Jts Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 34 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Παντωϛ, εχονταϛ δει τα τρια πρωτα επεισοδια η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Ουτε χαλια, ουτε εποϛ. Χωριϛ να ειμαι ειδικοϛ αφου να φανταστειτε τιϛ ταινιεϛ του αρχοντα των δαχτυλιδιων τιϛ ειδα μετα τα χομπιτ. Ομωϛ μια γενικη παρατηρηση, το κραξιμο εχει περαση. Οι δρακοι του HBO που οσοι γραφουν εκει το εκθειζουν, δεν εχει ουτε τιϛ μισεϛ σελιδεϛ στο νημα. Προσπαθω να το εξηγησω και δεν το μπορω 😛 Επειδή τα έργα του Τόλκιν έχουν μεγαλύτερο fan base λογικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Παντωϛ, εχονταϛ δει τα τρια πρωτα επεισοδια η αληθεια ειναι καπου στη μεση. Ουτε χαλια, ουτε εποϛ. Χωριϛ να ειμαι ειδικοϛ αφου να φανταστειτε τιϛ ταινιεϛ του αρχοντα των δαχτυλιδιων τιϛ ειδα μετα τα χομπιτ. Ομωϛ μια γενικη παρατηρηση, το κραξιμο εχει περαση. Οι δρακοι του HBO που οσοι γραφουν εκει το εκθειζουν, δεν εχει ουτε τιϛ μισεϛ σελιδεϛ στο νημα. Προσπαθω να το εξηγησω και δεν το μπορω 😛 Αν εσύ το εκθειάζεις, το εκθειάζω και εγώ, ο επόμενος το βρίσκει καταπληκτικό, τι να γράφουμε; - Εγώ το βρίσκω υπέροχο. - Οχι, εμένα με αρέσει περισσότερο. - Ειστε όλοι τρελοί εμένα με αρέσει περισσότερο. Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό πάνω απο μερικές σελίδες. Το HOtD είναι αυτό που είναι. Μια αρπαχτή μιας εξαιρετικά ταλαντούχας ομάδας. Το RoP είναι αυτό που είναι. Μια αρπαχτή, σκέτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, dsi44 είπε διαμαντακι η σειρα ,σερι 5 επεισοδια ειχα να δω απο got εποχη. μπραβο στους δημιουργους. Θα ήθέλα να απαντήσω με ένα από τα πιο γνωστά memes της δεκαετίας 2000-2009 αλλά θέλω να συγκρατηθώ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Που τους ειδες ?? 😂 Το τόνισα κιόλας για maximum σαρκασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vangelis_k Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε παιδια αφου ειναι τοσο σιχαμα οσο λετε γιατι το βλεπετε? Προσωπικα αν δε μου αρεσει κατι, απλα το αφηνω και παω στο επομενο. Αν και εφοσον βρισκω χρονο, δηλ οποτε δεν εχει αγωνεϛ στην τιβι 😂 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, vangelis_k είπε Ρε παιδια αφου ειναι τοσο σιχαμα οσο λετε γιατι το βλεπετε? Προσωπικα αν δε μου αρεσει κατι, απλα το αφηνω και παω στο επομενο. Αν και εφοσον βρισκω χρονο, δηλ οποτε δεν εχει αγωνεϛ στην τιβι 😂 Αυτό το ρωτάω 5 εβδομάδες τώρα αλλά κανείς δεν απαντά ειλικρινά το γιατί τον βλέπουν. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Other_One Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Γιατί δεν έδωσαν κανα ψιλό στον Paolini, να τους φτιάξει ένα ωραίο "original" ip, να το κάνουν όπως θέλουν; 🤔 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, The_Other_One είπε Γιατί δεν έδωσαν κανα ψιλό στον Paolini, να τους φτιάξει ένα ωραίο "original" ip, να το κάνουν όπως θέλουν; 🤔 Αν πραγματικά ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν λεφτά θα έφτιαχναν ό,τι χρειάζεται να το κάνουν. Σκοπός τους είναι να αποδομήσουν ό,τι έχει φτιαχτεί ήδη. Καλώ όλους να διαβάσουν το 1984 πως δουλεύει το σύστημα μέσω της αποδόμησης. Γιατί το ζούμε. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από Apoll 3 2 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Apoll είπε Αυτό το ρωτάω 5 εβδομάδες τώρα αλλά κανείς δεν απαντά ειλικρινά το γιατί τον βλέπουν. Εγώ σου είπα σελίδες πριν, τώρα που ξέρουμε τι είναι και μας έφυγε η απογοήτευση, το βλέπουμε παρέα χαλαρά και κλαίμε στο γέλιο. επίσης κάθε επεισόδιο ανεβάζει την Hobbit τριλογία. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 6 1 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 32 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Είσαι ρατσιστής. 5ft και 3 3/4 inches είναι η ηθοποιάρα μας... Νομίζω ότι βρήκα τον λόγο για τον οποίο η Guyladriel δεν θέλει τις βάρκες κι όπου δει θάλασσα πέφτει μέσα και κολυμπάει. Σκέφτεται τον αδερφό της τον Finrod και τη φοβερή ατάκα του για τη βάρκα και την πέτρα. Μέχρι να λύσει το αίνιγμα, θα σπάσει όλα τα ρεκόρ κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα. 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ πλέον την βλέπω γιατί απορώ πόσο πιο χαμηλά θα πέσουν. Μου κάνει εντύπωση πραγματικά πως κατάφεραν να κάνουν τόσα τραγικά λάθη με τέτοιο προϋπολογισμό στα χέρια. Επίσης πολλές σκηνές ειλικρινά μου προκαλούν γέλιο. Όπως το σπαστικό τικ στη μουτσούνα της Galadriel όταν προσπαθεί να το παίξει σκληρή. Ή σε ποια άλλη σειρά θα ακούγαμε ατάκες όπως there is a tempest in me 🤣🤣 και άλλες πολλές. Κάθε πράγμα όμως έχει και τα όρια του. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τη 2η σεζόν αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Γιατί σιγά σιγά σταματάει να έχει πλάκα και μένει μόνο η βαρεμάρα. Τέλος, το πως ξοδεύει ο καθένας το χρόνο του ή πόσο ελεύθερο χρόνο έχει, είναι δικό του θέμα. Δεν θα σας δώσουμε και λογαριασμό κιόλας. Αν κάποιοι ενοχλούνται και θεωρούν ότι δεν ακολουθούμε τους κανόνες του φόρουμ, ας κάνουν αναφορά στους διαχειριστές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, Apoll είπε Αν πραγματικά ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν λεφτά θα έφτιαχναν ό,τι χρειάζεται να το κάνουν. Σκοπός τους είναι να αποδομήσουν ό,τι έχει φτιαχτεί ήδη. Καλώ όλους να διαβάσουν το 1984 πως δουλεύει το σύστημα μέσω της αποδόμησης. Γιατί το ζούμε. Αυτό που έχετε σαν οδηγό / βίβλο το 1984 για το τι είναι και πως λειτουργεί η προπαγάνδα, να το προσέξετε λίγο… 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, AtiX είπε Αυτό που έχετε σαν οδηγό / βίβλο το 1984 για το τι είναι και πως λειτουργεί η προπαγάνδα, να το προσέξετε λίγο… Βλέπουμε τους παραλληλισμούς, βλέπουμε την μέθοδο για την πολιτισμική αλλοτρίωση. Στις δυτικές χώρες που δεν έχουν πολιτισμικές ρίζες χιλιάδων ετών όπως οι Έλληνες, ο Τόλκιν και όλα τα άλλα, είναι/ήταν οι ρίζες τους και τα οποία καταστρέφονται. (βάζω σπόιλερ γιατί βγαίνω εκτός θέματος της συζήτησης). Spoiler Επίσης όσοι έχουν διαβάσει βιβλία για αντίστοιχες περιόδους, βλέπουν ξεκάθαρα πότε έγιναν τα ίδια και με ποιο τρόπο. Όπως επί Ναζιστικής Γερμανίας προ πολέμου 1933-1939, Κίνα επί Μάο (Πολιτισμική Επανάσταση), επί Στάλιν στην Σοβιετική Ένωση. Βλέπουμε γύρω μας αυτή τη στιγμή στην ίδια την κοινωνία την προπαγάνδα και την σύψη επειδή άτομα όπως εσύ εθελοτυφλούν. Και αν ζεις στην Ελλάδα από το 2009 και μετά, πολύ πιθανόν να υποφέρεις από Σύνδρομο της Στοκχόλμης επίσης. Έφυγα από την χώρα το 2003 γύρισα το 2021 (δεν είχα πατήσει το ενδιάμεσο) και βλέπω έναν λαό αγνώριστο που έχει σκύψει το κεφάλι ενώ τον μαστιγώνουν συνέχεια χωρίς να θέλει να αντιδράσει. Αυτά είναι τα αποτελέσματα δεκαετούς προπαγάνδας. Επί του θέματος. Αν νομίζατε ότι η σειρά έπιασε πάτο, έχει και άλλο προς τα κάτω στο 6ο επεισόδιο. 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Έτσι για να ευθυμήσουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα