{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Herald είπε H σειρά είναι τόσο τραγική που πραγματικά πιστεύω όποιου του αρέσει απλά το λέει για να τρολλάρι και να προκαλέσει αντιδράσεις. Φυσικά πέρα από τους μισθωτούς του amazon. Φαντάσου να μην παιζόταν συγχρόνως άλλη παρόμοια σειρά για να συγκρίνεις που praise R'hllor είναι καλή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny f Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Λιγα πραγματα κι εδω αφου η ιστορια που αφηγουνται δε λεει κατι ιδιαιτερο μεχρι στιγμης,ενω η εξελιξη διαφορων καταστασεων και χαρακτηρων ειναι τοσο γεματη απο επαναλαμβανομενα βαρετα νεοκλισε που την κανει πιο προβλεψιμη κι απ'το οτι ο Χαλααντ θα βαλει γκολ σε οποιον βρει μπροστα του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Nera1 είπε Και κόψτε το αυτό με την woke ατζέντα.Δεν έχει ατζέντα,εταιρεία είναι,που θέλει να βγάλει χρήμα.Πληρώνει και μαρκετίστες και ψυχολόγους,και το πλέον σημαντικό για αυτήν είναι μην φάει cancel στο Τουίτερ επειδή δεν έχει έναν μαύρο. Δεν νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα όπως τα λες. Έχω διαφορετική άποψη. Πρώτα απ' όλα αυτό με την woke ατζέντα. Φυσικά και έχει. Το καταλαβαίνει αμέσως κάποιος από το πρώτο κιόλας trailer και τα promo posters πριν καν δει το πρώτο επεισόδιο. Δεν χωράει καμία αμφιβολία αυτό και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε με παραδείγματα. Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι οι παραγωγοί, ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς το έκαναν και λιανό σε συνεντεύξεις. Θέλουν να προωθήσουν πολιτική και ιδεολογίες. Το πρόβλημα εταιριών όπως Amazon, Disney κλπ δεν είναι το κακό tweet όπως λες στο τέλος. Έτσι κι αλλιώς κακά tweets τρώνε ό,τι και να κάνουν. Το πρόβλημα είναι οι κριτικές. Γι αυτό βλέπουμε ότι τις πληρώνουν (ή τις κόβουν εντελώς). Εννοείται ότι τους ενδιαφέρει πάνω απ'όλα το χρήμα αλλά αυτό που τους καίει είναι πόσο εύκολα θα το βγάλουν. Βλέπουμε ότι αυτές οι εταιρίες δεν θέλουν να επενδύσουν σε καλούς σεναριογράφους οι οποίοι θα γράψουν μια καλή ιστορία με ενδιαφέρον. Γιατί αυτό απαιτεί δουλειά και ρίσκο. Γι αυτό λοιπόν επιστρατεύουν πλέον ακόμα και τους ηθοποιούς ως ασπίδες κρέατος ενάντια των κακών κριτικών που τυχόν θα πάρουν τα προιόντα τους ακριβώς επειδή δεν τους νοιάζει η ποιότητα. Το βασικό είναι να τικάρουν τα κουτιά του checklist για το τι υποτίθεται ότι πρέπει να περιλαμβάνει σήμερα μια ταινία ή σειρά. Εύκολο. Ειδικά όταν έχεις και άπειρο χρήμα από πίσω και ένα πολύ διάσημο franchise... Το αποτέλεσμα είναι μετριότητες (στην καλύτερη), να βαφτίζονται αυτόματα ως αριστουργήματα επειδή οποιοσδήποτε τολμήσει να γράψει κάτι αρνητικό (με επιχειρήματα), αμέσως τα social media θα πέσουν επάνω του και θα του βάλουν την ταμπέλα του "τοξικού μισογύνη ρατσιστή ακροδεξιού". Βλέπουμε πλέον πολλά παραδείγματα πληρωμένων ηθοποιών να βγαίνουν δημόσια και να λένε ότι αν κάποιου (οποιουδήποτε) δεν του αρέσει η τάδε ταινία, τότε είναι πχ ρατσιστής. Είναι μισογύνης. Είναι white supremacist και άλλα τέτοια εμετικά. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει στο Little Mermaid... Μερικοί "πονηροί" λένε ότι ακόμα και οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά μιας ταινίας είναι ήδη σκηνοθετημένες και οργανωμένες από τις ίδιες τις εταιρίες παραγωγής για να δημιουργηθεί όσο μεγαλύτερος ντόρος γίνεται. Γιατί μετά από αυτόν τον ντόρο, οποιαδήποτε (δίκαιη) αρνητική κριτική θα θαφτεί κάτω από ένα τεράστιο σωρό από σκατά. Θα σημαίνει μόνο ένα πράμα. Ότι οι άνθρωποι είναι τοξικοί ρατσιτές, πατριάρχες κλπ. Για να κλείσω, έχουμε και εμείς ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης ως καταναλωτές και από εμάς θα εξαρτηθεί στο τέλος αν αυτές οι πρακτικές θα περάσουν ή όχι. Εγώ προσωπικά ό,τι έχω δει από το Rings of Power είναι μόνο μέσω video περίληψης στο YT. Αρνούμαι να τους δώσω λεφτά γι αυτό το πράμα. Δεν υπάρχει λόγος. Αν θέλω να δω trash TV θα βάλω Λιαροπούλου στο YT 😄. Δεν χρειάζεται να πληρώσω κιόλας για να δω τη μουτσούνα της Galadriel. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από D.Luffy 15 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Για να κλείσω, έχουμε και εμείς ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης ως καταναλωτές και από εμάς θα εξαρτηθεί στο τέλος αν αυτές οι πρακτικές θα περάσουν ή όχι. Εγώ προσωπικά ό,τι έχω δει από το Rings of Power είναι μόνο μέσω video περίληψης στο YT. Αρνούμαι να τους δώσω λεφτά γι αυτό το πράμα. Δεν υπάρχει λόγος. Αν θέλω να δω trash TV θα βάλω Λιαροπούλου στο YT 😄. Δεν χρειάζεται να πληρώσω κιόλας για να δω τη μουτσούνα της Galadriel. Κακός, τώρα που ξέρουμε σίγουρα τι βλέπουμε έχει φάση να το βλέπεις με παρέα σαν παρωδία, απλά όχι στο Amazon. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Αθλιο χειροτερο και χειροτερο με το επεισοδιο!Το κανω skip συνεχεια σε σειρα για lotr (απο τα καλυτερα βιβλια που εχουν γραφτει ποτε!). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Κακός, τώρα που ξέρουμε σίγουρα τι βλέπουμε έχει φάση να το βλέπεις με παρέα σαν παρωδία, απλά όχι στο Amazon. Καλά το ξέρω ότι υπάρχουν και άλλοι free τρόποι αλλά έχω αδύναμο στομάχι. Δεν γίνεται να βλέπω για πολύ ώρα τους Harfoots 🤣. Μου προκαλούν μια αναγούλα. Κάπως τα έχει καταφέρει το "art" team ώστε να φαίνονται ιδιαίτερα σιχαμεροί. Η μέρα με τη νύχτα εννοείται με τα Hobbits... Ουδεμία σχέση και επαφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μακαρι να αμυνομασταν και για αλλα πιο σοβαρα πραγματα οπως αμυνομαστε για μια (ιντερνετικη) τηλεοπτικη σειρα. Νομιζω η δυσαρεσκεια του νηματος ειναι απολυτα κατανοητη πλεον μετα απο 155 σελιδες. Και εγω κριντζαρω με το forced cast και τα πλανα και την υποκριτικη κλπ αλλα στην τελικη, ειναι ενα τηλεοπτικο προιον. Οποιος δεν θελει να το στηριξει απλα δεν αγοραζει συνδρομη ή/και δεν το βλεπει και προχωραει στο επομενο. Συμβαινει οτιδηποτε εχει συμβει διαχρονικα σε οποιαδηποτε μορφη τεχνης με κατι το οποιο απευθυνεται στον πολυ κοσμο ως mainstream, δηλαδη παιρνουμε μια καλη ιδεα και την κοβουμε/ραβουμε για να εχει τη μεγιστη απηχηση. Οτι κανει και η ποπ μουσικη δηλαδη και απειρες αλλες ταινιες που εχουμε δει και βασιζονται σε ιστορια, μυθιστορημα,κομικ κλπ. Σε καμια περιπτωση δεν αμυνομαι τον salamander man no.2 αλλα βλεπω οτι η κατασταση ειναι χειροτερη και απο SW ή comic con Δηλαδη στην τελικη, τι σημασια εχει τι βαθμο εχει στο imdb λες και θα κατσουν το 2122 να δουν rings of power επειδη τελικα η ιστορια εγραψε 8/10 στο site του Γιαννη Μπεζου. Θα μου πει τωρα κανεις ποιος διαολο ειναι ο Spoiler Ανταρ και αν υπαρχει πιθανοτητα Spoiler ο Σαουρον να ειναι ο Χααλαντ? Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από kti23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 30 minutes ago, kti23 said: Spoiler Θα μου πει τωρα κανεις ποιος διαολο ειναι ο Adar Spoiler Φήμες/leaks λένε ότι είναι "evil" αδερφός της Galadriel (δεν υπάρχει στα βιβλία βεβαίως), τίποτα σίγουρο ασφαλώς. 1 hour ago, Speculoos said: Ουσιαστικά συνοψίζει και τη δική μου γνώμη τόσο για το τέταρτο επεισόδιο όσο και για το σόου. Ξεκίνησα να το βλέπω χαλαρά, ήθελα απλώς entertainment και καλή ανάπτυξη χωρίς να πολυσκεφτομαι lore ή κάτι άλλο. Και κει δυστυχώς απέτυχε. https://www.forbes.com/sites/erikkain/2022/09/16/the-rings-of-power-episode-4-recap-and-review-an-epic-disappointment/ Πράγματι, τα orcs είναι οι καλύτεροι χαρακτήρες της σειράς, με διαφορά όμως. Πόσο δίκιο και για τα υπόλοιπα... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, kti23 είπε Μακαρι να αμυνομασταν και για αλλα πιο σοβαρα πραγματα οπως αμυνομαστε για μια (ιντερνετικη) τηλεοπτικη σειρα. Νομιζω η δυσαρεσκεια του νηματος ειναι απολυτα κατανοητη πλεον μετα απο 155 σελιδες. Και εγω κριντζαρω με το forced cast και τα πλανα και την υποκριτικη κλπ αλλα στην τελικη, ειναι ενα τηλεοπτικο προιον. Οποιος δεν θελει να το στηριξει απλα δεν αγοραζει συνδρομη ή/και δεν το βλεπει και προχωραει στο επομενο. Απόκρυψη περιεχομένων Ανταρ και αν υπαρχει πιθανοτητα Απόκρυψη περιεχομένων ο Σαουρον να ειναι ο Χααλαντ? Ξέρεις δεν είναι το forced cast από μόνο του το πρόβλημα... Αν η σειρά ήταν τουλάχιστον καλογραμμένη νομίζω ότι ο κόσμος σιγά σιγά θα το άφηνε να περάσει και το forced cast και την απόκληση από τον Tolkien. Απλώς εδώ ο πρέσβης δεν θέλει να σε "κακομαθαίνει" και το Ferrero Rocher έχει ένα κουραδάκι μέσα στο χρυσό περιτύλιγμα. Αν δεν σου αρέσει το κουραδάκι, τότε είσαι ένας απαίσιος προβληματικός άνθρωπος... Για το το δεύτερο spoiler που λες, αν δεν είναι αυτός ο ίδιος τότε μπορεί κάλλιστα να είναι ο νόθος γιος του. Ή ακόμα καλύτερα και ο lover του πριν αποκαλυφθεί ότι τελικά αυτοί οι δυο είναι ένα παρεξηγημένο ζευγάρι που το κυνήγησε αλύπητα η άσπλαχνη (straight) πατριαρχική κοινωνία με αποτέλεσμα να παγώσουν τα συναισθήματα τους και να μισήσουν τον κόσμο. Α τους καημένους.. Εδώ είμαστε. Νομίζω αυτό μας κάνει και ταιριάζει κιόλας στην "σύγχρονη εποχή" που διανύουμε. Αλλά θα μου πεις ακόμα και αυτό απαιτεί σκέψη και κόπο που οι λοβοτομημένοι συγγραφείς της σειράς είναι ανίκανοι να υλοποιήσουν. Πρέπει να είναι κάτι εύκολο. Οπότε μάλλον ισχύει το πρώτο που υποπτεύεσαι. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2022 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos979 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Περνώντας τα βιβλία στον ψηφιακό κόσμο, μια εταιρεία (μάντεψε ποια) μπορεί να αποφασίσει να τα διορθώσει. Και πλέον το βιβλίο όπως έχει γραφτεί να μην υπάρχει για τους απλούς ανθρώπους παρά μόνο γιαυτούς που έχουν μια έντυπη έκδοση (παλιά). τα πρωτότυπα βιβλία είναι ήδη διαθέσιμα ψηφιακά εδώ και πάρα πολλά χρόνια, καθώς και audio books (lotr andy serkis audiobook) , άρα δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό που λες, απλά κόλλησαν το LOTR στον τίτλο γιατί ήθελαν την τεράστια βάση που έχει το LOTR (να δούνε την σειρά, να καταφέρουν να πουλήσουν φιγούρες/κομικ/μπλουζάκια κλπ μλκιούλες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FanisK93 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Πολύ καλό το επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Εγώ προσωπικά ό,τι έχω δει από το Rings of Power είναι μόνο μέσω video περίληψης στο YT. Αρνούμαι να τους δώσω λεφτά γι αυτό το πράμα. Εγώ έχω πληρώσει μόνο το ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kirileman είπε Εγώ έχω πληρώσει μόνο το ρεύμα. Εντάξει τουλάχιστον το ρεύμα πηγαίνει σε άλλη τσέπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nera1 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Δεν νομίζω ότι είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα όπως τα λες. Έχω διαφορετική άποψη. Πρώτα απ' όλα αυτό με την woke ατζέντα. Φυσικά και έχει. Το καταλαβαίνει αμέσως κάποιος από το πρώτο κιόλας trailer και τα promo posters πριν καν δει το πρώτο επεισόδιο. Δεν χωράει καμία αμφιβολία αυτό και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε με παραδείγματα. Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι οι παραγωγοί, ηθοποιοί και συντελεστές της σειράς το έκαναν και λιανό σε συνεντεύξεις. Θέλουν να προωθήσουν πολιτική και ιδεολογίες. Το πρόβλημα εταιριών όπως Amazon, Disney κλπ δεν είναι το κακό tweet όπως λες στο τέλος. Έτσι κι αλλιώς κακά tweets τρώνε ό,τι και να κάνουν. Το πρόβλημα είναι οι κριτικές. Γι αυτό βλέπουμε ότι τις πληρώνουν (ή τις κόβουν εντελώς). Εννοείται ότι τους ενδιαφέρει πάνω απ'όλα το χρήμα αλλά αυτό που τους καίει είναι πόσο εύκολα θα το βγάλουν. Βλέπουμε ότι αυτές οι εταιρίες δεν θέλουν να επενδύσουν σε καλούς σεναριογράφους οι οποίοι θα γράψουν μια καλή ιστορία με ενδιαφέρον. Γιατί αυτό απαιτεί δουλειά και ρίσκο. Γι αυτό λοιπόν επιστρατεύουν πλέον ακόμα και τους ηθοποιούς ως ασπίδες κρέατος ενάντια των κακών κριτικών που τυχόν θα πάρουν τα προιόντα τους ακριβώς επειδή δεν τους νοιάζει η ποιότητα. Το βασικό είναι να τικάρουν τα κουτιά του checklist για το τι υποτίθεται ότι πρέπει να περιλαμβάνει σήμερα μια ταινία ή σειρά. Εύκολο. Ειδικά όταν έχεις και άπειρο χρήμα από πίσω και ένα πολύ διάσημο franchise... Το αποτέλεσμα είναι μετριότητες (στην καλύτερη), να βαφτίζονται αυτόματα ως αριστουργήματα επειδή οποιοσδήποτε τολμήσει να γράψει κάτι αρνητικό (με επιχειρήματα), αμέσως τα social media θα πέσουν επάνω του και θα του βάλουν την ταμπέλα του "τοξικού μισογύνη ρατσιστή ακροδεξιού". Βλέπουμε πλέον πολλά παραδείγματα πληρωμένων ηθοποιών να βγαίνουν δημόσια και να λένε ότι αν κάποιου (οποιουδήποτε) δεν του αρέσει η τάδε ταινία, τότε είναι πχ ρατσιστής. Είναι μισογύνης. Είναι white supremacist και άλλα τέτοια εμετικά. Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει στο Little Mermaid... Μερικοί "πονηροί" λένε ότι ακόμα και οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά μιας ταινίας είναι ήδη σκηνοθετημένες και οργανωμένες από τις ίδιες τις εταιρίες παραγωγής για να δημιουργηθεί όσο μεγαλύτερος ντόρος γίνεται. Γιατί μετά από αυτόν τον ντόρο, οποιαδήποτε (δίκαιη) αρνητική κριτική θα θαφτεί κάτω από ένα τεράστιο σωρό από σκατά. Θα σημαίνει μόνο ένα πράμα. Ότι οι άνθρωποι είναι τοξικοί ρατσιτές, πατριάρχες κλπ. Για να κλείσω, έχουμε και εμείς ένα τεράστιο μερίδιο ευθύνης ως καταναλωτές και από εμάς θα εξαρτηθεί στο τέλος αν αυτές οι πρακτικές θα περάσουν ή όχι. Εγώ προσωπικά ό,τι έχω δει από το Rings of Power είναι μόνο μέσω video περίληψης στο YT. Αρνούμαι να τους δώσω λεφτά γι αυτό το πράμα. Δεν υπάρχει λόγος. Αν θέλω να δω trash TV θα βάλω Λιαροπούλου στο YT 😄. Δεν χρειάζεται να πληρώσω κιόλας για να δω τη μουτσούνα της Galadriel. Μα αυτό λέω και εγώ. Άλλο το έχω μια ατζέντα,και άλλο προωθώ μια ατζέντα ,γιατί με βολεύει. Στη μικρή μαύρη γοργόνα,έβγαλε ήδη βίντεο η ηθοποιός που κλαίει για τον "ρατσιστικο" ντόρο.Που προφανώς χωρίς την συγκατάθεση της Ντίσνεϊ,ούτε τσεκ ιν σε σταρμπακς δε κάνει. Για να μην πω προτοπή. Σία βλεπουμε όλοι,είναι κρυφή αμαρτία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κακός, τώρα που ξέρουμε σίγουρα τι βλέπουμε έχει φάση να το βλέπεις με παρέα σαν παρωδία, απλά όχι στο Amazon. έτσι , χαχχαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα