D.Luffy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτό με τον μετεωρίτη και τον stranger από το Diablo 3 το πήραν? Τρομερή γραφή. Ανυπομονώ για την στιγμή που η Galadriel επάνω στο άλογο θα απλώσει το χέρι της στον Halbrand και θα πει "come with me if you want to live". Ή στην τελική μάχη "It's over Sauron. I have the high ground". 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Μάλιστα... Spoiler Elf uncle Benjen όπως ήταν αναμενόμενο. Το mithril είναι "αυτόφωτο"... Το palantir βλέπει το "μέλλον"... Κάτι μου λέει ότι η κόρη του Elendil θα σχεδιάσει τις πόλεις όταν πάνε Middle-Earth. 2
D.Luffy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εν το μεταξύ οι Harfoots υποτίθεται ότι είναι οι καλοκάγαθοι comic relief της σειράς που πρέπει να συμπαθήσουμε. "Τα ξωτικά έχουν τα δάση τους, οι άνθρωποι έχουν τα λιβάδια τους, εμείς έχουμε ο ένας τον άλλον" λένε. Εκτός αν τραυματιστεί κάποιος και μείνει πίσω. Σε αυτή την περίπτωση τον αφήνουμε να ψοφήσει στην ψάθα μόνος του και στο επόμενο φαγοπότι είτε τον κλαίμε είτε σπάμε πλάκα για το πόσο ηλίθιος ήταν όταν ζούσε. Μα καλά ποιος ψυχάκιας τη γράφει αυτή τη σειρά 🤣🤣. Χρειάζεται επειγόντως ιατρική βοήθεια! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από D.Luffy
mAs_81 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, mAs_81 είπε Παντως αν το 1. που λεει βγει αλήθεια θα ολοκληρωθεί η σούπα.. Μα τι λέω ο κουβάς , αφού το έδειξε στο τρέιλερ !! Αρα κ 1&2&3 βγήκανε.. ΕΤΟΙΜΗ Η ΣΟΥΠΑ
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) τέταρτο επεισόδιο : Spoiler ως αθώος viewer έχω πλέον πειστεί ότι όλες οι σημαντικές αποφάσεις στη middle earth λαμβάνονται από γυναίκες . κακή γυναίκα επίσης δεν υπάρχει , μόνο κακοί /πονηροί λευκοί άντρες .Ακόμα και τα όρκ είναι προς το λευκό . Τα ξωτικά συνεχίζουν να δείχνουν γερασμενα φουλ με ρυτιδες . η γκαλαντριελ obnoxious teen behaviour και εννοειτε σούπερ στρογκ ,κάνει και ωραία ταρζανια σε ένα σημείο , την οποία εννεοειτε ότι δε μπορούσαν να προβλέψουν οι high men το αρκ των ,απίστευτα σκληρών , χόμπιτ ευτυχώς δεν υπάρχει σε αυτό το επεισόδιο , καθότι αφάνταστα βαρετό . Αντί αυτού έχουμε τη ανύπαρκτη κόρη του ελεντιλ να κάνει διάφορες βλακείες ( καλή και αυτή ως αντιπαραβολή στον αδυναμο ισλιντουρ ) ο Ενταρ που πήρε ολόκληρο επεισόδιο το όνομα του ,αδιάφορος και χωρίς καμία ανάπτυξη ο χαρακτήρας του. Υπάρχει και πλοτ Τουίστ με το Μπλάκ ελφ ,το οποίο είναι εντελώς βλακωδες . διάλογοι ,ηθοποιια, και σεναριακή πλοκή κακά , όπως έχω ξαναπεί είναι επιπέδου teen series , σε ορισμενα σημεία πραγματικά πιστευω ότι είναι επίτηδες παρωδία η όλη κατασταση και φέρνει όντως γέλιο . ορισμένα ωραία visuals ,και για πρώτη φορά ίσως ορισμένες καλές στολές στο νούμενορ . το έβλεπα μέχρι στιγμής λόγω καθαρής αρρώστιας / ψυχαναγκασμού με τον κόσμο του Τόλκιν , αλλά όπως και με το σταρ γουρς που έχω αντίστοιχο κολλημα ,νιώθω ότι έχω μάλλον φτάσει στο όριο μου Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από Choronzon
DEADLAZARUS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler -Γιατί η Galadriel, μια πριγκίπισσα των Noldor, ένα σοφό ξωτικό μεγάλης δύναμης, ένα ξωτικό που ήλθε απ' το Valinor, συμπεριφέρεται σαν ηλίθια; Δηλαδή, αποφασίζει, με τη βοήθεια άλλων εννέα ξωτικών, να κυνηγήσει τον Sauron, έναν Maia, ο οποίος την ξεπερνάει σε δύναμη; Σαν να μην είδε ότι χρειάστηκε μια αιματηρή μάχη, με αμέτρητους νεκρούς, για να νικηθεί ο Morgoth. Μάλιστα, η έκβαση της μάχης αυτής, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι Valar πολέμησαν στο πλευρό των ξωτικών και των ανθρώπων, ήταν αβέβαιη και θα κατέληγε σε ήττα των Δυνάμεων αν ο Earendil δεν έσφαζε τον αρχηγό των φτερωτών δράκων, τον Ancalagon τον Μαύρο. Εντούτοις, η Galadriel πρέπει να είναι η κλασική strong warrior female princess, οπότε, ναι, αποφασίζει, επειδή είναι και πολύ wow, να κυνηγήσει τον Sauron. -Γιατί είδαμε τα ξωτικά να επιδίδονται στο ευγενές άθλημα του εκφοβισμού (bullying), όταν το Valinor ήταν ένας τόπος ηρεμίας κι ευτυχίας; Θυμίζω ότι στο Ευλογημένο Βασίλειο απαγορευόταν να τραβήξει κάποιος όπλο και ν' απειλήσει τον άλλον, γι' αυτό κι ο Feanor εξορίστηκε, όταν απείλησε με το σπαθί του τον ετεροθαλή αδελφό του, τον Fingolfin. Προφανώς, οι πανέξυπνοι δημιουργοί του "έπους" είπαν "και δεν βάζουμε λίγο bullying μέσα, να δείξουμε ότι είμαστε ευαίσθητοι;". -Γιατί η Galadriel όπου δει θάλασσα πέφτει μέσα; Ζηλεύει τον Phelps; -Γιατί πρέπει να βλέπουμε την κόρη του Elendil, έναν χαρακτήρα που οι δημιουργοί έβγαλαν απ' την κοιλιά τους, να επιδίδεται στο ευγενές άθλημα της διάπραξης ηλιθιοτήτων; Μα, για να φαίνεται ο Isil (Ισιλούκο, έλα εδώ, καμάρι μου) αδύναμος κι ανόητος. Δηλαδή, ffs, ολόκληρο Numenor μάς δείχνουν και το πιο ενδιαφέρον πράγμα γι' αυτούς είναι η κόρη του Elendil. -Γιατί οι Harfoots είναι ξαδελφάκια του Jason Voorhees; Προσπαθούν να βάλουν στη "σειρά" και μερικά καλοκάγαθα πλάσματα, τα οποία τα χρησιμοποιούν ως comic relief, και ξαφνικά μαθαίνουμε ότι οι Harfoots είναι στυγνοί δολοφόνοι και τρολάκια, καθώς αφήνουν πίσω τους, με αδίστακτο κιόλας τρόπο, έναν δικό τους, επειδή τραυματίστηκε, αλλά μετά κλαίνε γοερά που τον έχασαν. Έλεος... -Καλά, για τον Halbrand, τον comet man και τον Τσένταρ ας μη μιλήσω. Φοβερό το "έπος". Το βλέπεις και δίνεις δίκιο στον Einstein. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από DEADLAZARUS Typo 1
FCastor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, Thresh είπε Μάλιστα... Απόκρυψη περιεχομένων Elf uncle Benjen όπως ήταν αναμενόμενο. Το mithril είναι "αυτόφωτο"... Το palantir βλέπει το "μέλλον"... Κάτι μου λέει ότι η κόρη του Elendil θα σχεδιάσει τις πόλεις όταν πάνε Middle-Earth. Spoiler Δεν ξέρω κατά πόσο το mithril είναι "αυτόφωτο". Ο Elrond λέει "It is strange how it catches the light. Almost seems lit from within." Μπορεί να το εννοεί μεταφορικά, μια και το mithril λάμπει ιδιαίτερα ως μέταλλο. Πάντως ελπίζω να μην είναι όντως "αυτόφωτο" ή, όπως λένε τα leaks, να μην περιέχει το φως των Silmarils... Όσο για το Durin's Bane, κάτι μου λέει ότι θα το δείξει. Σε teasers ή εικόνες έχει δείξει νομίζω ένα Balrog. Εκτός αυτού ήταν το "βαθύ και άπληστο σκάψιμο που το ξύπνησε" αν θυμάμαι καλά τις ταινίες τουλάχιστον, κάτι το οποίο ήδη φαίνεται να έχουν αρχίσει να κάνουν οι Dwarves.
DEADLAZARUS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, FCastor είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν ξέρω κατά πόσο το mithril είναι "αυτόφωτο". Ο Elrond λέει "It is strange how it catches the light. Almost seems lit from within." Μπορεί να το εννοεί μεταφορικά, μια και το mithril λάμπει ιδιαίτερα ως μέταλλο. Πάντως ελπίζω να μην είναι όντως "αυτόφωτο" ή, όπως λένε τα leaks, να μην περιέχει το φως των Silmarils... Όσο για το Durin's Bane, κάτι μου λέει ότι θα το δείξει. Σε teasers ή εικόνες έχει δείξει νομίζω ένα Balrog. Εκτός αυτού ήταν το "βαθύ και άπληστο σκάψιμο που το ξύπνησε" αν θυμάμαι καλά τις ταινίες τουλάχιστον, κάτι το οποίο ήδη φαίνεται να έχουν αρχίσει να κάνουν οι Dwarves. Το οποίο συνέβη το σωτήριον έτος 1980 της Τρίτης Εποχής. Είμαστε στη Δεύτερη Εποχή. Για τους σεναριογράφους, αυτές είναι ενοχλητικές λεπτομέρειες. 1
D.Luffy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε Απόκρυψη περιεχομένων -Γιατί η Galadriel, μια πριγκίπισσα των Noldor, ένα σοφό ξωτικό τεράστιας δύναμης, ένα ξωτικό που ήλθε απ' το Valinor, συμπεριφέρεται σαν ηλίθια; Δηλαδή, αποφασίζει, με τη βοήθεια άλλων εννέα ξωτικών, να κυνηγήσει τον Sauron, έναν Maia, ο οποίος την ξεπερνάει σε δύναμη; Σιγά μη τον δείξουν να την ξεπερνάει σε δύναμη. Τρελάθηκες? Αφού είναι ένα ποταπό white privileged male... Θα του ρίξει τέτοιο ξύλο που στο τέλος θα την παρακαλάει κιόλας να τον λυπηθεί και να τον αφήσει να ζήσει. Βοήθεια άλλων ξωτικών? Αν είναι males τότε σίγουρα δεν χρειάζεται τη βοήθεια τους. Ίσα ίσα που της είναι και βάρος. Εδώ οι "elite" πολεμιστές που είχε μαζί της τα βρήκαν μπαστούνια από ένα απλό Ice Troll και έπρεπε να επέμβει. Όχι ότι ζορίστηκε βέβαια... Μου αρέσει που βάζουμε και spoilers για να μην αποκαλύψουμε αυτή την φοβερή πλοκή που μας κρατάει την ανάσα. "Halbrand, we need to cook!" 1 2
FCastor Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Elrond is growing on me πάντως. Η συμπεριφορά του, ο τρόπος που μιλάει, η ψυχραιμία... Θυμίζουν τουλάχιστον Ξωτικό του οποίου η ηλικία μετράται σε αιώνες ή και χιλιετίες ακόμα. Επίσης, οφείλω να ομολογήσω ότι οι κουβέντες του με τον Durin μου θυμίζουν λίγο Legolas και Gimli από τις ταινίες.
puelito Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η όλη σειρά είναι σαν να βλεπεις τους Thundercats γυρισμένο με σκύλους αντί για αιλουροδειδή. Κάτι δεν ταιριάζει σωστά. Κάτι όλοι μας το νιώθουμε εντελώς ξένο. Δεν ψάχνουμε λάθη...ψάχνουμε το τρόπο να μπούμε στη λίθη του κόσμου του Τόλκιν. Ψάχνουμε μανιωδώς να αγαπήσουμε ξανά τον πρώτο μας έρωτα. Εύχομαι, πραγματικά να δούμε κάτι που θα θυμόμαστε για χρόνια. Σίγουρα όμως μπορούμε να πούμε ότι τα λεφτά δεν φέρνουν επιτυχίες. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από puelito 2
D.Luffy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, puelito είπε Κάτι όλοι μας το νιώθουμε εντελώς ξένο. Δεν ψάχνουμε λάθη...ψάχνουμε το τρόπο να μπούμε στη λίθη του κόσμου του Τόλκιν. Εύχομαι, πραγματικά να δούμε κάτι που θα θυμόμαστε για χρόνια. Αυτό το πέτυχαν ήδη. Δεν είναι ο κόσμος του Tolkien. Είναι η Amazon που έχει γδάρει το πρόσωπο από το κουφάρι του κόσμου του Tolkien και σαν τον Hannibal Lecter το φοράει σαν μάσκα χορεύοντας επιδεικτικά πάνω στο θύμα μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων του. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από D.Luffy 4
Herald Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Σιγά μη τον δείξουν να την ξεπερνάει σε δύναμη. Τρελάθηκες? Αφού είναι ένα ποταπό white privileged male... Θα του ρίξει τέτοιο ξύλο που στο τέλος θα την παρακαλάει κιόλας να τον λυπηθεί και να τον αφήσει να ζήσει. Βοήθεια άλλων ξωτικών? Αν είναι males τότε σίγουρα δεν χρειάζεται τη βοήθεια τους. Ίσα ίσα που της είναι και βάρος. Εδώ οι "elite" πολεμιστές που είχε μαζί της τα βρήκαν μπαστούνια από ένα απλό Ice Troll και έπρεπε να επέμβει. Όχι ότι ζορίστηκε βέβαια... Μου αρέσει που βάζουμε και spoilers για να μην αποκαλύψουμε αυτή την φοβερή πλοκή που μας κρατάει την ανάσα. "Halbrand, we need to cook!" Εγω δεν εχω δει το τεταρτο, αλλα τα διαβασα ολα τα spoilers. Ακριβως οπως το περιγράφεις, μην μας σποιλαρετε το αριστούργημά 😂 2
kirileman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν πρόλαβε να περάσει το πρώτο λεπτό και το σιχάθηκα με τη γυναικομάζωξη. Ειδικά εκεί που τη ρωτάει "Τι όνομα έδωσες στο παιδί σου". Και εγώ που νόμιζα ότι σήμερα τα ζευγάρια αποφασίζουν από κοινού για το όνομα των παιδιών τους. Λάθος θα κάνω. 1 2
xavier Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 τι ερωτα εχουν με αυτο το slow motion? το επ. μαλλον ηταν το πιο αδυναμο απο 4, αλλα προχωρησε τη πλοκη σε αρκετα μετωπα. Τιποτα το τρομερο, θα δουμε τι θα γινει στα επομενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα