Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, sakis_colt είπε Απόκρυψη περιεχομένων Οι χωρικοι φευγουν απο το χωριο σε προηγουμενο επεισοδιο κ πανε στον πυργο οπου εχουν καλυτερες πιθανοτητες επιβιωσης κ οταν φτασουν στον πυργο αποφασιζουν να γυρισουν πισω στο χωριο το οποιο δεν τους παρεχει καμια αμυνα απολυτως και ειναι προσβασιμο 360 εχοντας μονο μια γεφυρα 2 μετρων υψους.Καμια λογικη. Spoiler Διάβασαν το Book of Boba Fett. Εdit για το confused: Spoiler Έχεις μια πολύ καλή περιοχή για άμυνα (το παλάτι του Jabba, you know, με την τεράστια πύλη), διαλέγεις να πας στην ανοιχτή περιοχή που δεν είναι καλή (μέσα στην πόλη με τους ανοιχτούς δρόμους -για να βλέπουμε τα 'κυνηγητά'). Απ' ότι διάβασα εδώ, το ίδιο πράγμα έκαναν και στο RoP. 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, merphi είπε Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο. Αν είμαστε τυχεροί το ηφαίστειο θα τελειώσει αυτό το αστείο cast. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πραγματικά είμαι περίεργος να δω πως η κυρία θα γλυτώσει το πυροκλαστικό κύμα. Η μαντάμ κάθεται ακίνητη, το κοιτάει και δεν κουνάει ούτε βλέφαρο όταν φτάνει σε αυτήν. Την ίδια στιγμή βλέπουμε το κύμα να γκρεμίζει πόρτες, τοίχους και να καίει σπίτια. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν για να την γλιτώσουν και να μην είναι γελοίο. https://phys.org/news/2018-10-people-died-body-fluid-vaporization.html Νομίζω ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε την άλλη κλάση της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Πέτρος είπε Νομίζω ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία να θυμηθούμε την άλλη κλάση της. Λες ξαφνικά να δείξει μαγεία ? Warrior Princess Mage lol ….chaotic good ,παντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 46 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Λες ξαφνικά να δείξει μαγεία ? Warrior Princess Mage lol ….chaotic good ,παντα Αλλιώς, πιάνουμε σουρεαλιστικές καταστάσεις με όνειρα/οράματα/κάτικάπουκάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TNT2 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ‘Rings of Power’ Episode 6 Recap: ‘Udûn’ is the Darkest, Bloodiest and Best Episode Yet. IMDB Απαπα..... Τσουτσούρωσα! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από TNT2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drpaneas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Το ειδα κ εγω, μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα (επιτέλους προχώρησε λίγο η πλοκή). Το σεναριο δυστυχως έχει ΠΑΛΙ κάποια πολύ βασικά λάθη (τις αλλαγές στο lore δεν τις σχολιάζω καν, είπαμε είναι κάτι αυτόνομο, οπότε το βλέπω με "άλλα" μάτια)... Spoiler - Το "Νούμενορ-ΜεσηΓη είναι 1-2 μέρες ταξίδι???? Αν όχι, τότε τα έχουν κάνει μπάχαλο με τα timelines γιατί στα southlands ξεκίνησε η επίθεση πάνω-κάτω την ίδια μερα που ξεκίνησαν τα πλοία από το Νούμενορ. - Είναι τελείως χαζό να καλπάζουν με φουλ ταχύτητα προς το πουθενά. Ας έβαζαν μια σκηνή για 0.5 second όπου θα έδειχναν την Galadriel να βλέπει καπνό από μακρυά, και να λεει "εμπρός, τρέξτε" ή κάτι τέτοιο. - Το κάστρο στηρίζεται από ... σχοινιά; - Πώς κατέβηκαν από το κάστρο αφού τους είχαν περικυκλώσει οι Ορκ; - Το morgul blade key άλλαξε 5 χέρια (και ούτε ένας δεν το τσέκαρε να δει τι είναι; - Δεν ξέρω αν το επιδιώκουν αλλά με έκαναν να ενδιαφερθώ για τον Ανταρ παραπάνω από ό,τιδήποτε μεχρι τώρα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Νομίζω ξέρω γιατί η Galadriel είναι πάντα τσατισμένη. https://www.showbizgalore.com/the-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-starcast-and-their-salary/ Αυτοί είναι οι μισθοί του cast και η κυρία Morfydd Clark πληρώνεται λιγότερο απο πολλά άτομα !!! Και εγώ στην θέση της θα είμουν θυμωμένος με όλους, θα ρουθούνιζα και θα έλεγα εξυπνάδες στον Isildur που παίρνει περισσότερα λεφτά. Είπαμε η Amazon έχει βγάλει κανονισμούς για τις φυλές, το φύλο και τις αμοιβές των ηθοποιών (να πολεμήσουμε το pay gap) και μάλλον δεν βόλεψε την Galadriel. Απο την άλλη η Bronwyn (Nazanin Boniadi) παίρνει τα περισσότερα. Έτσι εξηγείται ότι μπορεί και είναι ντυμένη στην πένα όταν οι υπόλοιποι στο χωριό φοράνε κουρέλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, merphi είπε Δεν υπάρχει κατι που μπορούν να κάνουν για να την γλιτώσουν και να μην ειναι γελοίο. Υπάρχει… Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από TheGrisGrisMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 29 λεπτά πριν, merphi είπε Απο την άλλη η Bronwyn (Nazanin Boniadi) παίρνει τα περισσότερα. Έτσι εξηγείται ότι μπορεί και είναι ντυμένη στην πένα όταν οι υπόλοιποι στο χωριό φοράνε κουρέλια. Τώρα σοβαρά αυτά είναι αληθινά?! Για το πιο ακριβό show στον πλανήτη?! Δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτά τα ποσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Αρκετά καλό επεισόδιο σε σχέση με τα προηγούμενα δύο και επιτέλους έχουμε μάχη που έλειπε, καθώς επίσης και σημαντική πρόοδο στην ιστορία. Παρόλα αυτά, λόγω ορισμένων σεναριακων επιλογών δεν το απόλαυσα όσο ήθελα. Ορισμένα σκόρπια σχόλια στο σποιλερ, που ήδη έχουν αναφερθεί από πολλούς. Spoiler - Ένα μεγάλο κακό που βρίσκω με όλο το arc του χωριού είναι ότι ξέρουμε ουσιαστικά μόνο την μπρονγουιν με το γιο της, τον παππού προδότη και το ξωτικό. Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλοί κομπάρσοι. Αυτό δεν θα με πείραζε καθόλου, αν η μάνα με το παιδί δεν ήταν τόσο ενοχλητικοί. Προσπαθούσε μισή ώρα να ανάψει φωτιά, έρχεται το Ορκ, σκοτώνει την άλλη και αυτή ούτε βλέφαρο. Παρακαλούσα να πεθάνει εκεί με το βέλος, αλλά μάταια. Φυσικά το επόμενο πρωινό ήταν σαν να μην είχε πάθει σχεδόν τίποτα. - Ο Ανταρ όπως είπαν και οι άλλοι, ήταν ο πιο ενδιαφέρον. - Ο χαλμπραντ αν ισχύουν οι διαρροές, με βάση τη συμπεριφορά του εδώ είχε και αυτός ενδιαφέρον. - Το ότι εγκαταλειψαν το φρούριο μπορεί να μην είχε καμία λογική αλλά δεν με πολύ ενόχλησε, ενώ μου άρεσε το πώς τους έφαγε το ξωτικό. - Έξυπνο βρήκα πως ο Ανταρ τους ξεγέλασε και έβαλε στην πρώτη επίθεση στο χωριό όλους τους ανθρώπους που τον είχαν ακολουθήσει να πολεμήσουν. -Το για ποιο λόγο ήρθε ο στρατός του Νουμενορ στο χωριό έπρεπε να το είχαν εξηγήσει, γιατί έτσι δεν έχει καμία λογική το πώς εμφανίστηκαν ξαφνικά. Παρόλα αυτά η μάχη σαν μάχη ήταν ικανοποιητική. Μπορεί να ήταν υπερβολικές οι κινήσεις της γκαλαντριελ, αλλά μου άρεσαν. - Τέλος το ότι τους ξεγέλασαν με το κομμάτι του ξίφους ήταν υπερβολικά βολικό, αλλά το αποτέλεσμα της ενεργοποίησης του ήταν άκρως εντυπωσιακό. Δεν μου είχε πάει καν στο μυαλό ότι θα μπορούσε να ήταν εκεί το mount of doom. (Βέβαια αν είχα προσέξει από την αρχή στον χάρτη που είναι το χωριό, θα έβλεπα ότι είναι στη Μόρντορ) 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1:45 για την super fan που βλέπει HotD 10 ώρες πριν, merphi είπε Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο. Αν είμαστε τυχεροί το ηφαίστειο θα τελειώσει αυτό το αστείο cast. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πραγματικά είμαι περίεργος να δω πως η κυρία θα γλυτώσει το πυροκλαστικό κύμα. Η μαντάμ κάθεται ακίνητη, το κοιτάει και δεν κουνάει ούτε βλέφαρο όταν φτάνει σε αυτήν. Την ίδια στιγμή βλέπουμε το κύμα να γκρεμίζει πόρτες, τοίχους και να καίει σπίτια. Δεν υπάρχει κάτι που μπορούν να κάνουν για να την γλιτώσουν και να μην είναι γελοίο. https://phys.org/news/2018-10-people-died-body-fluid-vaporization.html https://images.app.goo.gl/aeBhXvNB879HS3UH6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καταρχάς να πω ότι στο 6ο επεισόδιο ο Adar έγινε ο αγαπημένος μου χαρακτήρας. Τον βρίσκω πιο ενδιαφέρον απ'όλους και θεωρώ ότι παίζει καλύτερα σαν ηθοποιός. Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές μου άρεσε και θεωρώ ήταν το καλύτερο μέχρι τώρα. (Για τα δεδομένα της σειράς πάντα). Η βαθμολογία στο imdb όμως είναι ουτοπική. Τα εφέ πολύ όμορφα, ειδικά η σκηνή με το φράγμα/νερό καθώς και το κυνηγητό στο Spoiler δάσος με τα άλογα μεταξύ Galadriel / Adar. Η κινηματογραφία και φωτογραφία μου άρεσαν. Είχε όμως αρκετά κουλά τα οποία λίγο πολύ έχουν ειπωθεί. Spoiler Όπως πχ τα ακροβατικά της Galadriel στο άλογο. Νταξ, κατούρα και λίγο μαρί. Επίσης έπρεπε να τονίσουν το γεγονός ότι είναι super woman καθώς ο Θίο ρώτησε με θαυμασμό ποια είναι και την κοιτούσε με δέος. Είμαι περίεργος να δω τι plot armor θα σκεφτούν για να σώσουν την Galadriel από το ηφαίστειο. Ευτυχώς δεν έδειξε Hartfoots, δυστυχώς δεν έδειξε νάνους. Η Bronwyn τώρα από χωριατοπούλα έγινε υπολοχαγός Νατάσα και bad ass orc slayer? Διότι βεβαίως βεβαίως έπρεπε να σώσει τον ελφά από το ντούκι orc, σαν strong independent woman που είναι. Η ρομαντική χημεία πάντως με τον ελφά δεν πείθει ιδιαίτερα. Τα πλοία των Numenorians έχουν μηχανές Honda προφανώς, γι'αυτό και έφτασαν τόσο γρήγορα την κατάλληλη στιγμή κιόλας. Είχε action τουλάχιστον, δεν ήταν βαρετό όπως τα προηγούμενα. Το σενάριο συνεχίζει να πάσχει και οι διάλογοι σε αρκετά σημεία ήταν meh. Είχε action πάντως, έστω και με υπερβολές. Κράτησα τα (λίγα) καλά του επεισοδίου. Team Adar ftw! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από Glikos 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Τώρα σοβαρά αυτά είναι αληθινά?! Για το πιο ακριβό show στον πλανήτη?! Δυσκολεύομαι να πιστέψω αυτά τα ποσα. 225K στους μισθούς των πρωταγωνιστών συνολικά σε παραγωγή που στοιχίζει 60εκ το επεισόδιο. A ρε ξέπλημα μαύρου χρήματος 😆 Δεν με εντυπωσιάζουν τα ποσά, γιατί εκτός του Lenny τους άλλους δεν τους ήξερε ούτε η μάνα τους. Και αυτός είχε αποσυρθεί 20 χρόνια τώρα και τον είχε ξεχάσει μέχρι και ο Χάρος. Και πολλά παίρνουν, πρέπει να πω, για την ποιότητα της ηθοποιίας τους. Αν δεν τους αρέσει ας βρουν αλλού. Συγκριτικά, ο Jeffrey Donovan ξεκίνησε με 55Κ το επεισόδιο στο Burn Notice και είχε ήδη μερικές καλές σειρές. Του πήρε την 3η season για να πάρει αύξηση (125Κ το επεισόδιο) και έφτασε τα 200Κ μετά την 4η season. O Charlie Seen ξεκίνησε το Two & Half Men με 800Κ το επεισόδιο και έφτασε τις τελευταίες 3 season να παίρνει 2εκ την εβδομάδα μαζί με το syndication (και τσιμπά μερικά κατοστάρικα χιλιάδες την εβδομάδα όπου παίζεται η σειρά ακόμα). Ο Jon Cryer ξεκινησε 500Κ και έφτασε 620Κ. Simpsons. Οι 6 κεντρικοί ηθοποιοί ξεκίνησαν με 30Κ το επεισόδιο, 50Κ (1998), 100Κ (2001), 125Κ (2003), 300-360K (2006), 440K (2008), 300K (2011 και μετά). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Spoiler 1 ώρα πριν, Glikos είπε Τα πλοία των Numenorians έχουν μηχανές Honda προφανώς, γι'αυτό και έφτασαν τόσο γρήγορα την κατάλληλη στιγμή κιόλας. Spoiler Αμα είχαν Honda φίλε ακόμα εκεί θα ήταν.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TNT2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις είδα και εγώ το 6ο επεισόδιο. Τα σκηνοθετικά λάθη δίνουν κ παίρνουν χωρίς έλεος. Μέσα σε 3 καραβάκια χώρεσαν 500 άλογα με τους ιππείς τους και οπλισμό μάχης όπως κ προμήθειες. Διασχίσανε την θάλασσα πιο γρήγορα και από τον Αίολο Κεντέρη. Τα κοστούμια στις μάχες ήταν σαν αποκριάτικες στολές από τα jumbo, αυτές με τα 5€. Ούτε καν θύμιζαν πανοπλίες. Το δε πλάνο μάχης φανταστικό. Είμαστε αριθμητικά λιγότεροι, σε οχυρωμένο μέρος, ας τα παρατήσουμε όλα και πάμε σε ανοιχτό πεδίο. Καμία μα καμία λογική. Οι μάχες μια άσχημη φτηνή χορογραφία που ακόμα και ο Σεφερλής στο Δελφινάριο προσφέρει ανώτερο θέαμα. Κλασική φτηνια στο σενάριο μήπως και έχει λίγο suspense, ότι πάντα μα πάντα μισό δευτερόλεπτο πριν πεθάνει κάποιος "πρωταγωνιστής" δια θαύματος σώζετε. Αντιθέτως οποιοσδήποτε άλλος θα πέθαινε από βέλος που εκτοξεύτηκε από το φεγγάρι. Η δε galadriel με την μονότονη βαρετή ξυνιλα στην μούρη λες και μυρίζει αφοδευματα από ορκς. Τα δε πολεμοχαρή ορκς να σκοτώνονται από μοδίστρες ναύτες που δεν ήξεραν να πιάνουν σπαθί. Ελπίζω το ηφαίστειο να τελειώσει αυτήν την τραγωδία που καπηλευεται το όνομα του Τόλκιν, ντροπιαζοντας το έργο του. Ακόμα απορώ πάντως, πως με τέτοιο τεράστιο μπάτζετ κατάφεραν να τα κάνουν ΟΛΑ χειρότερα από τις ταινίες. Πιο αδιάφοροι πρωταγωνιστές και σενάριο ελβετικό τυρί από τις τρύπες, δεν έχω συναντήσει ... Πάντως παίζει να είναι η μοναδική σειρά που σε κάνει να είσαι με τα ορκς, καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι πιο ατάλαντοι και από την Γκαρσονα Βου. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από TNT2 5 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα