Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακομα δε το χωράει ο νους μου….

Ο Ελεντιλ , ο «Υψηλός» , αυτός ο Ελεντιλ 

Spoiler

….ζητάει απο τη Γκαγκαλαντριελ να εκπαιδεύσει στη μάχη τους ανθρώπους του Νουμενορ 

74C571D8-F9AA-459B-A7A6-37ABA24421C3.jpeg.0268339f19fd7708cf830144d48f103b.jpeg

• Like 1
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, vagelis2019 είπε

Guys ερώτηση :

Ο Isildur στην σειρα εχει σχέση με τον Isildur που έκοψε τα δάχτυλα του σάουρον και του πηρε το ring? 

Ο Isildur στη ''σειρά'' υπάρχει για να φαίνεται καλύτερη η αδερφή του (που, φυσικά, δεν υπάρχει στα βιβλία, έναν αδελφό είχε ο Isildur, τον Anarion). 

Τα παιδάκια που παριστάνουν τους σεναριογράφους σκέφτηκαν ότι δεν είναι αρκετό να βλέπουμε τη Galadriel να μαμεί και να δέρνει, όχι, δεν είναι αρκετό να βλέπουμε τη Miriel να πετάει τη μια βλακεία πίσω απ' την άλλη, όχι, πρέπει να βλέπουμε και τη δεν θυμάμαι πώς τη λένε κόρη του Elendil να βάζει τα γυαλιά στους μπουνταλάδες τους αδερφούς της.

Ειλικρινά, δεν βλέπω πώς αυτό το πράγμα θα συνεχιστεί. Δεν τραβάει η ''ανίκητη αρμάδα''.

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε ρε κομπλεξικοί γάμ@σε το 5ο 😋

Μεταξύ μας και εγώ κάνα 5 - 10 λεπτά πρέπει να έχασα λίγο επαφή καθώς έπαιζα με μία Οδοντογλυφίδα 😜

P. S Στα σοβαρά τώρα (ναι υπάρχουν και αυτά) η ποιότητα εικόνας είναι εκπληκτική για σειρά. Στο σημείο που τα βρωμοπόδαρα σπρώχνουν το κάρο τους και τραγουδάει το ένα από αυτά, το βάθος της εικόνας είναι εκπληκτικό. Αυτά βρίσκονται σε έναν λόφο και κάτω στην πεδιάδα φαίνονται αυτά που προπορεύονται. 

Τέλος τα καλά τα υπόλοιπα ήταν σκατούλες 🤢

Επεξ/σία από liakinen

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι βρισκουν παραλογο και υπερβολικο το κραξιμο, ας κατσουν να ξαναδουν τις ταινιες (οι οποιες σαν μεταφορα δεν ηταν και ο,τι καλυτερο) για να καταλαβουν που χανει η σειρα.

Δειτε τον χαρακτηρα της Αργουεν και της Γκαλαντριελ ποσο καλογραμμενοι ειναι και ποσο δυναμισμο βγαζουν χωρις να χρειαζεται να φανουν οι γυρω τους ανικανοι και χαβαλεδες.

Το LOTR γραφτηκε απο εναν λευκο ανδρα την δεκαετια του 30. Φτανει με την καραμελα του σεξισμου και της ρημαδας της οπισθοδρομικης εποχης, που πρεπει να ερθουν οι μοντερνοι να μας δειξουν πως γινεται. Τους εβαλε τα γυαλια ο Τολκιν, 80+ χρονια πριν.

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 1

Ώπα, 2 κενά imdb προφίλ γράφουν τη σειρά;

Μήπως τελικά τη γράφει κανένα κακώς σεταρισμένο machine learning;

Κι εγώ το τελευταίο το άφησα να παίζει και έκανα άλλα πράγματα, όπως το να γράφω στο insomnia πως το άφησα να παίζει και έγραφα στο insomnia!

13 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Ώπα, 2 κενά imdb προφίλ γράφουν τη σειρά;

Μήπως τελικά τη γράφει κανένα κακώς σεταρισμένο machine learning;

Κι εγώ το τελευταίο το άφησα να παίζει και έκανα άλλα πράγματα, όπως το να γράφω στο insomnia πως το άφησα να παίζει και έγραφα στο insomnia!

Dude...

😂

1 ώρα πριν, liakinen είπε

Στο σημείο που τα βρωμοπόδαρα σπρώχνουν το κάρο τους και τραγουδάει το ένα από αυτά, το βάθος της εικόνας είναι εκπληκτικό. Αυτά βρίσκονται σε έναν λόφο και κάτω στην πεδιάδα φαίνονται αυτά που προπορεύονται. 

Μεταξύ μας, αυτό δεν πρέπει να είναι "βάθος εικόνας", αλλά cgi/post. Είχε άλλα πολύ όμορφα σημεία το επεισόδιο, αλλά και αντίστοιχες αποτυχίες (πχ ο καταρράκτης στις πέστροφες...κρα έκανε η λάθος προοπτική και τα σχετικά μεγέθη).

51 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Μεταξύ μας, αυτό δεν πρέπει να είναι "βάθος εικόνας", αλλά cgi/post. 

Το πιθανότερο είναι αυτό που γράφεις. Και πάλι όμως κάτι που βρίσκεται πολύ μακριά στην σκηνή το έπιασε το μάτι μου αν και ήμουν σχετικά αδιάφορος και όχι με μέγιστη προσοχή. Αυτό λέει πολλά για την εικόνα. 

Βέβαια σε πολλούς η φουλ ψηφιακή λήψη δεν αρέσει. 

• Like 1

2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε

Εγώ συνήθως ανεβάζω τις πέτρες, άλογα και πόρτες κατά την διάρκεια. Άρα από ότι καταλάβατε ακόμα δεν το έχει δει ο ειδικός του τοπικ για να βρει καμία βλακεία 😈

5 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Ο Isildur στη ''σειρά'' υπάρχει για να φαίνεται καλύτερη η αδερφή του (που, φυσικά, δεν υπάρχει στα βιβλία, έναν αδελφό είχε ο Isildur, τον Anarion). 

Τα παιδάκια που παριστάνουν τους σεναριογράφους σκέφτηκαν ότι δεν είναι αρκετό να βλέπουμε τη Galadriel να μαμεί και να δέρνει, όχι, δεν είναι αρκετό να βλέπουμε τη Miriel να πετάει τη μια βλακεία πίσω απ' την άλλη, όχι, πρέπει να βλέπουμε και τη δεν θυμάμαι πώς τη λένε κόρη του Elendil να βάζει τα γυαλιά στους μπουνταλάδες τους αδερφούς της.

Ειλικρινά, δεν βλέπω πώς αυτό το πράγμα θα συνεχιστεί. Δεν τραβάει η ''ανίκητη αρμάδα''.

σκεφτόμουν σήμερα ότι ο ισιλντουρ στη σειρά , όπως και η εντελώς παράδοξη συμπεριφορά / σχέση του ελεντιλ μαζί του , έχουν σεταριστει έτσι για να τσεκαριστει το μποξ '' toxic masculinity / traditional patriarchic family που θα οδηγήσει τελικά τον ισιλντουρ να γίνει ΚαΚοςςς και πλεονέκτης .

3 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Οσοι βρισκουν παραλογο και υπερβολικο το κραξιμο, ας κατσουν να ξαναδουν τις ταινιες (οι οποιες σαν μεταφορα δεν ηταν και ο,τι καλυτερο) για να καταλαβουν που χανει η σειρα.

Δειτε τον χαρακτηρα της Αργουεν και της Γκαλαντριελ ποσο καλογραμμενοι ειναι και ποσο δυναμισμο βγαζουν χωρις να χρειαζεται να φανουν οι γυρω τους ανικανοι και χαβαλεδες.

Το LOTR γραφτηκε απο εναν λευκο ανδρα την δεκαετια του 30. Φτανει με την καραμελα του σεξισμου και της ρημαδας της οπισθοδρομικης εποχης, που πρεπει να ερθουν οι μοντερνοι να μας δειξουν πως γινεται. Τους εβαλε τα γυαλια ο Τολκιν, 80+ χρονια πριν.

πες τα φίλε έτσι . ο Τόλκιν πρακτικά για τα δεδομένα της εποχής ήταν φουλ φεμινιστης/οικολόγος κλπ  .μιλαμε  άλλωστε για ρεύματα που ξεκίνησαν στην Μπέλ Εποκ  αλλά σιγά μη το καταλάβουν αυτά τα ανιστοριτα ζώα του woke κινήματος. 

δε χρειάζεται καμία ενεση inclusivity το έργο του Τόλκιν 

6 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Press F to pay respects.

F.

Μόλις το δω θα επανέλθω συγκινημένος με τις εντυπώσεις μου. 😁

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...