D.Luffy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, Nera1 είπε Σία βλεπουμε όλοι,είναι κρυφή αμαρτία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Αρκετά στάσιμο βρήκα το 4ο επεισόδιο. Μου κάνει εντύπωση, που ενώ η σεζόν έχει 8 επεισόδια, παρόλα αυτά προχωρούν με πολύ αργά βήματα. Στο τέλος βέβαια, φαίνεται να δείχνει προς τα που θα πάει, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετό για να σώσει το κατώτερο μέχρι τώρα επεισόδιο. Κάποια ακόμα σχόλια Spoiler Πολύ κακογραμμενη και με κακές ερμηνείες μου φάνηκε η διαφωνία του ισιλντουρ με τους φίλους του, ενώ αστεία βρήκα και την ευκολία με την οποία η γκαλαντριελ έβαλε τους 4 φρουρούς στο κελί. Πιο αδιάφοροι από όλους συνεχίζουν να είναι κατ εμέ η μάνα με το γιο της. Από την άλλη, ελροντ και νάνους τους βρήκα αρκετά καλούς, όπως επίσης και το μαύρο ξωτικό. Δεν κατάλαβα στο τέλος που είπε εκείνος στο παιδί για τον μετεωρίτη, τι εννοούσε. Ότι δηλαδή ο ψηλός που έχουν οι τριχοποδαροι είναι ο Σάουρον; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, stevenfins είπε Κάποια ακόμα σχόλια Απόκρυψη περιεχομένων Πολύ κακογραμμενη και με κακές ερμηνείες μου φάνηκε η διαφωνία του ισιλντουρ με τους φίλους του, ενώ αστεία βρήκα και την ευκολία με την οποία η γκαλαντριελ έβαλε τους 4 φρουρούς στο κελί. Πιο αδιάφοροι από όλους συνεχίζουν να είναι κατ εμέ η μάνα με το γιο της. Από την άλλη, ελροντ και νάνους τους βρήκα αρκετά καλούς, όπως επίσης και το μαύρο ξωτικό. Δεν κατάλαβα στο τέλος που είπε εκείνος στο παιδί για τον μετεωρίτη, τι εννοούσε. Ότι δηλαδή ο ψηλός που έχουν οι τριχοποδαροι είναι ο Σάουρον; Οι διάλογοι ειναι τάξεως σαπουνόπερας και δεν αναλογει καθόλου στο ύφος όπου θέλουν να περάσουν..Μονο προφέροντας ονοματα,τοποθεσίες κοκ απο τα γραπτά του Τόλκιν,με τα τραβηγμένα rrr και τις περίεργες προφορες,δείχνει πόσο παράταιρα ειναι.. ..ο τρόπος που τα λενε ειναι κατ´εμε τραγικός.. Spoiler Αυτο που λεει ο γέρος ειναι άλλη μια προσπάθεια να δημιουργηθεί εντύπωση για το ποιος ειναι ο Σαουρον.. Εχουν αφήσει να εννοηθεί οτι ειναι ο rocket man με τα χαρφουτς,ο Ανταρ με τα Ορκ για να κάνουν τη τρελλη ανατροπή στο τέλος, όπου αν πιστέψουμε τα leaks : Spoiler Ο Σαουρον ειναι ο «βασιλιάς των Southlands» ο Halbrand Όμως θα ηθελα να πω πως το πως έχουν παρουσιάσει τα Ορκ ειναι αρκετα ωραια κατα τη γνώμη μου ασχέτως με τις βλακείες του σεναρίου Spoiler ..κυνηγάμε το γιο της χωριάτισσας στη λίγη συννεφιά και τα κανουμε ολα ώπα να τον βρούμε αλλα οταν βγαινει ο ήλιος , ούτε τα βέλη μας δε πιάνουν στόχο.. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από mAs_81 Video insert 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKOKMAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler Στο τέταρτο επεισόδιο του Rings of Power όχι μόνο παίρνουμε μία μικρή γεύση από μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη μυθολογία του Τόλκιν (την καταστροφή του Νούμενορ), αλλά βλέπουμε για πολύ λίγο και ένα από σημαντικότερα όπλα που έκαναν ποτέ την εμφάνιση τους στη Μέση-Γη. Μιλάμε για τη σκηνή που η αντιβασιλέας Míriel, ανεβαίνει με την Γκαλάντριελ στην κορυφή του πύργου που ζει εξόριστος ο πατέρας της, για να της δείξει το πάλαντιρ. Λίγο πριν όμως την ώρα που η Γκαλάντριελ περιεργάζεται με το βλέμμα τον χώρο, κοιτάζει για πολύ λίγο ένα σπαθί. Το σπαθί δεν είναι άλλο από το περίφημο Narsil. Με αυτό ο Ισίλντουρ κόβει το δάχτυλο του Σάουρον στην τελική μάχη της δεύτερης εποχής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Thanks με καλυψες. Spoiler Ο Halbrand ε; Αυτό δεν το περίμενα. Εκεί ναι με τα Ορκ που τους κυνηγούσαν ήταν πράγματι πολύ κακό. Ωραίο που ήρθε ο ξωτικος και έσωσε το παιδί, αλλά η όλη slow motion συνάντηση με τη μάνα ήταν στα όρια του cringe. Συν αυτό που μόλις βγήκαν έξω από το δάσος για πέντε μέτρα ήταν λες και τους έχασαν τελείως και ήταν τελείως χαλαροί. Γενικά το ζευγάρι μάνα -γιος δεν πείθει μέχρι τώρα, σε αντίθεση για μένα με το ξωτικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 hours ago, SKOKMAN said: Spoiler Το σπαθί δεν είναι άλλο από το περίφημο Narsil. Με αυτό ο Ισίλντουρ κόβει το δάχτυλο του Σάουρον στην τελική μάχη της δεύτερης εποχής Spoiler Και εγω το ειδα αυτο , μου έκανε εντύπωση γτ μου έμοιαζε το hilt με αυτο του Narsil,αλλα δε στάθηκε εκεί το πλάνο για πολυ , δλδ σε σύγκριση με το σπαθί που έδωσε η Βασίλισσα στον Ελεντιλ σε προηγούμενο επεισόδιο,μακάρι να μην σπρώξουν αυτο ως ναρσιλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKOKMAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/9/2022 στις 7:19 ΜΜ, anonymous999 είπε Μα δεν υπάρχει κανένας που να αμφισβητεί ότι τα visuals είναι απίστευτα... αυτό είναι και το θέμα, καλύτερα να ήταν χάλια, τότε απλώς θα γελούσαμε. Η χαμένη ευκαιρία για το έπος της δεκαετίας είναι που σου τη δίνει! Ναι ειναι χαμενη ευκαιρια . Αλλα και παλι μας περιμενουν φοβερες στιγμες πιστευω. Μακαρι βεβαια να ηταν ολο σπουδαιο κ να μη περιμεναμε αυτες τις " στιγμες " ---------- Αν κ ξεπερασα ευκολα οτι βαλανε αφροαμερικανους σε ολες τις φυλες (τι #€@# 😛) , οι διαλογοι ειναι τραγικοι . Επισης μου τη σπαει παρα πολυ που κ το τελευταιο orc οχι απλα ξερει "τη κοινη γλωσσα " αλλα πεταει κ αμερικανιες . Δηλαδη ελεος Στο 4ο επεισοδιο σε αλλες σκηνες πορωνομουν (ναι υπηρχαν ) κ σε αλλες εβριζα . Αντικειμενικα (οσο μπορω να ειμαι, που ξερω οτι δε μπορω να ειμαι ) πιστευω οτι καθε επισοδειο ειναι κ λιγο καλυτερο απο το προηγουμενο . Βεβαια το 1ο ηταν τοσο κακο που δε ξερω αν εχει σημασια αυτο 1 ώρα πριν, stevenfins είπε Αρκετά στάσιμο βρήκα το 4ο επεισόδιο. Μου κάνει εντύπωση, που ενώ η σεζόν έχει 8 επεισόδια, παρόλα αυτά προχωρούν με πολύ αργά βήματα. Στο τέλος βέβαια, φαίνεται να δείχνει προς τα που θα πάει, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετό για να σώσει το κατώτερο μέχρι τώρα επεισόδιο. Κάποια ακόμα σχόλια Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Πολύ κακογραμμενη και με κακές ερμηνείες μου φάνηκε η διαφωνία του ισιλντουρ με τους φίλους του, ενώ αστεία βρήκα και την ευκολία με την οποία η γκαλαντριελ έβαλε τους 4 φρουρούς στο κελί. Πιο αδιάφοροι από όλους συνεχίζουν να είναι κατ εμέ η μάνα με το γιο της. Από την άλλη, ελροντ και νάνους τους βρήκα αρκετά καλούς, όπως επίσης και το μαύρο ξωτικό. Δεν κατάλαβα στο τέλος που είπε εκείνος στο παιδί για τον μετεωρίτη, τι εννοούσε. Ότι δηλαδή ο ψηλός που έχουν οι τριχοποδαροι είναι ο Σάουρον; Σχετικα με το spoiler Spoiler Με τον μετεωριτη επεσε μαλλον ο gandalf. Αν και ο Randangast θα ταιριαζε καλυτερα με αυτα που εδειξαν με τα μαγικα στα δεντρα κτλ . Ο γερος ερμηνευσε λαθος τα πραγματα . Οι Βαλαρ εστειλαν τους Ισταρι (μαγους) για να βοηθησουν εναντιων του Σαουρον που ειναι ηδη στη μεση . Τουλαχιστον αυτο που μου ταιριαζει καλυτερα σαν λογικη , τωρα αυτοι ειναι ικανοι να κανουν κ το παιδακι σαουρον Σχετικα με το που παει η σειρα κ η σεζον (μεγαλο σποιλερ κανονικα αν κ το ψιλοσκοτωσαν αφηγηματικα κ φαινεται) Spoiler Ειναι προφανες οτι στο τελος της σεζον θα εχουμε τη καταστροφη του Νουμενορ . Κανονικα απο το Σαουρον (αν θυμαμαι καλα) αλλα ποιος ξερει τι θα κανουν εδω . Ομως ΓΙΑΤΙ να βαλουν τα οραματα κ να προετοιμασουν τους θεατες δε καταλαβαινω . Οσοι το ξερουμε απο τα βιβλια το ξερουμε μονο εχασε αφηγηματικα η σειρα . Ειλικρινα εγω που το ηξερα δε με χαλασαν οι συγκεκριμενες σκηνες αλλα γιατι να χαλασει την εκπληξη στους υπολοιπους Παντως απο ερμηνειες μου αρεσουν το ζευγαρι των νανων , ο Αξιωματικος του Νουμενορ που ηταν καπετανιος κ ο ναυαγος που ηταν μαζι με τη Γκαλαντριελ . Τοσα ατομα παιζουν σωζωνται μονο 4. Η Γκαλαντριελ μετρια, αλλα οι περισσοτεροι απο τους υπολοιπους ψιλοτραγικοι . Σαν να ειναι φοιτητες ακομα ξερω γω κ να κανουν προβες Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από nickk0kkav 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Σχετικα με το spoiler Spoiler Άρα άμα κατάλαβα καλά, εννοείς ότι αυτόν στον μετεωρίτη τον έστειλαν ουσιαστικά τα ξωτικά για να βοηθήσει, ενώ ο γέρος νομίζω ότι είναι σημάδι του Σάουρον ότι ξεκινάει την επίθεση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Καλά τα Orcs πιο άστοχα και από τον Καλάθη 😋 ντιπ βλαμμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Πήγα να δω το 4ο επεισόδιο. Το έκοψα στα 50 λεπτά. θα το συνεχίσω άλλη φορά. Αλλά σειρά με τόσο ανούσια εξέλιξη και ιστορία που φαίνεται να μην πηγαίνει πουθενά, δεν περίμενα να έχει κοστίσει τόσο πολύ. Βαρετή επίσης η συνεχής αντιγραφή ιδεών από τις ταινίες. Έστω και αν η εξέλιξη είναι διαφορετική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Can't do that. Sorry Θα σας πω μια ιστορια με 3 εικονες πορτα ανοιγει προς τα εξω Πορτα κλεινει και κανει "κλικ" Πορτα ανοιγει προς τα μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Θα σας πω μια ιστορια με 3 εικονες πορτα ανοιγει προς τα εξω Πορτα κλεινει και κανει "κλικ" Πορτα ανοιγει προς τα μεσα 🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα