{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Αυτό το πέτυχαν ήδη. Δεν είναι ο κόσμος του Tolkien. Είναι η Amazon που έχει γδάρει το πρόσωπο από το κουφάρι του κόσμου του Tolkien και σαν τον Hannibal Lecter το φοράει σαν μάσκα χορεύοντας επιδεικτικά πάνω στο θύμα μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων του. Δυστυχώς το ίδιο ισχύει για διαφορα πρόσφατα αγαπημένα franchises, αλλα με αυτό τώρα θα τους γυρίσει πιστεύω, το fanbase είναι τόσο μεγάλο που δύσκολα θα βγει από πάνω το Amazon. Το είχα πει και παλιότερα, θεωρώ ότι αυτή θα είναι η αρχή του τέλους όλης αυτής της γελοιότητας που μας σερβίρουν τα τελευταία χρονια. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καλά, εκεί που σαν άλλος Στίβεν Σιγκαλ πάλεψε με 4 φρουρούς και τους πέταξε στο κελί σε 3 δεύτερα, δάκρυσα πραγματικά.
mAs_81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το είχα πει και παλιότερα, θεωρώ ότι αυτή θα είναι η αρχή του τέλους όλης αυτής της γελοιότητας που μας σερβίρουν τα τελευταία χρονια. Φήμες λενε παντως οτι δεν ειναι καθόλου ευχαριστημένοι στη Αμαζον με το αποτέλεσμα και θα πέσουν κεφαλακια.. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Φήμες λενε παντως οτι δεν ειναι καθόλου ευχαριστημένοι στη Αμαζον με το αποτέλεσμα και θα πέσουν κεφαλακια.. Αδυνατώ να πιστέψω ότι το Amazon δεν ήξερε ότι η σειρά είναι μούφα, η δεν περίμενε να είναι μούφα όταν δώσανε τέτοιο project σε άτομα χωρίς εμπειρία. Νομίζω δεν είναι τυχαίο ποσο το σπρώξανε με το promotion που έκαναν. Μια σειρά που φέρει το όνομα LOTR στον τίτλο δεν χρειάζεται ίχνος promotion imho. Ποσο μάλλον άμα ήταν σίγουροι ότι ήταν καλή. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 9
anonymous999 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/9/2022 στις 6:37 ΜΜ, nickk0kkav είπε Λιγα λογια για τη σειρα . Πολυ μετριο casting, βεβαια νεοι ηθοποιοι ελπιζω να μαθουν να παιζουν καλυτερα, αν οχι μεχρι το τελος της σεζον τουλαχιστον στις επομενες Οι διαλογοι ειναι για γελια κ για κλαματα . Και ενταξει να βαζεις τα ξωτικα να μιλανε "καπως" αλλα εδω ολοι μιλανε ετσι . Οκ οι διαλογοι εχουν αυτο το στυλ κ στα βιβλια αλλα διαφορετικο μεσο . Αν ειναι να μιλανε κ με τραγουδακια ΑΛΛΑ ειδαμε το Νουμενορ σε live action και ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ . Δεν ειναι υπερβολη να πω οτι ειναι κατι που ηθελα πολυ εδω κ μια 10ετια που εχω διαβασει τα βιβλια κ περιμενα οτι δε θα συμβει ποτε. Η πρωτη ανατριχα ηρθε ηδη απο το πλοιο οταν πλησιαζαν στο Νουμενορ (ναι το καταλαβα πριν το πουν απο την "θαλασσια εισοδο") και οταν επιβεβαιωθηκε εκανα σαν μικρο παιδι κ φυσικα εμεινα με το στομα ανοικτο . Δε πα να παιζουν σφαλιαρες στο επομενο επεισοδιο μαυρα ξωτικα με χομπιτ οσο υπαρχει αυτο το επιπεδο παραγωγης κ αυτο το art direction στα τοπια εγω συνεχιζω να βλπεω Μα δεν υπάρχει κανένας που να αμφισβητεί ότι τα visuals είναι απίστευτα... αυτό είναι και το θέμα, καλύτερα να ήταν χάλια, τότε απλώς θα γελούσαμε. Η χαμένη ευκαιρία για το έπος της δεκαετίας είναι που σου τη δίνει! Στις 15/9/2022 στις 6:37 ΜΜ, nickk0kkav είπε Στις 15/9/2022 στις 6:37 ΜΜ, nickk0kkav είπε Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από anonymous999
DEADLAZARUS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Φήμες λενε παντως οτι δεν ειναι καθόλου ευχαριστημένοι στη Αμαζον με το αποτέλεσμα και θα πέσουν κεφαλακια.. Ό,τι κι αν κάνουν, το παιχνίδι είναι χαμένο. Δε σώζεται αυτό το έκτρωμα. Ας πρόσεχαν. 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, kirileman είπε Δεν πρόλαβε να περάσει το πρώτο λεπτό και το σιχάθηκα με τη γυναικομάζωξη. Ειδικά εκεί που τη ρωτάει "Τι όνομα έδωσες στο παιδί σου". Και εγώ που νόμιζα ότι σήμερα τα ζευγάρια αποφασίζουν από κοινού για το όνομα των παιδιών τους. Λάθος θα κάνω. γενικά το μονογονεΐκο μοντέλο είναι το νέο Τρεντ . η κλασσική οικογένεια είναι ''τοξικη''
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Thresh είπε Μάλιστα... Απόκρυψη περιεχομένων Κάτι μου λέει ότι η κόρη του Elendil θα σχεδιάσει τις πόλεις όταν πάνε Middle-Earth. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο Foster είναι απόγονος της κόρης του Elendil.
mAs_81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Ήμουν σίγουρος οτι θα έβαζαν και τον σύγχρονο ρατσισμό μέσα , αλλα οχι κ ετσι .. Οι άνθρωποι ζήλευαν τα ξωτικά για τη μακροζωία / αθανασία τους.…. …τωρα το πως έγινε αυτο το αισθημα συνέλευση σωματείου και “they’re coming to get our jobs” , πραγματικά με ξεπερνά.. 6 2
flexpick Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, Choronzon είπε γενικά το μονογονεΐκο μοντέλο είναι το νέο Τρεντ . η κλασσική οικογένεια είναι ''τοξικη'' Ε καλα νομιζαν εκει οτι δε θα πιαναμε το κρυφο μηνυμα.
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, Choronzon είπε τέταρτο επεισόδιο : Απόκρυψη περιεχομένων Υπάρχει και πλοτ Τουίστ με το Μπλάκ ελφ ,το οποίο είναι εντελώς βλακωδες . Τα όπλα του γιατί του τα έδωσαν πίσω; Επίσης, ποια είναι η λογική στο να σκοτωθεί από εκείνους που του ανέθεσαν την αποστολή να μεταφέρει το μήνυμα;
alimentas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Aυτο το επεισοδιο να πω την αληθεια μου αφησε μια ωραια αυρα.Βασικα ξερω τον λογο,επειδη εδειξε αρκετα τον Ελροντ με τον Ντουριν.Νομιζω ειναι το πιο ενδιαφερον ζευγαρι της σειρας.Συνεχιζω να μην πιστευω σε ανασταση και να μην περιμενω πολλα βεβαια. Spoiler Επισης βρηκα τον νεο χειροτερο μου χαρακτηρα της σειρας.... Τον Κωστα Πρεκα
mAs_81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Και εντάξει ρε παιδια είπαμε warrior princess η Γκαγκαλαντριελ αλλα: Spoiler Οι Νουμενοριαν ήταν απίστευτοι πολεμιστές..οι στρατιές τους νικήσανε το Σαουρον… και αυτή έκανε 5! (οχι 2 η 3) ώπα και τους χόρεψε και τους έβαλε στο κελί ? Yaaaas queen slay!! 🤮 2
KaRouLi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Αν ακούσω άλλη μια φορά το Ισιλ... Σεναριογράφοι της πλάκας. They are coming to get our jobs. Σοβαρά? Το χειρότερο μέχρι στιγμής. Spoiler εδώ είναι η σκηνή που είχαμε δει στα τρειλερ... 3 1 1
mAs_81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Και εντάξει νομίζω οτι με: Spoiler την εμφάνιση του παλαντιρ , αποχαιρετάμε επίσημα την ορθότητα του lore… Εαν υπήρχε καποιο αδέκαστο μέλος του Tolkien Estate , θα έπρεπε να ήταν κάπως ετσι :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα