Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Μόλις τώρα, Kostasspil είπε

Ναι αλλά αν δεν την βλέπει αρκετός κόσμος, ποιο το νόημα να ρίξει λεφτά στον κουβά, μόνο και μόνο για να μην πάει απατη σχετικά γρήγορα; 

Τι να σου πω, εδώ κάνουν renew για επόμενη σαιζόν διάφορα πριν καν βγουν. Πάντως έτσι και ακυρωθεί, είναι σίγουρο ότι θα φταίει η toxic community και τίποτα άλλο. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Θεωρητικά το πλάνο της σειράς είναι να ολοκληρωθεί με το last alliance και την πτώση του Sauron? 

Που βέβαια δεν θα του κόψει τα δάχτυλα ο Isildur, αλλά η Γκαλαντριελ

:P

Επεξ/σία από Kostasspil

Νομίζω ότι από εδώ και πέρα μπορούν να έχουμε το ROP σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.

Αν δεν βάζεις τα σωστά άτομα με ταλέντο και όραμα σε θέσεις κλειδιά και το μόνο που σε νοιάζει είναι να κάνεις τσεκ το κουτάκι στο inclusivity. Ιδού το αποτέλεσμα ανεξάρτητα των χρημάτων, μια πατάτα.

Δεν φταίνε ούτε οι ηθοποιοί, ούτε οι σεναριογράφοι, ούτε οι σκηνοθέτες. Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις και τους βάλανε σε αυτές τις θέσεις φταίνε για αυτό το πραμα που βγάλανε.

• Like 3

6 λεπτά πριν, Nomedor είπε

Νομίζω ότι από εδώ και πέρα μπορούν να έχουμε το ROP σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.

Αν δεν βάζεις τα σωστά άτομα με ταλέντο και όραμα σε θέσεις κλειδιά και το μόνο που σε νοιάζει είναι να κάνεις τσεκ το κουτάκι στο inclusivity. Ιδού το αποτέλεσμα ανεξάρτητα των χρημάτων, μια πατάτα.

Δεν φταίνε ούτε οι ηθοποιοί, ούτε οι σεναριογράφοι, ούτε οι σκηνοθέτες. Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις και τους βάλανε σε αυτές τις θέσεις φταίνε για αυτό το πραμα που βγάλανε.

Dude αυτό γίνετε εδώ και καιρό. Η Disney και το Netflix το κάνουν χρονια τώρα. Το Amazon μπήκε δυναμικά καταστρέφοντας πρώτα το δεύτερο σε πωλήσεις βιβλίων fantasy series και τώρα το πρώτο. Απλά φαντάζομαι ο κόσμος έχει κουραστεί με την βλακεία και για αυτό μάλλον το τόσο μεγάλο outrage. Τέλος το Amazon έκανε το χειρότερο στα χρονικά promotion της σειράς imho και επιτέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα και hardcore fandom που υπάρχουν.

• Like 6
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω απο το μεσο ορο του φορουμ, ειμαι πιο ψυχραιμος αλλα κατανοω το κραξιμο και ειναι δικαιολογημενο.

Πλεον απομενουν 3 επεισοδια στη σεζον και εξαιρωντας κυριολεκτικα οτιδηποτε αφορα diversity, inclusivity και ολη αυτη τη forced παπ@ρολογια στη σειρα, απορω με τη λογικη της πλοκης που δεν υπαρχει.

Spoiler

3 πλοια που φευγουν 5ημερη και τα στελνουν που και για να αντιμετωπισουν ποσους?(το ενα καηκε αλλα νταξει δεν πειραζει) Η βασιλισσα τα παιζει ολα για ολα για εναν τυχοδιωκτη ex-βασιλια που λεει να γινει σιδερας και ενα ξωτικο που εγινε βασιλικη συμβουλος? Η γκαλ γιατι φλεξαρει στους ασχετους φανταρους? Ο λαουτζικος στις κατω χωρες γιατι ακουσε τον χασαπη αφου ειναι στον πυργο λογω της hot μαμας και γιατι αυτο το ειδυλιο θυμιζει ρομαντικο δραμα ? Γιατι παιζει soundtrack της disney με τα hobbit?

Σιγουρα η λυση που θα εχουν σκεφτει για τη

Spoiler

μαχη στον πυργο θα ειναι να ριξουν τον πυργο για να μπλοκαρουν τη διοδο, αλλα με αυτα που εχω δει μεχρι τωρα παιζει και να ανεβουν ολοι πανω στον πυργο και να φωναζουν βοηθεια ή να πετανε πετρες απο πανω στα ορκ 😛

Mονο η αλληλεπιδραση Ελροντ - ντουριν εχει μια λογικη συνεπεια και ειναι μεχρι τωρα το πιο ευχαριστο κομματι της σειρας. Τα υπολοιπα μακρια απο αυτο θυμιζουν προς το παρων kids friendly περιπετειουλα εκτος του συμπαντος.

Πολλοι λενε οτι και η πρωτη σεζον του GoT ηταν αδιαφορη, σαφως. Κανω υπομονη γιατι απλα ειμαι περιεργος πραγματικα πως θα το πανε το πραγμα μεχρι την 2η σεζον. Προσπαθω να ειμαι θετικος αλλα καθε επεισοδιο ειναι ενα μπρος πισω αδιαφορων χαρακτηρων με κριντζ διαλογους.

Το βλεπω με παρεα και γιατι γραφει LOTR  γαμωτο αλλα διαφορετικα δεν νομιζω να εκανα τον κοπο. Τουλαχιστον ο Μπεζος μου πηρε μονο 6 ευρω

Επεξ/σία από kti23
  • Like 4

Dudes πέρα από την πλάκα, είναι τόσα πολλά εκατομμύρια οι φανς και δικαιολογημένα του LOTR που τα views που θέλουν θα τα πάρουν και μάλιστα θα βγάλουν και καλά λεφτά από όλο αυτό. 

Το θέμα είναι να γίνεται όσο πιο πολύ κριτική από τους φανς ώστε έστω ένα 10% της κριτικής να καταφέρει να τους αγγίξει. 

Στο τελευταίο επεισόδιο (γιατί δυστυχώς δε μπορώ να μη τα βλέπω είναι lotr γμτ) πάλι ήθελα να τους δώσω μια ευκαιρία αλλά τη στιγμή της εκπαίδευσης με τη Γκαλάντριελ ήθελα να σπάσω την τηλεόραση ενώ παράλληλα γελούσα νευρικά. 

Δεν υπαρχει καμία ελπίδα για τη σειρά αλλά τουλάχιστον πρέπει να βρω ένα τρόπο να επιζήσει η τηλεόραση και το τηλεκοντρόλ μου... 

• Like 1

2 λεπτά πριν, DeareN είπε

Dudes πέρα από την πλάκα, είναι τόσα πολλά εκατομμύρια οι φανς και δικαιολογημένα του LOTR που τα views που θέλουν θα τα πάρουν και μάλιστα θα βγάλουν και καλά λεφτά από όλο αυτό. 

Δεδομένου ότι δεν έχουμε αριθμούς για το πόσοι έχουν δει, μην αναφέρεις εκατομμύρια "φανς". 

Εκτός από μαζοχιστές όπως αρκετοί εδώ μέσα που καταναλώνετε τη σαβούρα, όσοι έχουν μια αξιοπρέπεια και σέβονται την νοημοσύνη τους, δεν το έχουν ακούμπήσει καν. 

• Like 2
  • Sad 1

1 λεπτό πριν, Apoll είπε

Δεδομένου ότι δεν έχουμε αριθμούς για το πόσοι έχουν δει, μην αναφέρεις εκατομμύρια "φανς". 

Εκτός από μαζοχιστές όπως αρκετοί εδώ μέσα που καταναλώνετε τη σαβούρα, όσοι έχουν μια αξιοπρέπεια και σέβονται την νοημοσύνη τους, δεν το έχουν ακούμπήσει καν. 

εγώ είμαι LOTR whore ,δως τε μου και άλλοοοοοοο.

Μια σειρά είναι,μην βγάζουμε και συμπεράσματα για το ποιόν του καθενός.

Είδα το τελευταίο underworld στο κινηματογράφο.Ένιωσα κορόιδο για τα 7 ευρώ,ειλικρινά,αλλά δεν με έπιασαν και υπαρξιακά για την αξιοπρέπειά μου.

Μπορεί μετά από χρόνια,αν το πετύχω τηλεόραση αργά,να το ξαναδώ.

• Like 1
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Apoll είπε

Και καλά θα κάνεις, όσοι μπορούν γιατί όχι? 

Δεν ξερω τι λετε αλλα εμενα μου αρεσει μεχρι στιγμης και περιμενω την επομενη σεζον. Ισχυει οτι γενικα στις πιο πολλες σειρες η πρωτη σεζον ειναι χλιαρη (βλεπε witcher ktl) αλλα ισως ειμαι τοσο φαν του LOTR που ακομα και μετριο να ειναι κατι μου αρεσει...πχ hobbit , μην κρυβομαστε μια μινι αντιγραφη ηταν . Θα μπορουσε βεβαια να ηταν πιο εντυπωσιακο αλλα κραταει σχετικα καλο επιπεδο εφε και ηθοποιιας με εξαιρεση ισως την ελλειψη μαχων μεχρι στιγμης θα ελεγα. Θα δειξει το μελλον μακαρι για μενα παντως να μην το σταματησουν και σορρυ που διαφωνω αλλα ειπαμε LOTR junkie 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

Το τραγουδάκι για το ταξίδι ήταν ωραίο.

Από εκεί και πέρα, τίποτα. Η σειρά προσπαθεί να πει κάτι, αλλά δεν ξέρει πως να το πει.

Πραγματικά εκνευριστικός χαρακτήρας αυτός της Bronwyn. Όλοι στα καφετιά, αυτή στα μπλε να ξεχωρίζει. Και με ντύσιμο σαν Νεο Υορκέζας φουρνάρισσας που έκανε (πετυχημένη ομολογουμένως) ανόρθωση στήθους. Από το πουθενά, δήμαρχος.

• Like 2

10 ώρες πριν, Apoll είπε

έτσι είναι , θυμάμαι μικρός ,νομίζω πριν βγουν οι ταινίες έψαχνα να βρω κάτι με lotr πέρα από τους blind guardian , και guess what , έκατσα και έπαιξα σε emulator το lord of the rings στο snes ( άθλιο ) .οπότε αυτό είναι κάτι σαν περίπατος .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...