Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Όποιος δε βαριέται ας διαβάσει αυτό. Εξηγεί ακριβώς πως λειτουργεί η βιομηχανία του κινηματογράφου πλέον

Απίστευτο post, αν και δυστυχώς βγάζει πολύ νόημα πλέον. Και η πλάκα ειναι ότι δεν κρύβονται. Και άσχετος με το θέμα να είσαι, τόσο που σε βομβαρδίζουν με αυτά, σε κάνει να αναρωτιέσαι τι συμβαίνει...

• Like 4
Δημοσ.

Πότε πήγε η Galadriel στο Numenor; Σύμφωνα με τα βιβλία, ποτέ.

Πότε συνάντησε τον Elendil (στο Numenor); Σύμφωνα με τα βιβλία, ποτέ.

Πότε, ffs, συνάντησε τη Miriel; Σύμφωνα με τα βιβλία, ποτέ.

Ξέρω-ξέρω, αφού δεν το έγραψε ο Τόλκιν, άρα υπήρξε.

Ας δεχθώ, όμως, όλα τα παραπάνω. Γιατί, ffs, δεν έδειξαν, πριν την άφιξη της Galadriel στο νησί, πώς δημιουργήθηκε το σχίσμα μεταξύ των φίλων των ξωτικών και των ανθρώπων του βασιλιά; Γιατί πρέπει να το πάρουμε ως δεδομένο, ως μια υφιστάμενη κατάσταση; Μην τυχόν και δεν είναι, έστω και για λίγο, το επίκεντρο της προσοχής η strong female warrior princess; 

Ξέρω-ξέρω, "the sea is always right"...

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ευχαριστώ ήθελα να τα ρωτήσω αυτα👍🙂

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Ας δεχθώ, όμως, όλα τα παραπάνω. Γιατί, ffs, δεν έδειξαν, πριν την άφιξη της Galadriel στο νησί, πώς δημιουργήθηκε το σχίσμα μεταξύ των φίλων των ξωτικών και των ανθρώπων του βασιλιά; Γιατί πρέπει να το πάρουμε ως δεδομένο, ως μια υφιστάμενη κατάσταση; Μην τυχόν και δεν είναι, έστω και για λίγο, το επίκεντρο της προσοχής η strong female warrior princess; 

Ξέρω-ξέρω, "the sea is always right"...

Όπως προείπα, το story τους μπορεί να είναι καλό (μπορεί, δεν ξέρω), αλλά πραγματικά δεν έχουν την παραμικρή ιδέα πως να το δείξουν στην οθόνη.

Δημοσ.

Ελπιζω να μην ειναι ο Ναρσιλ το σπαθί που του δώσαν.

….μεχρι στιγμής παντως  ο μοναδικός συμπαθής human ειναι ο Ελεντιλ…

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Ελπιζω να μην ειναι ο Ναρσιλ το σπαθί που του δώσαν.

….μεχρι στιγμής παντως  ο μοναδικός συμπαθής human ειναι ο Ελεντιλ…

ο ελεντιλ είναι μάλλον ο μόνος συμπαθης χαρακτήρες γενικότερα , ίσως λίγο και ο generic male antihero 

2 ώρες πριν, jmirko15 είπε

Έλειψα μερικές μέρες. Τι έχασα; Είναι ακόμα πατάτα;

η πατάτα είναι πάντα πατάτα . Υπό συνθήκες μπορεί και να επιπλέει ειδικά αν δεν κοιτάει προς τα κάτω 😇

Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα. Προσπαθούν να παρουσιάσουν τις περιοχές και τους ανθρώπους τους με πολύ χαζούς, σεναριακα, τρόπους. 

Το χάνουν και με τους χρόνους, που φαίνονται όλα να είναι 5 λεπτά περπάτημα. 

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αυτό είναι το θέμα. Προσπαθούν να παρουσιάσουν τις περιοχές και τους ανθρώπους τους με πολύ χαζούς, σεναριακα, τρόπους. 

Το χάνουν και με τους χρόνους, που φαίνονται όλα να είναι 5 λεπτά περπάτημα. 

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν έχουν λάβει ΚΑΘΟΛΟΥ υπόψιν τους τον παράγοντα χρόνο. Μάλλον έτσι βγάζει νόημα και η βουτιά της Γκαλάντριελ στον ωκεανό. Και καράβι να μην την έβρισκε, μέχρι το τέλος του επεισοδίου θα είχε πιάσει στεριά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, DEADLAZARUS είπε

Η Galadriel είχε πάρει μια αναρρωτική απο την δουλειά για να πάει να δει έναν ορθοπεδικό στο Numenor. Οταν έφτασε και πήγε να πάρει καφέ εκει συνάντησε τον Elendil που περίμενε να πάρει τον φρεντο καπουτσίνο του. Τώρα όταν έφτασε στο ιατρείο εκει συνάντησε την Miriel που ήταν το προηγούμενο ραντεβου του γιατρού.

Φυσικά όλα αυτα δεν υπάρχουν στα βιβλία γιατι υπάρχει το ιατρικό απόρρητο. Τώρα εμεις το μάθαμε γιατι η ξαδέρφη του μπατζανάκη του αδερφού της κοπέλας που κάνει τους καφέδες, κάνει και delivery και τους είδε στο ιατρείο........

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.

Μόλις είδα το 3ο επεισόδιο, δεν είναι κακό αντίθετα είναι πολύ καλύτερο από τα 2 πρώτα. 

Άνετα ένα 7 θα έπαιρνε αν δεν έκαναν τόσο άθλια τη συμπεριφορά της Γκαλαντριελ. Τώρα ένα 5 γιατί πάλι με το στανιό κάνουν ένα σοφό Elf 2000+ χρονών να συμπεριφέρεται σαν 15χρονη έφηβη. 

Spoiler

Μου άρεσε πολύ η Νουμενορ, ο Ελεντιρ σαν χαρακτήρας, ο Ανταρ ακόμα και από τη σκιά φαίνεται και γαμω τους villain, αλλά έχεις τη 15χρονη έφηβη που είναι συνεχώς μέσα στα νεύρα να σου χαλάει όλο το σκηνικό... 

FcJKq9kacAAe1r9.jpg.c1f97f9814e2ddc1407d49e4bdaf375c.jpg

Δημοσ.
19 ώρες πριν, xavier είπε

για το που βρηκε τα χρηματα ο χαλμπραντ, σε ολο το επεισοδιο δειχνουν οτι ειναι ελαφροχερης, τοσο περιεργο σου φανηκες? Για το σιτζιλ το δικαιολογησαν επαρκεστατα.

αυτη ειναι η οπτικη σου, ρηχη κατ εμε και διαφωνω, αλλα οκ . Θα προτιμουσα η συζητηση να εστιαζοταν στην πραγματικη πλοκη της σειρα, αλλα δυστυχως δεν το βλεπω.

E ok ρε σύ, τότε όλα εξηγούνται. Η γκαλάντριελ βούτηξε στη θάλασσα γιατί είδε το πλοίο των νουμενόριαν και την σχεδία, ελφ είναι έχει πολύ καλή όραση, τόσο περίεργο σου φαίνεται; Το ότι κανείς απτούς μπούφους δεν αναρωτήθηκαν που βρήκε τα λεφτά ο ελαφροχέρης και κερνάει σφηνάκια όλο το νησί

Εγω το πρώτο πράγμα που θα ρώταγα στο Μεσαίωνα αν ήμουνα σε ταβέρνα και με κέρναγε σφηνάκια ένας τύπος που χτες τον ξέβρασε το κύμα είναι το που στο διάολο βρήκε τα χρήματα.

Δυστηχώς οι σεναριογράφοι χάλασαν όλη την φαιά ουσία στο να βρούν τι χρώμα και με τι φύλο θα αντικαταστήσουν τον λευκό βασιλιά της λευκής φυλής των Νουμενόριανς.

4 λεπτά πριν, DeareN είπε

σοφό Elf 2000+ χρονών να συμπεριφέρεται σαν 15χρονη έφηβη. 

Απόκρυψη περιεχομένων

4000+ εννοείς :P 

• Sad 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Herald είπε

4000+ εννοείς :P 

Ελααα μωρεεεε 1500 χρόνια πάνω, 1500 χρόνια κάτω εκει θα κολλήσουμε?? Στο έπομενο επεισόδιο θα rapαρει κι΄ολας....

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Herald είπε

Εγω το πρώτο πράγμα που θα ρώταγα στο Μεσαίωνα αν ήμουνα σε ταβέρνα και με κέρναγε σφηνάκια ένας τύπος που χτες τον ξέβρασε το κύμα είναι το που στο διάολο βρήκε τα χρήματα. 

Αφου ειναι φιλοξενουμενος του βασιλιά αρα τους τα παρείχε αυτος τα χρήματα. 

😉

Δημοσ.

Guys...ακόμα δεν έχει ανακαλυφθεί το pipe weed, εκεί καταλήγει όλο το sub-story με τους κοντούς τσιγγάνους και τον Andalf the Farmer. Με το που επισκευφθεί η Guyladriel τον Ithrandir θα χαλαρώσει μια και καλή. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...