Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να ακούσω μία αληθοφανή εξήγηση για το ότι το νερό που πέφτει στο ηφαίστειο, προκαλεί την έκρηξη. Είμαι όλος αυτιά. :P 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, leepap είπε

Μια χαρά παραμυθάκι είναι, που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. 

Για κάποιον που θέλει να χαλαρώσει μετά από μια δύσκολη μέρα και να δει κάτι μαζί με τα παιδάκια του, είναι ό,τι πρέπει. 

Οσο για τις σεναριακές ευκολίες...η μυθοπλασία πάντα έχει. 

Υπάρχει πολύ καλύτερο content για παιδιά που τους αφήνει και κάτι αφού τελειώσει.

Μετά από δύσκολη μέρα θα προτιμούσα την ώρα που έχω ελεύθερη να δω κάτι ποιοτικό, υπάρχουν παρα πολλές ποιοτικά καλές σειρές.

Κλασσική καραμέλα, όχι δεν έχει πάντα, και το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν εξηγούν τίποτα, απλά γίνονται. Επίσης καλο είναι να μην είσαι ποτε απόλυτος σε αυτή την ζωή, ειδικά στο internet. ;)

12 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Θέλω να ακούσω μία αληθοφανή εξήγηση για το ότι το νερό που πέφτει στο ηφαίστειο, προκαλεί την έκρηξη. Είμαι όλος αυτιά. :P 

Δες το video που έκανα post προς το τέλος, λέει για αυτό. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

12 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Steam Explosion

• Like 2
  • Thanks 2

17 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Η λαβα θερμαινε μια πυρηνικη συσκευη που πρεπει να μενει σε θερμοκρασια >500 βαθμών και με τη ψυξη της λαβας απο το νερο, επεσε παρακατω και προκαλεσε αλυσιδωτη αντιδραση.

13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Υπάρχει πολύ καλύτερο content για παιδιά που τους αφήνει και κάτι αφού τελειώσει.

Αυτό είναι ακόμα στην αρχή. 

16 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μετά από δύσκολη μέρα θα προτιμούσα την ώρα που έχω ελεύθερη να δω κάτι ποιοτικό, υπάρχουν παρα πολλές ποιοτικά καλές σειρές.

Μπορείς να μου προτείνεις καμία, που να μπορούν όμως να την δούν και παιδιά ?  

17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κλασσική καραμέλα, όχι δεν έχει πάντα, και το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν εξηγούν τίποτα, απλά γίνονται. Επίσης καλο είναι να μην είσαι ποτε απόλυτος σε αυτή την ζωή, ειδικά στο internet. ;)

Και αυτό που λες, απόλυτο είναι. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dantε είπε

Και να σχολιασω και στο γιατι το βλεπω προσωπικα (θεμα που επαναλαμβανεται ανα 10 σελιδες απο συγκεκριμενα account):

Επειδη οντως εχει τη καλυτερη εικονα σε οτι εχουμε δει μεχρι τωρα και οχι μονο σε CGI.Σε αυτο οντως καναν καλη δουλεια.

Εχω παρει προσφατα και τηλεοραση OLED οποτε το ευχαριστιεμαι τουλαχιστον σα ντοκιμαντερ η απλα showoff των δυνατοτητων της τιβι μου :P

Μάλλον εκεί πήγε όλο το budget 🤣. Νομίζω είναι και η πρώτη σειρά τουλάχιστον, δεν ξέρω για ταινίες, στο Amazon prime σε Dolby Vision.

Η λεπτομέρεια με την Galadriel που απέφυγε τα βέλη στο άλογο πάντως μου άρεσε αρκετά, θύμιζε Legolas, μια σκηνή στο two towers που ανέβηκε στο άλογο.

Επεξ/σία από Jts

2 λεπτά πριν, leepap είπε

Αυτό είναι ακόμα στην αρχή. 

Μπορείς να μου προτείνεις καμία, που να μπορούν όμως να την δούν και παιδιά ?  

Και αυτό που λες, απόλυτο είναι. 

6 ώρες dude, 3 ταινίες θα βλέπατε.

Arcane.

Ναι αλλα το σωστό και ασφαλές απόλυτο, υπάρχει διαφορα.

Anyways ο καθένας ότι γουστάρει, απλά οι δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα είναι αστείες και στην τελική αδιάφορες.

2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Anyways ο καθένας ότι γουστάρει, απλά οι δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα είναι αστείες και στην τελική αδιάφορες.

Είσαι λίγο στην τσίτα ή μου φαίνεται ? 

• Thanks 1

28 λεπτά πριν, tliako είπε

ΟΚ, I stand Corrected, θα το δεχτώ. Βέβαια, όπως είπε και το βίντεο του @{TDi}Dj2k..infc, θα μπορούσαν να μην αλλάξουν το lore και να αφήσουν το ηφαίστειο ενεργό όπως ήταν. Αλλά anyway :P 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3

29 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

6 ώρες dude, 3 ταινίες θα βλέπατε.

Και καμια ταινιούλα βλέπουμε, που και που. 

22 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καθόλου, εσύ απλά ξέχασες ότι εδώ είναι forum. :P

Επειδή είναι forum ,  ένας λόγος παραπάνω να σέβεσαι τη διαφορετική άποψη και να μην προσβάλεις τον άλλο. 

• Like 1
  • Thanks 2

Τότε ίσος να ήταν καλύτερα να μην είσαι σε public online forum άμα προσβάλλεσαι τόσο εύκολα. Συνήθως αυτοί που προσβάλλονται είναι και αυτοί που ξέρουν ότι αληθεύει ο λόγος ο οποιος προσβάλλονται.

Aμα "offended" you με το να λέω αλήθειες, my deepest apologies good sir.

Anyways, δεν είμαστε σε chatroom, I'm done, sorry για το off-topic.

• Thanks 1
  • Confused 3
  • Sad 2

48 λεπτά πριν, Jts είπε

🤣. Η λεπτομέρεια με την Galadriel που απέφυγε τα βέλη στο άλογο πάντως μου άρεσε αρκετά, θύμιζε Legolas, μια σκηνή στο two towers που ανέβηκε στο άλογο.

Μα ειναι υπερβολη αφου

1 ώρα πριν, tliako είπε

Ναι αλλα εχω 5 youtubers που το κοροιδευουν με πολλα likes.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...