Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 45 λεπτά πριν, zidane1 είπε Πάντως, για να το θέσω όσο πιο political incorrectly γίνεται... Το πρόβλημα των περισσότερων με την Γκαλάντριελ είναι ότι τη βρίσκετε άσχημη. Η slowmo σκηνή με το άλογο είναι μια πολύ καλή σκηνή. Αν είχε ένα μοντέλο στη θέση της ηθοποιού θα λέγατε "τι αριστουργηματική σκηνή". Ναί, το πρόβλημα της σειράς ήταν αυτή η σκηνή. Αν η Γκαλάντριελ ήταν όμορφη, η σειρά θα ήταν για 10. Αν η Γκαλάντριελ ήταν όμορφη, θα έβγαζε νόημα η βουτιά στον ωκεανό. Δεν ξέρω, δεν πιστεύω ότι τα εννοείτε όσοι τα λέτε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, Herald είπε Ναί, το πρόβλημα της σειράς ήταν αυτή η σκηνή. Αν η Γκαλάντριελ ήταν όμορφη, η σειρά θα ήταν για 10. Αν η Γκαλάντριελ ήταν όμορφη, θα έβγαζε νόημα η βουτιά στον ωκεανό. Δεν ξέρω, δεν πιστεύω ότι τα εννοείτε όσοι τα λέτε. LoLoLoLoLoL θα εκπλαγείς με πόσους τα εννοούν.. Και αυτοί συνήθως είναι το πρόβλημα (minor αλλά "loud") των περισσοτέρων βλακειών που υπάρχουν εκεί έξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FCastor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας πω και εγώ μερικά σχόλια in no particular order: Spoiler - Το snow troll fight ήταν... κακό. Καταλαβαίνω την ανάγκη να φανεί η δεινότητα της κεντρικής χαρακτήρα (δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία σειρά ή ταινία που υπερβάλλει για αυτό το λόγο), αλλά και οι υπόλοιποι πολεμιστές και πολεμίστριες θα μπορούσαν να είχαν συμμετάσχει. Σίγουρα θα μπορούσαν να είχαν αντιληφθεί την παρουσία του troll νωρίτερα. - Ο Durin και η Disa (η οποία παρεμπιπτόντως έχει αχνά sideburns/whiskers) μου αρέσουν. Και το κουβεντολόι στο τραπέζι δε με χάλασε καθόλου. Οι Dwarves θεωρώ ότι είναι γενικά informal και boisterous και loud και πλακατζήδες. Disclaimer: Δεν αναφέρομαι στο lore περί Durin. - Ο Elrond ως διπλωμάτης δε με χαλάει τόσο. Ο Celebrimbor από την άλλη... Με ενοχλεί γενικά το γεγονός όταν Elves (ageless and immortal) φαίνονται σημαντικά γηραιότερα από άλλα ή γενικά γερασμένα. - Ο Gil-Galad δεν έχει εμφανιστεί και πολύ. Φυσιογνωμικά πάντως είτε κατά λάθος ή επίτηδες μοιάζει με τον αντίστοιχο των ταινιών. - Η Galadriel... Χμμ... Φαίνεται μονίμως εκνευρισμένη ή νευριασμένη ή on edge γενικότερα. Υποτίθεται ότι είναι Elf χιλιάδων ετών. Ίσως είμαι επηρρεασμένος από τον τρόπο που την υποδύθηκε η Cate Blanchett αλλά θα την περίμενα πιο υπομονετική, πιο elegant, πιο regal. Η βουτιά στη θάλασσα με άγνωστη απόσταση και τι μέλλει γενέσθαι ήταν... ανόητη. - Ο Arondir (elven skin colors notwithstanding) μου φαίνεται πιο... elven από τη Galadriel κατά μία έννοια (δεν έχω δει ομολογουμένως ολόκληρο το 3ο ακόμα). Πιο υπομονετικός ή πιο ψύχραιμος, μεγαλύτερο εύρος συναισθημάτων και ο τρόπος που τα εμφανίζει... Δεν ξέρω ακριβώς πως να το χαρακτηρίσω. - Ο Elendil μου αρέσει. Έχει παρουσιαστικό και φωνή that command respect. - Η σκηνή που τσακώνονται ουσιαστικά και την λένε η μία στην άλλη η Tar-Miriel και η Galadriel ήταν... κάπως... meh. Εκτός από την Disa, δίνει μια εντύπωση ότι οι άλλες δύο βασικές ισχυρές γυναίκες είναι more often than not τσαντισμένες και δεν μπορούν να μιλήσουν πολιτισμένα. Και η μία είναι, again, χιλιάδων ετών. - Το ότι κάποιοι, π.χ. οι φίλοι του, φωνάζουν τον Isildur Isil δε με χάλασε καθόλου. Δεν είναι ασυνήθιστα τα παρατσούκλια μεταξύ φίλων ή συγγενών. - Ο Halbrand είναι ευχάριστος. Βέβαια, roguish characters usually are. Όσο για το κέρασμα, ας είμαστε ειλικρινείς (δε θα ασχοληθώ με το που βρήκε τα λεφτά, μια και ο τύπος κάνει pickpocket πράγματα μεγαλύτερα από μερικά νομίσματα δεξιά και αριστερά). Πόσο συχνά έχουμε δει το trope του τύπου που ηρεμεί τους πάντες κερνώντας τους και κανείς δεν ασχολείται πλέον με αυτόν και τα λεφτά του; Άπειρες. Πόσες φορές το έχουμε κάνει nitpick; - Συνεχίζω να μισώ τα σύγχρονα κουρέματα στα Elves. Τα παρακάνει ανθρώπινα ενώ θα έπρεπε να είναι πιο... other. Επίσης, νομίζω ότι δεν παρατήρησα την ίδια προσπάθεια εκσυγχρονισμού στους Dwarves. - Τα Orcs μου αρέσουν. Καλά practical effects. - Τα τοπία είναι όντως εντυπωσιακά. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από FCastor 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, jmirko15 είπε LoLoLoLoLoL θα εκπλαγείς με πόσους τα εννοούν.. Και αυτοί συνήθως είναι το πρόβλημα (minor αλλά "loud") των περισσοτέρων βλακειών που υπάρχουν εκεί έξω. Δεν νομίζω ρε μαν, αν η σειρά ήταν έστω μέτρια, οκ θα το καταλάβαινα να πεί κάποιος σε όσους δεν αρέσει είναι ρατσιστές η w/e. Η σειρά είναι τόσο κακή που πλέον δεν στέκει να το λέει κανείς στα σοβαρά. Τι να πώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, zidane1 είπε Αν είχε ένα μοντέλο στη θέση της ηθοποιού θα λέγατε "τι αριστουργηματική σκηνή". Αν ειχε μοντέλο στη θέση της ηθοποιού τότε θα ήταν σιγουρα διαφήμιση για σερβιετα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zidane1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kaba15 είπε Όταν είναι μαύρος και παίζει άσχημα..είμαστε ρατσιστες. Όταν παίζει γυναίκα και παίζει άσχημα είμαστε σεξιστες... Μήπως εσύ είσαι λίγο χαμένος στη μετάφραση φίλε? Η σκηνή ήταν ότι χειρότερο. Ναι αν έπαιζε άλλη ηθοποιός και έβγαζε με το πρόσωπο της αλλά συναισθήματα μπορεί να ήταν καλύτερη... Τώρα αυτό το πράμα που είδαμε ήταν Κ Α Κ Ο. Ξαφνικά δηλαδή όλοι γίναμε ρατσιστες και σεξιστες .. Κούρασες Δεν είπα κανέναν ρατσιστή ή σεξιστή. Το γεγονός ότι το αναφέρετε ξανά και ξανά νομίζω ότι αποτελεί προσωπικό κόμπλεξ. Απλά ένας ηθοποιός (άσχετα του αν είναι καλός ή κακός) οι εκφράσεις του και ο τρόπος που αποτυπώνει τα συναισθήματά του συνδέεται άμεσα με την πραγματική του προσωπικότητα και μορφασμούς του. Νομίζω ότι όλοι έχετε συναντήσει έναν άνθρωπο που μπορεί να σας εκνευρίζει μια εκφρασή του ή η φωνή του ή οτιδήποτε άλλο. Το ίδιο πιστεύω ότι συμβαίνει και με την Morfydd Clark. Γιατί σε ~όσο το δυνατόν~ αντικειμενικά κριτήρια acting είναι καλή. 1 ώρα πριν, Herald είπε Δεν νομίζω ρε μαν, αν η σειρά ήταν έστω μέτρια, οκ θα το καταλάβαινα να πεί κάποιος σε όσους δεν αρέσει είναι ρατσιστές η w/e. Η σειρά είναι τόσο κακή που πλέον δεν στέκει να το λέει κανείς στα σοβαρά. Τι να πώ... Και ο πιο σκληρός κριτικός, θεωρεί τη σειρά έστω μέτρια. Απλά στο insomnia, έχει.. πως να το θέσω.. πολύ εκλεπτυσμένο κοινό. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hellojim Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, zidane1 είπε Πάντως, για να το θέσω όσο πιο political incorrectly γίνεται... Το πρόβλημα των περισσότερων με την Γκαλάντριελ είναι ότι τη βρίσκετε άσχημη. Η slowmo σκηνή με το άλογο είναι μια πολύ καλή σκηνή. Αν είχε ένα μοντέλο στη θέση της ηθοποιού θα λέγατε "τι αριστουργηματική σκηνή". Δεν είναι άσχημη. Ούτε άσχημα χαρακτηριστικά έχει ούτε τίποτα. Αντίθετα είναι πολύ ωραία γυναίκα. Αλλά αυτό είναι άσχετο με την υποκριτική. Η υποκριτική της δεν είναι καλή όχι η εμφάνιση της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Το να πεις έναν ατάλαντο ότι είναι ατάλαντος (άσχετα την εθνικότητα του και την θρησκεια του κτλπ) δεν έιναι ρατσισμός. Το να MHN πεις όμως εναν ατάλαντο ότι είναι ατάλαντος επειδή είναι άλλης εθνικότητας τότε ΑΥΤΟ ειναι ρατσιμός 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, zidane1 είπε Και ο πιο σκληρός κριτικός, θεωρεί τη σειρά έστω μέτρια. Απλά στο insomnia, έχει.. πως να το θέσω.. πολύ εκλεπτυσμένο κοινό. Τους κριτικούς μαιμού μάλλον εννοείς?? Γιατί οι φανς την έχουν θάψει τη σειρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 41 minutes ago, zidane1 said: Δεν είπα κανέναν ρατσιστή ή σεξιστή. 3 hours ago, zidane1 said: Αν είχε ένα μοντέλο στη θέση της ηθοποιού θα λέγατε "τι αριστουργηματική σκηνή". Δεν ξερω αν βλεπεις την αντιφαση 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zidane1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Δεν ξερω αν βλεπεις την αντιφαση Καταρχάς, ας αρχίσουμε από τα βασικά. Σεξισμός είναι να θεωρείς ότι η γυναίκα (ή ο άντρας αλλά πολύ πιο σπάνια) είναι κατώτερη λόγω φύλου. π.χ. "Οι γυναίκες είναι για την κουζίνα" Υποβιβασμός της γυναίκας "Αν περιμένεις από τους πατεράδες, σώθηκες.. δεν κάνουν για τίποτα" Υποβιβασμός του άντρα Το να ισχυριστώ λοιπόν ότι σε εκνευρίζουν οι εκφράσεις της ηθοποιού γενικότερα, και όχι το acting της αυτό καθ' αυτό, εντάσσεται (αν πρέπει δε και καλά να το εντάξεις κάπου) περισσότερο στο πλαίσιο του ρατσισμού/προκαταλήψεων. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Δεν ξερω αν βλεπεις την αντιφαση Μια μικρή διόρθωση… σεξιστής θα ήταν αν έλεγε “Αν είχε έναν άνδρα στη θέση της ηθοποιού…” 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, zidane1 είπε Το πρόβλημα των περισσότερων με την Γκαλάντριελ είναι ότι τη βρίσκετε άσχημη. Πάμε πάλι τα ίδια,το πρόβλημα δεν είναι αυτό το,πρόβλημα είναι οτι όταν χρειάζεσαι για να ανύψωσεις ένα χαρακτήρα σεναριακά να μειωνεις τον περίγυρό του αυτό είναι παντελής έλλειψη φαντασίας… ..όλα τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Herald είπε Δεν ξέρω, δεν πιστεύω ότι τα εννοείτε όσοι τα λέτε. Εννοείτε και εσύ το συνεχίζεις, δυο-τρία "άτομα" είναι που ξεκινάν όλα τα Karen flames. Αφού υπάρχει λύση γιατί το κουράζουμε? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, mAs_81 είπε Αν ειχε μοντέλο στη θέση της ηθοποιού τότε θα ήταν σιγουρα διαφήμιση για σερβιετα.. Μα πώς δεν το σκέφτηκε κανείς;;; Λοιπόν, οι γυναίκες άνθρωποι έχουν περίοδο μια φορά το μήνα για μια εβδομάδα, περίπου. Αν κάνουμε extrapolate το όριο ηλικίας των ανθρώπων στα elves, τότε η αντίστοιχη περίοδος θα είναι μια φορά κάθε έναν αιώνα και θα κρατάει 4-5 χρόνια! Άρα, η κοπελιά (aka Galadriel) απλά είναι στις μέρες της κι είναι συνέχεια τσιτωμένη και μες στα νεύρα 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα