Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, drjohngr2 είπε

Δεν ξερω τι λετε αλλα εμενα μου αρεσει μεχρι στιγμης και περιμενω την επομενη σεζον. Ισχυει οτι γενικα στις πιο πολλες σειρες η πρωτη σεζον ειναι χλιαρη (βλεπε witcher ktl) αλλα ισως ειμαι τοσο φαν του LOTR που ακομα και μετριο να ειναι κατι μου αρεσει...πχ hobbit , μην κρυβομαστε μια μινι αντιγραφη ηταν . Θα μπορουσε βεβαια να ηταν πιο εντυπωσιακο αλλα κραταει σχετικα καλο επιπεδο εφε και ηθοποιιας με εξαιρεση ισως την ελλειψη μαχων μεχρι στιγμης θα ελεγα. Θα δειξει το μελλον μακαρι για μενα παντως να μην το σταματησουν και σορρυ που διαφωνω αλλα ειπαμε LOTR junkie 

Ξεκίνησαν και τα double accounts ώστε να αλληλοχαϊδεύονται?! :P Τέλεια! :D

• Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, john_dr είπε

Πραγματικά εκνευριστικός χαρακτήρας αυτός της Bronwyn. Όλοι στα καφετιά, αυτή στα μπλε να ξεχωρίζει. Και με ντύσιμο σαν Νεο Υορκέζας φουρνάρισσας που έκανε (πετυχημένη ομολογουμένως) ανόρθωση στήθους. Από το πουθενά, δήμαρχος.

Αυτό! Ολοι είναι μες την βρώμα, τα κουρέλια, φοράνε και κανα παλτό όταν έχει κρύο αλλά η Bronwyn είναι μονίμως με το ίδιο μπλέ crop top, είτε βρέχει, είτε χιονίζει. Μπας και ειναι ο Sauron; :P 

Επεξ/σία από drpaneas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγα λόγια, η Galadriel δεν έχει ηθικούς φραγμούς κι είναι έτοιμη να πει ψέματα, αρκεί να πετύχει τον σκοπό της. Είναι υποκρίτρια κι απαιτεί να την υπηρετούν οι άλλοι. Ο χαρακτήρας της είναι αντανάκλαση του χαρακτήρα των ατάλαντων σεναριογράφων, οι οποίοι έχουν μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους και θέλουν ν' αναγνωριστεί η ''αξία'' τους.

Για να πετύχει τον σκοπό του, ένας τέτοιος χαρακτήρας υπακούει σ' άλλους ''ηθικούς'' κανόνες, κανόνες που δικαιολογούν το ''ο θάνατός σου η ζωή μου'', κανόνες που του δίνουν το ελεύθερο να κατηγορεί τους άλλους για τις αποτυχίες του και να δικαιολογεί και τις πλέον ανήθικες πράξεις του, επειδή είναι καλύτερος από τους άλλους. 

Οι σεναριογράφοι, συνεπώς, ''έπλασαν'' τη Galadriel κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσή τους. 

@xavier 

@Kasrith

@flexpick

Αφήστε τις φατσούλες και γράψτε δύο λόγια για τη σειρά. Εκτός αν το μυαλό σας φτάνει μέχρι τη φατσούλα του confused, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε υπερβολικές απαιτήσεις.

Επεξ/σία από DEADLAZARUS
  • Like 9
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 2

Όσοι κράζουμε τη σειρά το κάναμε σχολιάζοντας συγκεκριμένες σκηνές και εξηγήσαμε πολλές φορές πέρα από την πλάκα που σπάμε, τι είναι αυτό που μας ενοχλεί και γιατί θεωρούμε ότι η όλη φάση δεν λειτουργεί καλά. 

Για παράδειγμα. Η σκηνή της “εκπαίδευσης” του πρόσφατου επεισοδίου (σιγά μη βάλω και spoiler). Είδα μια κακή χορογραφία με πολλά άγαρμπα cuts όπου κρύβουν την Galadriel πίσω από κολόνες, κλισέ διαλόγους με cringe γκριμάτσες και μία αστεία αλλά και πολύ κακή συμβουλή. Στη μάχη (με σπαθί) χρησιμοποίησε λέει τα πόδια σου αντί για τα χέρια σου! Δεν ξέρω για εσάς, εμένα μου φάνηκε εντελώς ηλίθιο. Προφανώς δεν σκέφτηκε ότι τα άτομα που “εκπαίδευε” δεν έχουν τις δυνάμεις Spider-Man που έχει αυτή. 

Ενα άλλο εντελώς κουλό σε εκείνη τη σκηνή. “Πως να σκοτώσετε ένα orc”. Κάνει μια κίνηση με το σπαθί που στην ουσία το… καρφώνει στον αέρα μπροστά της!! Ε πέφτεις κάτω από τα γέλια ή όχι;; Ναι ρε Einsteins, το orc πεθαίνει όταν του καρφώσεις ένα σπαθί στο στήθος. Πρέπει να το εξηγήσει αυτό γιατί όλοι νομίζαμε ότι τα orcs πεθαίνουν μόνο όταν τα χτυπήσεις φιλικά στον ώμο. 

Όλο αυτό με κάνει να απορώ που ακριβώς ξοδεύτηκε το 1 δισεκατομμύριο. Γιατί πέρα από τις ερμηνείες των ηθοποιών, αυτοί που γράφουν, σκηνοθετούν και χορογραφούν μοιάζουν να είναι ερασιτέχνες. Μόνο το cgi team έχει κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι τώρα. 

Δεκτό το να αρέσει σε κάποιους η σειρά αλλά θα μπορούσαν τουλάχιστον να προβάλλουν και κάποια επιχειρήματα αντί να αρκούνται με confused φατσούλες στο ότι απλώς διαφωνούν με την συντριπτική πλειοψηφία. 

• Like 13
  • Thanks 1

12 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Καλά τα συνθήματα κι οι μουσικούλες, δεν λέω. Αφού, όμως, είστε fans του Τόλκιν, πείτε μας τι σας αρέσει στη ''σειρά'', don't be shy. 

Με τα βίντεο που την τρολαρουν έχω κυλιστει από τα γέλια... και μόνο γι αυτό θέλω και 2η σεζόν 

• Like 1

Στα ίδια περίπου επίπεδα με το προηγούμενο επεισόδιο μου φάνηκε και το τελευταίο. Αρκετά στάσιμο, που μόνο προς το τέλος δείχνει ότι κάτι πάει να γίνει. Το κακό είναι ότι μένουν τρία μόνο επεισόδια, οπότε είτε απλά δεν θα προλάβουν να δείξουν κάτι σημαντικό, είτε θα αρχίσει να αυξάνεται ο ρυθμος με τον οποίο εξελίσσεται η ιστορία. Μερικά σκόρπια σχόλια στο σποιλερ.

Spoiler

- Μου άρεσε αυτό που είπε η γκαλαντριελ, ότι οι φίλοι της έφτασαν να την βλέπουν σαν το κακό που πήγε να πολεμήσει στο τέλος, για αυτό και της γύρισαν την πλάτη. Παραδέχεται κάπου κάπου ότι κάνει εγωιστικά λάθη.

- Ο χαλμπραντ από την άλλη δεν με πολύ έπεισε.

- Μου αρέσει πολύ η σχέση του ελροντ με τον νάνο.

- Ο ισουλντουρ με τους φίλους του μου βγάζουν κάτι πολύ ψεύτικο. Σαν να μην μπορούν να τα πουν, ενώ και οι διάλογοι τους είναι τέρμα κλισέ.

- Η γυναίκα με το παιδί δεν μπορώ να καταλάβω πως ξαφνικά έγινε αρχηγός όλων και μπορώ να πω πως μου είναι ο πιο αντιπαθής χαρακτήρας. Βασικά από όλο εκείνο το arc μόνο ο ξωτικος σώζεται, αλλά τι να κάνει και αυτός μόνος του.

- Ο άνθρωπος από τον μετεωρίτη φαίνεται να έχει κάποιο ενδιαφέρον, αλλά το όλο συγκεκριμένο arc με τους τριχοποδαρους προχωράει με βήματα χελώνας.

- Τέλος αρχίζει να μου αρέσει αρκετά η μουσική. Δεν την είχα προσέξει τόσο στα προηγούμενα.

• Like 5

1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

(σιγά μη βάλω και spoiler)

Ελευθερα τεκνο μου. Εχω μπει να διαβασω τα παντα χωρις να μπορω να βρω την ορεξη να δω το 5ο. Πιαστηκα με see, σημερα hotd. 

Η μοναδικη σειρα που δεν με χαλαει το σποιλερ, μιας και αυτο που θα διαβασω ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλυτερο απο αυτο που θα δω :P

Τους έχει πει κανένας για τα μουλάρια?

Αυτά, ο κόσμος πως τα δικαιολογεί στο μυαλό του? 

Χειροκροτούσαν και τα βομβαρδιστικά στο διάστημα?

• Like 1

2 ώρες πριν, anonymous999 είπε

Με τα βίντεο που την τρολαρουν έχω κυλιστει από τα γέλια... και μόνο γι αυτό θέλω και 2η σεζόν 

Και δεύτερη και τρίτη και τεταρτη και πεμπτη σεζόν θα δεις... Μην είσαι ανυπόμονος 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις είδα και εγώ το 5ο. Επικό απ'όλες τις απόψεις. Ειδικά όταν αναχωρούν από το Numerrrror, στην σκηνή που η Galadrrrriel ανεβαίνει στο πλοίο με τους 7-8 νοματαίους όλους κι όλους και τους είπε με υφάκι dominatrix ''ἤ τάν ἤ ἐπί τᾶς'', ανατρίχιασα.

Επεξ/σία από Glikos

1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Έτσι εξηγείται γιατί τα Harfoots δεν υπάρχουν πουθενά στα βιβλία του Tolkien. Ήταν όλοι ψυχοπαθείς και εξαφανίστηκε το είδος. 

Μην το γελας, ειναι ενας ωραιος τροπος να δικαιολογησουν γτ δεν ειναι στο lotr. 5 καρα εχουν μεινει? 1 σε καθε σεζον θα φευγει εκτος 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...