Προς το περιεχόμενο

The Lord of the Rings: The Rings of Power (Amazon Prime, 2022)

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Η ιδια ηθοποιος ειναι εδω?

Ναι, απλά χαμογελάει. Σε ένα κόσμο ανδροκρατούμενο μόνο πάνω σε ενα άλογο νιώθει ευτυχία. 5 λεπτά αργή κίνηση με νόημα.

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Herald είπε

Ρε αλήθεια, την παλεύεις? Έχει την τύπισσα στο πρώτο επεισόδιο να ΒΟΥΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ με σκοπό να κολυμπήσει για τις ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΣΑΙΖΟΝ. Και μου λές για woke και politically correct και shapiro? Η σειρά είναι σκουπίδι από τα λίγα, το wokeness είναι κερασάκι στην τούρτα

Το να βουτήξει από πλοίο σε εκείνο το σημείο, είναι σαν να πηδάει ο Άρνολντ από το αεροπλάνο στο Commando από τα 36.000 πόδια (γυμνός... δεν λέω, θα ήταν και γμ τις σκηνές). Οι τύποι ενδιαφέρονται μόνο για φθηνό εντυπωσιασμό, δεν πολυσκέφτονται τι γράφουν.

Spoiler

Επίσης, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το διάλογο στο κελί; Δεν ξαναβάζω να το δω. Τι ακριβώς του λέει; Είσαι ο βασιλιάς, ναι είμαι ο βασιλιάς που έχει δώσει όρκο στον Μόργκοθ; WTF?

Επίσης, ο

Spoiler

Γκάνταλφ γιατί κάνει συνέχεια μλκιες;

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 1

13 λεπτά πριν, liakinen είπε

Απορώ πως πέρασε από το μοντάζ.

Πάλι καλά να λες που δεν κάναν περισσότερες σκηνές σε slomo. :P

Έχω την εντύπωση ότι η camera είναι πολύ κοντά στα μούτρα γενικά και δεν νομίζω ότι είναι η ιδέα μου. Γιατί?! :P

Αν η Guyladriel ήταν λιγότερο σφιγμένη σε κάθε σκηνή που την βλέπουμε, θα έδειχνε κάπως καλύτερα σαν παρουσία. (Blanchett δεν γίνεται με την καμία). Δεν λέω να χαζογελάει, άλλα έστω να χαλαρώσει λίγο και να μην δείχνει τσαντισμένη 24/7. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το κακό σενάριο/διαλόγους.

Το πλάνο με το slo mo ήταν αισχρό και όπως ανέφερα σε άλλο σχόλιο, ψυχωτικό. Επειδή έγινε σε green screen λογικά, το χαμόγελο φαίνεται forced και δεν της βγήκε φυσικό. Λες και ένιωθε άβολα αντί να δείχνει πραγματικά χαρούμενη. Ίσως με καλύτερες γωνίες στις λήψεις να έδειχνε καλύτερα, αλλά αμφιβάλλω.

Το άλογο πάντως σκέτη ομορφιά.

• Like 1

2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έχω την εντύπωση ότι η camera είναι πολύ κοντά στα μούτρα γενικά και δεν νομίζω ότι είναι η ιδέα μου. Γιατί?! :P

Μήπως είναι ο ίδιος σκηνοθέτης με αυτόν στο WRC στο ΟΑΚΑ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Herald είπε

Το ρατσιστές από που βγήκε πραγματικά αναρωτιέμαι. Είδα δεκάδες review στο youtube για την σειρά από όλα τα μεγάλα γνωστά κανάλια, το μεγαλύτερο πρόβλημα των περισσότερων (και εμένα μαζί) είναι η Galadriel, και σαν ηθοποιός αλλά και σαν την γραφή του χαρακτήρα, βυθίζει όλη την σειρά μόνη της. 

Βέβαια θα μου πείς, είναι γυναίκα οπότε είμαστε σεξιστές. Δεκτόν 😜 

Μην το ψάχνεις.

"H θάλασσα έχει πάντα δίκιο"...... 🤣

"The sea is always right"...... 😅

Και όχι δεν είδα το επεισόδιο, απλά έβαλα να ακούω τον Garry (Nerdrotic) και την στιγμή που στράγγιζα το κουνουπίδι, κόντεψε να μου πέσει επάνω η κατσαρόλα με το βραστό νερό από τα γέλια. 🤣🤣

Επεξ/σία από Apoll

Επεισόδιο 3

Σκηνοθέτης: Wayne Che Yip
Σενάριο: Jason Cahil και Justin Doble
Μουσική: Bear McCreary και Howard Shore
Μονταζ: Stefan Grube και Cheryl Potter
Φωτογραφία: Aaron Morton

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Περιμένω το meme που αφαιρεί το άλογο. :P You know it's coming. :D

Καλύτερο είναι το άλογο από αυτή.... brrrrrrr

Κοντή είναι, άσχημη είναι, πραγματικά αναρωτιέμαι είστε σίγουροι είναι Σουηδέζα επίσης;

Από τα βάθη του Dol Guldur φαίνεται να βγήκε. 🤣

galad.png

Επεξ/σία από Apoll

6 λεπτά πριν, Apoll είπε

Κοντή είναι, άσχημη είναι, πραγματικά αναρωτιέμαι είστε σίγουροι είναι Σουηδέζα επίσης;

Καλά τώρα περί γούστου ανούσιο, προσωπικά μου αρέσει σαν ομορφιά η ηθοποιός, άμα κάτι με χαλάει λίγο είναι τα αυτιά των Elves, τα βρίσκω λίγο χοντροκομμένα, ενώ θα τα προτιμούσα πιο λεπτεπίλεπτα όπως στις ταινίες. Εδώ πλησιάζουν λίγο των Dwarves. Λεπτομέρεια ναι, αλλα με τόσο κοντά την camera τι να κάνω, sorry έχω ματια. :P

• Like 1

Ρε παιδια θα σκασω τωρα. Ειμαι στην σκηνη με το σκυλι. Τι μου θυμιζει? Σιγουρα εχω δει και καπου αλλου ενα "τρελο σκυλι" με πεταμενα ματια, αλλα δεν μπορω να θυμηθω που! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καλά τώρα περί γούστου ανούσιο, προσωπικά μου αρέσει σαν ομορφιά η ηθοποιός, άμα κάτι με χαλάει λίγο είναι τα αυτιά των Elves, τα βρίσκω λίγο χοντροκομμένα, ενώ θα τα προτιμούσα πιο λεπτεπίλεπτα όπως στις ταινίες. Εδώ πλησιάζουν λίγο των Dwarves. Λεπτομέρεια ναι, αλλα με τόσο κοντά την camera τι να κάνω, sorry έχω ματια. :P

Πιο πλατιά , ναι .. και έλεγα μονο εμενα μου φαινόταν ?

μεχρι στιγμής μονο τα ορκ μαρεσουν….καπως

ολα τ´αλλα δείχνουν φλύαρα χωρις λόγο στα μάτια μου 

Επεξ/σία από mAs_81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...