Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 23/9/2022 στις 2:48 ΠΜ, omghi2u είπε

Με το τεφτερακι μου βλεπω πως για καθε εναν ασσο σκανε 2 10αρια. Τα bot εχουν παρει φωτια. Η διαφορα μεταξυ 10-9-8 με τα 3-2-1 (αντ1) ηταν 32.8Κ πριν 5 ημέρες και τώρα είναι στα 37.7Κ

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΖΕΦΑΡΕ

image.jpeg.f1c3fcd0b8a0889227b2e03b87076492.jpeg

Τα "rate bombing" bots συνεχιζουν σε σταθερους ρυθμους να ειναι 2πλασια τουλαχιστον απο τα αρνητικα.
Απο την Παρασκευη μεχρι τωρα ειχαμε 4691 ψηφαλακια μεταξυ 10 και 8 ενω 2430 μεταξυ 3 και 1.

Αλλο ενα τεφτερακι σε μια καυτη botοβδομαδα.

image.jpeg.366a231abfe1991fb255697d1a2cd447.jpeg

Παραδοξως πλεον φαινονται τα 1-2-3-4 star rating reviews.

Τζεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεφ!!!

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Έτσι εξηγείται γιατί τα Harfoots δεν υπάρχουν πουθενά στα βιβλία του Tolkien. Ήταν όλοι ψυχοπαθείς και εξαφανίστηκε το είδος. 

Ο μόνος λόγος που μπήκαν τα harfoots είναι ένας. 

Είπανε ένα πρωινό εκεί στη βίλα τους στο Μαλιμπου βλέποντας τις ταινίες και κρατώντας σημειώσεις :

- Ρε φίλε για ποιο λόγο ο Γκανταλφ να γουστάρει τα χόμπιτς? Ας γεμίσουμε το κενό αυτό στα μάτια του τηλεθεατή. 

- Και από στόρι τί να γράψουμε? 

- Το ίδιο αλλά με diversity για να κάνουμε και fan-byte marketing 

Και  έτσι έβαλαν Φρόντο Σαμ και Γκανταλφ στη σειρά αλλά μέχρι εκεί τους έκοβε να αντιγράψουν και τώρα δε ξέρουν τι να τους κάνουν και το γυρίζουν σιγά σιγά σε μιούζικαλ 

( Για τους λακαμάδες το diversity ούτε καν με ενοχλεί μπορούσε κάλλιστα να ήταν γυναίκες ο Φρόντο και ο Σαμ με το ίδιο επικό αποτέλεσμα, η κακή αντιγραφή με ενοχλεί) 

• Like 2

Η Galadriel έχει μονίμως αυτό το δυσκοιλιο βλέμμα .Δεν καταλαβαίνεις αν είναι χαρούμενη, λυπημένη,νευριασμένη...κτλ. Από ποια καφετέρια πήγαν και την μάζεψαν αυτήν την ηθοποιό ένας θεός ξέρει.

Επίσης υποτίθεται ότι η Galadriel ήταν spellcaster και μέχρι στιγμής έχουμε δει μια ninja Galadriel.

Δεν ξέρω αλλά  βαριόμουν αφόρητα όταν τα έβλεπα τα επεισόδια.

• Like 5

14 ώρες πριν, mAs_81 είπε

Ετσι οπως παμε…….

52A2896D-9807-4612-94F0-2B2879BCCB92.jpeg

Δεν είναι η μόνη σειρά τελευταία. 😆

Το έγραψα πριν μήνες για το Orville που στο προ-τελευταίο επεισόδιο με έκανε να στηρίζω πλέον τους Κριλλ και την Teleya. 

1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

image.png.7f78310cbaebb0c6c3afb822c192e40b.png

nice?

Αναρωτιέμαι είναι τόσες οι αρνητικοί ψήφοι που ολόκληρο Αμαζον δεν μπορεί να βάλει μερικά μποτάκια ακόμα να ανεβάσουν την βαθμολογία;;;; 🤔

• Like 1

8 ώρες πριν, sainakos είπε

Και δεύτερη και τρίτη και τεταρτη και πεμπτη σεζόν θα δεις... Μην είσαι ανυπόμονος 

Εδώ θα είμαστε και θα γελάμε με τα χάλια αυτής της αθλιότητας, μη μου αγχώνεσαι.

Φατσούλες εσείς, επιχειρήματα εμείς. Ο καθένας όπως μπορεί και βολεύεται...

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Apoll είπε

Αναρωτιέμαι είναι τόσες οι αρνητικοί ψήφοι που ολόκληρο Αμαζον δεν μπορεί να βάλει μερικά μποτάκια ακόμα να ανεβάσουν την βαθμολογία;;;; 🤔

Οι φήμες θέλουν τους απο πάνω να κάνουν σκέψεις, για το αν θα σταματήσουν την σειρά στην πρώτη / δεύτερη season, ή ακόμα και αν θα πρέπει να απολύσουν τους showrunners και την Jennifer Salke. 

Όπως και να έχει δεν γίνεται να λένε ότι όλα είναι τέλεια, η σειρά να έχει 4.5/5 Amazon και 9.0/10 IMDB και να διώξουν κόσμο. Πρέπει να υπάρχει δικαιολογία και οι χαμηλές βαθμολογίες την δίνουν. Αν απο την άλλη αποφασίσουν να συνεχίσουν όπως έχει, απλά θα αποδώσουν τις βαθμολογίες σε haters και trolls.

Επεξ/σία από merphi

Θα δω σήμερα και το 5ο επεισόδιο.

Από έναν scifi fan που του άρεσαν όλες οι LOTR ταινίες (& Hobbit) χωρίς να είμαι ειδικός σε lore / βιβλία κλπ έχω να πω πως είναι βαρετο-κουραστική μέχρι τώρα η σειρά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήμουν πολύ προκατειλημμένος και αηδιασμένος με αυτά που είχα διαβάσει για τη σειρά πριν αρχίσει, οπότε δεν είχα μπει στον κόπο να την ξεκινήσω.

Φανατικός με Τόλκιεν, έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία του και οτιδήποτε ανήκει στο lore που δημιούργησε είχα ξενερώσει τόσο πολύ που διάβαζα ότι μόλυναν τον κόσμο του με woke στοιχεία που δεν μου έκανε καρδιά να το ξεκινήσω.

Το ΣΚ, μη έχοντας κάτι άλλο να δω, πήρα την απόφαση να αρχίσω τη σειρά και χτες έφτασα στο τέταρτο επεισόδιο.

Εκτιμώ ότι αυτά που γράφονταν για εμετικά woke σειρά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με εξαίρεση τον χαρακτήρα του Arrondir, δεν υπάρχει κάτι ακραίο, ούτε η Galadriel παρουσιάζεται man hater κτλ.

Το πρόβλημα όμως είναι αλλού.

Αντικειμενικά, η σειρά, τουλάχιστον στα τέσσερα πρώτα επεισόδια, είναι βαρετή, αργή με μηδέν πλοκή και με πολύ κακή επιλογή στην ποιότητα των ηθοποιών.

Σίγουρα έχει μεγάλο budget, αλλά υστερεί στο σενάριο πάρα πολύ.

Δεν θα της έβαζα κάτω του πέντε, αλλά θεωρώ το 6,9 στο imdb είναι πολύ φουσκωμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ελπίζω να ανέβει στα επόμενα.

Επεξ/σία από Fan
  • Like 4

53 minutes ago, Fan said:

Ήμουν πολύ προκατειλημμένος και αηδιασμένος με αυτά που είχα διαβάσει για τη σειρά πριν αρχίσει, οπότε δεν είχα μπει στον κόπο να την ξεκινήσω.

Φανατικός με Τόλκιεν, έχοντας διαβάσει όλα τα βιβλία του και οτιδήποτε ανήκει στο lore που δημιούργησε είχα ξενερώσει τόσο πολύ που διάβαζα ότι μόλυναν τον κόσμο του με woke στοιχεία που δεν μου έκανε καρδιά να το ξεκινήσω.

Το ΣΚ, μη έχοντας κάτι άλλο να δω, πήρα την απόφαση να αρχίσω τη σειρά και χτες έφτασα στο τέταρτο επεισόδιο.

Εκτιμώ ότι αυτά που γράφονταν για εμετικά woke σειρά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με εξαίρεση τον χαρακτήρα του Arrondir, δεν υπάρχει κάτι ακραίο, ούτε η Galadriel παρουσιάζεται man hater κτλ.

Το πρόβλημα όμως είναι αλλού.

Αντικειμενικά, η σειρά, τουλάχιστον στα τέσσερα πρώτα επεισόδια, είναι βαρετή, αργή με μηδέν πλοκή και με πολύ κακή επιλογή στην ποιότητα των ηθοποιών.

Σίγουρα έχει μεγάλο budget, αλλά υστερεί στο σενάριο πάρα πολύ.

Δεν θα της έβαζα κάτω του πέντε, αλλά θεωρώ το 6,9 στο imdb είναι πολύ φουσκωμένο και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ελπίζω να ανέβει στα επόμενα.

Όλη η αλήθεια με κοφτά συνοπτικά λόγια.. 

Μην ξεχνάμε ότι είναι σειρά και όχι ταινία..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...