kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Βλέπω το 5ο. Μόλις τελείωσε το μάθημα - ξιφομαχία α λα Πειρατές της Καραϊβικής, η μουσική μόνο έλειπε. Τάτα ταρατάτα ταρατάτα ταρατάτατα,... Στο discount Helm's Deep, εντύπωση (δεν) μου έκανε που το πρώτο χέρι που σηκώθηκε ήταν μαύρο, μετά τον εμψυχωτικό λόγο της Ιρανής που κάθε φορά που τη βλέπω, νομίζω ότι θα πεταχτεί από τη γωνία η Κάρρι Μάθισον με μια μαντήλα στο κεφάλι. Anyway, συνεχίζω μέχρι τελικής πτώσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, TNT2 είπε Μιας και το γλεντάμε με τα memes έχω και εγώ ένα καλό 😅 Η σειρά έχει τόσο σοβαρά προβλήματα σε όλους τους τομείς, εκτος από τα visuals, που το μούσι έχει περάσει στα αδιάφορα πια. Πάω ένα στοίχημα από τώρα ότι θα ακυρωθεί η σειρά, αν όχι τώρα, στην τρίτη season χαλαρά. Στην θέση τους θα έκανα reboot με σοβαρούς επαγγελματίες του χώρου. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε Θα έπρεπε να ντρέπονται γι' αυτήν την ξεφτίλα. Η Galadriel διδάσκει (και καλά) σε πέντε άβγαλτους Numenorians την πολεμική τέχνη, αλλά, στην πραγματικότητα, θέλει να τους ταπεινώσει. Έτσι φαντάζονται οι ηλίθιοι σεναριογράφοι ότι συμπεριφέρεται μια πριγκίπισσα των Noldor, σαν τον μαμιά της γειτονιάς. Σαν να θέλει να (από)δείξει ότι αυτή είναι και κανένας άλλος. Αυτό τη νοιάζει μόνο. Συγχρόνως, οι Numenorians, οι πιο γενναίοι και δυνατοί πολεμιστές στη Μέση Γη (αφήνω έξω τα ξωτικά), είναι, τελικά, ένα τσούρμο άμπαλων κρετίνων, καθώς δεν ξέρουν πώς να κρατήσουν το σπαθί, αλλά, κατά τ' άλλα, θα πάνε στη Μέση Γη να πολεμήσουν τον οχτρό. Στη ''Συντροφιά το Δαχτυλιδιού'', ο Boromir, με τη βοήθεια του Aragorn (που ενθαρρύνει τους μικρούς μας φίλους), προσπαθεί να μάθει στα hobbits πώς να κρατάνε το σπαθί και πώς να πολεμούν. Η σκηνή μάς δείχνει τους δεσμούς φιλίας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των μελών της συντροφιάς και το αληθινό ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον. Μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λίγο πριν έρθουν αντιμέτωποι με τη φρικαλεότητα του πολέμου. Τέλος, η σκηνή στην οποία οι Numenorians αφήνουν πίσω τους το Numenor και ταξιδεύουν στη Μέση Γη είναι για γέλια. Η Miriel τούς κοιτάζει με ηλίθια περηφάνια (that's my boys, yeah, go get them tigers) και βλέπουμε τρία (3) πλοία, ναι, τρία (3) πλοία, να ξεκινούν για τη μάχη τη μεγάλη. Ατάλαντοι κάφροι έπιασαν στα χέρια τους το αριστούργημα του Τόλκιν και το μαγάρισαν. Κρατούσα όλο και μικρότερο καλάθι από τα trailer αλλά τέτοια ξεφτίλα, τέτοιο κατούρημα, δεν το περίμενα. Η Κλαρκ καταφέρνει να γίνεται όλο και πιο αντιπαθητική σε κάθε επεισόδιο, τέτοιο ψευτοgirl power είχα να δω από το Captain Marvel... Θα ξαναέβλεπα τις πρώτες σαιζόν Arrow και Flash με περισσότερο ενδιαφέρον από αυτό το ρεζιλίκι. 6 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TNT2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, iazriel είπε Κρατούσα όλο και μικρότερο καλάθι από τα trailer αλλά τέτοια ξεφτίλα, τέτοιο κατούρημα, δεν το περίμενα. Η Κλαρκ καταφέρνει να γίνεται όλο και πιο αντιπαθητική σε κάθε επεισόδιο, τέτοιο ψευτοgirl power είχα να δω από το Captain Marvel... Θα ξαναέβλεπα τις πρώτες σαιζόν Arrow και Flash με περισσότερο ενδιαφέρον από αυτό το ρεζιλίκι. Οι πρώτες σεζον Arrow / Flash είχαν ένα ενδιαφέρον..... Μετά η φάση έγινε κάθε πόλη και 500 super heroes. Πολύ σωστή η τοποθέτηση σου! 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον Arrow, Flash γενικότερα το Arrowverse ούτε τρελό budget είχαν και ήξεραν σε τι κοινό απευθύνονται οπότε αν μη τι άλλο, θα τις χαρακτήριζα τουλάχιστον τίμιες. Και πράγματι οι πρώτες σαιζόν ήταν καλές. Εν τω μεταξύ διαβάζω για τα visuals. Όχι κύριοι, τα visuals για τέτοια σειρά και τέτοιο budget, δεν είναι αποδεκτά. Μπορεί να είναι εντυπωσιακά σίγουρα αλλά ακόμα και ένα όχι τόσο έμπειρο μάτι καταλαβαίνει πως βλέπει CGI. Έχουμε δει σειρές με visuals που δεν το παίρνεις χαμπάρι ότι είναι εφέ. Και για να γίνω ποιο συγκεκριμένος, όταν έχουμε δει το έπος CGI που λέγεται Iorek Byrnison (η πολική αρκούδα στο His Dark Materials) δεν μπορείς να μου βάζεις ένα Warg με κίνηση σαν από κάνα demo της Unreal Engine 4... Δεν ξέρω, αλλά σε OLED με Dolby Vision, δεν βλέπω κάτι που να μην καταλαβαίνω πως πρόκειται για CGI. Τεσπα, μακάρι να ήταν μόνο αυτό το πρόβλημα της σειράς, κρίμα, πραγματικά κρίμα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από iazriel 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Το ΛΟΑΤΚΙ πάνω από τον κρατήρα ποιος/ποια/τι είναι, ξέρουμε; 1 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaXmaD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, iazriel είπε Δεν ξέρω, αλλά σε OLED με Dolby Vision, δεν βλέπω κάτι που να μην καταλαβαίνω πως πρόκειται για CGI. Αυτό είναι το λάθος. Για να απολαύσεις την σειρά και να σου βγάλει το epic feeling πρέπει να την δεις σε 480p. Εγω που την βλέπω από αντιγραφή σε VHS σε CRT είναι αριστούργημα. Σου βγάζει μια retro epic αίσθηση αλλο πραμα. Hint: Αν θες για καλύτερα αποτελέσματα κατέβασε και λιγο την φωτεινότητα. Η σειρά έχει πολύ φως για το είδος της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iazriel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, MaXmaD είπε Αυτό είναι το λάθος. Για να απολαύσεις την σειρά και να σου βγάλει το epic feeling πρέπει να την δεις σε 480p. Εγω που την βλέπω από αντιγραφή σε VHS σε CRT είναι αριστούργημα. Σου βγάζει μια retro epic αίσθηση αλλο πραμα. Hint: Αν θες για καλύτερα αποτελέσματα κατέβασε και λιγο την φωτεινότητα. Η σειρά έχει πολύ φως για το είδος της. Έκλαψα εκεί με το VHS σε CRT 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Alex: it's like watching an old friend live on TV getting butt f... while on fire 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, iazriel είπε Arrow και Flash Οχι αλλο κλαμα απο Φελισιτι και Αιρις. Ακομα εχω εφιαλτες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όσοι κράζετε είστε λαθος. …Μας δώσαν οι άνθρωποι ένα μοναδικό μιξ ιστορίας Τόλκιν με road trip Άγγλου τουρίστα που κόβει βόλτες στη Συγγρου την δεκαετία του ‘90, και εσείς αντι να το εκτιμήσετε, φωνασκείτε!!! Spoiler Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2022 από TheGrisGrisMan 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TNT2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Πιο ξινή πρωταγωνίστρια από την galadriel, δεν έχω ξαναδεί. Πραγματικά πρέπει να έψαξαν πολύ για να βρουν τόσο ακυρους και ατάλαντους ηθοποιούς. Μέχρι και η Πέγκυ από το Κωνσταντίνου και Ελένης στο σκύλες της Λυσας, πιο πειστική είναι. Στο μεταξύ τι φάση; Όλες τους είναι leaders με έμφυτα ηγετικά χαρακτηριστικά και ένα τσούρμο μπαμπουίνους από κάτω να τις ακολουθούν άβουλα; Πάντως δεν έχω παραπάνω....και το 5ο επεισόδιο μου χάρισε έναν ύπνο άλλο πράγμα. She (sea) is always right 😜. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, TNT2 είπε Πιο ξινή πρωταγωνίστρια από την galadriel, δεν έχω ξαναδεί. Πραγματικά πρέπει να έψαξαν πολύ για να βρουν τόσο ακυρους και ατάλαντους ηθοποιούς. Μέχρι και η Πέγκυ από το Κωνσταντίνου και Ελένης στο σκύλες της Λυσας, πιο πειστική είναι. Στο μεταξύ τι φάση; Όλες τους είναι leaders με έμφυτα ηγετικά χαρακτηριστικά και ένα τσούρμο μπαμπουίνους από κάτω να τις ακολουθούν άβουλα; Πάντως δεν έχω παραπάνω....και το 5ο επεισόδιο μου χάρισε έναν ύπνο άλλο πράγμα. She (sea) is always right 😜. Την Πέγκυ Καρρά, τη γνωστή ηθοποιό δε θα τη συγκρίνεις με ατάλαντους. Την Πέγκυ Καρρά. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Έκαναν copy/paste τους extras, αλλά βαρέθηκαν ν' αλλάξουν 2-3 πράγματα στην εμφάνισή τους, ώστε να μη φανεί ότι χρησιμοποίησαν τους ίδιους ηθοποιούς. Η χορογραφία στη σκηνή της εκπαίδευσης είναι μη ρεαλιστική (κι ερασιτεχνική) κι ο μόνος σκοπός που εξυπηρετεί είναι η επιβεβαίωση του badassery της Galadriel. Κλείνω με την επική ατάκα του Ryan: ''is this a money laundering scheme?''.. Απερίγραπτο χάλι.... 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Διαβάζω τις πρώτες σελίδες του νήματος. Little did we know back then 😜 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα