Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, TNT2 είπε

Η Galadriel όλη την ώρα έχει μια έκφραση στην φάτσα της λες και μυρίζει σκατά. Πραγματικά όμως. Μάλλον θα ζέχνει η σειρά που πρωταγωνιστεί για αυτό και αυτή η φάτσα. Είδα και το 4ο επεισόδιο σε 4 μέρες. Δεν μπορώ να πω.... Κάθε φορά που έχω αυπνία θα βάζω να παίζει. Στο τέταρτο με έχει παρει ο ύπνος.

Σειρά ντροπή.... που παλέυουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να κρατηθεί στην επιφάνεια. Βοτς, διαγραφή από σχόλια, προπαγάνδα κτλπ... κάτι αντίστοιχο με το Prey.

δε την εχω αρχισει ακομα αλλα φυσικο δεν ειναι? εχουν πεσει τοσα εκ δολαρια ,παυει να ειναι και η πιο ακριβοπληρωμενη σειρα που  χουμε δει ωσ τωρα.....και μετα ηταν η τεραστια αναμομη λωγο κοβιντ,και πηρε και δευτερο σεζον πριν ακομα αρχισει ..Αρα με τα τραγικα σχολια για τη σειρα σε imdb  θα ταν αυτοκτονια  για το μελλον τησ σειρασ....οχι οτι συμφωνω που τα διαγραψανε αλλα ,ειναι ολα ενα game kai δε τουσ συμφερει να χασουν η παραγωγη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/9/2022 στις 12:36 ΠΜ, omghi2u είπε

Θα συνεχισω να κραταω το τεφτερι μεχρι να ξεκαθαρισουμε σε ποια απο τις 2 μεριες υπαρχουν περισσοτερα "trolls" και "rating/review bombers".

μετα το 4ο επεισοδιο τα 8αρια μεχρι και τα 10αρια ανεβηκαν κατα 9000.

τα ασσακια μεχρι τα τριαρια ανεβηκαν κατα 4500.

image.jpeg.83fceceb30325ad051780bfcb7133e1f.jpeg

Λογικα στις επομενες μερες θα μεγαλωσει η διαφορα.

Με το τεφτερακι μου βλεπω πως για καθε εναν ασσο σκανε 2 10αρια. Τα bot εχουν παρει φωτια. Η διαφορα μεταξυ 10-9-8 με τα 3-2-1 (αντ1) ηταν 32.8Κ πριν 5 ημέρες και τώρα είναι στα 37.7Κ

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΖΕΦΑΡΕ

image.jpeg.f1c3fcd0b8a0889227b2e03b87076492.jpeg

Επεξ/σία από omghi2u
  • Like 1
  • Thanks 2
  • Sad 1

4 ώρες πριν, omghi2u είπε

Με το τεφτερακι μου βλεπω πως για καθε εναν ασσο σκανε 2 10αρια. Τα bot εχουν παρει φωτια. Η διαφορα μεταξυ 10-9-8 με τα 3-2-1 (αντ1) ηταν 32.8Κ πριν 5 ημέρες και τώρα είναι στα 37.7Κ

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΖΕΦΑΡΕ

Μα, είναι εμφανές ότι αφαιρούν τις 1-2 stars κριτικές και κρατούν μόνο τις 5 stars. Προσπαθούν να κάνουν damage control, αλλά δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.

Το HoTD πάει πολύ καλύτερα, οι θεατές δεν διαμαρτύρονται κι η σειρά απλά ''τσουλάει''. Το ''έπος'' της Amazon ζει χάρη στην αρνητική διαφήμιση. 

• Like 2

2 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε

Μα, είναι εμφανές ότι αφαιρούν τις 1-2 stars κριτικές και κρατούν μόνο τις 5 stars. Προσπαθούν να κάνουν damage control, αλλά δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια.

Το HoTD πάει πολύ καλύτερα, οι θεατές δεν διαμαρτύρονται κι η σειρά απλά ''τσουλάει''. Το ''έπος'' της Amazon ζει χάρη στην αρνητική διαφήμιση. 

Εγώ την έκανα την υπόθεση μου αλλά δεν με ακούτε. Επίτηδες είναι τόσο κακή η σειρά, για να γεμίσει ιντερνετικούς σχολιασμούς. Το θεωρώ απίθανο να βγήκε κατα λάθος τόσο άθλια σειρά. Δεν το χωράει ο νους μου ότι είδαν το pilot 5-10-100 άτομα και δώσανε το greenlight γιατί τους φάνηκε καλό

8 λεπτά πριν, Herald είπε

Εγώ την έκανα την υπόθεση μου αλλά δεν με ακούτε. Επίτηδες είναι τόσο κακή η σειρά, για να γεμίσει ιντερνετικούς σχολιασμούς. Το θεωρώ απίθανο να βγήκε κατα λάθος τόσο άθλια σειρά. Δεν το χωράει ο νους μου ότι είδαν το pilot 5-10-100 άτομα και δώσανε το greenlight γιατί τους φάνηκε καλό

Εγω απορω δινεις 1 δις , και μου παιρνεις showrunners που δεν εχουν την παραμικρη εμπειρια . 

Πως , γιατι ;  Τι περιμενεις ; 

Οντως μονο επίτηδες μπορει να εχει γινει , δεν υπαρχει αλλη εξηγηση . 

• Like 1

15 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν το χωράει ο νους μου ότι είδαν το pilot 5-10-100 άτομα και δώσανε το greenlight γιατί τους φάνηκε καλό

Αμα οι 5-10-100 ειναι ετσι,τι περιμένεις :

95587233-D073-40A4-A333-D6E6B513E2A0.jpeg.7d022f712bef86b9a1984871ed4abe00.jpeg

Εδω βγήκε στο ινστα μια απο τις «σουπερφανς» και ειπε οτι δεν εχει δει κανένα επεισόδιο γτ βλέπει το HoD😰

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Εδω βγήκε στο ινστα μια απο τις «σουπερφανς» και ειπε οτι δεν εχει δει κανένα επεισόδιο γτ βλέπει το HoD😰

Αυτοί στην πιάτσα λέγονται ΚΡΑΧΤΕΣ. 😆

8 ώρες πριν, omghi2u είπε

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΤΖΕΦΑΡΕ

Μλκ. Έπρεπε όλοι να δίνουν ένα 5-6 να μοιάζει με ...........

Επεξ/σία από Apoll

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άνευ σχολιασμού και το πέμπτο επεισόδιο . Τέτοιο fast forward ειχα να ρηξω απο τις τελευταιες σεζον του 100 .

συνεχίζεται η απόλυτη έλλειψη scaling στο θεμα του χρονου . 

Spoiler

συνεχίζεται ο καυγάς στο νουμενορ, πρακτικά την υπερδύναμη της εποχής, για την αποστολή 4 πλοίων με 500 άνδρες στη μέση γη , μιας δύναμης της πλάκας δλδ που ούτε για ανίχνευση δε κάνει . ο τρόπος που θέλουν να παρουσιάσουν τον ισιλντουρ για μένα είναι εντελώς άκυρος και αισχρός αλλά οκ. ένα section με sword sparring , βουτιγμενο σε οτι κλισε εχουμε δει τα τελευταια πολλα χρονια ( μαντεψτε ποιος κερδιζει )

Το σκεπτικό της χρήσης του μιθριλ από τα ξωτικά είναι για γέλια . πραγματικά τα ξωτικά πρέπει να έχουν κάποια  μορφή άνοιας , παρουσιάζονται ως εντελώς ηλίθια .

Χαρφουτ: αδιάφορα ως συνήθως , επίσης η πορεία της μετανάστευσης που ακολουθούν είναι βλακώδης και εκτός λογικής ( οποίος δει θα καταλάβει ) 

Άνθρωποι -ορκ: πάνε να αντιγράψουν τη μαχη στο helms deep , παλι υπαρχει θεμα με το scaling ( ποσα ειναι τα ορκ, ποσοι οι ανθρωποι και διαφορα αλλα) 

Guyladrier: χαλια ως συνήθως, πλέον βάση αυτών που λέει , έφηβη super ήρωας της marvel με σοβαρα ψυχολογικα προβληματα και απωθημενα , πρακτικα παραδεχετε οτι ειναι γτπ.

Λοιποι χαρακτηρες:  το μαύρο ελφ είναι κακός ηθοποιός , ένα διάλογο της προκοπής είχε και φάνηκε ότι δε το χει καθόλου. o ελεντιλ παίζει καλά και το ίδιο και ο discount Aragorn ( αν και ο ρολος και η ερμηνεια του ειναι εντελως generic fantasy) 

Συμπέρασμα : είμαι και 'γώ με το σαουρον , ελπιζω να τους γ... όλους ( ίσως αυτή να είναι και η αναμενόμενη από τη disney αντιδραση μου , ως λευκο, αντρικο , καυκασιο κατακαθι που ειμαι )

Επεξ/σία από Choronzon

Θεέ μου τι είδαμε πάλι…

Spoiler

..οτι δλδ θέλουν εκπαίδευση οι «εθελοντές» απο την Γκαγκαλαντριελ?…Κανεις απο τους 500 δε ξέρει απο σπαθί ?

Οι πολεμιστές του Νουμενορ…ΤΟΥ ΝΟΥΜΕΝΟΡ??

Ψοφο ρε σεναριογράφοι της κακιάς ώρας , που μας βάζετε και nostalgia points για να τσιμπήσουμε 

5A1FCFE9-EC21-4287-9CF3-579EC0480F2F.jpeg

• Like 1

Θα έχει πλάκα να τα φέρουν τούμπα και να κερδίσουν οι guyladriel, black elf, σαλάτα kids, μοντέρνο-χτένισμα ελφ, και woman-μετά-απο-χαλαουα νάνο και να χάσει ο σαουρον

Πιστεύω ότι προσπαθούν πια να φέρουν τα πράγματα σε τέτοιο σημείο, ώστε ν' ακυρώσουν τη συνέχεια αυτής της αθλιότητας, με το επιχείρημα ότι το κοινό είναι τοξικό και δεν αντέχεται άλλο η κατάσταση.

Επομένως, δεν αξίζουμε το "έπος" του Bezos, ας μείνουμε με την τοξικότητά μας και την γκρίνια μας. Δηλαδή, δεν φταίνε οι σεναριογράφοι/σκηνοθέτες/ηθοποιοί της κακιάς ώρας αλλά το φιλοθεάμον κοινό, το οποίο τόλμησε να μην εκτιμήσει την απύθμενη βλακεία που δέρνει την Amazon.

• Like 3
  • Thanks 1

Spoiler

5ο επεισόδιο κ μαθαίνουμε ότι το μιθριλ έχει μέσα του το φως των σιλμαριλ κ τα ξωτικά το χρειάζονται για να μην σβήσουν οι αθάνατες ψυχές τους.

ΜΠΡΆΒΟ, ΜΠΡΆΒΟ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...