Apoll Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έχω "μια" απορία. Το discount elf που έφυγε πρώτο στο slave pit, από τι πέθανε?! Από αυτό που ήπιε η από το κόψιμο στο ξύρισμα? Τί κάθεσαι και ρωτάς για μία σειρά που την μία σκηνή η πόρτα ανοίγει προς τα έξω, και την επόμενη προς τα μέσα; (το είχαν σηκώσει παραπάνω σε φώτο, και το είδα στο βίντεο του Γκάρυ απόψε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Πέραν του οπτικού κομματιού όπου είχε κάτι καλές σκηνές κινηματογραφίας και φωτογραφίας, δεν έδειξε κάτι αξιόλογο το 4ο επεισόδιο. Η Guyladriel έχει αρχίσει και γίνεται ανυπόφορη κάθε φορά που τονίζει το 'ρ' ή/και το παίζει γ@μάουα έχοντας τσαντισμένο υφάκι. Οι διάλογοι πολλές φορές είναι επιπέδου Φώσκολου. Θα ήθελα να έχει περισσότερο screen time ο King Durin και επίσης να δούμε καμιά σοβαρή μάχη/ξύλο γιατί η Xena Guyladriel warrior princess δεν πείθει. Ούτε ο Steven Seagal δεν έδερνε κόσμο με τόση ευκολία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Apoll είπε Τί κάθεσαι και ρωτάς για μία σειρά που την μία σκηνή η πόρτα ανοίγει προς τα έξω, και την επόμενη προς τα μέσα; Ρωτάω γιατί θέλω να το γράψω στα πρακτικά, παίζει να είναι ο πιο γρήγορος θάνατος στο Middle Earth από αιμορραγία, απλά χάνοντας ελάχιστο αίμα.. Quality testing or whatever δεν περνάει αυτή η σειρά?! Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Apoll είπε Τί κάθεσαι και ρωτάς για μία σειρά που την μία σκηνή η πόρτα ανοίγει προς τα έξω, και την επόμενη προς τα μέσα; (το είχαν σηκώσει παραπάνω σε φώτο, και το είδα στο βίντεο του Γκάρυ απόψε). είχα πάει πρόσφατα στο Αττικό ζωολογικό πάρκο και σε πληροφορώ ότι στο section με τα κατσικακια και τα αρνακια οι πορτες ανοιγανε BOTH WAYS . Προφανως την ιδια ανωτερη τεχνολογια θα ειχαν και οι φυλακες στο numenor , μια τεχνολογια που τους δοθηκε απο τον Ιλουβαταρ για να ειναι λιγοτερο stressful και ποιο inclusive τα κελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποιες απορίες επί του σεναρίου, γιατί πραγματικά δεν κατάλαβα τίποτα Spoiler 1) Η Γκαλάντριελ ήθελε επί 2 επεισόδια να της δώσουν μια βάρκα να φύγει. Ωραία ως εδώ. Στο 4ο επεισόδιο της ανακοινώνουν ότι μπορεί επιτέλους να πάρει την βάρκα και να ξεκουμπιστεί. Αλλά τελικά, δίνει ένα χεράκι ξύλο στους φρουρούς και δεν φεύγει...what? 2) Για την Γκαλάντριελ και τον Άρνολντ έχουν περάσει 2 μέρες. Ωραία, το storyline του Elrond κάνει time jumps?Δεν έχω καταλάβει ακόμα ακριβώς. Ο τύπος στις 2 μέρες που περάσαν για την Γκαλάντριελ πήγε Lindon ---> Eregion ---> Khazad Dum ---> Eregion ---> Khazad Dum. Ο πύργος έχει σχεδόν χτιστεί, Σε μία μέρα;;; WHAT? 3) Oι Νούμενορ δεν έχουν στρατό; Kαι το σημαντικότερο, if you kick every elf from Numenor whos gonna clean your toilets Pharazon? Πολύ πολιτική προπαγάνδα, οι Νούμενοριανς όλοι ήταν απόγονοι των Ενταίν, για μια ακόμα φορά τους δείχνει και αυτούς συνομίλικους της Γκαλάντριελ, 14χρόνα. Είναι τόσο φοβερό το plot armor, που στη σκηνή με τον Aroντ σκάνε τα βέλη βροχή στην πλάτη τους και αυτοί περπατάνε αργά αργά. Δείτε λίγο την σκηνή προσεχτικά, είναι εντελώς στα τέτοια τους. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Herald 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis_colt Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μην κανεις ερωτησεις για το σεναριο φιλε μου, κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα κ τιποτα δεν εχει νοημα. Ειμαι σιγουρος πως ουτε οι ιδιοι οι σεναριογραφοι ξερουν που το πανε. Εδω εγινε ολοκληρη σκηνη για να κοπει το δεντρο, πεθανε κοσμος ενω οι ριζες ηταν το προβλημα. Και να εκοβες το δεντρο παλι δεν θα μπορουσαν να περασουν. Οποτε τι συζηταμε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, sakis_colt είπε Μην κανεις ερωτησεις για το σεναριο φιλε μου, κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα κ τιποτα δεν εχει νοημα. Ειμαι σιγουρος πως ουτε οι ιδιοι οι σεναριογραφοι ξερουν που το πανε. Εδω εγινε ολοκληρη σκηνη για να κοπει το δεντρο, πεθανε κοσμος ενω οι ριζες ηταν το προβλημα. Και να εκοβες το δεντρο παλι δεν θα μπορουσαν να περασουν. Οποτε τι συζηταμε.... Γιατί δε συνέχισαν να σκάβουν δίπλα από το δέντρο; Εδώ το κάνει μέχρι και ο ΟΤΕ όταν περνάει οπτικές και βρίσκει παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποιος να πει το dark elf ότι τραβάει το τόξο ανάποδα, thanks. Aντε άμα ήταν compound bow ok, αλλα με recurve?! Ειδικούς και εκπαιδευτές δεν έχουν μέσα εκεί?! Επίσης τα armors είναι ειλικρινά κάκιστα, κάκιστα λέμε. Σε larp event καλύτερα armors βλέπεις. Δηλαδή wtf? Το armor που φοράνε στο καράβι που βρίσκει την Guyladriel είναι λες και έμεινε στο πρώτο στάδιο του forging, ούτε ντύσιμο, ούτε engravings, ούτε στόλισμα, την original τριλογία δεν την έχουν δει?! Τα fuck? Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Herald είπε Απόκρυψη περιεχομένων ίναι τόσο φοβερό το plot armor, που στη σκηνή με τον Aroντ σκάνε τα βέλη βροχή στην πλάτη τους και αυτοί περπατάνε αργά αργά. Δείτε λίγο την σκηνή προσεχτικά, είναι εντελώς στα τέτοια τους. Δε το ήξεραν οι ηθοποιοί πως θα πέφτουν βέλη όταν το γύριζαν! Μετά στο μοντάζ λένε ζωγραφίστε μερικά να γίνει ιντένς! Που να κάνουμε reshoots, 1B κοντεύουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Apoll είπε Τί κάθεσαι και ρωτάς για μία σειρά που την μία σκηνή η πόρτα ανοίγει προς τα έξω, και την επόμενη προς τα μέσα; (το είχαν σηκώσει παραπάνω σε φώτο, και το είδα στο βίντεο του Γκάρυ απόψε). Ε μου κλέβουν τον σχολιασμό. (πρέπει να ανοίξω και εγώ κάνα κανάλι πλάκα πλάκα, μέσα πέφτω ο άτιμος) @Apoll ένα λινκ για το βίντεο? Να ζητήσω credits, εεε να το δω θέλω 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κάποιος να πει το dark elf ότι τραβάει το τόξο ανάποδα, thanks. Aντε άμα ήταν compound bow ok, αλλα με recurve?! Ειδικούς και εκπαιδευτές δεν έχουν μέσα εκεί?! Το συγκεκριμένο το είχα σχολιάσει στο 1ο teaser (που φαίνεται η σκηνή στο δάσος που είδαμε στο 4ο). Το κρατάει και πολύ οριζόντια. Τουλάχιστον ο μπλουμ είχε εκπαίδευση και το κρατούσε σωστά. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Victori Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Σειρά για μια βαθμολογία γύρω στο 5.. μεγάλη απογοήτευση η ερμηνείες καθώς και το σενάριο !!! οπτικά έχει πολύ καλά γραφικά... έχουν καταστρέψει κυρίως τα ξωτικά .που είναι ουσιαστικά άλλο είδος.. αιθέρια πλάσματα ένα σκαλοπάτι κάτω από τούς αγγέλους .τα κάνουν να φαίνονται και να μοιάζουν με Ρωμαίους.στην καταγωγή και ανθρώπους στην φυλή.. εύχομαι αν υπάρξει επόμενη σεζόν να αλλαχτούν οι συγγραφείς.η να πάρουν τον Πήτερ Τζάκσον στο καράβι τούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 hours ago, kirileman said: Γιατί δε συνέχισαν να σκάβουν δίπλα από το δέντρο; Εδώ το κάνει μέχρι και ο ΟΤΕ όταν περνάει οπτικές και βρίσκει παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Γιατί τα orcs στο RoP είναι καλύτερα από τους εργολάβους στην Ελλάδα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ε μου κλέβουν τον σχολιασμό. (πρέπει να ανοίξω και εγώ κάνα κανάλι πλάκα πλάκα, μέσα πέφτω ο άτιμος) @Apoll ένα λινκ για το βίντεο? Να ζητήσω credits, εεε να το δω θέλω Το συγκεκριμένο το είχα σχολιάσει στο 1ο teaser (που φαίνεται η σκηνή στο δάσος που είδαμε στο 4ο). Το κρατάει και πολύ οριζόντια. Τουλάχιστον ο μπλουμ είχε εκπαίδευση και το κρατούσε σωστά. To έχω κάνει bookmark στο 675ο δευτερόλεπτο είναι η πρώτη σκηνή. Η πόρτα ανοίγει αριστερά προς τα έξω. Στο 692-720ο δευτερόλεπτο έχει πολλαπλές σκηνές που η πόρτα ανοίγει αριστερά προς τα μέσα που τους πετά στο κελί. (που ποτέ δεν άνοιξε την πόρτα) Τώρα γιατί ο άλλος ήταν με μισοτραβηγμένο το σπαθί και κοιτάει σαν ηλίθιος και δεν το έβγαλε να την σουτάρει δεν το κατάλαβα! Αλλά είπαμε "The sea is always right" 🤣 Και μετά λένε μερικοί ότι δεν πρέπει να έχω άποψη γιατί δεν βλέπω αυτό το *********** Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Apoll 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Συμπέρασμα: σκουπίδι απ' τα λίγα. Καμιά εξέλιξη των χαρακτήρων, ελάχιστη δράση, κωμικές fight scenes, πλοκή για τα μπάζα, ερμηνείες που προκαλούν υπνηλία, προχειρότητα και woke themes. Εντάξει, το γεγονός ότι είχαν το θράσος να δείξουν πως ο λόγος που οι Numenorians εχθρεύονται τα ξωτικά είναι γιατί φοβούνται μην τυχόν και χάσουν τις δουλειές τους απ' αυτά (Jesus Christ, δηλαδή), λέει πολλά για το κατ' ευφημισμόν έπος. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα