Apoll Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 56 λεπτά πριν, sainakos είπε Ολοι εσείς που κράζετε..που λέτε είναι μάπα.. που το θεωρείτε χάσιμο χρόνου..που δεν θα το δείτε γιατί δεν σας άρεσε που έχει μαύρο ξωτικό κλπ κλπ, είμαι σίγουρος ότι δεν έχετε χάσει λεπτό παρακολούθησης και από τα τρία επεισόδια.. Ήρεμα η Παρασκευή κοντά είναι.. Θα δείτε και το τέταρτο! Δεν έχω δει κανένα ούτε και πρόκεται. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. 2 1 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Agmourk είπε Πάντως για το "μαύρο" ξωτικό δεν έχει μιλήσει κανείς. Ίσα ίσα που είναι αξιοπρεπής η ερμηνεία του. Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, έχουμε μιλήσει για το μαύρο ξωτικό. Και πρώτα από όλους ο υποφαινόμενος. Αλλά είναι μόνο ένα από τα πολλά κακά της σειράς. Και η ερμηνεία του δεν είναι αξιοπρεπής. Δεν θυμίζει σε τίποτα ξωτικό Lord of the Rings. Ούτε αυτός, ούτε η 15χρονη άσσος στο ελεύθερο. Τους έχουμε πει τους λόγους που έχουμε μιλήσει γι αυτούς, και για συντομία, ΔΕΝ είναι ρατσιστικοί λόγοι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 12/9/2022 στις 7:12 ΠΜ, Apoll είπε Περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις το τζόκερ από το να γίνει αυτή η παραγωγή καλύτερη. 1 ώρα πριν, Apoll είπε Δεν έχω δει κανένα [επεισόδιο] ούτε και πρόκεται. Αντικειμενικότατα πράγματα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 9/9/2022 στις 8:23 ΜΜ, Kasrith είπε ..θα είμαι από αυτούς που περιμένουν να τελειώσει πριν ξεκινήσω! 3 ώρες πριν, Kasrith είπε Αντικειμενικότατα πράγματα! Ενώ εσυ ε? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2022 στις 10:53 ΠΜ, xavier είπε απο που και ως που η αποψη σας ειναι η κοινη αποδεκτη αποψη και θα πρεπει ολοι να ταυτιστουμε με αυτην? Δε σας αρεσει. Οκ, δεκτο, δικαιωμα σας. Βρειτε κατι που σας αρεσει και ασχοληθειτε με αυτο. Αφηστε μας να geekαρουμε. Η σειρα δεν ειναι για εσας. Γιατι δε σεβεστε αυτους που περιμεναν 20 χρονια την επιστροφη στην οθονη στον κοσμο του lotr? τα προπανανδιστικα μηνυματα υπαρχουν μονο στο μυαλο σας. ολο το εργο του τολκιν βασιζεται στην ιδεα οτι οι ανθρωποι διαφορετικων φυλων, ταξεων, ιδεων ενωνονται για το κοινο καλο. Η πρώτη τριλογία αυτό ακριβώς περιέγραφε. Νάνοι, ξωτικά, χόμπιτ, μάγοι, αετοί, μέχρι και τα δέντρα ψήφισαν, συγγνώμη, πάλεψαν για το κοινό καλό. Φασιστική νοοτροπία είναι με την δύναμη του χρήματος να αγοράζεις τα δικαιώματα ενός brand να του αλλάζεις τα φώτα με τα οράματα του πρώτου τυχόντα σκηνοθέτη που θα δεσμευτεί στα κελεύσματα σου και συγγραφέα που θα "διορθώσει" το αρχικό έργο δηλώνοντας πάντα με περηφάνια ότι είναι φασιστικό και ρατσιστικό και παλιομοδιτικο να χρησιμοποιηθεί το πρωτογενές υλικό. Τότε ρε μάγκα Bezos, αν ο Τόλκιν έγραψε το Μαι Καμπφ με νάνους και δράκους, λάθος και ηλιθια επένδυση έκανες και δεν έχει κανένα νόημα να το διορθώσεις εκτός κι αν αναγνωρίζεις το μεγαλείο του ως συγγραφέα... Oh wait! Πάντως να κατηγορείς τους δεκάδες εκατομμύρια αναγνώστες των αυθεντικών βιβλίων και τους εκατοντάδες εκατομμύρια φαν της πρώτης τριλογίας που αποτελούν κι ένα τεράστιο καταναλωτικό κοινό στο merchandise είναι το λιγότερο εμμονικό ιδίως όταν φιμωνονται κριτικές σε μεγάλες σελίδες ιδιοκτησίας και μη του Εμ-Bezos. Εντέλει αν σε κάποιον άρεσε ο κόσμος του Τόλκιν μέσα από την τριλογια λόγω των ονομάτων, της μυθοπλασίας και των ωραίων σκηνικών ΟΧΙ, αυτό δεν τον κάνει geek, average consumer τον κανεκ. Geek ήταν αυτοί που ασχολούνταν με τον Τόλκιν πριν τις ταινίες ή έστω ψαχτηκαν με τον κόσμο του μετά από αυτές. Οι υπόλοιποι απλά ενθουσιάζονται με τα πρώτα καλά CGI σε high fantasy κόσμο και την εξαιρετική πλοκή και ποιότητα που έφερε η πρώτη τριλογία. Ουσιαστικά αναζητούν και χαίρονται ακόμη και με κακέκτυπα κι ευκολοχωνευτες ανεγκεφαλες μαρβελιες του κιλού με Τόλκιν λογοτυπο μόνο και μόνο για την νοσταλγία για τις ταινίες που γουσταραν πριν 20 χρόνια. Σορυ μαν, αυτη δεν είναι συμπεριφιρά geek ούτε καν φαν. Αυτό λέγεται θύμα του υπερκαταναλωτισμού που καταπίνει πρόθυμα ότι του σερβιρουν. Αυτό θυμίζει τον τουρίστα που θα πει τι feta cheese, τι greek white cheese, τι white cow's cheese with greek flag από τα lidll. Ίδιο μοιάζει, ίδια γεύση μου θυμίζει με αυτήν που είχα δοκιμάσει πριν 20 χρόνια. Σάμπως θυμάμαι στα αλήθεια, ότι λένε οι τα ταμπέλες καταναλώνω. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Krepalidis 2 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Krepalidis είπε Φασιστική νοοτροπία είναι με την δύναμη του χρήματος να αγοράζεις τα δικαιώματα ενός brand να του αλλάζεις τα φώτα με τα οράματα του πρώτου τυχόντα σκηνοθέτη που θα δεσμευτεί στα κελεύσματα σου και συγγραφέα που θα "διορθώσει" το αρχικό έργο δηλώνοντας πάντα με περηφάνια ότι είναι φασιστικό και ρατσιστικό και παλιομοδιτικο να χρησιμοποιηθεί το πρωτογενές υλικό. Περίεργο πάντως , τόσους υπέρμαχους της Αμαζον δε περίμενα να έβλεπα στο θρεντ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Περίεργο πάντως , τόσους υπέρμαχους της Αμαζον δε περίμενα να έβλεπα στο θρεντ Αmazing. Εν τω μεταξύ η επιτυχία της σειράς νομίζω είναι και προσωπικό στοίχημα του Μπέζου (pun intended). Ο Μασκ-οφορος επενδυτής του τα χώνει με τουίτ για τις αστοχιες. Εν τω μεταξύ καταπίνει και τον καπνό του στα διαστημικά προγράμματα. Θα βγει πάλι και κανένα σκάνδαλο για τον εργασιακό μεσαίωνα στις αποθήκες της Amazon, μμμμμμμουρλια θα πάει αυτό. Ας θυμηθούμε ότι το Δαχτυλίδι (ή βέρα στο δεξί;) είναι η ναυαρχίδα της Streaming υπηρεσίας. Η Amazon υπολείπεται ως προς Netflix, Disney+, HBO, Η Disney ήδη στο πανάκριβο και υψηλής αξίας franchise της Star Wars όταν αποείδε με το κράξιμο, ξεκαβαλισε (λίγο) από την woke κουλτούρα κι έδωσε την δουλειά σε πραγματικούς φαν με αποτέλεσμα το εξαιρετικό Mandalorian και τα αξιοπρεπή έστω Fett. Ως προς Αμαζον: Πιο Σιλμαριλλιον, Γαμωσταυρίδιον τους αξίζει μόνο Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Krepalidis Streaming services 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Agmourk είπε Πάντως για το "μαύρο" ξωτικό δεν έχει μιλήσει κανείς. Ίσα ίσα που είναι αξιοπρεπής η ερμηνεία του. Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει το thread, αλλά αρκετοί μίλησαν και πέρα του lore… τώρα μιας και αρκετά μηνύματα τους διαγράφτηκαν ή έπεσε τροποποίηση μετά το κράξιμο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο… μια βόλτα βέβαια στα εναπομείναντα είναι άκρως διαφωτιστική… 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, mAs_81 είπε Ενώ εσυ ε? Έχω τοποθετηθεί στο εάν είναι καλή ή όχι η σειρά και δεν το ξέρω;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει το thread, αλλά αρκετοί μίλησαν και πέρα του lore… τώρα μιας και αρκετά μηνύματα τους διαγράφτηκαν ή έπεσε τροποποίηση μετά το κράξιμο είναι άλλου παπά ευαγγέλιο… μια βόλτα βέβαια στα εναπομείναντα είναι άκρως διαφωτιστική… Έχει ξεχειλώσει το thread όμως. Δε διαβάζεται. Κι ακόμα δεν έχει προχωρήσει η σειρά! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Έχει ξεχειλώσει το thread όμως. Δε διαβάζεται. Κι ακόμα δεν έχει προχωρήσει η σειρά! Συμφωνώ, μάλιστα πέντε έξη τύποι, το έχουν βρει και κάνουν χαβαλέ για δυο τρεις σελίδες με σπόντες μεταξύ τους… θυμάσαι τη γαλαρία στο σχολείο, εεε ένα τέτοιο πράγμα… κατά τα αλλά εμείς τους χαλάμε το thread… Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DEADLAZARUS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, AtiX είπε Δεν ξέρω αν έχεις παρακολουθήσει το thread, αλλά αρκετοί μίλησαν και πέρα του lore… Spoiler Θα σε παρακαλούσα (δεν ειρωνεύομαι, το εννοώ) να μου υποδείξεις τις αναρτήσεις εκείνων που έγραψαν τέτοιες αθλιότητες. Όχι όλες, προφανώς. Έστω 2-3. Επειδή δεν ανέχομαι τους ρατσιστές, θέλω να βάλω ορισμένους από δαύτους στη λίστα αγνόησης. Ζητάω κάτι τέτοιο, διότι έγραψες ότι αρκετά μηνύματα διαγράφηκαν ή τροποποιήθηκαν. Τέλος, θα σε παρακαλούσα να αποσαφηνίσεις το ακριβές νόημα της φράσης "μια βόλτα βέβαια στα εναπομείναντα είναι άκρως διαφωτιστική". Επειδή διέτρεξα βιαστικά τις τελευταίες σελίδες του νήματος, ίσως διέλαθαν την προσοχή μου τυχόν ρατσιστικές αναφορές (αν εννοείς κάτι τέτοιο). Αν όχι, περιμένω την εξήγησή σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kasrith είπε Έχω τοποθετηθεί στο εάν είναι καλή ή όχι η σειρά και δεν το ξέρω;; Όχι , αρκείσαι στο να ασχολείσαι με το τι λένε αυτοί που οντως την έχουν δει.. 1 ώρα πριν, AtiX είπε θυμάσαι τη γαλαρία στο σχολείο, εεε ένα τέτοιο πράγμα… Απωθημένο γτ καθόσουν μπροστά δίπλα στη κυρία;;😅😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, Kasrith είπε Αντικειμενικότατα πράγματα! Δεν χρειάζεται να καταναλώσω κάτι για να έχω δικαίωμα στην άποψη. Το βλέπουμε, φαίνεται από το 1ο trailer και αυτά που λένε οι παραγωγοί. 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Απωθημένο γτ καθόσουν μπροστά δίπλα στη κυρία;;😅 Όχι βρε, λόγω σωματικής διάπλασης πάντα με είχαν άκρη και πίσω… Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα