωρίς ειρωνία, ειλικρινά παιδιά - σας βγάζω το καπέλο που μπορείτε και το βλέπετε. You gained my respect 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα